Kategorie: / Pozostałe

Bostonmedia.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.25
opinie o Bostonmedia.pl
1 / 5 2018-12-03

Totalni oszuści . Przy zakupie nic nie było mowy że cena może wzrosnąć o dodatkowe opłąty celne . Czekam już ponad miesiać . Teraz okazało się że towar z chin do oclenia . A miało być max 18 dni a towar wysyłany z europejskiego magazynu. I tylko kolejne kłopoty na głowie . Ciekawe co tam w środku się znajduje , moze jakaś podróbka albo refubrushed. Najgorsza transkazja w moim życiu . Sprawa nadaje się do prokuratury i biura ochrony praw konsumenta.

3 / 5 2018-11-02

Giga Negatyw transakcje z tym sprzedającym zakończyły się niewodzeniem telefony niezgodne z opisem, używane, odnawiane nieprawidłowy IMEI, inne niż zamówione, chińskie podróbki, miały być telefony LAND ROVER A1 otrzymałem podróbki LAND RONER A1 (LENOVO), tak zwany model 2014, brak zwrotu pieniędzy. Tylko obietnice. Sprzedający drwi sobie z kupującego! Odradzam ostrzegam innych kupujących!!!

2 / 5 2018-09-25

Nie polecam. Telefon zamowila 2 miesiace temu , nie otrzymalam paczki ani zwrotu pieniedzy, o ktory proszę od tygodnia.

2018-08-31

Również dałam się oszukać przez ten sklep. Telefon htc one padł trupem po 2 tygodniach używania, okazało się, że nie miał już gwarancji, zmieniony soft. Obsługa odpowiada na maile z rzadka, bez sensu i bełkotliwie. Dziś zaś zażyczyli sobie, żebym odesłała telefon do Chin i koniecznie podała nr nadania. No komedia.

5 / 5 2018-06-29

TElefon zgodny opisem na gwarancji, działa bez zarzutów, używam od miesiąca. Iphone jest nie do zastąpienia. Super kontakt i doradztwo. POLECAM!

2018-06-07

Wszystko sprawnie, 10/10.

3 / 5 2018-04-16

Zamawiałem tam telefon HTC Desire S,telefon dotarł po 60 dnia jako nowy z 2- letnią gwarancją która miała być honorowana w naszym kraju.Gdy włączyłem telefon to się cały zablokował i teraz mam cegłę za 300 zł.Napisałem do HTC z podanie IMEI telefonu i okazało się że telefon pochodzi z Angli sieci Vodofon z gwarancją do 27.04 2014 a przyszedł mi jako nowy 31.05 2014 .Firma nie odpowiada na żadne maile ,a telefon zaniosłem do komisu w celu naprawy i pan walczy już trzeci dzień z uruchomieniem. ODRADZAM WSZELKIE ZAKUPY

2017-10-27

Telefon szedł prawie 2 miesiące aż z Singapuru. Nie kupiłabym , gdybym to wcześniej wiedziała. Musiałam opłacić jeszcze dodatkowo cło. Sprzedający nie chce zwrócić tych kosztów, chociaż podczas rozmowy telefonicznej obiecywał zwrot pieniędzy za oclenie.. Telefon bubel - wysiadł po dwóch dniach. Brak paragonu, jakiejkolwiek gwarancji. Nie ma możliwości reklamacji i tym samym zwrotu- totalne lekceważenie klienta.Na forum androida wypowiadają się oszukani. Czytajcie!

5 / 5 2017-10-09

Super sklep. Obsługa na najwyższym poziomie. Dziękuje Państwu i pozdrawiam. Na pewno jeszcze tutaj wrócę.

2017-08-29

Podniszczony reperowany telefon, brak rzeczowego kontaktu ze sprzedawcą, kilkumiesieczne przepychanie liny - za cud uznaję odzyskanie telefonu, mogłem go dać do naprawy tuż po kupieniu! Sklep nie uznaje zwrotów, co jest niezgodne z prawem RP.

2 / 5 2017-08-25

Kontakt ze ścianą jest łatwiejszy niż z tym sklepem, nie odpowiadają na maile, nie odbierają telefonów, nic 0. Nie polecam nikomu

2017-08-06

Jestem zadolowona, produkt spełnił moje oczekiwania w 100%, dziękuję również za fachową pomoc.

5 / 5 2017-07-28

Powiem szczerze, że towar jest ok jak za tak niską cenę, tylko paczka trochę długo szła, bo weekend był, ale ok

2017-05-29

dziwna sprawa sklep twierdzi że wysłał przesyłke juz opłaconą z góry a 10 dni mineło a przesyłka nie dotarła coś tu nie gra

2017-04-30

PRZESTRZEGAM PRZED KUPOWANIEM CZEGOKOLWIEK W TYM SKLEPIE. TELEFONICZNIE POINFORMOWANO MNIE, ŻE TOWAR JEST WYSYŁANY Z MAGAZYNU EUROPEJSKIEGO. OKAZAŁO SIĘ JEDNAK, ŻE WYSŁANY ZOSTAŁ Z SINGAPURU I CZEKAŁEM NA TOWAR PRAWIE MIESIĄC. OPRÓCZ TEGO OKAZAŁO SIĘ, ŻE PO DOTARCIU DO POLSKI ZATRZYMAŁ PACZKĘ URZĄD CELNY I NAŁOŻYŁ VAT, KTÓRY MUSIAŁEM ZAPŁACIĆ.PO OPŁACENIU VATU OKAZAŁO SIĘ, ŻE TELEFON KOSZTOWAŁ MNIE TYLE SAMO, JAK BYM KUPIŁ W POLSKIM SKLEPIE. OCZYWIŚCIE TE INFORMACJE ZNAJDUJĄ SIĘ W REGULAMINIE SKLEPU, ALE JAK WIADOMO KAŻDY SZNUJĄCY SIĘ SPRZEDAWCA POWINIEN UMIEŚCIĆ TAKIE INFORMACJE NA STRONIE ZE SPRZEDAŻĄ PRODUKTU. DLATEGO JESCZE RAZ PRZESTRZEGAM PRZED KUPOWANIEM W TYM TZW. SKLEPIE INTERNETOWYM.

Rzetelne opinie o Bostonmedia.pl

Bostonmedia.pl

Siedziba
-

WWW
-

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie