Kategorie: / Odzież i Obuwie

Boska-bielizna.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Boska-bielizna.pl
5 / 5 2018-12-29

Rewelacyjna obsługa, profesjonalny dobór bielizny. Pani Jolanta bardzo sympatyczna, polecam :).

5 / 5 2018-12-24

Wszystko ok. super

2018-11-29

Towar zgodny z opisem. Przesyłka dotarła bezproblemowo.

5 / 5 2018-10-23

Gorąco polecam!

5 / 5 2018-10-14

Bardzo szybka obsługa. Profesjonalne podejście do klienta. Rzeczowa konsultacja. Pozytywnie w pełni zasłużone.

5 / 5 2018-10-08

Polecam !

5 / 5 2018-09-21

BARDZO CZYTELNY I ŁATWY W OBSŁUDZE SKLEP INTERNETOWY. BEZ PROBLEMU MOŻNA WYSZUKAĆ PRODUKTY. BARDZO MIŁA OBSŁUGA PANI BRAFITTERKI KTÓRA POMAGA W WYBORZE BIELIZNY. POLECAM

5 / 5 2018-08-09

Bielizna - boska! Założyłam i byłam zdziwiona. Biustonosz skrojony idealnie na miarę. Dobierałam z tabeli rozmiarów zamieszczonej na stronie. A obawiałam się kupna przez internet, bo nawet w sklepie mam problem z doborem rozmiaru. Super! Polecam! Dla mnie Wow!

2018-06-28

Uwielbiam ten sklep, koleżanka mi go poleciła i jestem jej za to bardzo wdzięczna. Mam dość spory biust bo nosze 65 G i cieżko znaleźć coś fajnego w dobrej cenie a tu jest wszystko. Zakupiłam już w sumie 5 staników i wszystkie są rewelacyjne:) Warto dbać o nasze piersi a Jola- która prowadzi ten sklep jest świetna braficiarką, potrafi idealnie dobrać biustonosz, służy fachowa pomocą. Gorąco zachęcam do zakupów, naprawdę warto!!!

2018-05-09

Bardzo sprawna obsługa.

5 / 5 2018-04-02

Profesjonalna obsluga, szybka przesylka, goraco polecam!

5 / 5 2018-03-26

Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem.

2018-03-18

szeroki asortyment dopasowany do potrzeb klientki, indywidualne podejście, atrakcyjne ceny i wysoka jakość produktów :) dziękuję

5 / 5 2018-02-01

wyrobili się z dostawą ekspresowo, narzeczona zadowolona, wszystko super - Polecam !

5 / 5 2018-01-14

kochani jeszcze nie otrzymalismy przesylki zakupilismy 3 pary majtek mieliscie panstwo 2 pary ( ale pieniadze zostaly przyjete) w tej chwili czekamy az Panstwo skompletujecuie zamowienie a tak wogole to OK

5 / 5 2017-12-13

Bardzo zadowolony

5 / 5 2017-11-09

Polecam!! Obsługa tak jak i towar rewelacja! Najlepiej dopasowana bielizna jaka kiedykolwiek kupilam :)

2017-10-26

Świetny i fachowy dobór biustonoszy. Przemiły kontakt ze sprzedającym. Dobre ceny i bardzo dobra jakość bielizny. Na pewno wrócę do sklepu boska-bielizna jeszcze nie raz.

2017-10-10

Dobry kontakt z obsługą klienta. Pomimo zmiany w zamówieniu (brak jednego z zamówionych biustonoszy w magazynie), wszystko poszło sprawnie i bez zarzutu.

5 / 5 2017-09-22

Bardzo profesjonalna właścicielka, swietnie doradzi każdej klientce. Ogromny wybór bielizny i dostępne ceny. Polecam

5 / 5 2017-08-22

Polecam

5 / 5 2017-07-30

polecam , ocena bardzo dobra

2017-07-29

Bardzo miła obsługa, przez telefon Pani wytłumaczyła mi wszystko co powinnam wiedzieć. Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-07-20

Super profesjonalna obsługa. Miło, rzeczowo z pomysłem. Jestem zadowolona z doboru staqników za niewielkie pieniądze moja sylwetka znacznie zyskała :-)

5 / 5 2017-07-17

Rewelacyjna obsługa, dyskretna i profesjonalna, polecam każdej kobiecie.

5 / 5 2017-06-21

Przesyłka dotarła bardzo szybko, towar zgodny z zamówieniem. Zamówiony rozmiar M trochę zawyżony.

5 / 5 2017-05-25

Wszystko na najwyższym poziomie, rewelacyjna oferta, bielizna bardzo dobrego gatunku i niezwykle wygodna. I co najważniejsze w bardzo niskich cenach. Polecam serdecznie.

5 / 5 2017-05-25

jESTEM ZADOWOLONA

2017-05-24

bardzo pozytywnie

5 / 5 2017-05-01

Bardzo szybka obsługa

5 / 5 2017-04-13

Jetem zadowolona z zakupionej bielizny. Źle dobrałam rozmiar, zawsze mam z tym problem, odesłałam i obecnie czekam na zwrot;)

5 / 5 2017-03-31

Bardzo jestem zadowolona z obsługi sklepu. Potrzebowałam na już kreację, mój przypadek został potraktowany jako priorytet. Produkt który otrzymałam jest wysokiej jakości. Szybka wysyłka. Z pewnością wrócę po następne zakupy.

5 / 5 2017-03-29

pozytywna

Rzetelne opinie o Boska-bielizna.pl

Boska-bielizna.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.boska-bielizna.pl

Email
[email protected]

Telefon
508 039 349

Komórka
5080390349

Infolinia
-

Logowanie