Kategorie: / Motoryzacja

brakestock.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o brakestock.pl
5 / 5 2019-03-23

Polecam .Obsługa ok. Produkty dobrej jakości umieją doradzić. Szybka wysyłka.

5 / 5 2019-03-15

Solidnie zapakowana paczka i towar zgodny z opisem. Fachowa pomoc przy zakupie. Polecam!

5 / 5 2019-03-07

Dobry kontakt, szybka wysyłka, wszystko w najlepszym porządku ;)

5 / 5 2019-02-24

Polecam!

5 / 5 2019-02-23

Rzetelni sprzedawcy , świetne doradztwo produktu. Polecam sklep w 100%.

5 / 5 2019-02-15

Tanio, szybko i miło. Polecam!

5 / 5 2019-01-27

POLECAM

5 / 5 2019-01-11

Bardzo szybka realizacja zamówienia! Jestem zadowolony

5 / 5 2019-01-07

Fachowa pomoc przy wyborze towaru i doskonała pomoc w doborze odpowiednich części. Super i bardzo profesjonalnie. Polecam! Jesteśmy z mężem zachwyceni!

5 / 5 2018-12-25

produkt dostałam na czas dlatego jestem zadowolona. nie musiałam długo czekać .

5 / 5 2018-12-17

Wszystko super, bardzo dobry kontakt. Realizacja blysķawiczna.

2018-12-12

Najlepsza firma na rynku!

5 / 5 2018-12-06

Bardzo dobry asortyment i w dodatku jest pomoc fachowca polecam

5 / 5 2018-11-20

Bardzo dobrze się kontaktują. Zaskoczyło mnie, że szybko odbierają telefon i oddzwaniają w ciągu kilkunastu minut. Dodatkowo, doradzają fachowo i konkretnie. Co do wysyłki, paczkę dostarczył DPD, ale wysłali ją tego samego dnia, więc cały proces trwał mniej niż 24 godziny. To było niesamowite. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-11-20

Polecam!

5 / 5 2018-11-11

Konkurencyjne ceny. Szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2018-11-08

Super sklep polecam

5 / 5 2018-10-27

Bardzo dobra obsługa klienta. Szybka wysyłka. Kupiłem właśnie klocki hamulcowe do mojego bmw.

2018-10-24

bardzo dobra obsługa, jedno z najlepszych miejsc jakie do tej pory odwiedziłem. Zdecydowanie polecam.

2018-10-14

Pracownicy bardzo kompetentni - doradzili które klocki hamulcowe wybrać . Zestawy naprawcze do zacisków również oczywiście pasowały bez zarzutu .

5 / 5 2018-10-08

Jestem bardzo zadowolona. Polecam :)

5 / 5 2018-09-28

Polecam. Szybka i sprawna obsługa.

5 / 5 2018-09-19

Polecam!

2018-09-01

Bardzo dobry kontakt, ekspresowa przesyłka. Towar oczywiście zgodny z opisem

5 / 5 2018-08-29

Zostawiłem swoje auto u nich, żeby zrobili hamulce, i jak dotąd wszystko działa doskonale. Można zauważyć, że są profesjonalistami, dodatkowo udzielają też fachowych porad. Jestem nadal pod wrażeniem.

5 / 5 2018-08-29

Byłem u nich na wymianie hamulców w moim samochodzie i do teraz wszystko działa doskonale. Zauważyłem, że są prawdziwymi specjalistami, a przy tym udzielają profesjonalnych porad. Jeszcze zawsze jestem pod wrażeniem tego.

5 / 5 2018-08-28

Wszystko sprawnie bez niepotrzebnych komplikacji, świetny serwis. Polecam

5 / 5 2018-08-19

Podczas nieobecności męża, poprosił mnie o złożenie zamówienia na klocki hamulcowe, gdyż nie mógł skorzystać z internetu. Spełniłam jego prośbę i przesyłka dotarła szybko. Ponadto, kontakt z sklepem był bardzo dobry, a według męża ceny były konkurencyjne. Ogólnie rzecz biorąc, polecam tę usługę.

5 / 5 2018-08-19

Podczas nieobecności męża, poprosił mnie o zamówienie klocków hamulcowych, ponieważ nie miał dostępu do internetu. Postanowiłam je zamówić i byłem pozytywnie zaskoczony, gdy przesyłka nadeszła szybko, a kontakt ze sklepem okazał się bardzo dobry. Mój mąż stwierdził, że ceny były konkurencyjne. Ogólnie, gorąco polecam ten sklep.

0 / 5 2018-08-17

Jestem naprawdę bardzo zadowolony z działania personelu sklepu! Dostawili mi zamówienie natychmiast po wcześniejszym sprawdzeniu, czy zamówione klocki hamulcowe pasują do mojego modelu auta. Cena, jaką zapłaciłem, była znacznie niższa niż w innych sklepach. Chciałbym pogratulować załodze jakości ich pracy i zachęcam wszystkich do skorzystania z ich usług!

5 / 5 2018-08-10

Sklep jest super telefon o zgodność towaru wszystko profesjonalnie i szybko

2018-08-05

Bardzo solidny i godny polecenia sklep. Świetny kontakt i miła obsługa Klienta!

5 / 5 2018-07-19

Szybko.sprawnie. prawidłowo

5 / 5 2018-07-08

Doskonała obsługa Klienta - bardzo polecam!

5 / 5 2018-06-28

Bardzo profesjonalna obsługa. Panowie doradzili, wypytali o wszystko. Paczka przyszła błyskawicznie!

5 / 5 2018-06-10

Bardzo dobry sklep! Polecam!

5 / 5 2018-06-07

Polecam.

5 / 5 2018-06-07

Jestem zadowolony z szybkości i jakości w jakiej zostało realizowane zamówienie, polecam ;)

5 / 5 2018-06-04

Złożyłem zamówienie w sklepie Brakestock i zrobiło na mnie bardzo dobre wrażenie. Wszystko odbyło się bardzo sprawnie - dzwonili do mnie rano i jeszcze tego samego dnia wysłali zamówiony towar. Co do plusów sklepu, to jest ich kilka. Przede wszystkim mają bardzo szeroką ofertę, która zadowoli każdego kierowcę. Kolejnym plusem był dla mnie profesjonalny i zrozumiały kontakt z konsultantem, który służył mi dobrą radą. Natomiast jedynym minusem, który dostrzegłem, to brak większej ilości reklamy. Czasami potrzeba porady, a sam sklep nie jest łatwo dostępny. Ceny wahają się, ale nie są zaskakująco wysokie, a towary są ciekawe i różnorodne.

5 / 5 2018-05-17

Świetny sklep. Doskonała obsługa Klienta. Gorąco polecam każdemu!

2018-05-13

Bardzo dobra

5 / 5 2018-05-11

Świetna obsługa Klienta, fachowa pomoc przy zakupie. Polecam!

5 / 5 2018-05-06

W sklepie Brakestock zostałem profesjonalnie obsłużony. Kupiłem tam klocki i tarcze do mojego Mitsubishi Pajero. Pomimo faktu, że mój samochód jest jeszcze na gwarancji, zdecydowałem się na zakup innych części niż te proponowane przez serwis. Klocki w moim aucie szybko się zużywały, a tarcze łatwo ulegały deformacjom - to powszechny problem w przypadku Pajero. Zakupione u Brakestock'a części charakteryzują się wyższą jakością i po dwóch tysiącach przejechanych kilometrów nadal nie obserwuję drgań kierownicy podczas hamowania. Przy stosowaniu oryginalnych części zaczynały one być odczuwalne już po tym samym przebiegu. Będę obserwował sytuację, ale na razie jestem bardzo zadowolony z zakupów.

5 / 5 2018-04-20

Polecam. Profesjonalna obsługa i szybka realizacja zamówienia. Do tego ceny na właściwym poziomie.

5 / 5 2018-04-20

Polecam każdemu, tanio i szybko z wysoką jakością

5 / 5 2018-04-15

Osobiście zdecydowałem się odebrać zamówiony towar bezpośrednio w sklepie. Sprzedawca był niezwykle kompetentny i pomocny. Otrzymałem zestawienie z wyceną na kolejne zamówienie oraz różne propozycje konfiguracji zestawów hamulcowych. Gorąco polecam, ponieważ mają pełną wiedzę na temat produktów i nie próbują wciskać tylko najdroższych towarów.

5 / 5 2018-04-04

szybka wysyłka, wszystko sprawnie, polecam

5 / 5 2018-03-20

polecam !

5 / 5 2018-03-15

Bardzo dobry kontakt, szybko załatwiona sprawa. Polecam !

5 / 5 2018-02-24

Polecam! Szybka realizacja zamówienia, świetna obsługa .

