Kategorie: / Dom / Dla Dzieci

Boro-laser.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.91
opinie o Boro-laser.com.pl
5 / 5 2019-03-21

Polecam. Zamawiajac przez Internet wlasnie takiej uslugi oczekuje: szybko, jasno i bez problemu.

5 / 5 2019-03-17

Pierwszy raz zamawiałam w tym sklepie prezent na ślub. Wszystko szybko zostało wygrawerowane i przesłane. Zauważyłam jednak brak łyżeczki do cukiernicy. Zadzwoniłam i bardzo miło, wręcz serdecznie zostałam uspokojona i poinformowana, że ten element zostanie dosłany. Poproszono mnie, abym jeszcze raz sprawdziła i poinstruowano, gdzie mam szukać. I... znalazłam. Jeszcze raz wszystkich przepraszam za zamieszanie. Polecam wszystkim ten sklep. Bardzo miła obsługa. Zlecenie wykonane na najwyższym poziomie. Dziękuję!

5 / 5 2019-03-10

Pierwszy raz zamawiałam produkty w tym sklepie. Super pomysł na prezent ślubny. Duży wybór rysunków, każdy znajdzie coś z klasyki a także jakieś fikuśne ludziki, co kto lubi. Bardzo szybka obsługa, 2 dni od zatwierdzenia projektu do odbioru paczki. Super sklep i obsługa. Gorąco polecam.

5 / 5 2019-03-06

Profesjonalna obsługa,szybka realizacja. Polecam

5 / 5 2019-03-02

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa, wykonanie bardzo staranne.

5 / 5 2019-02-23

P O L E C A M !!!!!!! Rewelacyjny sklep oraz fantastyczna, profesjonalna obsługa !!!! Prezent, który zamówiłam mężowi jest pięknie wykonany i dopracowany w najmniejszych szczegółach. Chciałam bardzo podziękować pani Magdalenie, za to, że w ciągu jednego dnia udało się wykonać zamówienie i przesłać do mnie. Jest ogromnie Państwu wdzięczna !!! Pozdrawiam serdecznie i życzę samych sukcesów :D

5 / 5 2019-02-16

POLECAM firmę w 100%!!! Tego samego dnia otrzymałam fenomenalny projekt, które był o wiele ładniejszy niż sobie wyobrażałam, a po dwóch dniach dostarczono mi gotowy produkt! Jestem stałą klientką, gdyż lubię ciekawe prezenty, a takie gwarantuje ta firma. Ponadto wykonanie jest perfekcyjne:)

5 / 5 2019-02-14

Bardzo szybka realizacja, towar idealnie zabezpieczony:) Dziękuję i polecam wszystkim :)

5 / 5 2019-02-11

Z przyjemnością mogę napisać,: Pełen profesjonalizm w przeprowadzonej transakcji, bardzo rzeczowy i porządny sprzedawca,polecam wszystkim transakcja z takimi ludzmi to czysta przyjemność!!! Bardzo ładna skrzyneczka z kieliszkami do szampana na 50 rocznicę ślubu, szybka przesyłka! Bardzo dziękuję:)

5 / 5 2019-02-02

Profesjonalizm zachęca do kolejnych zakupów. Trzykrotnie w ekspresowym tempie otrzymałam piekny produkt, chętnie polecam sklep znajomym i na pewno skorzystam po raz kolejny.

5 / 5 2019-01-27

Bardzo polecam. Miła i kompetentna obsługa. Wykonanie super.Szybkość wykonania rewelacyjna.

5 / 5 2019-01-06

Produkt wykonany bardzo starannie, zgodnie z zamówieniem i projektem. Szybki czas oczekiwania. Firma godna polecenia :)

5 / 5 2018-12-18

Jakość i wykonanie pierwsza klasa! Dostarczenie przesyłki wręcz ekspresowe. Po raz kolejny zamawiałam kieliszki na prezent i nigdy się nie zawiodłam. Gorąco polecam! :-)

5 / 5 2018-12-12

Milo mi napisac ze jeden z nielicznych sklepow a raczej szefostwo ktorzy podchodza do sprawy profesjonalnie. Zamowilem grawer w piatek i zadzwonilem z prosba ze zalezy mi na bardzo szybkiej wysylce tak aby do wtorku paczka doszla - bez zadnych problemow Pan powiedzial ze zrobi co w jego mocy aby tak było. W poniedziałek rano przesylka juz dotarła. Czas realizacji błyskawiczny jakos wykonania perfekcyjna ale przede wszystkim mila i konkretna obsluga. Polecam.

5 / 5 2018-11-13

Profesjonalna obsługa, super kontakt! Zamówienie zrealizowane zgodnie z wytycznymi.

5 / 5 2018-11-06

Nie pierwszy raz dokonuję zakupu w sklepie i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Projekt przesłany błyskawicznie i wykonanie nienaganne. Wybór produktów bardzo duży.Z przyjemnością polecam!

5 / 5 2018-11-06

Po raz drugi zamówiłam prezent w tym sklepie. Wszystko, oczywiście w porządku, a prezent bardzo się podobał :)

5 / 5 2018-10-25

Szczerze polecam! Profesjonalnie i szybko. Wszystko zgodne z zamówieniem.

5 / 5 2018-10-24

Jestem bardzo zadowolona ze sposobu realizacji zamówienia- wszystko było tak jak prosiłam : i jakość wykonania i szybkość usługi. Zainteresowanym polecam (profesjonalny kontakt telefoniczny o ile jest taka potrzeba).

5 / 5 2018-10-21

Bardzo szybka realizacja, wszystko super. bardzo polcam ten sklep.

5 / 5 2018-10-14

Profesjonalna obsługa,bardzo dobry kontakt z klientem,szybka dostawa.Zamawiałam wcześniej i będę zamawiać i polecać innym.

5 / 5 2018-10-12

Super Jesteśmy mocno zadowoleni szybko sprawnie miła obsuga pomcna uprzejma Polecam wszyskim

5 / 5 2018-10-09

Już kilkakrotnie zamawiałam różne przedmioty w tym sklepie. Za każdym razem super profesjonalne wykonanie. Świetny kontakt,szybka dostawa.Polecam w 100% .

5 / 5 2018-10-07

Firma godna polecenia,rzetelna,solidna i uczciwa. Serdecznie polecam!!!

5 / 5 2018-10-06

Szybka profesjonalna obsług. Piękny efekt wykonania. Super polecam.

5 / 5 2018-10-06

Znakomita współpraca, miła obsługa i szybki czas realizacji. Jak zawsze zadowolona z przebiegu zamówienia jak i realizacji w 100%. Grawerowane, spersonalizowane prezenty uważam za najlepsze i w przyszłości będę tutaj wracać.

5 / 5 2018-09-27

Bardzo dobre podejście do klienta. Prosiłam o szybką przesyłkę i taka była- błyskawiczna. wszystko zgodne, solidnie wykonane. Również samo opakowanie do przewozu doskonałe, przez co szkło dojechało w całości, z ogromną przyjemnością polecam.

5 / 5 2018-09-24

Polecam! Kupiłam Biblię w pudełku, wykonanie piękne.Super na prezent.

5 / 5 2018-09-19

Rewelacja! Polecam w 100 %.

5 / 5 2018-09-18

Jestem bardzo zadowolona, błyskawicznie wykonany projekt, przedmiot był już gotowy na drugi dzień. Niskie ceny, oryginalne pomysły na prezent, rewelacja, szybka wysylka

5 / 5 2018-09-14

Błyskawiczna reakcja na zamówienie, bardzo szybkie i ładne wykonanie. Zamówienie złożyłam w nocy z niedzieli na poniedziałek, projekt wykonany był już w porannych godzinach poniedziałkowych. Jest wtorek rano i właśnie odebrałam paczkę z zamówionym towarem, więc uda się go sprezentować na Święta. :)

5 / 5 2018-08-31

Polecam gorąco.Wysoki poziom świadczonych usług.Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-08-23

Zamówienie i przesyłka zrealizowane błyskawicznie. Wspaniała jakość towaru. Jak też się okazało produkty tej firmy doskonale sprawdzają się jako prezent. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-08-11

Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt z sprzedającym, oraz bardzo szybki czas realizacji. Jestem bardzo zadowolona mam nadzieję, że osobom obdarowanym również będzie się podobać.

5 / 5 2018-08-05

Super szybka realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do jakości wykonania. Można śmiało polecić :)

4 / 5 2018-07-22

szybko,profesjonalnie i niedrogo polecam ,a paczka dostałem paczke bardzo dobrze zabiespieczona to rownierz wielki plus.polecam

5 / 5 2018-07-20

Nic dodać nic ująć - REWELACJA!!!! Po pięciu latach wróciłam do tego sklepu i kolejny raz jestem bardzo zadowolona!!!

4 / 5 2018-06-28

Szybka realizacja projektu do zatwierdzenia oraz wykonanie graweru. Grawer na kieliszkach i skrzynce do nich bardzo ładny. Będzie z tego kompletu świetna pamiątka, a przy okazji użyteczna. Polecam firmę i wyroby przez nich oferowane. Jeżeli będzie potrzeba z pewnością skorzystam ponownie z ich usług. Pozdrawiam i dziękuję :)

5 / 5 2018-06-24

Profesjonalna i uprzejma obsługa. Grawer na szklanych naczyniach wykonany dokładnie i zgodnie z moją prośbą. Od zamówienia do realizacji i odbioru przesyłki upłynęło 4 dni, w tym sobota i niedziela. Jestem pełna podziwu dla wszystkich pracowników za ich pracę. WIDAĆ MOŻNA !!! Dziękuję i z pewnością skorzystam jeszcze nie raz z usług firmy Boro-laser. Polecam wszystkim !!!!

5 / 5 2018-06-16

Jako przyszła matka chrzestna szukałam oryginalnego i zarazem użytecznego prezentu. Ten sklep ułatwił mi to zadanie. Kontakt ze sprzedającym wzorowy. Przesyłka szybka i dobrze zabezpieczona. Z czystym sumieniem mogę polecić przyszłym kupującym ten sklep.

5 / 5 2018-05-28

Szybka profesjonalna obsług. Piękny efekt wykonania. Super polecam.

5 / 5 2018-05-18

Rewelacyjna jakosc i szybkosc dostawy.Bardzo miły kontakt.

5 / 5 2018-05-18

Zamówienie i przesyłka zrealizowane błyskawicznie. Wspaniała jakość towaru. Jak też się okazało produkty tej firmy doskonale sprawdzają się jako prezent-rewelacja. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-05-16

Od kilku lat tu wracam i sprawiam bliskim piękne pamiątkowe prezenty. Nie chce probowac kupowac szkla gdzie indziej skoro tu mam pewnosc idealbie zabezpieczonej przesylki, rzetelności i ekspresowej realizacji. Kilka rodzajow kompletow kieliszkow, ramka , wazony, wszystko zostaje gdzies w cudzych domach pielęgnowane i ckliwe, dzieki Wam Boro laser Polecam :) Olga

5 / 5 2018-05-10

Zamówiony produkt spełnił nasze oczekiwania. Skrzynka z grawerem na 3 wina jest świetnym prezentem. Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-04-21

To już mój kolejny zakup w tym sklepie.Bardzo szybki projekt i szybkie wykonanie. Skrzynka z pokalami i z grawerem to SUPER prezent na Urodziny. Wykonanie bardzo staranne, miły kontakt. POLECAM.

5 / 5 2018-04-21

Godny polecenia sklep! Zamawiałam długopis z grawerem. Prosiłam o szybką wysyłkę i naprawdę uzyskałam ją w tempie ekspresowym. Zamówienie złożone w piątek popołudniu, we wtorek rano paczka już na mnie czekała w paczkomacie. Bardzo dobre wykonanie, wszystkie poprawki uwzględnione. Mogę przyczepić się jedynie do słabego kontaku, ponieważ nie mogłam się dodzwonić pod numer podany na stonie, a na maile dodatkowe też nie uzyskałam odpowiedzi. Natomiast można to wybaczyć, ponieważ klient otrzmuje automatycznie generowane maile odnośnie statusu przesyłki, skąd może mieć pewność, że prace nad jego projektem trwają. Polecam każdemu!

5 / 5 2018-04-20

Szybko i solidnie. Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu, z jakim się traktuje klienta. Serdeczne dzięki!

5 / 5 2018-04-18

Kupiłam grawerowany kufel i jestem bardzo zadowolona. Cena przesyłki trochę wysoka, ale jestem zadowolona z zakupów. Usługa szybko, sprawnie. Kufel dobrze zabezpieczony. Zdecydowanie polecam!

4 / 5 2018-04-15

Piękne wykonanie, zapakowane solidnie, szybka wysyłka. Polecam!!

5 / 5 2018-04-12

Pierwszy raz korzystałam z usług tej firmy i szczerze mówiąc byłam pod wrażeniem. Po pierwsze zamówienie było perfekcyjnie zrealizowane. Po drugie stanęli na wysokości zadania i przesłali nieco szybciej zamówinie. Faktycznie sprawa była na CITO, ale wszsytko się udało, za ci dziękuję raz jeszcze! Zdecydowanie POLECAM

5 / 5 2018-04-12

Wspanialy sklep! Potrzebowalam prezentu na nastepny dzien. Wygrawerowany produkt dostalam w termini. Bardzo polecam. Po raz kolejny mnie nie zawiodl. Sklep godny zaufania.

5 / 5 2018-04-02

Wszystko na najwyższym poziomie . Błyskawiczna realizacja i wysyłka. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym .Polecam !!!

5 / 5 2018-03-29

Realizacja zamówienia oraz wysyłka bardzo szybka. Jakość wykonania graweru oceniam bardzo dobrze. Polecam!

5 / 5 2018-03-21

Bardzo gorąco polecam zakupy w tym sklepie. Towar dotarł expresowo(zamawiałem kufel z grawerem w środę, a w piątek około 13.00 był już u mnie), idealnie zapakowany oraz zgodny z opisem i bardzo dobrze wykonany. Kontakt rewelacyjny. Jeszcze raz gorąco polecam.

5 / 5 2018-03-11

Wspaniałe podejście do klienta i błyskawiczna wysyłka! Dziękuję za profesjonalizm! :)

5 / 5 2018-03-09

Absolutnie godny polecenia. Błyskawiczna realizacja zamówienia, towar dokładnie taki, jak w opisie, świetny kontakt.

5 / 5 2018-02-25

Fenomenalna obsługa. Świetna jakość. Ekspresowe tempo realizacji. Produkt zapakowany z niesamowitą starannością.

5 / 5 2018-02-14

Zadałem koleżance proste pytanie: Piwo, czy wódka? Wybrała drugą odpowiedź. Zamówienie złożone we wtorek, w piątek już było w paczkomacie - w sobotę kieliszki do wódki zostały prezentem. Obdarowana bardzo zadowolona aczkolwiek powiedziała, że ona długo nie pociągnie z takich kieliszków do wódki :-) - z naparstka chciała ją pić :-)? Żeby grawerowanie miało sens moim zdaniem szkło nie powinno być zbyt małe. Przez lupę potem to oglądać? Poza tym, powiedziała: Gdybym wiedziała, o co Ci chodzi to wybrałabym piwo. Na kuflu efekt byłby jeszcze lepszy, z uwagi na większą powierzchnię. Mi kieliszki z grawerem też się podobały, był efekt WoW! Fajnie jest też skorzystać ze swojego pomysłu. Cieszę się również z expresowej realizacji zamówienia, biorąc pod uwagę to, że projekt później trzeba zatwierdzić. Do tej pory nie wiem dlaczego zamówiłem 5 szt. ;-)? Gdybym wiedział, że kieliszki są pakowane po 6 szt. to tyle bym wziął. Bardzo dobrze zapakowane. Świetny pomysł na prezent.

5 / 5 2018-02-06

Jestem bardzo zadowolona. Realizacja bardzo szybko, fajny produkt. Polecam!

5 / 5 2018-02-04

Panie Jakubie przesyłka dotarło w terminie jak Pan pisał. Jestem pod wrażeniem i naprawdę bardzo, ale to bardzo mile zaskoczony. Rzadko można spotkać tak solidną i wiarygodną firmę. Życzę wszystkiego najlepszego i oczywiście super sprzedaży. Firmę BORO polecam dla WSZYSTKIM. Pozdrawiam Artur P.

5 / 5 2018-02-04

Firma godna polecenia .. wszystko doszło na czas i w całości ..polecam serdecznie :)

5 / 5 2018-02-01

Największy POZYTYW. Szybki kontakt telefoniczny, e-mailowy, jeszcze szybsza dostawa. Każde pytanie z błyskawiczną odpowiedzią. Projekt idealny, wykonanie idealne. Zatwierdzam projekt ok. godz.13, a w tym samym dniu już o 16.50 mam informację że wysłano. Bardzo ładne wykonanie, skrzynka drewniana na kufel też jest superowa. POLECAM

5 / 5 2018-01-25

Wszystko ***, w czwartek zamówiłem w piątek już mam, paczka zapakowana tak dobrze, że trudno ją było odpakować ;)

5 / 5 2018-01-22

Kolejny raz jestem bardzo zadowolony z jakości wykonania, obsługi oraz podejścia do klienta. O tym jak firma BORO traktuje świadczy sytuacja, która przytrafiła się mi: zlecony został projekt graweru na butelce wina z okazji rocznicy, niestety przez czyjeś niedopatrzenie nie została wygrawerowana data (jeden z wielu elementów). Po zgłoszeniu do firmy BORO że brakuje jednego elementu kupili NA WŁASNY KOSZT kolejną butelkę, wygrawerowali od nowa i wysłali za darmo nie oczekując zwrotu "źle" wygrawerowanej butelki! Każdy sam może ocenić jak zachowałaby się nie jedna firma w takiej sytuacji. Szczerze POLECAM! Wrócę na pewno :)

5 / 5 2018-01-20

Sklep na medal ! szybka realizacja, piękne i staranne wykonanie. Pani zajmująca się projektami zna się na rzeczy i podsuwa świetne pomysły. Bardzo polecam i na pewno do was wrócę ! ;)

5 / 5 2017-12-31

Bardzo szybka realizacja i wysyłka towaru do klienta!!! ocena bardzo pozytywna:D

5 / 5 2017-12-20

Baaaaaaaaaaaaaaaaardzo polecam. Profesjonalnie, szybko, bezproblemowo. Pismo Święte w pudełku z grawerką - piękne, wspaniałe wykonanie!!! Dziękuję :-)

5 / 5 2017-11-26

Zamówiłam dwie statuetki pamiątki,dla bliźniaków,na komunię.Okazało, że pomysł był oryginalny.Realizacja zamówienia przebiegła z prędkością światła,chłopaki zachwyceni, a ja przeszczęśliwa, że trafiłam na firmę solidną i godną polecenia.

5 / 5 2017-11-15

Bardzo ładnie wykonany grawer, szkło dobrej jakości. Bardzo dobry kontakt ze sklepem, błyskawiczne zamówienie. Jeśli kiedy będę potrzebowała podobnego prezentu na pewno skorzystam z Państwa strony. Sklep jak najbardziej godny polecenia !

5 / 5 2017-11-09

Realizacja zamówienia bardzo szybka (2 dni):)Jakość wykonania graweru oceniam bardzo dobrze. Polecam!!

5 / 5 2017-10-30

Firma z całą pewnością godna polecenia! Obsługa uprzejma, bardzo pomocna, czas realizacji zamówienia mega, mega szybki. Produkt wykonany bardzo starannie, zgodnie z projektem. Kontakt z obsługą rewelacyjny brak zbędnego oczekiwania na odpowiedź, wszystko tak jak ma być. Szczerze wszystkim polecam! Naprawdę warto robić zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2017-10-22

POLECAM-bardzo dobry kontakt ,szybka wysłka !

5 / 5 2017-10-18

Pięknie zrealizowane zamówienie, ekspresowa wysyłka i miła obsługa. Polecam!!!

5 / 5 2017-10-07

Bardzo szybka i udana transakcja

3 / 5 2017-09-30

Obsługa bardzo dobra i szybka, jedyny minus - przesyłka nie została odpowiednio zabezpieczona.

5 / 5 2017-09-30

Bardzo dobry kontakt, szybka wysylka,projekt do zatwierdzenia juz nastepnego dnia, sztucce bardzo ladnie wykonane....tabliczka z zyczeniami dopracowana w kazdym calu. Brawo :)

4 / 5 2017-09-11

Bardzo polecam, wykonanie projektu i przesyłka ekspresowa.Złożyłam zamówienie w środę i tego samego dnia otrzymałam projekt, po akceptacji i wpłacie na konto w czwartek już zostało wysłane zamówienie .

5 / 5 2017-08-31

Świetna obsługa, błyskawiczna wysyłka, doskonały kontakt. Polecam!

5 / 5 2017-08-25

Jestem bardzo zadowolona z wykonanego zamówienia - grawerowanie staranne i profesjonalne. Bardzo szybka wysyłka, wszystko dobrze zabezpieczone do transportu. Bardzo polecam !

5 / 5 2017-08-10

Do Boro-laser powracam jak bumerang. Uwielbiam zamawiać grawerowane szkło na różne okazje. I uwielbiam słuchać potem zachwytu innych :-). Realizacja perfekcyjna i błyskawiczna

5 / 5 2017-08-08

polecam

5 / 5 2017-08-06

Wczoraj złożyłam zamówienie na sztućce dziecięce z grawerem, otrzymałam projekt i go zatwierdziłam, a dzisiaj rano przesyłkę odebrałam od kuriera :) Rewelacja! Wszystko zgodne z zamówieniem i niesamowicie szybko jak na zindywidualizowany produkt! Polecam!

4 / 5 2017-08-05

Szybka realizacja , solidnie - Polecam !!!

5 / 5 2017-07-30

Super wykonanie, tak jak chciałam. Polecam

5 / 5 2017-07-02

Projekt wykonany bardzo szybko i sprawnie od zatwierdzenia projektu był on gotowy 2 dni później także bardzo szybko przesyłka po otrzymaniu bardzo dobrze wykonana napis bardzo profesjonalnie i starannie wykonany wszystko starannie zapakowane do wysyłki sklep bardzo profesjonalny polecam

4 / 5 2017-06-27

Firma ma bardzo profesjonalne podejście. Przesyłka doszła sprawnie i szybko, a zaistniały problem spotkał się z szybką reakcją i rozwiązaniem. Polecam

5 / 5 2017-06-11

Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka, polecam

5 / 5 2017-06-03

Po prostu rewelacja! Sztućce z grawerem zamówione we wtorek, przesyłka odebrana w czwartek. Świetne wykonanie, zgodne z otrzymanym wcześniej projektem. Serdecznie polecam!

5 / 5 2017-05-05

Termin realizacji zamówienia był tak krótki że miałem wątpliwości czy aby przesyłka dojdzie na czas. Jakież było moje zdziwienie gdy po trzech dniach paczka już stała w moim pokoju! Solidnie zapakowana, kieliszki zabezpieczone przed pęknięciem, tak jak chciałem w projekcie grawerowane i pięknie ozdobione. Polecam każdemu, kto szuka niebanalnego prezentu na każdą okazję. Pozdrawiam załogę sklepu, bardzo dziękuję! Leszek

5 / 5 2017-04-14

Bardzo dobry kontakt. Zamówiony grawer na butelce wykonany rewelacyjnie, do tego krótki czas oczekiwania na wykonanie usługi i przesyłkę. Butelka bardzo dobrze zabezpieczona na czas transportu. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-04-09

Jedyny sklep na rynku, który już na etapie poszukiwań spełnił moje oczekiwania. Dodatkowo znaleziona na stronie dokumentacja, która w prosty sposób pozwoliła mi przygotować rysunki pod grawer przyspieszyła cały proces i zapewne zarówno mi, jak i sklepowi zaoszczędziła nerwów ;) towar zrobiony bardzo dobrze, stanowczo przerósł moje oczekiwania i wyobrażenia. Zapakowany i zabezpieczony idealnie. Szybka realizacja, bezproblemowy kontakt ze sklepem (zarówno tak po prostu, pod względem reakcji na maile, jak i ze względu na uwagi do graweru ;)). Mam nadzieję, że przy najbliższej okazji wymyślę pretekst, żeby do Państwa wrócić ;)

5 / 5 2017-03-27

Polecam w 100%, wykonanie naprawdę porządne, bardzo szybka realizacja, bezproblemowy kontakt.

Rzetelne opinie o Boro-laser.com.pl

Boro-laser.com.pl

Siedziba
Zaskale

WWW
https://boro-laser.com.pl/

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
508103723

Infolinia
-

Logowanie