Kategorie: / Odzież i Obuwie / Pozostałe

Born2be.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.77
opinie o Born2be.pl
5 / 5 2020-05-26

Jestem bardzo zadowolona i z ubrań i z butów. Dobrze wykonane, a przy tym naprawdę w przyjemnych cenach. Duży wybór! Polecam :)

5 / 5 2019-03-25

Super

4 / 5 2019-03-19

Polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja przebiega bardzo tak samo jak szybkość realizacji zamówienia.

4 / 5 2019-03-17

szybka i obsługa

5 / 5 2019-03-15

Bardzo udana transakcja. Polecam sprzedawcę.

5 / 5 2019-03-12

Profesjonalna obsługa, towar dobrej jakości i ładnie się prezentuje.

5 / 5 2019-03-01

Polecam!!!

5 / 5 2019-03-01

Wszystko przebiegło pomyślnie

3 / 5 2019-02-24

Pozytywnie oceniam transakcję

5 / 5 2019-02-20

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Jestem pod wrażeniem :)

5 / 5 2019-02-18

Kupiłam botki, które są większe niż normalna numaracja. Z przykrością musiałam je oddać. Proszę brać o 1 nr mniejszy przy zakupie butów

5 / 5 2019-02-05

Szybko,sprawnie i profesjonalnie

5 / 5 2019-02-02

Jestem zadowolona

5 / 5 2019-02-01

Zamówienia są realizowane bardzo szybko, polecam

4 / 5 2019-01-26

Bardzo lubie te stronę nigdy nie miałam problemu nigdy się nie zaeidolam na produltach.

5 / 5 2019-01-26

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z zamówieniem, atrakcyjne ceny. Polecam!

4 / 5 2019-01-23

Polecam zakupy dobra jakość

5 / 5 2019-01-19

Profesjonalna obsługa. Szybka realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2019-01-13

Profesjonalna obsługa .Towar zgodny z zamówieniem.Polecam

5 / 5 2019-01-07

Szybka dostawa

5 / 5 2019-01-07

moja nastoletnia córka jest bardzo zadowolona z butów, zwłaszcza jeśli chodzi o intensywność koloru...

5 / 5 2019-01-04

Jak najlepsza,polecam innym bez wahania

4 / 5 2019-01-01

Jestem zadowolona z zamowien ,bede zamawiac dalej

5 / 5 2018-12-26

produkt ok

5 / 5 2018-12-24

Bardzo jestem zadowolona z zakupu, szybkiej realizacji zakupu, polecam

5 / 5 2018-12-22

Polecam

5 / 5 2018-12-21

Sklep super , obsługa - rozmowa telefonicza super !!! Radzę tylko przy zakupie butów uważać na " kolor " może się różnić z opisem . Zamówiłam szare szpilki a dostałam szaro-beżowe ,czyli melanż. Jeszcze się zastanawiam czy je odesłać , czy sobie zostawić .

5 / 5 2018-12-19

Ok.100%

5 / 5 2018-12-19

Profesjonalna obsługa polecam ten sklep

4 / 5 2018-12-17

Wszystko ok

5 / 5 2018-12-14

polecam sklep ok

5 / 5 2018-12-13

ok polecam

5 / 5 2018-12-08

wszysko zawsze super nbardzo dziekuje

4 / 5 2018-12-06

Polecam

5 / 5 2018-11-29

Polecam

5 / 5 2018-11-22

Oki jestem b.zadowolona.Botki piekne,wygodne.Spiewalam z radosci (mam 48 lat),milo !!!!

5 / 5 2018-11-16

wszystko jest super żadnych zastrzeżeń

5 / 5 2018-11-16

obsługa bardzo dobra , szybka wysyłka zamówionego towaru informacja telefoniczna też dokładna i miła . Sklep polecam z całego serca .

4 / 5 2018-11-13

Ogólnie sklep polecam, kilkakrotnie składałam zamówienie, w 5 przypadkach na 6 byłam bardzo zadowolona z zakupu

5 / 5 2018-11-05

Bardzo zadowolona

4 / 5 2018-11-04

Obsługa sklepu jest w porzadku, ale podana jest zła rozmiarówka.

5 / 5 2018-11-02

Super.

3 / 5 2018-11-01

szybko, rzetelnie. Jestem bardzo zadowolona z produktu i usługi.

4 / 5 2018-11-01

Dziękuję, że znalazłam Wasz sklep... :)

5 / 5 2018-10-29

Szeroki asortyment, przystępne ceny, każdy znajdzie coś dla siebie, szybka dostawa i oto chodzi. Polecam sklep innym klientom.

5 / 5 2018-10-27

Wszystko jest zgodne z opisem, bardzo szybka dostawa. Gorąco polecam.

4 / 5 2018-10-25

Super

5 / 5 2018-10-24

Jestem bardzo zadowolona z zakupionych bucików...

5 / 5 2018-10-23

jestem zadowolona, polecam

5 / 5 2018-10-23

Polecam

3 / 5 2018-10-21

Szybko, sprawnie.

4 / 5 2018-10-12

Zamówiona rzecz fajna, szybko do mnie dotarła

5 / 5 2018-10-09

Super

5 / 5 2018-10-07

Polecam każdemu jesteście super

5 / 5 2018-10-05

Profesjonalna obsługa, szybka transakcja. W stu procentach jestem zadowolona.

5 / 5 2018-10-04

Obsługa w tym sklepie przebiega uczciwie, sprawnie i szybko,produkty są dobrej jakości. Wczoraj złożyłam zamówienia a dzisiaj już została nadana paczka. Polecam zakupy w born2be.

5 / 5 2018-10-01

bardzo szybka dostawa, buciki ładne, rozmiar odpowiedni.Zostanę stałym klientem.Polecę znajomym i rodzinie

5 / 5 2018-09-25

PEŁNA PROFESKA, ZAMAWIAM SŁUŻBOWO I PRYWATNIE, DUŻE MOŻLIWOŚCI, FAJNE CENY, RABATY. JESTEM BARDZO ZADOWOLONA.

5 / 5 2018-09-24

Wszystko ok sprawnje szybko i ładnie

5 / 5 2018-09-22

Bardzo sprawnae wyygodne zakupy

5 / 5 2018-09-18

Ja jestem mega zadowolona, bardzo często zamawiam i będę zamawiać w tym sklepie!!!

5 / 5 2018-09-17

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Szybka dostawa, produkty zgodne z opisem, szczególnie obuwie. Polecam sklep:)

5 / 5 2018-09-13

Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Rozmiarówka ok

4 / 5 2018-09-09

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Ubrania przychodzą w idealnym stanie

5 / 5 2018-09-06

Genialne

5 / 5 2018-09-05

Zakupy bez zwłoki, chętnie polecę sklep innym.

5 / 5 2018-09-04

Polecam.. Moja ocena za wszystko 5++pozdrawiam Dajana

5 / 5 2018-08-31

Jak zawsze super

4 / 5 2018-08-27

Jestem zadowolona z zakupow odwas

5 / 5 2018-08-26

kolejne zakupy z których jestem zadowolona , polecam

4 / 5 2018-08-25

Jestem zadowolona z zakupów. Za każdym razem jest szybka przesylka, bardzo dobra obsługa. Polecam

5 / 5 2018-08-23

Super sklep.polecam w 100%!!!!

5 / 5 2018-08-22

Jestem zadowolona

4 / 5 2018-08-22

Polecam

4 / 5 2018-08-20

Z przesyłki Jestem zadowolony buty są dobrej jakości 1 minus tym razem dość długo szła przesyłka Wiem że to wina DPD

5 / 5 2018-08-15

Polecam

4 / 5 2018-08-14

Jestem zadowolona z realizacji mojego zamowienia w tak krotkim czasie

5 / 5 2018-08-14

Super ciuszki.

5 / 5 2018-08-13

Zakupy w sklepie robię po raz kolejny. Jestem bardzo zadowolona z działu obsługi klienta i pomocy z Państwa strony. Zakupione towary są bardzo dobrej jakości w przystępnych i promocyjnych cenach. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Sklep godny polecenia innym znajomym. Pozdrawiam

5 / 5 2018-08-11

Profesjonalna obsługa polecam

5 / 5 2018-08-10

Po raz kolejny kupiłam buciki sa mega polecam

5 / 5 2018-08-10

Sklep bardzo szybko zrealizował zamówienie.

5 / 5 2018-08-07

Polecam

5 / 5 2018-08-07

Świetna obsługa:)

5 / 5 2018-08-06

Dzien dobry bardzo polecam ten Sklep poniewasz jestem bardzo zadowolona obsugi i szybkiej do stawy do domu

5 / 5 2018-08-05

Profesjonalna obsługa. Polecam!!!

4 / 5 2018-08-02

Profesjonalna obsługa, polecam.

5 / 5 2018-07-30

Polecam zakupy, szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-07-27

Super sklep internetowy! Śliczne ubrania i buty, wszystko takie jak na zdjęciu. Do tego mega promocje i rabaty :) jestem bardzo zadowolona z wszystkich zakupów. Co jakiś czas wchodzę na stronę. Na pewno jeszcze nieraz coś zamówię. Wysylka ekspresowa, dobrze zapakowane, zgodność z opisem i zdjęciem (A czasami nawet na żywo o wiele lepiej) polecam w 100%%%. :))))

5 / 5 2018-07-20

Błyskawiczna dostawa, pełna informacja o statusie zamówienia. Buty zgodne z opisem - jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-07-17

Polecam

5 / 5 2018-07-11

Profesjonalna obsługa, transakcja przebiegła sprawnie i bardzo szybko. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-07-10

opinia na 5

5 / 5 2018-07-08

Wszystko super jestem zadowolona

4 / 5 2018-06-27

Polecam

5 / 5 2018-06-23

bardzo dobra

5 / 5 2018-06-20

Wszystko ok.

4 / 5 2018-06-11

Polecam zakupy w tym sklepie. Jestem zadowolona z przebiegu transakcji.

5 / 5 2018-06-11

Jestem zadowolona

4 / 5 2018-06-10

dobra obsluga ,czas wysylki szybki,

5 / 5 2018-06-10

Jestem zadowolona

5 / 5 2018-06-06

Rewelacyjny sklep i jeszcze lepsza obsługa. Nie było żadnych problemów ze zwrotem towaru a na dodatek sklep sam wyszedł z inicjatywą odnośnie zwrotu pieniędzy za koszty poniesione ze zwrotem przesyłki. Polecam zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2018-06-05

Jestem zadowolona z zakupów, niestety jedne buty muszę odesłać bo są za małe niestety więc zobaczymy jeszcze jak skończy się zwrot towaru

5 / 5 2018-06-04

Pełen profesjonalizm i oryginalne zakupy

5 / 5 2018-05-30

Polecam ten sklep!

5 / 5 2018-05-30

Buty fajnie zrobione. Ładnie wyglądają jeśli ktoś ma grubsza stopę. Natomiast jeśli jest ta stopa szczupła to wyglądają masakrycznie i przy tym całe latają.

5 / 5 2018-05-21

Polecam ten sklep!

5 / 5 2018-05-19

Profesjona obsługa

5 / 5 2018-05-16

Polecam

5 / 5 2018-05-14

Poledam tą Firmę. Zamówione towary dostałam bardzo szybko.JESTEM ZADOWOLONA Z ZAKUPÓW.

5 / 5 2018-05-11

Obsługa jest profesjonalna.szybko otrzymałam zamówione artykuły. Jestem bardzo zadowolona i polecam zakupy w Waszym Sklepie swoim znajomym.

5 / 5 2018-05-10

To jest moje drugie zamówienie z tego sklepu i pewnie nie ostatnie . Jestem zadowolona dzieci również. Buty wyglądają jak na zdjęciu. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

4 / 5 2018-05-08

Super

5 / 5 2018-05-04

Produkt zgodny z opisem. Paczkę dotarła bardzo szybko.

5 / 5 2018-04-17

Buty dobrej jakosci,szybka realizacja zamowienia

3 / 5 2018-04-16

Było ok.

5 / 5 2018-04-13

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-04-10

Produkty dobrej jakości. Szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2018-04-09

Towar zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia, polecam jak najbardziej zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-04-02

POLECAM OK

4 / 5 2018-03-29

Kos...

5 / 5 2018-03-26

Szybkość i jakość-to moja ocena. Zwrot za zwrócony towar również od ręki.

4 / 5 2018-03-26

wysokie koszty przesyłki

5 / 5 2018-03-22

Profesjonalna obsługa polecam ten sklep

4 / 5 2018-03-22

Bardzo dobra

5 / 5 2018-03-22

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-03-21

Szybka dostawa. Towar taki sam jak na obrazku. Polecam

5 / 5 2018-03-21

Towar zgodny z zamówieniem. Szybka przesyłka.

5 / 5 2018-03-16

Wszystko przebiegło super, jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-03-15

Profesjonalna obsługa, towar zgodny z opisem, gorąco polecam.

5 / 5 2018-03-15

.....

5 / 5 2018-03-12

Super szybki sklep godny polecenia.Jestem mega zadowolona.

3 / 5 2018-03-09

Polecam

5 / 5 2018-03-07

Rewelacyjna obsługa

4 / 5 2018-02-25

Bardzo szybka wysyłka, bezproblemowe zwroty, pracownicy na infolinii mili, szybko udzielają potrzebnych informacji. Jestem bardzo zadowolona. Jedynym minusem jest rozmiarówka obuwia, czasem mam 37 czasem 38 ciężko trafić ale zwrot jest darmowy więc nie ma to większego znaczenia.

5 / 5 2018-02-21

Bardzo dobry sprzedawca

5 / 5 2018-02-21

Szybka obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-02-16

Polecam wszystkim

5 / 5 2018-02-10

Towarzystwo dobrych obsługa jeszcze lepsza

5 / 5 2018-02-06

Bardzo dobra obsługa klienta polecam

4 / 5 2018-01-28

Wszystko przebiegło szybko i pomyślnie. Polecam

5 / 5 2018-01-27

Polecam, ok

5 / 5 2018-01-27

Szybko ,sprawnie I fachowo. Towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-01-25

Zadowolona

5 / 5 2018-01-25

Bardzo często u Was zamawiam. Macie przystępne ceny a i jakość towaru jest ok. Jestem zadowolona z realizacji zamówień w tak bardzo krótkim czasie. Zdarzyło mi się kilka razy dokonać zwrotu. Przelew na konto wpływał zawsze w ciągu 7-10 dni . Super. Polecam Was znajomym, bo warto!

4 / 5 2018-01-16

Profesjonalna obsługa. Polecam wszystkim znajomym

5 / 5 2018-01-16

szybko, rzetelnie. Jestem bardzo zadowolona z produktu i usługi.

5 / 5 2018-01-02

Obsługa i czas wysyłki są ekspresowe. Sklep jest godny polecenia jak i sprzedający, bo kontakt jest na piątkę. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-12-30

Super szybko bez problemów. Polecam.

5 / 5 2017-12-23

Bardzo dobry sklep, zakupy godne polecenia

5 / 5 2017-12-21

Polecam, wszystko zgodne z zamówieniem.

5 / 5 2017-12-21

Jestem bardzo zadowolona ,towar zgodny z opisem. Polecam wszystkim ❤️❤️❤️

5 / 5 2017-12-20

Super sklep , obsługa idealna, bezproblemowa

5 / 5 2017-12-17

Jestem zadowolona. Polecam

5 / 5 2017-12-10

Polecam, świetny sklep oraz asortyment

5 / 5 2017-12-08

Profesjonalna obsluga, polecam zakupy w tym sklepie ,

5 / 5 2017-12-07

Szybka i bezproblemowa obsługa.

4 / 5 2017-12-06

Obsluga mila i konkretnie odpisuje na zadane wiadomosci.Przesylka szybko dociera do odbiorcy .Polecam wszystkim ktorzy korzystaja z zakupow przez internet.born2be. Bo warto.

3 / 5 2017-11-26

Polecam

5 / 5 2017-11-15

Profesjonalna obsługa klienta, polecam sprzedawcę

5 / 5 2017-11-06

Profesjonalna obsługa.

4 / 5 2017-11-04

Najwyższy poziom , polecam

3 / 5 2017-10-29

Polecam zakupy w born2be

5 / 5 2017-10-26

Super, szybko i profesjonalnie!!

5 / 5 2017-10-25

jestem zadowolona z zakupów oraz możliwości zapłaty za zakupy w terminie późniejszym .

5 / 5 2017-10-19

super

5 / 5 2017-10-16

Gorąco polecam !!!

5 / 5 2017-10-15

Polecam

5 / 5 2017-10-08

Bardzo fajne buty, wygodne

5 / 5 2017-10-07

Super. POLECAM

5 / 5 2017-10-05

Super

5 / 5 2017-09-25

Wszystko przebiegło super, jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-09-25

Po raz kolejny nie zawiodłam się na Was. Napewno wrócę i polecę znajomym.

5 / 5 2017-09-24

Super sklep-szybka przesyłka,ceny b.przystępne ze zwrotami nie ma żadnych problemów-obsł.telefoniczna z konsultantami super!!pozdrawiam!!Ewa

5 / 5 2017-09-22

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-09-20

jak zwykle szybko, sprawnie. Butki są wygodne, ciepłe, ładnie się prezentują, rozmiar ok. noszę 38, wzięłam 39 by zmieściła się wkładka i skarpetka (buty zimowe)

4 / 5 2017-09-14

profesjonalna obsługa, towar wart swojej ceny, jednak przesyłki kurierskie bardzo drogie.

5 / 5 2017-09-13

Super szybko

5 / 5 2017-09-12

OK. WSZYSTKO NA SZUSTKE

5 / 5 2017-09-02

polecam....sprawdziłam niejednokrotnie

5 / 5 2017-08-28

Szybko, tanio, produkty zgodne z opisem.

5 / 5 2017-08-26

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam !

5 / 5 2017-08-25

Polecam zakupy, transakcja przebiegła pomyślnie a zamówiony produkt spełnił moje oczekiwania

5 / 5 2017-08-21

Super sklep bardzo szybki

5 / 5 2017-08-17

Wszystko dobrze zrealizowane

5 / 5 2017-08-16

genialny sklep i polecam go wielu swoim znajomym ... już korzystają z zakupów w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-14

Sklep warty polecenia.

5 / 5 2017-08-05

Sklep godny polecenia. Szybkość realizacji zamówienia błyskawiczna. Jakość bardzo dobra. Obsługa klienta bez zarzutu.

5 / 5 2017-08-04

Miła obsługa

5 / 5 2017-08-01

polecam zakupy w tym sklepie. obsluga szybka profesjonalna .

5 / 5 2017-07-15

Polecam.. Moja ocena za wszystko 5++pozdrawiam Dajana

5 / 5 2017-07-14

Polecam ten sklep!

5 / 5 2017-07-13

Polecam zakupy, szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-07-13

Polecam zakupy w tym sklepie,towar jest atrakcyjny, szybka dostawa,mila obsluga telefoniczna...pelny profesjonazlizm

5 / 5 2017-07-10

Polecam zakupy w tym sklepie. Profesjonalna obsluga

5 / 5 2017-07-09

Super jestem zadowolona

4 / 5 2017-07-05

Buty są super jestem bardzo zadowolona

4 / 5 2017-07-03

BORN2BE na piątkę z dużym plusem,obsługa klienta na 10.Jeżeli chodzi o asortyment- trochę mało jest odzieży,za to w butach od koloru do wyboru i to w bardzo przystępnych cenach.Gdzie można kupić buty ze skóry za 70-90-100 zł. w bardzo dobrym wykonaniu-tylko w born2be. Ostatnie sztuki są w cenach prawie na każdą kieszeń.Jestem mega zadowolona z wszystkich zakupów.Z czystym sumieniem mogę sklep polecić i gwarantuję,że jeżeli raz tu kukniesz,to nie będzie to ostatni.Tak było ze mną,nie mogę się oprzeć,aby chociaż co drugi dzień nie pobuszować w tym sklepie.Jeszcze raz polecam.Dałam 4 gwiazdki za jakość zapakowania,ponieważ różnie to bywało.

5 / 5 2017-06-30

Super

5 / 5 2017-06-28

Transakcja przebiegła pomyślnie, zakupy dostarczone bardzo szybko, cały czas kontakt (mail lub SMS) z kurierem i sklepem. Polecam!

Rzetelne opinie o Born2be.pl

Born2be.pl

Siedziba
-

WWW
-

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
+48 22 113 70 70

Logowanie