2018-02-23

Towar dostarczony w następnym dniu po złożeniu zamówienia

5 / 5 2018-02-18

Jest to naprawdę świetny sklep internetowy. Mają doskonałą obsługę klienta, indywidualny kontakt oraz potwierdzają dostępność i odpowiednie dopasowanie produktów. Dodatkowo, wysyłka jest wyjątkowo szybka. Wszystko to sprawia, że są prawdziwymi specjalistami w dziedzinie e-commerce.

5 / 5 2018-02-18

Rekomenduję ten sklep. Handel elektroniczny odbywa się na wysokim poziomie, szybki kontakt z klientem oraz potwierdzenie dostępności towaru i jego właściwego dopasowania są zapewnione. Dodatkowo, zamówienia są wysyłane ekspresowo. Osobiście uważam ich za prawdziwych ekspertów.

5 / 5 2018-02-17

Bardzo miła i profesjonalna obsługa,fachowa pomoc w znalezieniu odpowiednich części

2018-02-13

Bardzo dobry sklep. Wszystko zgadza się z opisem. Przesyłkę dostałam już na drugi dzień. Dobry kontakt ze sklepem, bo dzwoniłam o coś się dopytać.

5 / 5 2018-02-05

Doskonały sklep. Polecam!

5 / 5 2018-01-31

Wyszukałem informacje bardzo profesjonalnie. Zadałem jedno pytanie i dostałem obszerną ofertę, zawierającą komentarze i opisy produktów. Mężczyźni wykazali się znakomitą wiedzą o hamulcach i nie ma żadnych wątpliwości co do ich kompetencji.

5 / 5 2018-01-31

Obsługa była niezwykle profesjonalna. Zadając jedno pytanie, otrzymałem rozległą ofertę produktów wraz z komentarzami i opisami. Ekspertami w dziedzinie hamulców są bez wątpienia ci panowie.

5 / 5 2018-01-24

Super sklep ceny przystepne artykuly dobrej jakosci polecam

2018-01-02

Błyskawiczna dostawa

5 / 5 2017-12-23

Jestem mega zadowolony! Polecam

5 / 5 2017-12-12

Super sklep bardzo dobrej jakosci polecam

5 / 5 2017-12-07

Bardzo dobry sklep! Polecam!

5 / 5 2017-11-20

szybka i profesjonalna obsługa polecam

5 / 5 2017-11-19

Oferta, ceny, czas wysyłki - wszystko sprawnie. Drugi zakup - dobrane po vin, wiec pasuje i sprawuje się. Polecam

0 / 5 2017-11-17

Moim zdaniem, tutaj znajduje się doskonała obsługa klienta. Przesyłki są tak starannie zapakowane, że nic się nie psuje. Sama doświadczyłam tego, ponieważ sama zamawiałam i naprawdę polecam ten sklep!

0 / 5 2017-11-17

Moim zdaniem, tutaj mają bardzo dobry serwis obsługi klienta. Paczki są tak starannie zapakowane, że nic nie ulega uszkodzeniu. Mam pewność, bo sama zamawiałam i naprawdę polecam ten sklep!

5 / 5 2017-11-10

Solidnie szybko i dobra cena

5 / 5 2017-10-22

Ta firma charakteryzuje się pełnym profesjonalizmem i zaangażowaniem w dobór odpowiednich produktów dla mnie, takich jak zestawy naprawcze zacisków. Komunikacja z klientem jest bardzo dobra, a obsługa jest sprawną i miłą. Wysyłka jest szybka, co również przemawia na korzyść tej firmy. Zdecydowanie polecam dokonywanie zakupów w tej firmie.

5 / 5 2017-10-22

Ta firma wykazuje pełen profesjonalizm i zaangażowanie w dobieraniu odpowiednich produktów dla mnie, np. zestawów naprawczych zacisków. Dodatkowo, utrzymują doskonały kontakt z klientem, a także zapewniają sprawne i szybkie dostarczenie zamówienia oraz miłą obsługę. Zdecydowanie polecam robienie zakupów w tej firmie.

5 / 5 2017-10-15

Świetny sklep - gorąco polecam!

0 / 5 2017-10-09

Ten sklep jest bardzo solidny. Klient jest traktowany jako priorytet, a jakość obsługi klienta jest wysoka. Zamówiłem tarcze hamulcowe i klocki ceramiczne, ale nie były one dostępne na półce. Pracownicy poinformowali mnie o przewidywanym terminie dostawy i zaproponowali dostarczenie przesyłki w sobotę, ponieważ wyjeżdżałem na urlop. Pracownik skontaktował się ze mną dodatkowo w piątek, aby upewnić się, że tak chcę. Towar został dostarczony w sobotę o godzinie 10 rano, tylko 4 dni od momentu, gdy sklep musiał go ściągnąć. Ta rewelacyjna współpraca zasługuje na najwyższe oceny.

5 / 5 2017-10-08

Polecam! Bezkonkurencyjna oferta :)

5 / 5 2017-09-06

Fachowa pomoc i konkurencyjne ceny. Polecam!!!

2017-09-04

Sklep godny polecania każdemu. Warto tutaj kupować!

5 / 5 2017-08-27

Świetny sklep - gorąco każdemu polecam!

5 / 5 2017-08-26

Zakupione tarcze bardzo wysokiej jakości. Przesyłka szybko dotarła do domu. Serdecznie polecam ten sklep!

5 / 5 2017-08-25

Super sklep , miła i fachowa obsługa . Polecam !

5 / 5 2017-08-18

Bardzo miła obsługa, szybka realizacja, właśnie to czego potrzebowałem

5 / 5 2017-08-13

Polecam. Szybko sprawnie i profesionalnie

5 / 5 2017-08-05

Pełny profesjonalizm. Polecam

5 / 5 2017-07-29

Polecam. Szybka wysylka i swietni doradcy!!

5 / 5 2017-07-28

Polecam!

5 / 5 2017-07-25

Polecam jestem zadowolona z zakupów

5 / 5 2017-07-24

Szybko i profesjonalnie. Zakupy klocków do floty tylko w Brakestock

5 / 5 2017-07-11

Wszystko super, świetny kontakt, bardzo miła obsługa a przede wszystkim szybko i bezproblemowo. O cenach nawet nie wspomnę. Rewelacja :) Polecam wszystkim :)

5 / 5 2017-07-10

bardzo dobry sklep - gorąco polecam!

5 / 5 2017-07-07

Ok.Polecam

5 / 5 2017-07-07

Mega dobry sklep - Polecam!

5 / 5 2017-06-12

Sklep godny polecenia już razem współpracujemy 2 rok jak widać klient wraca super obsługa bardzo dobrej jakości części szybka wysyłka polecam !

0 / 5 2017-06-10

Niesamowicie utalentowani specjaliści, niesamowity serwis, zainteresowanie od chwili zgłoszenia problemu aż do ostatecznego rozwiązania. Nawet po dostarczeniu przesyłki, dbają o nas !!!!

2017-06-08

pocelam

5 / 5 2017-06-07

Super sklep polecam bardzo wszystko szybko sprawnie I dokladnie

2017-05-24

Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2017-05-23

Obsługa na wysokim poziomie. Jestem bardzo zadowolona. Szybka realizacja, dobra komunikacja

5 / 5 2017-05-17

Fachowa obsługa, fajna atmosfera. Chlopaki maja dużą wiedzę o hamulcach i fantastyczne doświadczenie. Gorąco polecam w sprawie układów hamulcowych.

5 / 5 2017-05-14

Super pełen profesjonalizm ekspresowa wysyłka. Polecam

5 / 5 2017-05-14

Jestem bardzo zadowolona szybka wysylka polecam

5 / 5 2017-05-08

Polecam,szybka wysyłka,dobra cena.

5 / 5 2017-04-25

Szybka i sprawna tranzakcja POLECAM SERDECZNIE !

5 / 5 2017-04-08

Zdecydowanie polecam to miejsce. Tutaj można liczyć na uczciwe i profesjonalne podejście. Komunikacja jest bardzo efektywna i zorganizowana. Przesyłka została dostarczona zgodnie z planem. Jestem bardzo zadowolona i na pewno tu jeszcze wrócę.

5 / 5 2017-04-08

Jestem szczera i polecam z przekonaniem. Obsługa jest uczciwa i profesjonalna. Komunikacja jest bardzo szybka i efektywna. Przesyłka została dostarczona zgodnie z terminem. Jestem bardzo zadowolona i na pewno będę tu powracać.

5 / 5 2017-04-05

Super obsługa. Tanio i profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2017-04-04

Super sklep napewno jeszcze tu wrócę

5 / 5 2017-04-02

Bardzo profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia, gorąco polecam!!!

Rzetelne opinie o brakestock.pl

brakestock.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://brakestock.pl

Email
[email protected]

Telefon
0048221165888

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie