Kategorie: / Motoryzacja

Boxcars.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.86
opinie o Boxcars.pl
5 / 5 2019-03-21

polecam

5 / 5 2019-03-21

Szybka pomoc i przesylka, polecam

5 / 5 2019-03-10

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2019-03-04

Jestem klientem boxcars od kilku lat, zawsze profesjonalna obsługa, zawsze szybka dostawa, gorąco polecam.

5 / 5 2019-03-04

Profesjonalna firma! Bardzo dobry kontakt. Szybka i darmowa wysyłka. Towar w 100% zgodny z opisem.

4 / 5 2019-03-04

polecam

4 / 5 2019-02-18

Po zagubieniu przesyłki przez firmę kurierską, ekspresowe powtórne nadanie, które już bez przeszkód dotarło do mnie w dobrym stanie. Miły kontakt ze sprzedawcą.

5 / 5 2019-02-08

Super szybko. Polecam

5 / 5 2019-02-03

Profesjonalna obsluga. wiedza co sprzedaja.

5 / 5 2019-02-01

Szybka i bezproblemowa transakcja, solidnie zapakowana przesyłka. Polecam!

5 / 5 2019-01-31

Wszystko ok - gorąco polecam!

5 / 5 2019-01-26

Profesjonalna obsługa , szybka dostawa, godni polecenia

5 / 5 2019-01-26

Bardzo szybka realizacja zamówieni i dobry kontakt telefoniczny. POLECAM

5 / 5 2019-01-24

Super szybką przesyłka, pełen profesjonalizm. Polecam.

5 / 5 2019-01-02

super

4 / 5 2019-01-01

Zamówione łańcuch śniegowe otrzymałem następnego dnia po zamówieniu

5 / 5 2018-12-27

Polecam

5 / 5 2018-12-23

Profesjonalna obsługa. Szybka dostawa.

5 / 5 2018-12-23

Super szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-12-18

super

5 / 5 2018-12-08

Super polecam !!!!

5 / 5 2018-12-06

Polecam zakupy w tym sklepie. transakcja szybka i przyjemna.

5 / 5 2018-12-06

Błyskawiczna realizacja. Rewelka

5 / 5 2018-12-01

Pełen profesjonalizm.Fachowe doradztwo. Gratisowy montaż.

4 / 5 2018-11-30

Zgodnie z oczekiwaniami

5 / 5 2018-11-30

Wszystko Ok, szybko, bez zastrzezen

5 / 5 2018-11-23

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-11-21

Szybko i profesjonalnie. Mila obsługa.

5 / 5 2018-11-12

Profesjonalna obsługa, doskonały kontakt ze sprzedawcą, paczka szybko dostarczona.

5 / 5 2018-10-28

Wszystko w jak najlepszym porządku polecam.

5 / 5 2018-10-26

Super sklep, indywidualne podejście do klienta, doradztwo. Polecam

5 / 5 2018-10-24

Ekspresowa wysyłka - polecam

5 / 5 2018-10-16

Szybko i stosunkowo tanio.

5 / 5 2018-10-11

Perfakt

5 / 5 2018-10-05

Wczoraj zamówiłem, dziś odebrałem przesyłkę. Transakcja - wzór.

5 / 5 2018-09-30

Ok...

5 / 5 2018-09-24

Polecam, sprawna obsługa, szybka realizacja. Jedyny minus - brak polskiej instrukcji do belek firmy HAKR.

5 / 5 2018-09-19

Bez uwag. Pełen profesjonalizm :)))

5 / 5 2018-09-18

Transakcja przebiegła szybko. Jestem pozytywnie zaskoczony obsługą i uczciwością sprzedającego.

5 / 5 2018-09-16

Polecam

5 / 5 2018-08-31

najszybsze zakupy w tym roku!

5 / 5 2018-08-15

Świetne doradztwo, fachowa obsługa, atrakcyjne ceny, szybka i gratisowa wysyłka - 100% satysfakcji :-)

5 / 5 2018-08-12

polecam ten sklep

5 / 5 2018-08-05

Szybko i solidnie, sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-08-04

Super. Polecam.

4 / 5 2018-07-30

POLECAM SKLEP. SPRZEDAJĄCY PROFESJONALNIE I SZYBKO ZAŁATWIAJA REKLAMACJĘ.

5 / 5 2018-07-29

szybka realizacja,kontakt ze strony sklepu mailowy,,towar zgodny z opisem,dodatkowo ppokrowiec gratis na box

5 / 5 2018-07-25

Ekspresowo, bezproblemowo, dobry kontakt w rozwiązaniu problemu z kurierem

5 / 5 2018-07-21

Bardzo profesjonalna i kompleksowa obsługa. Polecam !

5 / 5 2018-07-18

Pełen profesjonalizm BOXCARS i 100% mojego zadowolenia.

5 / 5 2018-07-09

Super, szybko, bezproblemowo, idealnie - POLECAM !

5 / 5 2018-07-06

Wszystko zgodne z opisem w podanej na stronie bardzo korzystnej cenie. Błyskawicznie dostarczone w bardzo dobrym stanie. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-06-22

Bardzo profesjonalna firma. Przesyłka nadana w dniu zamówienia.

