Kategorie:

BPS Business Pack Service Opinie Klientów

średnia ocen: 4.89
opinie o BPS Business Pack Service
5 / 5 2019-02-26

ok.Powiem że wpisalem nie ten adres odbioru przesyłki ,która była w innym miejscu jeden telefon do mnie od kogoś kto odebrał nowy adres i następny kurier już dzwonił że będzie tam za 15 min. SUPER

2019-02-24

Pilnować solidności wykonywanych zadań

2019-02-18

Chętnie skorzystał ponownie.

5 / 5 2019-02-17

pelen profesjonalizm

2019-01-29

Da dużo potwierdzeń co wydłuża długość złożenia zlecenie. Opłaty powinny znajdować się w panelu po złożeniu zlecenia na samym końcu.

5 / 5 2019-01-13

Polecam

2019-01-11

Bardzo dobra współpraca.

5 / 5 2019-01-07

Polecam , bardzo rzetelna firma.

2019-01-06

Ogólnie to kozak

5 / 5 2018-12-24

Super. Polecam firmę

5 / 5 2018-12-19

jest ok

5 / 5 2018-12-11

Ok

2018-12-07

Krótko mówiąc najgorsze co mogło mnie spotkać i cieszcie się, że nie wystawiam Wam opinii na neutralnych stronach!!!

5 / 5 2018-12-01

Profesjonalnie i szybko, polecam.

5 / 5 2018-11-30

polecam

5 / 5 2018-11-20

Wszystko OK

2018-11-13

BARDZO DOBRA ;-)

5 / 5 2018-11-11

polecam!!

5 / 5 2018-11-10

Solidna i korzystna cenowo firma kurierska. Polecam

5 / 5 2018-10-30

Polecam!

5 / 5 2018-10-28

ok

5 / 5 2018-10-22

Jak zwykle wszytko w jak najlepszym wykonaniu.Polecam

2018-09-16

Rzetelna firma godna polecenia

5 / 5 2018-09-01

Gorąco polecam wszystkim PACZKA DOTARŁA NA MIEJSCE , SZYBKOŚĆ GODNA POZAZDROSZCZENIA , A CENA BAAAARDZO KONKURENCYJNA

2018-08-31

Wszystko w jak najlepszym porządku.

2018-08-28

FIRMA RZETELNA

2018-08-25

Współpracujemy z firmą od kilku lat. Elastycznie podchodzą do godzin odbiorów paczek. Wszystkie problemy rozwiązywane są na bieżąco. Opóźnienia z odbiorem tylko w wypadku problemów pogodowych lub drogowych. Dostawy opóźnione można liczyć w promilach.

5 / 5 2018-08-21

Korzystam z usłóg firmy BPS prwaie każdego dnia i nie chce nawet sprawdzać czy u konkurencji nie ma niższych cen. Podczas naszej 2 letniej współpracy nie maiłem ani jednej reklamacji na uszkodzenie towaru, ani jednej skargi na termin dostawy. Iterfejs na stroniw WWW jaki oferuje firma BPS przy składaniu zamówień jest jasny i czytelny. Gdy wykonuje telefon do biura obsłógi klienta aby coś przyśpieszyć (czyli po minucie od zamówienia :) ) jestem traktowwany jak klient, który płaci tej firmie w milionach, a tak nie jest bo jest bardzo tanio. POLECAM!!!! Michał [dane osobowe]

5 / 5 2018-08-14

Jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi zleceń przez firmę BPS. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-08-12

OK

5 / 5 2018-08-10

Bardzo pozytywna; solidna, przychylna klientowi firma. Polecam.

5 / 5 2018-08-08

Bardzo pozytywna firma! Polecam.

5 / 5 2018-08-07

Polecam.Indywidualne podejście do klienta ,fachowa i szybka pomoc.

5 / 5 2018-08-03

ok

5 / 5 2018-07-25

wszystko ok, szybko sprawnie i w przyzwoitej cenie :)

5 / 5 2018-07-25

ok

2018-07-24

Miałem nietypowy gabarytowo pakunek. Długo szukałem firmy, która za przyzwoitą cenę zrealizowałaby usługę i po długim poszukiwaniu znalazłem. Teraz będę wchodził najpierw na stronę BPS Paczka.pl

2018-07-16

REWELACYJNA :)

2018-06-06

Z czystym sumieniem mogę polecić usługi

5 / 5 2018-06-04

Ok

5 / 5 2018-05-31

wszysko poszło sprawnie, szybko i tanio

5 / 5 2018-05-25

Wszystko OK.

5 / 5 2018-05-24

Wszystko super.

2018-05-17

Firma rzetelna i sprawna

2018-05-14

Firma godna polecenia.

5 / 5 2018-05-02

Bardzo rzetelne, sprawne, terminowe załatwienie sprawy. Gorąco polecam.

2018-04-29

Bardzo solidna.

2018-04-02

Bardzo do dobra

2018-03-25

Firma godna polecenia !!!

5 / 5 2018-03-25

ok

5 / 5 2018-02-22

OK

5 / 5 2018-02-07

Polecam przesyłki tą firmą bo jest znacznie taniej dla indywidualnego klienta bez umowy np. PALETA z 360 kg na odległość 440 kilometrów ( bezpośrednio w DHL to 800 zł ) Za pomocą firmy "twoikurierzy.pl" koszt przesyłki również w DHL zł zamiast 142 zł

2018-01-31

dobra firma

5 / 5 2018-01-24

ok

2018-01-20

Firma godna polecenia, pełne zadowolenie.

5 / 5 2018-01-14

super

2018-01-02

Wszystko w należytym pożądku.

5 / 5 2018-01-02

Szybka,bezproblemowa dostawa.Polecam!!

5 / 5 2018-01-01

100% zadowolenia. Polecam wszystkim.

3 / 5 2017-12-22

Nigdy więcej, pierwsza przesyłka doręczona do klienta, a oni wysyłają mi e-mail z informacją o dopłacie bo kurier nie zastał odbiorcy. Druga wysyłka zapłacona z góry 2 listy przewozowe kurier odbierał paczkę 2 dni, po miesiącu dostaję info. o dopłacie za przesyłkę 75zł bo podobno wysłałem 2 przesyłki 1 listem przewozowym. Zdecydowanie odradzam>.

2017-12-18

Jest najlepsza z możliwych dostępnych na internecie

1 / 5 2017-11-28

Firma przyjmuje płatność przez PayU , ale nie realizuje przesyłki, mało tego wysyła potwierdzenie z numerem innej przesyłki, która jest innego klienta. Pomoc ze strony obsługi fatalna, na zasadzie niech Pan zrobi to i to bo tak. Samemu przeprowadziłem sledztwo i szybciej się okazało, że zapłaconej przesyłki kurier nawet nie podjął, choc zapłaciłem wczesniej z góry , ba nawet dostałem jej numer. Nie polecam

2017-11-10

Firma jako broker kurierski przyjela zlecenie transportu miedzynarodowego z ektra opcja transportu delikatnego/z orientacja gora/dol za ktora musialem zaplacic dodatkowe 18zl, oraz nie moglem wybrac pewnych tanszych przewoznikow (DPD) wlasnie z powodu specyfiki towaru przewozonego (TV). Nastepnie po paru godzinach i paru mailach stwierdzono ze nie ma znaczenia czy zaplacilem ektra czy nie, i tak towar bedzie traktowany w taki sam sposob (sic!) Nie polecam firmy za wprowadzanie klientow w blad oraz za pobieranie pieniedzy za uslugi ktorych nie moga/nie chca swiadczyc.

2017-11-08

Firma godna polecenia innym .

2017-10-31

Dobra

2017-10-29

Powinno być ciut taniej

2017-10-04

nie mam zastrzeżeń

5 / 5 2017-09-29

POLECAM BARDZO MIŁO MI SIĘ Z NIMI WSPOŁPRACUJE

2017-09-20

Bardzo duży mankamentem jest termin zwrotu pobrania na konto nadawcy przesyłki, przesyłka została ode mnie odebrana dnia 28.01.2015 i dostarczona do odbiorcy dnia 29.01.2015, a ja do tej pory tj. 12.02.2015 (dwa tygodnie) nie mam kwoty pobrania na moim koncie!!! Żenada

5 / 5 2017-09-03

Super firma kurierska. Polecam.

5 / 5 2017-09-01

Sympatyczna obsługa klienta, bardzo mili kurierzy, chociaż zdarzają się wpadki typu doręczenie przesyłki do innego, niewłaściwego odbiorcy, które jednak są szybko naprawiane. Ale kto nie pracuje, ten się nie myli. Ogólnie ocena: przyzwoita firma.

5 / 5 2017-08-29

jestem zadowolony z usług

2017-08-09

Firmę znam od dłuższego czasu, dogadać się niezbyt łatwo jeśli chodziło o edycje danych zlecającego, za 3 razem niby zrobione, ale tak mechanizm weryfikacji wprowadzonych danych formularza odrzuca nowe dane (np. Nazwa firmy nie moze byc taka sama jak imię i nazwisko a tak mam być przy jednosobowej działąlności) i jeszcze 3 inne niby problemy Trzeba ręcznie edytować "jak koń pod górę" Ostatnio nie mogę złożyć zamówienie online jako posiadacz konta, a mogę jako posiadacz bez rejestracji z jeszcze innego. Korzystam tylko dlatego że nie znalazłem lepszego

5 / 5 2017-08-02

prosta aplikacja - profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-08-01

Bardzo dobra, fajna obsługa. Polecam

5 / 5 2017-07-21

Wszystko w jak najlepszym porządku, atrakcyjna cena za usługę. Polecam

5 / 5 2017-07-20

Polecam...

5 / 5 2017-07-09

*** firma polecam

5 / 5 2017-07-09

ok

5 / 5 2017-06-07

gorąco polecam

2017-05-29

firma godna polecenia

2017-04-22

wszystko w jak najlepszym porzadku

5 / 5 2017-04-19

Ładnie i sprawnie....tylko zbyt długo czekałem na infolinii żeby naprawić błąd z "naszej winy"....30 min dzwonienia to zbyt długo.Reszta ok

5 / 5 2017-04-11

ok

2017-04-05

Wsyzstko dobrze

2017-04-04

FIRMA GODNA POLECENIA

2017-04-01

Wysłałem dwie paczki po 30 kg każda z Polski do Szwajcarii. Już na samym wstępnie zostałem wprowadzony w błąd, gdyż cło miało wynosić nie więcej, niż 30% wartości paczki. Okazało się, że cło wyniosło ponad 70% ceny. Paczki szły 8 dni roboczych, a nie jak zapewniano 5. Poza tym oba kartony były zniszczone i porozrywane. Jeśli chodzi o kontakt z obsługą, nie było problemu, chociaż informacje przez nią podawane nie były do końca prawdziwe.

2017-04-01

Ogólnie jest dobrze, jednak zdarzyło się już drugi raz gdzie firma oferowana przez BPS jako wspólpracująca: DHL w ogóle nie odebrała paczki i przez to BPS traci na wizerunku. Sama muszę upominać się i dodzwaniać do DHL za kurierem, ostatnią paczkę odbierano 3 dni! a tak dzięki uprzejmości innego kuriera DHL bo do mojego rejonu DHL WAŁBRZYCH nie posiadał kuriera!

5 / 5 2017-03-30

Bardzo polecam!

2017-03-28

Bardzo pozytywne wrazenie z zzakupu polskiego produktu.

Rzetelne opinie o BPS Business Pack Service

BPS Business Pack Service

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://www.bps-paczka.pl

Email
[email protected]

Telefon
58 341 41 41

Komórka
533 602 092

Infolinia
801 602 092

Logowanie