Kategorie: / Dom

Bratex.org Opinie Klientów

średnia ocen: 4.80
opinie o Bratex.org
5 / 5 2019-03-23

profesjonalnie, szybko, zawsze solidnie

5 / 5 2019-03-19

Profesjonalna obsługa.Zakup i wysyła bez żadnych potwierdzeń itp.Dobre zabezpieczenie na czas transportu .Solidna firma i oczywiście produkt zgodny z opisem.Polecam

5 / 5 2019-03-18

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Zakupy w sklepie BRATEX to czysta przyjemność. Polecam.

5 / 5 2019-03-14

jak zawszze solidnie szybko profesjonalnie

5 / 5 2019-03-14

Wszystko odbyło się szybko i wspaniale.Naprawde mi się śpieszyło.

2 / 5 2019-03-09

Niestety zamówiony towar przyszedł rozpakowany i nie działał, podejrzewam, że ze względu na niską wartość urządzenia ( nieopłacalny zwrot) i dużą odległość wysłano z premedytacją uszkodzony towar nie polecam

5 / 5 2019-03-08

szybko, sprawnie,fajnie

5 / 5 2019-03-05

Mega szybko, sprawnie i jeszcze dobra jakość.

5 / 5 2019-02-28

Super sklep, odpowiedź na meil z zapytaniem dostałem w mgnieniu oka. Polecam

5 / 5 2019-02-22

Profesjonalna obsługa i rewelacyjne ceny.

4 / 5 2019-02-17

jestem zadowolony.

5 / 5 2019-01-29

Świetna i szybka obsługa. Miło kupować w takim sklepie.

5 / 5 2019-01-27

Realizacja zamówienie w niecałą dobę.Bardzo polecam.

1 / 5 2019-01-27

Obsługa na wysokim poziomie. Duża dostępność produktów i bardzo krótki czas realizacji.

5 / 5 2019-01-22

Wszystko OK, zdecydowanie POLECAM!

5 / 5 2019-01-16

super!!!

4 / 5 2019-01-15

Zakup dokonany szybko,sprawnie i dokładnie. Parametry zakupionego modułu zgodne są z informacją podaną w ofercie. Klient zadowolony to klient BRATEX-u. Tak trzymać.

5 / 5 2019-01-10

Wszystko zgodne z zamówieniem. Szybko i sprawnie. POLECAM!

5 / 5 2019-01-08

Jestem stałym klientem. Jak zwykle szybko sprawnie i w dobrej cenie. Polecam!

5 / 5 2019-01-03

Bardzo szybka wysyłka wysylka

5 / 5 2019-01-03

Świetna obsługa klienta, dobry kontakt, sprawna transakcja, szybka wysyłka i towar OK. Jak najbardziej POLECAM ;-)

5 / 5 2018-12-29

Szybka i sprawna obsługa, bardzo polecam tę zakupy

2 / 5 2018-12-10

Nie polecam tego sklepu. Nie miła obsługa telefoniczna. Pomimo ustaleń telefonicznych, na drugi dzień dostałem maila z informacją że nie można wykonać zamówienia z terminem płatności. Tym bardziej że dwa miesiące wcześniej takie zamówienie można było zrealizować. Telefonicznie też od Pani się dowiedziałem że niektórym placówkom wystawiają z terminem płatności zaś Fundacjom NIE. W mojej opini jest to dyskryminacja klienta. Poczułem się jak oszust.

5 / 5 2018-11-28

Bardzo dobrze zapakowana Jakość zamówionego albumu w pełni spełnia oczekiwania

5 / 5 2018-11-20

Polecam ten sklep. Tanie towary i szybka wysyłka.

5 / 5 2018-11-19

Bardzo polecam, dobre ceny, świetna obsługa, nigdy nie było problemu z kontaktem, szybka przesyłka, jedyne miejsce, gdzie kupuję materiały analogowe.

5 / 5 2018-11-11

Rewelacja, na pewno będę korzystać w przyszłości :)

4 / 5 2018-11-10

Polecam zakupy w tym sklepie. Obsługa bardzo szybka i sprawna.

5 / 5 2018-11-06

Witam profesjonalna obsługa wszystko zgodne z zamówieniem szybka dostawa polecam wszystkim zainteresowanym 100% wszystko superrrrrr..Dziękuje....

5 / 5 2018-11-05

Szybka wysyłka. Towar zgodny z zamówieniem. POLECAM!

5 / 5 2018-11-04

Polecam ten sklep, profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-11-03

Obsługa na najwyższym poziomie

5 / 5 2018-11-02

Bardzo solidna i słowna firma. Prosiłam o szybka wysyłkę i jeszcze w dzień złożenia zamówienia przesyłka wyszła z magazynu. Jak dla mnie to rewelacja. Juz kilka razy zamawiałam i firma mnie jeszcze nigdy nie zawiodła

5 / 5 2018-10-27

Na czas i zgodnie z opisem, polecam :)

5 / 5 2018-10-24

Bardzo pozytywnie

5 / 5 2018-10-21

Pełen profesjonalizm :)

5 / 5 2018-10-20

Drugi raz robię zamówienie w tym sklepie. Z reguły nie dodaje opinii jednak szybkość realizacji zamówienia jest zniewalająca. Polecam z całego serca!

5 / 5 2018-09-30

jak zawsze niezawodni. dziękuję!

5 / 5 2018-09-29

Profesjonalna obsługa. Polecam!!!

5 / 5 2018-09-22

POLECAM!!!

5 / 5 2018-09-14

dobre ceny, sprawna i szybka obsługa polecam

5 / 5 2018-09-14

Świetny sklep polecam, wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2018-09-14

Do tej pory nikomu nie udało się osiągnąć takiego poziomu obsługi klienta. W czwartek zakup, w piątek po południu paczka czekała na mnie w paczkomacie. Do tej pory jestem w szoku, że jednak jak ktoś chce to może stanąć na wysokości zadania.

5 / 5 2018-09-11

Profesjonalna i solidna firma polecam

5 / 5 2018-09-04

Expresowa i profesjonalna realizacja zamówienia. Gdyby wszystkie firmy były tak bez zarzutu!

5 / 5 2018-08-22

Polecam!!! Na pewno jeszcze skorzystam.

5 / 5 2018-08-21

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.Transakcja szybka i przyjemna. InPost - stanął na wysokości zadania - przesyłka trafiła do mnie w dni wolne od pracy .

5 / 5 2018-08-19

Profesjonalna i szybka realizacja zamówienia .Godny polecenia dostawca

5 / 5 2018-08-17

Szybko, sprawnie jestem zadowolony dziękuję.

5 / 5 2018-08-11

Expresowa przesyłka zgodna z opisem. Polecam. Zamowiony towar przed 14 otrzymałem kolejnego dnia.

5 / 5 2018-08-08

Szybko i "na temat" :-)

5 / 5 2018-08-06

Szybka i sprawna realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-08-06

Pełne zadowolenie.Fachowość,uprzejmość,szybkość i dokładność realizacji.Tak trzymać.Ryszard.

5 / 5 2018-08-02

Super ceny! paczka przyszla w ciagu 2dni

5 / 5 2018-07-31

Dobre ceny, bardzo szybka wysyłka zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-07-27

Bardzo sprawnie,szybko. Nawet Misiewicze z Polskiej Poczty Narodowej zjawili się z przesyłką z samego ranka. Polecam sklep.

5 / 5 2018-07-26

Polecam. Zamówienie zrealizowano szybko i co najważniejsze profesjonalnie.

5 / 5 2018-07-26

Jestem stałym klientem. Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność! Zdecydowanie POLECAM!

5 / 5 2018-07-17

Szybko, rzetelnie. Bezproblemowo. Polecam.

5 / 5 2018-07-16

szybka realizacja i wysyłka, polecam!

4 / 5 2018-07-09

Bardzo prawidłowo, sprawdzony I zaufany sklep.