5 / 5 2018-06-20

Wszystko ok

5 / 5 2018-06-19

Szybko, sprawnie, bez problemów. Polecam!

5 / 5 2018-06-17

Fachowe doradztwo, szybka realizacja, ceny przystępne.

5 / 5 2018-06-10

Wszystko super, błyskawiczna wysyłka, dziękuję.

5 / 5 2018-06-08

Bardzo dobry kontakt tel, szybka wysyłka , polecam zakupy w tej firmie.

5 / 5 2018-06-07

Świetne zakupy. Szybka dostawa.

5 / 5 2018-05-29

Miło, szybko i profesjonalnie!

5 / 5 2018-05-26

polecam

5 / 5 2018-05-20

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-05-19

Pełna satysfakcja z zakupu i obsługi.

4 / 5 2018-05-19

Polecam

5 / 5 2018-05-19

Dostarczony towar zgodny z zamówieniem. Realizacja błyskawiczna - zamówienie zostało złożone Ok 22:00 w dniu 08-01 br - dostarczone Ok 16:00 w dniu 10 -01 br tj 2019

5 / 5 2018-05-18

Pełna satysfakcja, gorąco polecam!

5 / 5 2018-05-10

Bardzo szybka wysyłka.

5 / 5 2018-05-01

Jestem zadowolony z wyszukiwarki dla konkretnego modelu samochodu oraz z realizacji zamówienia. Dziękuję. Chociaż jak mawiają starożytni: (...) z chwilą wynalezienia pieniędzy przez Fenicjan, słowo Dziękuję stało się zbędne... :)

5 / 5 2018-05-01

Profeska

5 / 5 2018-05-01

5 gwiazdek w każdej kategorii. Od zamówienia do odebrania łańcuchów na koła minęło mniej niż 48 godzin. Do tego paczka zapakowana z głową. Nawet faktura byłą spakowana w taki sposób żeby się nie uszkodziła w trakcie dostawy.

5 / 5 2018-04-30

wszystko super polecam szybko sprawnie towar jak na zdjeciu

5 / 5 2018-04-30

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-04-25

wszystko OK

4 / 5 2018-04-18

Oprócz opakowania przesyłki - wszystko bardzo dobrze. Polecam.

5 / 5 2018-04-18

Szybk obsługa , chociaż pierwsza osoba, z która rozmawiałem telefonicznie powiedziała , ze towaru nie ma, chociaż był na www, już z druga pełny profesjonalny kontakt

5 / 5 2018-04-10

Super polecam

5 / 5 2018-04-07

Wszystko wspaniale - fachowa pomoc, szybka profesjonalna obsługa. Dziękuję bardzo :)

5 / 5 2018-04-01

Ok jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2018-03-26

Ekspresowa obsługa

5 / 5 2018-03-22

Szybka wysyłka, towar..... jak to Thule, pierwszej jakości.

5 / 5 2018-03-16

Szybko, milo i bardzo profesjonalnie. Polecam !!!

5 / 5 2018-03-16

Obsługa, doradztwo super! Expresowa dostawa, box i bagażnik trafił do mnie po 18 h od zamówienia.

5 / 5 2018-03-12

Profesjonalna, szybka obsługa, polecam

5 / 5 2018-03-10

Obsługa pomocna. Dobre doradztwo techniczne, wytłumaczone zastosowanie i użytkowanie sprzętu.

5 / 5 2018-03-03

100% ok! Dzieki

5 / 5 2018-03-02

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-03-02

Super

3 / 5 2018-03-01

Dostarczano 3 dni zamiast jednego. Musiałem wymienić żarówki pozycyjno - stopowe.

5 / 5 2018-02-26

wszystko ok

4 / 5 2018-02-21

Bardzo sprawna distawa

5 / 5 2018-02-12

Polecam. Towar zgodny z opisem

4 / 5 2018-02-12

Szybko i sprawnie

4 / 5 2018-02-07

Super

5 / 5 2018-02-02

Polecam, produkt w dobrej cenie, darmowa wysyłka, szybka realizacja.

5 / 5 2018-01-30

Polecam . Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-01-25

Profesjonalna i miła obsługa, towar zgodny z opisem. Jak najbardziej polecam sprzedającego.

5 / 5 2018-01-22

Pełen profesjonalizm . Realizacja w jeden dzień roboczy. Tak trzymać.

5 / 5 2018-01-20

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-01-17

Polecam wszystkim w 100 %

5 / 5 2018-01-15

Szybka dostawa. Obsługa super

5 / 5 2018-01-02

:-):-):-)

4 / 5 2017-12-28

Transakcja ok.

5 / 5 2017-12-22

szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2017-12-18

Szybko i zgodnie z zamówieniem. Najtaniej.

5 / 5 2017-12-16

Bardzo solidny sklep, ekspresowa realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2017-12-13

Wszystko jak trzeba, polecam :)

4 / 5 2017-12-13

Kontakt e-mail bardzo dobry, wymiana niewłaściwych łańcuchów bez żadnych problemów i w błyskawicznym tempie. Bardzo polecam.

