Kategorie: / Odzież i Obuwie / Pozostałe

Braggashop.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.87
opinie o Braggashop.pl
5 / 5 2019-03-05

Wszystko świetnie wysyłka jeszcze tego samego dnia. Polecam

5 / 5 2019-02-19

Wszystko ok polecam

5 / 5 2019-02-17

Kurtka rewelacyjna wszystko idealnie. Kurier na czas szybko elegancko polecam i pozdrawiam na pewno coś jeszcze zamowie tylko więcej vlepek mi proszę wrzucić

5 / 5 2019-02-14

Polecam.

5 / 5 2019-01-27

5/5 wszystko OK

5 / 5 2019-01-27

wszystko ok

5 / 5 2019-01-14

Jak najbardziej profesjonalna obsługa. Na przyszłość zmieniła bym firme kurierska :/ bo sama paczkę musiałam odebrac

5 / 5 2019-01-07

Tranzakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Super kontakt z sprzedawcą, paczka zgoda z zamówieniem, szybko, sprawnie. POLECAM

5 / 5 2018-12-26

Zamówienie szybko zrealizowane, super wlepki, polecam wszystkim!

5 / 5 2018-12-21

Bardzo szybka wysyłka, konkurencyjne ceny, darmowa dostawa. Jestem zadowolona z zakupów, z czystym sumieniem polecam ten sklep.

5 / 5 2018-12-17

Super

5 / 5 2018-12-04

Wszystko w jak najlepszym porządku, produkty super. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-11-05

Pełna profeska !!! Polecam gorąco

5 / 5 2018-11-05

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Polecam

3 / 5 2018-11-01

Ogólnie skep i w szczególności 7 oceniam bardzo dobrze, duży minus dla firmy kurierskiej 4 dni trwała dostawa

5 / 5 2018-10-22

Jak najbardziej polecam. Swietny kontakt, nawet zagraniczny.

5 / 5 2018-09-18

Świetny sklep

5 / 5 2018-08-28

Polecam wszystko ok,

5 / 5 2018-08-25

Wszystko profesjonalnie i szybko.Polecam:)

4 / 5 2018-08-24

Brak jakichkolwiek problemów z transakcją, prezent dla przyjaciółki udany ;)

3 / 5 2018-08-16

Zwykły sklep

5 / 5 2018-08-12

naprawde super

5 / 5 2018-08-10

Doskonały kontakt wszystko sprawnie i szybko....polecam

5 / 5 2018-07-31

Czapka idealna. Dziękuję ☺️

5 / 5 2018-07-21

Najlepsze produkty, mega szybka dostawa i profesjonalna obsługa .

4 / 5 2018-07-11

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-06-30

Dykto

4 / 5 2018-06-23

Transakcja przebiegła pomyślnie :)

5 / 5 2018-06-21

Wszystko ok, szybka wysyłka.

5 / 5 2018-06-19

Obsługa rewelacyjna. Paczka mimo późnego wysłania dotarła przed świętami :) Prezent jak najbardziej się podobał. Polecam!!!!

5 / 5 2018-06-16

Polecam !

5 / 5 2018-06-07

Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko,sprawnie i profesjonalnie. Polecam!!

5 / 5 2018-05-24

Wszystko super :) dziękuje.

5 / 5 2018-05-05

Polecam

5 / 5 2018-04-29

Super

5 / 5 2018-04-26

Mega Super Profesjonalna Obsługa . Godna polecenia . Osoba kontaktowa bardzo rzetelna pomocna . Na pewno zrealizuje następne zakupy w tym Sklepie .

5 / 5 2018-04-20

Mega szybka wysyłka! Super cena i jakość! Polecam w 100%

5 / 5 2018-04-02

Super

5 / 5 2018-03-29

Profesjonalna obsługa polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-03-26

Pozdrawiam, dobry sklep :)

4 / 5 2018-03-18

Szybko i bez problemów

4 / 5 2018-03-16

Polecam sklep

5 / 5 2018-03-12

Wspaniały kontakt i wybór,pełen profesjonalizm.

4 / 5 2018-03-10

Wszystko w porządku! Polecam!

5 / 5 2018-02-27

Polecam.

5 / 5 2018-02-17

Profesjonalne podejście do klienta. Bardzo miła i fachowa obsługa. Dziękuję. Napewno jeszcze odwiedzę ten sklep.

5 / 5 2018-02-15

Jak zawsze super obsługa szybka wysyłka .Extra

5 / 5 2018-02-08

Znalazłam przypadkiem ten sklep w internecie, ale ciesze się bardzo bo dostałam tu bluzę dla chłopaka, będę polecać znajomym

5 / 5 2018-02-06

Wszytko sprawnie i elegancko zalatwione

5 / 5 2018-02-02

Kocham kupować w BraggaShop

5 / 5 2018-01-18

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie ;)

5 / 5 2018-01-09

Super sklep, super ciuszki, polecam każdemu

5 / 5 2017-12-29

Polecam!

5 / 5 2017-12-22

Polecam

5 / 5 2017-12-22

Polecam

5 / 5 2017-11-17

Wszystko na 5 gwiazdek

5 / 5 2017-11-07

. .....

5 / 5 2017-11-06

Bardzo szybko

5 / 5 2017-10-13

Super

5 / 5 2017-10-07

Polecam!

5 / 5 2017-09-30

Mega szybka wysyłka. Koszulka zgodna z opisem, gruba bawełna, dobrze uszyta. Polecam w każdym calu.

5 / 5 2017-09-28

Profesjonalna obsluga. Polecam

5 / 5 2017-09-27

Transakcja przebiegła pomyślnie. Produkt zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2017-09-19

Wszystko spoko jak należy POLECAM

5 / 5 2017-09-13

Jestem mega zadowolona z obsługi, wysyłki i zamówionego towaru.

5 / 5 2017-09-08

Bardzo profesjonalna obsługa, ekspresowa realizacja zamówienia, bluza była u mnie na drugi dzień.

5 / 5 2017-09-05

Profesjonalna obsługa. Zamówienie doszło w ekspresowym tempie. Polecam!

5 / 5 2017-09-03

Profesjonalna obsługa i szybkie dostarczenie

5 / 5 2017-08-16

Szybkie odpowiedzi na e-mail, ubrania najlepszej jakości. Polecam !

5 / 5 2017-08-01

Obsługa ok

4 / 5 2017-07-07

Profesjonaliści

5 / 5 2017-06-24

Szybkie odpowiedzi na e-mail, ubrania najlepszej jakości. Polecam !

5 / 5 2017-06-14

Miła obsługa i szybka realizacja :) pozdrawiam

5 / 5 2017-06-08

Profesjonalne podejście do klienta i miła obsługa sklepu, polecam.

5 / 5 2017-06-07

profesjonalna obsluga

5 / 5 2017-06-05

Szybka wysyłka, jestem zadowlona

5 / 5 2017-06-02

Profesjonalne podejście do klienta, szynka dostawa polecam

5 / 5 2017-05-20

Polecam zakupy w tym sklepie , szybka wysyłka i super obsługa :)

5 / 5 2017-05-17

super, polecam

4 / 5 2017-05-07

Polecam

5 / 5 2017-04-28

Sztos

5 / 5 2017-04-26

Polecam zakupy w sklepie BRAGGA SHOP bardzo szybka wysyłka.

5 / 5 2017-04-20

Polecam

5 / 5 2017-04-18

Professional services

5 / 5 2017-04-12

Elegancko i szybko. Polecam

5 / 5 2017-04-09

Super gdyby nie kurier.

5 / 5 2017-04-03

Wszystko ok :) Polecam.

5 / 5 2017-04-01

super

5 / 5 2017-03-29

Super kontakt, świetna obsługa, ekspresowa wysyłka. Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. ;)

Rzetelne opinie o Braggashop.pl

Braggashop.pl

Siedziba
GRYFICE

WWW
http://braggashop.pl

Email
[email protected]

Telefon
502 666120

Komórka
502 666 120

Infolinia
-

Logowanie