Kategorie: / Książki / Biuro / Dla Dzieci / Sport / Gry / Film i Muzyka

Bookmaster.com.pl Opinie Klientów

4.14/5.00 - ilość ocen: 86
opinie o Bookmaster.com.pl
1 / 5 2022-05-13

Fatalny sklep

Od miesiąca nie mogę się dodzwonić ani uzyskać informacji mailowej, czy i kiedy otrzymam książkę za którą zapłaciłam już dawno. Zdecydowanie nie polecam. Żałuje, że wcześniej nie widziałam ile złych opinii krąży o tej księgarni w sieci.

5 / 5 2021-12-26

5 grudnia zamówiłam kilka pozycji z adresem dostawy do Niemiec,oplaciłam natychmiast przelewem. Książki przeznaczone były naturalnie na prezent gwiazdkowy. Ponieważ w czasie pandemii wszystkie sklepy online oraz poczty są przeciążone, trochę się obawiałam, czy paczka "zdąży". Po około 10 dniach próbowałam się dodzwonić do BookMaster, ale wszyscy konsultanci byli zajęci. Wobec tego wysłałam E-mail z zapytaniem, kiedy mogę się mojej paczki spodziewać . Kilka godzin później otrzymałam szczegółową odpowiedź z numerem nadania. Teraz mogłam przesyłkę śledzić oraz dowiedziałam się, kiedy nastąpi spodziewana dostawa. Wszystko poszło planowo, książki otrzymałam 22 grudnia. Stawiam najwyższą liczbę gwiazdek i polecam BookMaster jako rzetelną firmę. Dziękuję bardzo i życzę pomyślnego 2022 Roku.

2019-03-21

bardzo zły kontakt, nikt nie odbiera telefonów.

2019-03-11

dobra i solidna obsługa

2019-03-02

Duży wybór książek - zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci. Cena zakupu książek rewelacyjna.

2 / 5 2019-03-01

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM TEGO SKLEPU INTERNETOWEGO ! Kupilem ksiazke na poczatku pazdziernika 2018, zaplacilem za nia i za wysylke karta kredytowa. Niedawno usilowalem sie dodzwonic, ale nikt nie odbieral. Wresczie po okolo miesiacu od daty zakupu i zaplaty, otrzymalem maila, ze moje zamowienie zostalo anulowane ze wzgledu na brak ksiazki. Odpisalem, ze prosze w takim razie o wplate zwrotna na moja karte kredytowa. Nie otrzymalem ani odpowiedzi, ani pieniedzy. Poczekam jeszcze troche i potem zglosze do warszawskiej prokuratury fakt WYLUDZENIA pieniedzy przez firme bookmaster.com.pl

5 / 5 2019-02-27

Jak zawsze pelen profesjonalizm!

2019-02-15

bardzo dobra obsluga

1 / 5 2019-02-15

Zamówiłam 30 .10. Otrzymałam 13.11.brak kontaktu ze sklepem mimo wysyłanych e-maili.

5 / 5 2019-02-09

OK. OK.

2019-02-04

Obsługa klienta jak najbardziej na plus bo to co powiedzą to zrobią, lecz to jak długo szła przesyłka to już masakra. Zapakowana przesyłka nawet ciekawie, chociaż nie była to jakoś dobrze zapakowana to jednak zapakowana tak by była bezpieczna. Czy poleciłbym ten sklep? Tak bo sklep jest uczciwy i jak mówi tak robi :)

5 / 5 2019-01-30

Świetne zaopatrzenie! Szczerze polecam zakupy w tej księgarni internetowej.

2019-01-17

wszystko zgodnie z zamówieniem

2019-01-16

Mogę szczerze polecić. Ceny bardzo korzystne, obsługa zawsze sympatyczna i pomocna.

2 / 5 2019-01-14

Nie polecam. W ofercie produkty były dostępne. Po złożeniu zamówienia okazało się, że zostały wysłane dwie z trzech zamówionych książek. Za nie przysłaną książkę (nie było w hurtowni) księgarnia miała się rozliczyć. Po kilku mailach i telefonie nadal nie mam rozliczonego zamówienia czyli brak zwrotu na moje konto. Zdecydowanie nie polecam finansowania tej księgarni.

2019-01-03

Jest to najlepsza księgarnia internetowa jaką znam. Bardzo duży asortyment najróżniejszych książek - także nowości. A to wszystko w świetnych cenach.

5 / 5 2019-01-01

Polecam. Wszystko przebiegło pomyślnie. Dziękuję

5 / 5 2018-12-27

Super. Szybko i sprawnie

2018-12-19

Bez problemu zamówiłem wszystkie książki które chciałem. Przesyłka była do odbioru w paczkomacie już po dwóch dniach od zmaówienia.

5 / 5 2018-12-12

Polecam bardzo dobra obsługa klienta

2018-12-02

Daję pięć gwiazdek bo to były bardzo udane zakupy. Kupiłam wszystkie książki, na których mi zależało i nie mogłam ich znaleźć w sklepach stacjonarnych.

5 / 5 2018-12-02

Polecam

5 / 5 2018-11-30

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-11-29

polecam

5 / 5 2018-11-28

Polecam

5 / 5 2018-11-22

Lubię zamawiać z tej księgarni. Zawsze znajdę u nich jakąś nowość dla siebie. Przed urlopem się spieszyłem i zależało mi na szybkiej przesyłce. Całość zajęła dwa dni. Za to wielki plus.

5 / 5 2018-11-17

Bardzo szybko

5 / 5 2018-11-12

Szybka i rzetelna obsługa klienta. Duże dzięki..

2018-11-11

Bardzo wygodna księgarnia online. Lubię zamawiać u nich książki i później odbierać je osobiście w siedzibie księgarni. To duża oszczędność czasu i pieniędzy.

2018-11-11

Każdą książkę której kiedykolwiek szukałam zawsze znajdowałam u nich. Odbieram zawsze osobiście na Anielewicza więc nic nie płacę za wysyłkę.

5 / 5 2018-11-06

Polecam! Książka przyszła bardzo szybko mimo tego, że była to nowość. Bardzo dobrze zapakowana, nie uszkodziła się podczas transportu.

2018-11-01

Nie niebie

2018-10-27

Zbyt długi okres oczekiwania na przesyłkę,, całkowicie niezgodny z informacją na stronie

5 / 5 2018-10-24

Szybka i profesjonalna dostawa. Polecam sklep.

1 / 5 2018-10-19

sklep nieprofesjonalny, zamówienie złożone 4 dni temu zostało anulowane i nawet nikt mnie nie powiadomił dlaczego? czekam na przesyłkę na świętego dygdy…. brak kontaktu z konsultantem !!!!! nigdy nikomu nie polecę!!!!

2018-10-14

Na podkreślenie zasługuje reakcja sklepu w niestandardowej sytuacji problemów z firmą kurierską, pracownik sklepu wykazał pełne zrozumienie problemu. Przesyłka została dostarczona przez inną niż pierwotnie firmę, bez dodatkowych opłat, co oczywiste, opóźniło to dostawę ale podkreślam - nie z winy sklepu. Zdecydowanie polecam.

2018-10-12

Wszystko dobrze

5 / 5 2018-10-04

Wszystko ok

2018-09-28

Regularnie zamawiam książki z internecie bo moja córka bardzo lubi czytać. Kupowałam już w wielu księgarniach internetowych ale ta najbardziej przypadła mi do gustu.

5 / 5 2018-09-16

Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam ten sklep innym.

5 / 5 2018-09-15

Polecam sklep.

5 / 5 2018-09-10

Polecam

5 / 5 2018-09-01

Podoba mi się, że jest możliwość złożenia zamówienia telefonicznie, można wtedy porozmawiać z profesjonalną obsługą. Polecam księgarnię bookmaster.pl, robię tu sporo zakupów i wszystko jest zawsze ok.

5 / 5 2018-08-30

Polecam

1 / 5 2018-08-29

Brak kontaktu telefonicznego z księgarnią, na maile również nie odpisuje.

2018-08-25

Wszystko w porządku!

2018-08-16

Chcialam zmienic adres doreczenia ale nikt mi nie odpowiedzial na mojego maila przez pare dni

5 / 5 2018-08-14

Profesjonalna obsługa towar zgodny z opisem, polecam :)

2018-08-14

paczka w Ruch nie działa

1 / 5 2018-08-10

Zamówiłam 2 książki 01.11.2018 dnia 20.11.2018 nic nie otrzymałam, jedynie informację o przedłużonej wysyłce, moje maile, że rezygnuję z dostawy i oczkuję na zwrot pieniędzy na nic się zdały. Firma okłamuje klientów nie tylko co do terminu wysyłki ale również nie posiada książek na stanie. Telefony nie istnieją te co są podane to fikcja. Jak nie chcesz stracić pieniędzy to omijaj szerokim łukiem. Dzisiaj składam zawiadomienie do Prokuratury, bo tylko w ten sposób należy tępić takie firmy, zachęcam pozostałych oszukanych aby zrobili to samo, może w ten sposób wyeliminujemy ją z rynku.

5 / 5 2018-08-07

wszystko super, pełna profeska

2018-07-29

wszystko zgodnie z zamówieniem

2 / 5 2018-07-16

Po 12 dniach otrzymałam informację od sprzedawcy, że zamówienie nie może zostać zrealizowane (brak książki). Minęło kolejne 7 dni i nie otrzymałam jeszcze zwrotu pieniędzy. Absolutnie nie polecam.

2018-07-14

Krótki czas oczekiwania na przesyłkę. Wybrałam kuriera i właściwie to dwa dni po złożeniu zamówienia był już u mnie :)

5 / 5 2018-07-01

Profesjonalna obsługa. Gorąco polecam

5 / 5 2018-06-28

polecam

5 / 5 2018-06-18

Jestem zadowolona

2018-06-17

Najwyzszy poziom obslugi

5 / 5 2018-06-15

Bardzo pozytywnie. Realizacja terminowa, towar zgodny z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2018-05-30

Polecam zakup w tym sklepie

2018-05-28

brak informacju o braku towaru

5 / 5 2018-05-24

Jestem bardzo zadowolona. Bardzo szybko otrzymalam zamowienie.

5 / 5 2018-05-20

Jak najbardziej polecam

2018-05-20

SZeroka oferta i duży wybór publikacji, trochę daleko do odbioru przesyłki

2018-05-16

Pomimo tego, że zamówiłam przesyłkę za pośrednictwem Poczty Polskiej, zamówienie dotarło do mnie już na kolejny dzień. Kolejną ogromna zaletą są bardzo korzystne ceny :)

5 / 5 2018-05-09

Super

5 / 5 2018-05-05

Ogólnie ok

2 / 5 2018-05-05

Nie polecam

2018-05-03

Na pewno jeszcze nieraz zrobię u nich zakupy. Oprócz książek można też kupić wiele innych artykułów, na przykład płyty CD niedostępne nigdzie indziej.

5 / 5 2018-04-23

obsługa profesjonalna

2018-04-21

Chciałbym bez pytania otrzymywać informacje co się dzieje z zamówieniem jeśli się opóźnia a książka nigdzie indziej nie jest dostępna co może budzić wątpliwości. Dziękuję.

5 / 5 2018-04-07

Profesjonalna i szybka obsługa zamówienia

2018-04-05

wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2018-03-28

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Warto robić tu zakupy :) POLECAM

5 / 5 2018-03-26

Przesyłka doszła szybko i była spakowana z wielką dbałością o bezpieczeństwo zawartości. Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry, rzeczowy. Tanio a zarazem ogromny wybór, dużo nowości. Bardzo lubię tu zaglądać i często kończy się to zakupami :)

5 / 5 2018-03-26

Wszystko super zgodnie z opisem. Szybko, pewnie i na czas. Polecam.

2 / 5 2018-03-20

Ogromna arogancja i brak poszanowania dla klienta. W oczekiwaniu na zamówione książki wielokrotnie próbowałem się do tej księgarni dodzwonić jednakże żaden z podanych telefonów nie działał. Moje wielokrotnie wysyłane maile nigdy nie doczekały się odpowiedzi. Po niemal pięciu tygodniach oczekiwania skontaktowałem się z serwisem payU żądając natychmiastowego zwrotu przelanych za ich pośrednictwem na rzecz księgarni Bookmaster pieniędzy. Efekt był zdumiewający. Po trzech dniach od interwencji otrzymałem książki. Zdecydowanie tej księgarni nie polecam.

2 / 5 2018-03-10

Zamówienie zostało anulowane bez poinformowania mnie o tym fakcie. Czekałam 2 tygodnie bez żadnej informacji. Brak reakcji na maile. Nie polecam. Nie dokonam już więcej zakupu.

2018-03-08

Po 3-4 dniach oczekiwania okazało się, że jednak książki nie ma na stanie mimo, że na stronie widniało 10 sztuk. Zwrot pieniędzy niemal natychmiastowy, bez problemów.

1 / 5 2018-03-02

sklep oświadczył że nie ma tej książki więc zamówienie anulowano.....A po wielu próbach się skontaktowania , telefonicznie i e-meil , o zwrot pieniędzy to zero kontaktu....Pospolite oszustwo...Zgłoszę to na policję- nie daruję im 67,30zł....ilu takich jak ja oszukali??? Oszuści....nie przelewajcie im pieniędzy bo nie odzyskacie .....Zero kontaktu z nimi....telefony na stronie fikcyjne-nie ma takiego numeru....

2018-02-24

Sklep wystawia na sprzedaż towar, którego fizycznie nie posiada. Bardzo nie ładnie.

5 / 5 2018-02-18

Super

2018-02-15

Nie wysłali książki i nie oddali pieniędzy. Nie odbierają telefonów i nie odpowiadają na maile. Sprawę oddałem do Rrzcznika Konsumenta

5 / 5 2018-02-13

Polecam profesjonalna i szybka obsługa.

5 / 5 2018-02-12

Polecam księgarnię - jakość usług bardzo dobra.

5 / 5 2018-02-02

Polecam zakupy w tym sklepie.

2018-01-30

Przedłużenie kompletowania wysyłki, nie poinformaowanie o tym klienta, nie odbierają telefonu.

2018-01-30

Trochę długo to trwało, ale zamawiana pozycja, jest mocno poszukiwana. Odbiór miał być w księgarni, a był w punkcie inpostu, niestety nie można było tego punktu wybrać i był blisko księgarni, a nie blisko kliena, i to jest minus

5 / 5 2018-01-21

OK, w porządku

2018-01-13

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Po dwóch dniach przesyłka była u mnie. Dobrze zapakowana, dotarła bez uszkodzeń.

5 / 5 2018-01-04

Super.

2 / 5 2018-01-01

Kupiłam książkę, której sklep nie miał na stanie. Czekam od kilku tygodni. Anulowano mi zamówienie i do tej pory nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Nikt nie odbiera telefonów i nie odpisuje na maile. Trafiłam niestety na naciągaczy. Nie polecam tego sklepu.

5 / 5 2017-12-31

Polecam zakupy w tej księgarni, od tej strony wszystko odbywało się jak należy . W moim przypadku zawaliła firma kurierska.

5 / 5 2017-12-25

Bardzo przyjemnie się tu robi zakupy. Ceny są bardzo konkurencyjne, zamówienie zrealizowane poprawnie. Jestem zadowolony.

2017-12-20

Warto robić zakupy w tym sklepie

2017-12-17

Všetko O.K.

2017-12-09

Bardzo duży wybór podręczników szkolnych. Udało mi się zamówić prawie wszystkie w jednym miejscu.Ceny atrakcyjne, sporo promocji. Wszystko przyszło ładnie zabezpieczone. Widziałam też wiele tytułów, które mnie zainteresowały, dlatego z pewnością zrobię tu zakupy jeszcze nie raz.

5 / 5 2017-11-27

Super

2017-11-26

Błyskawicznie zrealizowane zamówienie. Paczka do mnie doszła po dwóch dniach od zamówienia. Bardzo dobrze zapakowane książki, nie było żadnych problemów w transporcie.

5 / 5 2017-11-23

Bardzo szybka realizacja zamówienieajak i wysyłka. Polecam!

2 / 5 2017-11-22

Księgarnia wystawia na sprzedaż coś czego nie ma na magazynie. Czas oczekiwania jest bardzo długo. Ceny bardzo wysokie w porównaniu z innymi sprzedającym. Zdecydowanie nie polecam!!!!!

2017-11-01

Bardzo miła obsługa i atmosfera. Na plus możliwość bezpłatnego odbioru na miejscu.

2017-10-28

Nigdy sie nie zawiodłam! Jest to zdecydowanie moja księgarnia number one w całym internecie!

1 / 5 2017-10-19

Krętacze. Kupiłem książkę której tak naprawdę nie mieli na stanie. Zamówienie anulowali. Nie odpowiadają na maile, telefony fikcyjne albo nikt nie odbiera. Minęło 3 tygodnie i nie zwrócili pieniędzy. Zgłaszam na policję.

5 / 5 2017-10-11

Jak na pierwsze zakupy to było ok.

5 / 5 2017-10-04

Polecam bardzo. Solidna księgarnia

5 / 5 2017-10-01

Zbyt późne informowanie o braku stanów magazynowych. Poza tym ok

5 / 5 2017-09-23

Szybko i sprawnie.

2017-09-19

Dwa razy został przesunięty termin dostarczenia książki

2017-09-14

Sklep po kilku dniach anulował zamówienie,wystawiają książki ,których nie mają,na zwrot pieniędzy cały czas czekam,brak słów

5 / 5 2017-09-13

Bardzo szybko i sprawnie dostałam książkę , którą zamawiałam. Polecam Wszystkim.

5 / 5 2017-09-12

Odbiór osobisty jest super zaletą. Mieszkam niedaleko Anielewicza więc wygodnie sobie podszedłem i paczkę odebrałem bez żadnych kosztów :)

5 / 5 2017-09-12

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-09-11

Bardzo polecam zakupy w tym sklepie!

2017-09-11

Nie mam zastrzeżeń

1 / 5 2017-08-28

sklep od grudnia nie dostarczył towaru i nie oddał mi pieniędzy, zero kontaktu mailowego i telefonicznego. od listopada 2018 same negatywne opinie. to chyba ich koniec. nie płaćcie za towar przedpłatą.

2017-08-27

Ok...

2017-08-05

Pozytywnie

2017-07-23

Bardzo fajna księgarnia. Można w niej znaleźć wiele nowości, których często nie ma w innych tego typu sklepach.

2017-07-18

Spełnia moje oczekiwania.

5 / 5 2017-07-15

Wszystko ok. Polecam

2017-07-07

Zachęcam do korzystania z tej księgarni. Jest fenomenalnie zaopatrzona a jednocześnie z łatwością można się w niej odnaleźć.

2017-07-03

Możliwość odbioru osobistego jest dla mnie bardzo duża zaletą. Wybór książek jest duży więc sądzę, że każdy coś dla siebie znajdzie.

2 / 5 2017-06-27

Nie polecam. Anulowałam zamówienie bo za długo czekałam a i tak nie mieli tego na stanie. Zamówiłam gdzie indziej i za 3 dni dostałam książki i to w niższej cenie. Teraz muszę czekać na pieniądze (już ponad 2 tygodnie) a kontaktu z nimi żadnego. Rozłączają połączenie po dwóch minutach słuchania muzyki. Najgorszy internetowy sklep z jakim miałam do czynienia.

5 / 5 2017-06-21

Polecam. Jest to bardzo dobrze zaopatrzona księgarnia internetowa.

5 / 5 2017-06-19

Polecam!

2017-06-10

Najwyższa jakość towaru. Możliwość odbioru osobistego jest bardzo dużym plusem dla mnie. Nie lubię płacić za wysyłkę :)

3 / 5 2017-06-05

Uwaga ! Nie zwrócono mi znacznej sumy, zamówienie zostało anulowane pieniądze nie zwrócone, kontaktu brak. Szukam kontaktu z osobami, którym księgarnia nie zwróciła pieniędzy. Odradzam stanowczo!

1 / 5 2017-05-25

nie zrealizowano zamowienia nie oddali pieniedzy zero kontaktu ze sprzedawca czekam juz prawie 6 tygodni i nic zero profesjonalizmu jednym slowem naciagacze zeby nie powiedziec zlodzieje

2017-05-23

Moja interwencja spowodowała dostawę.

2017-05-15

Moja ulubiona księgarnia. Obsługa przemiła - w razie pytań można zawsze do nich zadzwonić i o wszystko dopytać.

1 / 5 2017-05-15

Nie zrealizowano mojego zamówienia i nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Brak kontaktu, nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile. Widzę, że to nie spotkało tylko mnie - to trzeba zgłosić na policję

5 / 5 2017-05-11

Wszystko w dobrym stylu polecam

2 / 5 2017-05-10

Niestety! NIE POLECAM TEGO SKLEPU! Gdybym wcześniej przeczytała opinie klientów na "opineo" nigdy bym nie zdecydowała się robić zakupy w tej księgarni. W dniu 23 .10 zakupiłam 2 albumy, które były mi potrzebne jako upominki w związku z wyjazdem za granicę. Dokonałam szybkiej wpłaty i oczekiwałam na przesyłkę. Przez kilka następnych dni status przesyłki się nie zmieniał - cały czas - " w trakcie kompletowania" - wyglądało na to, że mają tylko jeden egzemplarz. Próbowałam się dodzwonić wiele razy, zawsze czekałam bezskutecznie po kilkanaście minut na połączenie z konsultantem. Inne numery telefonów, podanych na stronie księgarni, były tylko teoretyczne, nieistniejące. Pisałam maile, prosiłam o przysłanie mi chociaż tej jednej sztuki, którą, jak wynikało ze statusu zamówienia ... niby mieli. Kilka moich maili pozostało jednak bez żadnej odpowiedzi. W końcu 2 listopada , wyznaczyłam termin, do którego oczekuję przesyłki, a jeżeli jej nie otrzymam - zgłaszam tę sprawę na policję. I co? Reakcja podobna , jak w opisują inni klienci, księgarnia się odezwała i poinformowała mnie, że moje zamówienie jest anulowane ! Dostałam bon wartości 20 złotych do wykorzystania przy zakupach za 40 złotych. To chyba jakaś kpina, ja już nie chcę z nimi mieć nic wspólnego , szkoda czasu i moich nerwów na robienie zakupów w tak nierzetelnej firmie. Tyle tylko, że już otrzymałam zwrot pieniędzy, jednak straciłam 3 tygodnie, a teraz i tak muszę szukać innego sklepu. SZCZERZE, NIE POLECAM!

2017-05-06

Sprzedają towar, którego nie posiadają. Długo czeka się na zwrot wpłaty.

2017-05-02

Bardzo długi czas oczekiwania na dostawę, brak jakiegokolwiek kontaktu z działem reklamacji

5 / 5 2017-04-30

Skoro prosicie to macie moją opinie!!!!! Niestety zero profesjonalizmu! Po kilku dniach anulowali moje zamówienie, jak zamawiałam mieli na stanie kilkanaście sztuk!!!!

5 / 5 2017-04-24

Jest OK

5 / 5 2017-04-22

Jestem zadowolony. W tej księgarni internetowej znalazłem tytuły, których nie było nigdzie indziej.

3 / 5 2017-04-14

Sklep oferuje i utrzymuje w ofercie książki których nie ma na stanie - pomimo tego, że w mailach informuje o braku dostępności książki w ofercie. Do księgarni nie da się dodzwonić. Odradzam zakupy.

5 / 5 2017-04-05

Polecam. Ekspresowa wysyłka :)

Rzetelne opinie o Bookmaster.com.pl

Bookmaster.com.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://bookmaster.com.pl/

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
(22) 290-75-05

Logowanie