5 / 5 2017-12-10

Sklep godny polecenia szybka przesyłka. Polecam

5 / 5 2017-12-08

szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-12-04

Polecam

5 / 5 2017-12-01

Polecam sklep. Szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2017-11-21

Profesjonalizm jakosc i cena. Polecam

5 / 5 2017-11-18

Polecam

5 / 5 2017-11-15

Szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-11-10

Polecam.

5 / 5 2017-11-07

Profesjonalna obsługa, bardzo szybka dostawa.

5 / 5 2017-11-04

profeska itp polecam

5 / 5 2017-10-27

Szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-10-25

Polecam zakupy w tym sklepie, profesjonalna i szybka obsługa.

5 / 5 2017-10-17

WSZYSTKO OK!

5 / 5 2017-10-17

Miło szybko i przyjemnie

5 / 5 2017-10-11

Towar zgodny z zamowienim, dostawa bardzo szybka, polecam.

5 / 5 2017-09-30

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia, darmowy koszt wysyłki. Taka tranzakcja to sama przyjemność. Polecam ten sklep w 100%

5 / 5 2017-09-21

Super szybka wysyłka.

5 / 5 2017-09-21

Super ekspres błyskawica ! Rewelacyjna cena a na dodatek pełny profesjonalizm obsługi. Dla mnie super!

5 / 5 2017-09-14

Profi.

5 / 5 2017-09-12

Było wszystko co potrzebowałem, w dobrej cenie, szybka przesyłka pobraniowa w cenie.

4 / 5 2017-09-11

Jedna z belek bagażnika była za krótka. Po rozmowie z pracownikiem firmy sprawa została szybko załatwiona - dłuższa belka przesłana na mój adres - zbyt krótka odebrana.

5 / 5 2017-09-01

sprawnie, szybko.Polcam

5 / 5 2017-08-31

Szybko, sprawnie i profesjonalnie.

4 / 5 2017-08-22

Wszystko przebiegło w należytym porządku. Jestem zadowolony z zakupu w kwestii zamawianego przedmiotu oraz samej realizacji. Polecam.

5 / 5 2017-08-14

Kontaktowa obsługa, bardzo szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2017-08-12

Pelna profeska ,polecam wszystkim

4 / 5 2017-08-08

Zamówiłem otrzymałem zapłaciłem cóż więcej nie mam uwag

5 / 5 2017-08-02

szybka, profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-07-31

wszystko OK i na czas

5 / 5 2017-07-30

polecam

5 / 5 2017-07-27

Super polecam

5 / 5 2017-07-21

Pozytywna

5 / 5 2017-07-21

Bardzo dobry kontakt, ekspresowa wysyła.Polecam.

5 / 5 2017-07-17

Polecam

5 / 5 2017-07-12

Wszystko ok, polecam

5 / 5 2017-07-09

Szybka przesyłka , towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-07-09

Bardzo dobry kontakt, ekspresowa wysyła.Polecam.

4 / 5 2017-07-08

Wszystko na najwyzszym poziomie

5 / 5 2017-07-06

SPRAWNIE I PROFESJONALNIE

4 / 5 2017-06-30

Sklep mogę polecić z czystym sumieniem

5 / 5 2017-06-16

Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-06-10

Profesjonalny sklep!!!!!!!!!!

5 / 5 2017-05-26

Przesyłka expresowa!

5 / 5 2017-05-20

Polecam 100% pewniaczek

5 / 5 2017-05-19

Polecam , bardzo dobry kontakt, zamówienie wysłane szybko, dobrze zapakowane.

4 / 5 2017-05-16

Szybko, sprawnie, Polecam ;)

5 / 5 2017-05-15

Super obsługa. Szybka ralizacjs

5 / 5 2017-05-13

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-05-10

pełna profeska polecam

5 / 5 2017-05-03

super!!

5 / 5 2017-04-29

Wszystko ok. Polecam.

5 / 5 2017-04-29

Właśnie dojechałem do Włoch z bagaznikiem od boxcars. Pomimo wyboru budżetowego nartki mocno się trzymały. Polecam.

5 / 5 2017-04-28

Złożyłem zamówienie, następnego dnia sklep wysłał towar i kolejnego dnia byl kurier. Wszystko szlo automatycznie, bez konieczności kontaktu ze sklepem

4 / 5 2017-04-16

Szybka i kompletna realizacja zamówienia...

4 / 5 2017-04-16

Bardzo dobre zakupy. Towar bez zarzutu.Przesylka błyskawiczna. Jestem bardzo zadowolona będę polecać!

4 / 5 2017-04-14

Okokok

5 / 5 2017-04-02

Polecam

5 / 5 2017-03-27

Wszystko w idealnym porządku.

Rzetelne opinie o Boxcars.pl

Boxcars.pl

Siedziba
Łódź

WWW
http://www.boxcars.pl

Email
[email protected]

Telefon
664 223 988

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie