Kategorie: / RTV

Botland.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.91
opinie o Botland.com.pl
5 / 5 2020-05-02

Jest w czym wybierać.

5 / 5 2019-03-22

Wszystko szybko i sprawnie

5 / 5 2019-03-21

wszystko przebiegło sprawnie przedmioty zgodne z opisem

5 / 5 2019-03-10

Polecam fajnie i sprawnie. Tylko dostawca inpost to jakaś porażka. Cała obsługa inpostu to jest nieporozumienie. Następnym razem wole dopłacić 20zł i nie tracić nerwów na tych ludzi.

5 / 5 2019-03-09

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja, polecam

5 / 5 2019-03-01

wszystko na +

5 / 5 2019-02-28

Profesjonalna i szybka obsługa , rzetelna informacja przy kontakcie telefonicznym.Polecam

5 / 5 2019-02-27

Kupiłem lutownice na usb , uratowała mnie w na serwisie w Brazylii gdzie napięcie są bardzo zroznicowane. Polecam

5 / 5 2019-02-25

Przyjechało szybko i to co chciałem

5 / 5 2019-02-24

Profesjonalnie

5 / 5 2019-02-24

Zamówienie zrealizowane szybko i bez najmniejszych problemów. Polecam

5 / 5 2019-02-23

Przesyłka bardzo dobrze zapakowana wszystko działa

5 / 5 2019-02-17

Szybko, sprawnie, solidnie. Polecam zakupy

5 / 5 2019-02-10

Polecam

5 / 5 2019-02-02

Bardzo miła współpraca, w razie jakichś zmian zero problemów. Pełen profesjonalizm

5 / 5 2019-01-26

Wszystko super. Polecam

5 / 5 2019-01-25

Przesyłka w ekspresowym tempie została przygotowana oraz wysłana. Kolejny plus do szeroki asortyment sklepu, dzięki któremu wszystkie potrzebne artykuły kupiłam w jednym miejscu! Jedyny malutki minus to koszt dostawy, może mógłby być nieco tańszy? :) Zdecydowanie polecam Borland! :)

5 / 5 2019-01-14

Polecam

5 / 5 2018-12-23

Jestem w pełni zadowolony z tej transakcji.

5 / 5 2018-12-18

Wszystko ok. Polecam.

5 / 5 2018-12-15

12345

4 / 5 2018-12-14

Gdyby nie szemranej jakości przewody było by idealnie.

5 / 5 2018-12-11

Szybka wysyłka i bardzo dobre opakowanie

5 / 5 2018-12-10

Szybko,solidnie i konkretnie jak zawsze.

5 / 5 2018-12-01

wszystko super

5 / 5 2018-11-16

Wszystko super. Polecam

5 / 5 2018-11-11

12345

5 / 5 2018-11-02

Ok verry good shop. Ok

5 / 5 2018-11-01

Polecam, bardzo dobry kontakt i szybka przesyłka

5 / 5 2018-10-30

Najbardziej profesjonalny i niezawodny sklep z elektroniką jaki znam, polecam.

5 / 5 2018-10-25

Poproszę o więcej takich rzetelnych sprzedawców

4 / 5 2018-10-15

jest ok

5 / 5 2018-09-30

polecam

4 / 5 2018-09-22

Obsługa bardzo miła i szybka. Ceny produktów są wyższe ale jakość zabezpieczania do transportu wyśmienita

5 / 5 2018-09-17

Super zapakowana paczka i szybka dostawa

5 / 5 2018-09-12

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja szybka i przyjemna.

5 / 5 2018-08-30

Dostawa ok. Zamawiam od jakiegoś czasu w Botlandzie zestawy lub narzędzia w zależności co potrzebuje.

5 / 5 2018-08-17

Polecam.

4 / 5 2018-08-16

jest ok

5 / 5 2018-07-31

Excellent service!

5 / 5 2018-07-26

Sklep godny zaufania!

4 / 5 2018-07-12

Gdyby nie szemranej jakości przewody było by idealnie.

5 / 5 2018-06-17

Polecam

5 / 5 2018-06-12

Polecam.

5 / 5 2018-06-08

jest OK

5 / 5 2018-06-07

wszystko ok. Szybka wysyłka

5 / 5 2018-06-07

Przesyłka doszła bardzo szybko i wszystko otrzymałem zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2018-06-05

Transakcja okazała się udana, doskonały kontakt, szybka przesyłka. Polecam.

5 / 5 2018-05-29

Wszystko. Ok

5 / 5 2018-05-26

Doskonała całość.

5 / 5 2018-05-25

Szybko i bez problemu. Polecam

5 / 5 2018-05-24

Ok, polecam

5 / 5 2018-05-17

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-17

Chętnie wracam na zakupy... Przydałby się czasem jakiś kupon rabatowy :-)

5 / 5 2018-05-16

Profesjonalna obsługa, dostałem krówkę ^_^

4 / 5 2018-05-14

Wysoki poziom obsługi polecam.

5 / 5 2018-05-12

Bardzo ładnie wszystko. Polecam.

5 / 5 2018-05-11

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-08

super

5 / 5 2018-05-05

Z firmą współpracujemy od paru lat , jesteśmy zadowoleni ze współpracy . Firma w branży elektroniki , godna polecenia

5 / 5 2018-05-05

Profesionalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-04-30

wszystko ok. Szybka wysyłka

5 / 5 2018-04-20

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2018-04-15

Dzybka wysyłka i dostawa, bezproblemowy zwrot

5 / 5 2018-04-06

Sklep jak najbardziej godny polecenia! Z pewnością wkrótce do niego wrócę :)

5 / 5 2018-04-05

sprawna i rzetelna realizacja zamówienia

5 / 5 2018-04-01

Chętnie wracam na zakupy... Przydałby się czasem jakiś kupon rabatowy :-)

5 / 5 2018-03-24

Bardzo ładnie wszystko. Polecam.

5 / 5 2018-03-20

logowanie i zamawianie jako gość rewelacja, szybka realizacja zamówienia.

4 / 5 2018-03-13

Wysoki poziom obsługi polecam.

5 / 5 2018-03-08

Wysoka gama produktów najwyższej półki, standardowa gama elementów w niskich cenach, opisy i linki do modułów w jednym miejscu i bardzo przydatne. Obsługa techniczna konkretna.

5 / 5 2018-03-07

Bardzo sprawnie i to co trzeba.

5 / 5 2018-03-06

Bardzo profesjonalna obsługa zamówienia, towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-03-06

bardzo szybko :)

5 / 5 2018-03-03

wszystko sprawne, krótki czas wysyłki

5 / 5 2018-02-24

Super szybka przesyłka.

5 / 5 2018-02-21

Polecam.

5 / 5 2018-02-13

wszystko na +

4 / 5 2018-02-06

Okej.

5 / 5 2018-02-05

Super

5 / 5 2018-02-04

Polecam.

5 / 5 2018-02-01

Polecam zakupy w tym sklepie. Dużo artykułów potrzebnych nie tylko w domowym gospodarstwie. Otrzymałem wszystko w dobrym czasie. Pozdrawiam.

5 / 5 2018-01-26

Pełny profesjonalizm, do tego wszytko starannie zapakowane i opisane. Jeśli zakupy tech, to zdecydowanie botland!

5 / 5 2018-01-23

Polecam.

5 / 5 2018-01-19

:):):)

5 / 5 2018-01-16

Sklep godny polecenia :)

5 / 5 2018-01-16

Sklep godny polecenia :)

5 / 5 2018-01-15

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, Ogólnie sklep warty polecenia.

5 / 5 2018-01-13

:D :D :D

5 / 5 2017-12-19

Solidny sklep, w którym kupuję od lat. Świetny unikalny asortyment w dobrych cenach. Szybka wysyłka. Bardzo polecam.

5 / 5 2017-12-15

Wszystko szybko i sprawnie

5 / 5 2017-12-15

Polecam sklep.

5 / 5 2017-12-11

Sklep dba o szczegóły

5 / 5 2017-12-09

Profesjonalna firma, obsługa i polecam każdemu

5 / 5 2017-12-08

Profesjonalizm na wszystkich płaszczyznach, polecam!

5 / 5 2017-12-06

Profesionalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-12-05

Polecam zakupy w tym sklepie. Dużo artykułów potrzebnych nie tylko w domowym gospodarstwie. Otrzymałem wszystko w dobrym czasie. Pozdrawiam.

5 / 5 2017-11-27

Ok ok ok

4 / 5 2017-11-24

Polecam

5 / 5 2017-11-21

To po prostu jest Botland - mają prawie wszystko czego się szuka, szybko wysyłają zamówienie a przesyłka jest zawsze dobrze zapakowana.

5 / 5 2017-11-16

Polecam

5 / 5 2017-11-13

Ok ok ok

5 / 5 2017-11-11

Ok, polecam

5 / 5 2017-11-06

wszystko sprawne, krótki czas wysyłki

4 / 5 2017-11-05

Profesjonalne podejście

5 / 5 2017-10-28

Polecam gorąco...

5 / 5 2017-10-22

Szybko i sprawnie, towar taki jak powinien być. Co tu dużo pisać - jak jest wzorowo to nie ma co pisać.

5 / 5 2017-10-10

Super szybka przesyłka.

5 / 5 2017-10-08

Sklep dba o szczegóły

5 / 5 2017-10-07

Alles bestens ! Versand nach Deutschland ! Keine Probleme ! Wszystko w porządku! Wysyłka do Niemiec ! Bez problemów !

4 / 5 2017-09-23

Jestem zadowolony z zakupu

5 / 5 2017-08-30

Bardzo polecam

5 / 5 2017-08-27

Następnego dnia paczka u mnie, szybko i sprawnie Wam idzie.

5 / 5 2017-08-26

Szeroki asortyment, dobra obsługa klienta, szybka realizacja zamowien

5 / 5 2017-08-23

Profesjonalna obsługa, transakcja szybka łatwa i przyjemna. Polecam

5 / 5 2017-08-14

Wszystko profesjonalnie, polecam.

5 / 5 2017-08-09

Rewelacyjny sklep.

5 / 5 2017-08-07

Sprawnie , dobrze zapakowane i zgodne z opisem. Poleceam

4 / 5 2017-08-06

Profesjonalne podejście

5 / 5 2017-07-29

Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2017-07-24

Miła niespodzianka, firmowa krówka w prezencie;) mała rzecz a cieszy. Brawo

5 / 5 2017-07-21

Od 2000 r. kupuję poprzez internet; tak dobrze jeszcze nie spotkałem zapakowanej przesyłki. Podobnie z prędkością dostarczenia. Bardzo polecam. Adam.

5 / 5 2017-07-20

Profesjonalna obsługa, dostałem krówkę ^_^

5 / 5 2017-07-19

Potrzebowałem bardzo szybkiej realizacji zamówienia potrzebowałem części do projektu. Bardzo się ucieszyłem jak już następnego dnia otrzymałem zamówienie. Zazwyczaj się to nie zdarza bo zamówienie 3 małych elementów zazwyczaj zanim spakują zamówienie to już mija trochę czasu, a to od razu wysłano. Jeszcze dodam że bardzo dobrze zapakowane przesyłki pełen profesjonalizm. 100% POLECAM

5 / 5 2017-07-12

Polecam

5 / 5 2017-07-11

Polecam

5 / 5 2017-07-05

Wszystko dobrze zapakowane. Przesyłka dotarła praktycznie na drugi dzień.

5 / 5 2017-07-02

wszystko super

5 / 5 2017-06-30

Ok verry good shop. Ok

5 / 5 2017-06-24

sprawna i rzetelna realizacja zamówienia

5 / 5 2017-06-23

Wszystko ok.

5 / 5 2017-06-15

Doskonała całość.

5 / 5 2017-06-15

Bardzo miła współpraca, w razie jakichś zmian zero problemów. Pełen profesjonalizm

5 / 5 2017-06-11

polecam ten sklep.

5 / 5 2017-06-03

bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-06-01

Wszystko ok, to co zamowilem ptrzymale. Dziekuje. Polecam.

5 / 5 2017-05-31

Cool!

5 / 5 2017-05-31

Super szyba przesyłka, świetnie zapakowany produkt

5 / 5 2017-05-26

Excellent service!

5 / 5 2017-05-20

Wszystko ok

5 / 5 2017-05-09

Szybko i sprawnie, towar taki jak powinien być. Co tu dużo pisać - jak jest wzorowo to nie ma co pisać.

4 / 5 2017-04-23

Polecam

5 / 5 2017-04-21

Profesjonalna firma

5 / 5 2017-04-19

Następnego dnia paczka u mnie, szybko i sprawnie Wam idzie.

5 / 5 2017-04-19

Po prostu jak ten zespół muzyczny ...'Perfekt' - polecam !

5 / 5 2017-04-16

bardzo szybko :)

5 / 5 2017-04-14

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2017-04-13

Bardzo starannie zapakowane. Jeszcze nigdy nie otrzymałem tak ładnie zapakowanej przesyłki.

5 / 5 2017-04-06

Błyskawiczna dostawa, towar OK, kulturalna obsługa - pełen profesjonalizm. Polecam!

5 / 5 2017-04-03

polecam

5 / 5 2017-03-28

Wszystko ok.

Rzetelne opinie o Botland.com.pl

Botland.com.pl

Siedziba
Bralin

WWW
http://botland.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
62 307 00 94

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie