Kategorie: / Żywność

Boreas.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Boreas.pl
5 / 5 2021-12-02

Chciałbym polecić sklep online. Jego strona jest bardzo czytelna, znajdziesz tam szeroki wybór produktów, a dostawa jest bardzo szybka. Dodatkowo, otrzymujesz regularne aktualizacje dotyczące realizacji twojego zamówienia. To naprawdę profesjonalne podejście.

5 / 5 2021-12-02

Chciałbym polecić sklep online. Jego strona jest bardzo czytelna, oferuje szeroki wybór produktów, a dostawa jest szybka. Dodatkowo, otrzymuje się aktualne informacje na temat realizacji zamówienia. Całość jest wykonana w profesjonalny sposób.

5 / 5 2019-03-16

Jestem bardzo zadowolona z pewnością tu wrócę:)

5 / 5 2019-02-23

Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo.

5 / 5 2019-02-16

ok

5 / 5 2019-02-09

szybko i bezproblemowo

2019-01-18

Bardzo dobry sklep, transakcja bezproblemowa.

5 / 5 2018-11-15

Bardzo często odwiedzam sklep, który zdecydowanie zasługuje na polecenie. Mają w swojej ofercie produkty z różnych zakątków świata, a jeśli czegoś nie posiadają, są w stanie zamówić to na życzenie klienta. Chętnie polecam ich obsługę, która zasługuje na pełne pochwały.

5 / 5 2018-11-15

Sklep jest naprawdę godny polecenia i często do niego wracam. Mają w swojej ofercie produkty z różnych zakątków świata, a jeśli czegoś akurat nie posiadają, zawsze są w stanie zamówić to specjalnie na życzenie klienta. Z całego serca polecam ten sklep i chwalę ich obsługę, która zawsze jest profesjonalna i pomocna.

5 / 5 2018-11-09

Gorące podziękowania dla obsługi sklepu za w pełni profesjonalne podejście do klienta.

5 / 5 2018-10-28

Szybko i sprawnie. na 5

5 / 5 2018-10-23

Pełny profesjonalizm w swoim fachu

2018-10-05

Tak jak być powinno - ekstra!

5 / 5 2018-09-11

Super!!!

5 / 5 2018-09-01

zamówienie dostarczone szybko i bezpiecznie zapakowane, bez zbędnych telefonów i zapytań

5 / 5 2018-07-04

Profesjonalny

2018-05-18

sklep godny polecenie z miłą kompetentną obsługą i rewelacyjnymi produktami

5 / 5 2018-04-29

Jestem niezwykle zadowolona. Obsługa i komunikacja były absolutnie wspaniałe. Panowie byli niezwykle pomocni i miło się z nimi rozmawiało. Sklep oferuje niesamowity wybór towarów. Odnalazłam tutaj wino, którego nie byłam w stanie zdobyć nigdzie indziej.

5 / 5 2018-04-29

Jestem niezwykle zadowolona. Obsługa i kontakt były absolutnie doskonałe. Panowie byli niezmiernie pomocni i przyjaźni. Wybór towaru był wspaniały. Tutaj odnalazłam wino, które nie było dostępne nigdzie indziej.

5 / 5 2018-04-27

Profesjonalnie

2018-04-15

Ciekawa, oryginalna oferta. Dobra obsługa i kontakt ze sklepem.

5 / 5 2018-03-24

Jestem bardzo zadowolona z zakupów.polecam

5 / 5 2018-02-10

Bardzo sprawna transakcja :) Wszystko OK

5 / 5 2018-02-04

polecam

5 / 5 2018-02-01

Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2018-01-27

Bardzo miła i szybka obsługa. Zakupy przebiegły bezproblemowo. Polecam!

2018-01-23

POZYTWNA

5 / 5 2017-12-30

Chociaż na początku mieliśmy problemy techniczne podczas składania zamówienia, to właściciel sklepu zachował się bardzo profesjonalnie, wyjaśniając nam przyczyny tych trudności. Dostawa przesyłki odbyła się bez żadnych przeszkód i nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń. Szczerze polecam tę osobę.

2017-12-30

Bardzo dobry

5 / 5 2017-12-29

Doceniam możliwość komunikacji zarówno drogą mailową, jak i telefoniczną. Byłam mile zaskoczona przez miłą i profesjonalną obsługę, jak również rozmową, którą miałam z właścicielem sklepu. Mam nadzieję, że sklep rozszerzy swoją ofertę o produkty cukiernicze, ponieważ wtedy chętnie zamawiałabym je od Państwa. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego. Barbara Jakubowska

5 / 5 2017-12-18

Bardzo gorąco polecam ten sklep! Tutaj znajdziesz produkty o najwyższej jakości! Obsługa jest profesjonalna i szybka. Jestem wielką miłośniczką produktów kolonialnych, a ten sklep jako jeden z niewielu spełnia wszystkie moje oczekiwania.

5 / 5 2017-12-18

Polecam serdecznie ten sklep! Produktami w nim oferowanymi z pewnością nie będziecie zawiedzeni, ponieważ są one najwyższej jakości! Obsługa jest zarówno profesjonalna, jak i błyskawiczna. Ja osobiście jestem wielką miłośniczką produktów kolonialnych, a ten sklep jest jednym z niewielu, które spełniają wszystkie moje oczekiwania.

5 / 5 2017-11-27

Pozytywna

5 / 5 2017-11-16

bardzo szybkie zakupy

2017-11-11

Godny polecenia sklep i sprzedawany produkt.

5 / 5 2017-10-30

Sprawnie, szybko, profesjonalnie.

5 / 5 2017-10-26

Pozytywna

5 / 5 2017-10-11

Bardzo sprawna transakcja. Polecam :)

5 / 5 2017-10-03

Szybkość realizacji ekspresowa! Polecam z pełną odpowiedzialnością :)

2017-09-29

Dobrze zaopatrzony

5 / 5 2017-09-17

Towar najwyższej jakości, którego nie znajdziecie w żadnym innym sklepie. Ekspresowo szybka wysyłka - polecam, bardzo!

5 / 5 2017-09-06

Pełen profesjonalizm! Polecam :)

0 / 5 2017-08-31

Chciałabym gorąco zarekomendować ten sklep wszystkim. Miałam niestety pecha, gdyż kurier uszkodził moją przesyłkę, co w rezultacie spowodowało pęknięcie jednej z butelek. Wiadomość o tym przekazałam sklepowi, który natychmiast podjął działania. Na szczęście, już następnego dnia otrzymałam nową paczkę, w pełni nienaruszoną. Bardzo cieszy mnie profesjonalne i uczciwe podejście obsługi w sklepie.

2017-08-09

Duży wybór, dobre ceny.

2017-06-21

Jak zwykle wszystko ok!!!!

5 / 5 2017-06-08

bardzo szybka obsługa, kontakt z firmą przez cały czas, wysoka jakość produktów, polecam sklep.

5 / 5 2017-05-13

Profesjonalna obsługa, jeden z moich ulubionych sklepów internetowych! Polecam wszystkim!

5 / 5 2017-05-07

Wszystko ok polecam

5 / 5 2017-04-20

Świetny sklep, troszkę cięzko go znalezc, wiec polecam popracowac nad widocznoscia strony w sieci... ale warto bylo! Polecam z pelna odpowiedzialnoscia.

Rzetelne opinie o Boreas.pl

Boreas.pl

Siedziba
Wadowice

WWW
http://www.boreas.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
535 434 427

Infolinia
-

Logowanie