5 / 5 2018-07-09

Dla mnie najważniejsza jest uczciwość tej FIRMY. Pozdrawiam

5 / 5 2018-07-06

Kolejne zakupy w tym sklepie i kolejna ocena maksymalna. POLECAM!

5 / 5 2018-06-26

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-06-24

Szybka i profesjonalna obsługa.Jestem zadowolony z podejścia do klienta i szybkością realizacji zamówienia. Co do jakości akumulatorka na razie jestem w trakcie jego testowania,

5 / 5 2018-06-22

Jeśli jakość zakupionych produktów jest tak dobra jak obsługa zamówienia to chętnie tu wrócę po kolejne zakupy.

3 / 5 2018-06-22

Wszystko byłoby godne polecenia gdyby nie to, że w zamówionym przeze mnie albumie brakuje jednej kartki (album 500 zdjęć, na jednej kartce mieści się 10,a kartek jest 49, nie 50). Zapewne jest to wina producenta a nie sklepu, lecz jako że to sklep raczej ponosi odpowiedzialność za takie mankamenty

5 / 5 2018-06-20

Super ceny! paczka przyszla w ciagu 2dni

5 / 5 2018-06-14

Bardzo szybka przesyłka! Polecam

5 / 5 2018-06-13

super sklep

5 / 5 2018-06-07

sklep w porządku

5 / 5 2018-06-02

jest ok polecam :)

5 / 5 2018-05-27

Zakupy w Bratexie robię już od kilku lat i zawsze jestem zachwycona jakością obsługi i szybkością realizacji zamówienia. Solidna firma, jeszcze nigdy się nie zawiodłam!

5 / 5 2018-05-16

polecam

5 / 5 2018-05-15

Wszystko na 102!

5 / 5 2018-05-14

Wszystko super!

5 / 5 2018-05-12

Szybka przesyłka . Pozdrwaiam

5 / 5 2018-04-29

Wszystko szybko i bardzo sprawnie, firma godna polecenia.

5 / 5 2018-04-21

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia, polecam.

5 / 5 2018-04-15

Uwagi co do kuriera. nie polecam Poczty Polskiej a przynajmniej w Mosinie. Kurier nie dotarł, a wysyła awizo (nawet w niedzielę) i trzeba było się pokwapić do urzędu pocztowego po odbiór paczki.

5 / 5 2018-04-02

Profesjonalna i szybka obsługa, Bardzo szybka dostawa. Polecam.

5 / 5 2018-04-02

Najlepszy sklep, świetny asortyment, pomocni, szybka realizacja zamówienia- polecam!

5 / 5 2018-03-28

Szybko i sprawnie., świetny kontakt

5 / 5 2018-03-28

Szybka i sprawna transakcja. Towar zgodny z oczekiwaniami

5 / 5 2018-03-23

Po prostu SUPER !!!

5 / 5 2018-03-20

Polecam BARTEX, paczka przyszla w idealnym stanie po zaledwie 3 dniach od zamówienia produktu. Korzytalam z uslug tego sklepu nie pierwszy raz i za każdym razem bylam i wciaz jestem zadowolona z przebiegu transakcji ;)

5 / 5 2018-03-12

Wszystko ok. Polecam.

5 / 5 2018-03-11

Zamówienie złożone po 14, wysłane po 15. W innej firmie pewnie by to ruszyli dopiero następnego dnia. Polecam.

5 / 5 2018-03-10

Zrobiłam w tym sklepie zakupy już druki raz i jestem bardzo zadowolona! Ekspresowa wysyłka i bardzo przyjazne ceny produktów!

5 / 5 2018-03-01

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie ,wszystko zgodnie z oczekiwaniami

5 / 5 2018-02-25

Świetny asortyment i szybka wysyłka! Najlepszy sklep dla amatorów fotografii analogowej.

2 / 5 2018-02-25

Niestety zamówiony towar przyszedł rozpakowany i nie działał, podejrzewam, że ze względu na niską wartość urządzenia ( nieopłacalny zwrot) i dużą odległość wysłano z premedytacją uszkodzony towar nie polecam

5 / 5 2018-02-22

profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-02-16

Bardzo szybka wysyłka i atrakcyjne ceny

5 / 5 2018-02-16

Wszystko w najlepszym porządku!

5 / 5 2018-02-14

Polecam .Szybka i uprzejma obsługa.Wysyłka towaru w ciągu 1 dnia.

5 / 5 2018-02-12

wszystko ok

5 / 5 2018-02-09

Profesjonalne i rzeczowe podejscie oraz podkreslenia godna organizacja i operatywnosc.Takze sympatyczny kontakt w rozwiazaniu problemu - niezaleznego od stron transakcji - przez Pania Wlasciciel !

5 / 5 2018-02-08

Rano kasa przelana, na drugi dzień przesyłka dostarczona. Wszystko jak w opisie polecam

5 / 5 2018-02-06

Towar jak najbardziej ok. przesyłka w dobrej cenie pozdrawiam

5 / 5 2018-02-04

Wszystko perfekt, zdecydowanie POLECAM!

5 / 5 2018-01-31

pełny profesjonalizm; to kolejne moje zamówienie i kolejne bez zarzutów

5 / 5 2018-01-26

Polecam

5 / 5 2018-01-25

to mój kolejny zakup w tym sklepie, jestem jak najbardziej zadowolony

5 / 5 2018-01-22

nic dodać nic ująć 5/5

5 / 5 2018-01-17

Kolejne zakupy w tym sklepie . Profesjonalna obsługa . Polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2018-01-08

Mega profesjonalizm, polecam.

5 / 5 2018-01-07

Szybkie i bezproblemowe zakupy. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-01-01

Bardzo ekspresowa realizacja zamówienia, wszystko tak jak powinno być! :-)

5 / 5 2017-12-31

Szok. Zamówiłem wczoraj i dziś wszystko dotarło. Super!

5 / 5 2017-12-15

Super szybko i super profesjonalnie !

5 / 5 2017-12-14

Rewelacja! Wszystko zgodnie z opisem a szybkosc dostarczenia powalająca. Polecam:)

5 / 5 2017-12-02

Witam i dziękuje za tak wspaniałą obsługę wszystko na 100% warto korzystać z waszych usług .Polecam wszystkim zainteresowanym Stanisław z poważaniem pozdrawiam.....

5 / 5 2017-12-02

Jestem pod wrażeniem. Profesjonalny sprzedawca. Świetna obsługa, ekspresowa wysyłka (wczoraj zamówione, dzisiaj doręczone), towar bez zarzutu i atrakcyjne ceny. Polecam i z pewnością wrócę :)

5 / 5 2017-11-29

Sprawnie, szybko i rzeczowo. Polecam

5 / 5 2017-11-06

Szybko i tanio. Polecam

4 / 5 2017-11-04

Obsługa na wysokim poziomie. Duża dostępność produktów i bardzo krótki czas realizacji.

5 / 5 2017-10-31

duzy wybór szybka dostawa zero problemów polecam

5 / 5 2017-10-25

Rewelacyjna obsługa Szczerze polecam. Na pewno będę korzystał w przyszłości

5 / 5 2017-10-16

Wszystko na miarę chyba XXII wieku! Wczoraj rano zamówienie, dzisiaj o 11.00 przed południem odbiór przesyłki!

5 / 5 2017-10-08

Po prostu profesjonalizm w każdym calu dałbym więcej gwiazdek ale się skończyły pozdro dla wszystkich pracowników firmy tak trzymać

5 / 5 2017-10-04

Bardzo szybka przesyłka, towar zgodny z zamówieniem. Polecam.

1 / 5 2017-09-29

Podpisuje sie pod opinia filekd w 100%. W dniu dzisiejszym spotkala mnie dokladnie taka sama sytuacja. Chcialem wymienic towar (akumulatory AAA na AA) z moja doplata ale wlasciciel nie byl skory do dialogu. TOTALNY BRAK SZACUNKU DO KLIENTA, W DZISIEJSZYCH CZASACH SZOK SZOK SZOK!!! cyt. za filekd "Wszystko pięknie i cacy do momentu kochani jak się nie pomylicie w zamówieniu. W tej firmie nie ma możliwości zamiany ani zwrotu nawet jednej pozycji z zamówienia.O fakturze korygującej to chyba ta pani nigdy nie słyszała. Oczywiście ma rację podpierając się dziennikiem ustaw. Ale myślę sobie tak że klient powinien być najważniejszy. Nie tędy droga moja pani każdy ma prawo się pomylić. A zaznaczam że nie było to moje pierwsze zamówienie. Oczywiście będzie zaraz sprostowanie, że się uniosłem tak to prawda ale dopiero po odmowie mojego zapytania o wymianie lub zwrocie.I to byłoby na tyle w współpracy z tą firmą"

5 / 5 2017-09-19

Wszystko OK, zdecydowanie POLECAM!

5 / 5 2017-09-05

Super sklep.Szybko, profesjonalnie.Bardzo polecam.Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-09-03

Profesjonalna obsługa, bardzo szybka przesyłka, zdecydowanie polecam

5 / 5 2017-08-28

Super, najtańsze klisze na rynku i w takim wyborze w jednym miejscu :)

5 / 5 2017-08-26

profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-08-23

Bardzo profesjonalne podejście do biznesu.

5 / 5 2017-08-20

Zawsze ok,polecam!!!

5 / 5 2017-08-15

Szybko i solidnie

5 / 5 2017-08-07

jesteśmy zadowoleni z zakupu

5 / 5 2017-08-04

Polecam! Bardzo szybka wysyłka. Towar kompletny

5 / 5 2017-08-02

Pierwszy raz dokonywałam zakupu w sklepie i z pewnością nie ostatni. Szybki czas realizacji zamówienia, towar dostarczony bez zastrzeżeń. Sklep spełnił moje oczekiwania. Dziękuję.

5 / 5 2017-07-30

Bardzo profesjonalna i rzetelna obsługa.Transakcja przebiegła szybko i sprawnie.

1 / 5 2017-07-28

Zamawiam koperty zleceniowe o odpowiednich rozmiarach, dla pewności ​(z powodu tej samej pomyłki sklepu w poprzednim zamówieniu) dzwonię do infolinii aby potwierdzić rzeczywisty rozmiar kopert z rozmiarem na stronie internetowej. Mam potwierdzenie, jest ten sam więc zamawiam. PONOWNIE OTRZYMUJĘ KOPERTY MNIEJSZE. Zgłaszam reklamację i dostaję informację, cytuję: "Prosimy o wysłanie kopert na nasz poznański adres:..." i następna informacja "Czekamy na towar .", czyli towar JA mam wysłać a nie cytuję "Gdybyśmy zamówili swojego kuriera po odbiór nie byłoby żadnych problemów" (ostatni mail). Po opłaceniu kosztów wysyłki powrotnej (22zł) otrzymuję zwrot ceny towaru + koszty wysyłki w jedną stronę czyli 19zł (ta kwota widnieje na fakturze, proszę sprawdzić), czyli pozostaje 22zł. Reasumując: nie otrzymałem towaru zgodnego ze stroną internetową, nie było słowa przepraszamy, straciłem swój czas i 22zł za odesłanie, natomiast na koniec dostałem słowa pocieszenia, cytuję: "UWAŻAM TRANSAKCJE ZA ZAKOŃCZONĄ I ROZLICZONĄ. ŻEGNAM" Więcej szacunku dla swoich klientów. Jeśli wina jest wyłącznie po waszej stronie to klient nie może wyjść z tej transakcji z minusowym kontem. To jest mała kwota, lecz przy większych zakupach są większe straty. Odradzam kupowania w tym sklepie.

4 / 5 2017-07-28

Wszystko przebiegło pomyślnie, szybkie odpowiedzi na pytania ze strony sprzedającego. Polecam sklep.

5 / 5 2017-07-17

Wszystko ok.

5 / 5 2017-07-14

Polecam

5 / 5 2017-07-11

Wszystko sprawnie i bez czkania na piątkę. Czekam teraz na przesyłkę. jestem pewny że otrzymam w tym tygodniu bo w niedzielę 29 lipca udajemy się na urlop. Pozdrawiam Władysław Dybek

5 / 5 2017-07-08

Zawsze wracam do tego sklepu kiedy potrzebuję coś z ich oferty. Sklep polecam. Doskonały.

5 / 5 2017-07-07

Polecam

5 / 5 2017-07-04

Zawsze dobrze kupić w tym sklepie! Prędkość, pakowanie, kontakt - NAJLEPSZE!

5 / 5 2017-06-29

Rewelacja, na pewno będę korzystać w przyszłości :)

5 / 5 2017-06-26

Jesteście przykładem dla innych [ psełdo] sklepów i firm, jak to powinno się prowadzić współczesny interesik,na pewno odwiedzę wasz sklep jeszcze nie raz, naprawdę warto robić u was zakupy, szczerze Polecę innym! Pozdrawiam.

5 / 5 2017-06-24

Szeroki wybór filmów, dobre ceny, miła i pomocna obsługa. BŁYSKAWICZNA szybkość wysyłki. POLECAM!!!

5 / 5 2017-06-13

Szybka dostawa, duży asortyment sklepu. POLECAM!

5 / 5 2017-06-10

Błyskawiczna przesyłka zamówionego towaru! Polecam wszystkim!

4 / 5 2017-06-10

Zgodnie z zamówieniem, szybko i atrakcyjne ceny.

5 / 5 2017-06-09

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie ,wszystko zgodnie z oczekiwaniami

4 / 5 2017-06-09

Szybkie kompletowanie zamówienia, niskie ceny, pozytywnie zaskoczona asortymentem filmów do fotografii analogowej. Polecam!

5 / 5 2017-06-08

Skorzystałam ze sklepu BRATEX już kilkukrotnie - zawsze byłam zadowolona z kontaktu z firmą i oferowanych towarów, a w szczególności z zakupionych baterii, które mają bardzo długie daty ważności. Kupuję miedzy innymi specjalne baterie do aparatów słuchowych mojej mamy, zawsze miała z tym problem, kupując często towar przeterminowany, tu mam dobrą cenę i jakość. Polecam

5 / 5 2017-06-07

SUPER SKLEP!!!!!

5 / 5 2017-06-05

Wszystko w jak najlepszym porządku, szybko zrealizowane zamówienie. Informacje o statusie zamówienia na duży plus. Polecam sklep z czystym sumieniem. Oby tak dalej Bratex!

5 / 5 2017-05-16

Wszystko w porządku. Szybko, fachowo i miło. Polecam wszystkim. Pozdrowienia. Stanisław.

4 / 5 2017-05-14

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Dobra cena. polecam

5 / 5 2017-04-27

Jestem zadowolona, paczka przyszła bardzo szybko, zamówione rzeczy i przesyłka bez żadnych zarzutów :)

5 / 5 2017-04-25

Pod względem obsługi, szybkości i jakości towaru najlepszy sklep internetowy z jakim kiedykolwiek miałem styczność.

5 / 5 2017-04-24

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-04-20

Duży asortyment, dobre konkurencyjne ceny, szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2017-04-09

Wszystko Ok .Towar sie zgadza .Przesyłka na czas

5 / 5 2017-04-05

Gorąco polecam.

4 / 5 2017-03-30

Zamówiłem produkty w środę około 12, przed 12 następnego dnia czekały na mnie w Warszawskim paczkomacie. Miłe zakupy, dobra, profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2017-03-30

Błyskawiczna wysyłka . Wszystko w najlepszym porządku. Polecam.

Rzetelne opinie o Bratex.org

Bratex.org

Siedziba
Krośniewice

WWW
http://bratex.org/sklep

Email
[email protected]

Telefon
602558333

Komórka
696430343

Infolinia
-

Logowanie