Kategorie: / Dom

Bratex.org Opinie Klientów

średnia ocen: 4.78
opinie o Bratex.org
5 / 5 2019-03-23

profesjonalnie, szybko, zawsze solidnie

5 / 5 2019-03-19

Firma oferuje profesjonalną obsługę, która obejmuje zakup i wysyłkę bez konieczności potwierdzeń. Dodatkowo, zapewnia solidne zabezpieczenie w czasie transportu. Jest to renomowana firma, której produkt zawsze odpowiada opisowi. Szczerze polecam.

5 / 5 2019-03-18

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Zakupy w sklepie BRATEX to czysta przyjemność. Polecam.

5 / 5 2019-03-14

jak zawszze solidnie szybko profesjonalnie

5 / 5 2019-03-14

Wszystko odbyło się szybko i wspaniale.Naprawde mi się śpieszyło.

2 / 5 2019-03-09

Jestem rozczarowany tym, że towar, który zamówiłem, przyszedł w rozpakowanym stanie i nie działał. Wydaje mi się, że został celowo uszkodzony ze względu na jego niską wartość (co nieopłacalne jest zwracanie) oraz wysłany w daleką odległość. Nie polecam tego produktu.

2 / 5 2019-03-09

Na nieszczęście, otrzymany przez mnie produkt został dostarczony w stanie rozpakowanym i był niesprawny. Mam podejrzenia, że zrobiono to celowo ze względu na niską wartość urządzenia (co utrudniałoby zwrot) oraz wielką odległość wysyłki. Nie polecam.

5 / 5 2019-03-08

szybko, sprawnie,fajnie

5 / 5 2019-03-05

Mega szybko, sprawnie i jeszcze dobra jakość.

5 / 5 2019-02-28

Super sklep, odpowiedź na meil z zapytaniem dostałem w mgnieniu oka. Polecam

5 / 5 2019-02-22

Profesjonalna obsługa i rewelacyjne ceny.

4 / 5 2019-02-17

jestem zadowolony.

5 / 5 2019-01-29

Świetna i szybka obsługa. Miło kupować w takim sklepie.

5 / 5 2019-01-27

Realizacja zamówienie w niecałą dobę.Bardzo polecam.

1 / 5 2019-01-27

Obsługa na wysokim poziomie. Duża dostępność produktów i bardzo krótki czas realizacji.

5 / 5 2019-01-22

Wszystko OK, zdecydowanie POLECAM!

5 / 5 2019-01-16

super!!!

4 / 5 2019-01-15

Klient przeprowadził transakcję w sposób szybki, efektywny i precyzyjny. Parametry modułu, który został zakupiony, są zgodne z informacją zawartą w ofercie. Klient, który jest zadowolony, to klient, który rekomenduje BRATEX. Trzymajcie tak dalej.

5 / 5 2019-01-10

Wszystko zgodne z zamówieniem. Szybko i sprawnie. POLECAM!

5 / 5 2019-01-08

Jestem stałym klientem. Jak zwykle szybko sprawnie i w dobrej cenie. Polecam!

5 / 5 2019-01-03

Bardzo szybka wysyłka wysylka

5 / 5 2019-01-03

Świetna obsługa klienta, dobry kontakt, sprawna transakcja, szybka wysyłka i towar OK. Jak najbardziej POLECAM ;-)

5 / 5 2018-12-29

Szybka i sprawna obsługa, bardzo polecam tę zakupy

2 / 5 2018-12-10

Nie polecam sklepu ze względu na nieuprzejmą obsługę telefoniczną. Mimo wcześniejszych ustaleń, otrzymałem maila, że zamówienie nie może być zrealizowane z terminem płatności następnego dnia. Jeszcze bardziej niezrozumiałe jest to, że takie samo zamówienie można było zrealizować dwa miesiące wcześniej. Podczas rozmowy telefonicznej dowiedziałem się, że niektóre placówki mają ustalony termin płatności, podczas gdy fundacje nie. Uważam, że to dyskryminacja klientów, a ja poczułem się jak oszust.

5 / 5 2018-11-28

Bardzo dobrze zapakowana Jakość zamówionego albumu w pełni spełnia oczekiwania

5 / 5 2018-11-20

Polecam ten sklep. Tanie towary i szybka wysyłka.

5 / 5 2018-11-19

Bardzo polecam, dobre ceny, świetna obsługa, nigdy nie było problemu z kontaktem, szybka przesyłka, jedyne miejsce, gdzie kupuję materiały analogowe.

5 / 5 2018-11-11

Rewelacja, na pewno będę korzystać w przyszłości :)

4 / 5 2018-11-10

Polecam zakupy w tym sklepie. Obsługa bardzo szybka i sprawna.

5 / 5 2018-11-06

Witam profesjonalna obsługa wszystko zgodne z zamówieniem szybka dostawa polecam wszystkim zainteresowanym 100% wszystko superrrrrr..Dziękuje....

5 / 5 2018-11-05

Szybka wysyłka. Towar zgodny z zamówieniem. POLECAM!

5 / 5 2018-11-04

Polecam ten sklep, profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-11-03

Obsługa na najwyższym poziomie

5 / 5 2018-11-02

Firma jest bardzo niezawodna i rzetelna. Poprosiłam o ekspresową dostawę, a paczka została wysłana z magazynu tego samego dnia, w którym złożyłam zamówienie. Moim zdaniem to absolutne wspaniałość. Już kilka razy zamówiłam u nich i nigdy mnie jeszcze nie zawiedli.

5 / 5 2018-11-02

Ta firma jest bardzo rzetelna i niezawodna. Poprosiłam o szybką wysyłkę, a przesyłka została wysłana jeszcze tego samego dnia, w którym złożyłam zamówienie. Jestem zachwycona. Wcześniej już kilka razy zamawiałam u nich i nigdy mnie nie zawiedli.

5 / 5 2018-10-27

Na czas i zgodnie z opisem, polecam :)

5 / 5 2018-10-24

Bardzo pozytywnie

5 / 5 2018-10-21

Pełen profesjonalizm :)

5 / 5 2018-10-20

Drugi raz robię zamówienie w tym sklepie. Z reguły nie dodaje opinii jednak szybkość realizacji zamówienia jest zniewalająca. Polecam z całego serca!

5 / 5 2018-09-30

jak zawsze niezawodni. dziękuję!

5 / 5 2018-09-29

Profesjonalna obsługa. Polecam!!!

5 / 5 2018-09-22

POLECAM!!!

5 / 5 2018-09-14

Nikt dotąd nie zdołał osiągnąć tak doskonałego poziomu obsługi klienta. W czwartek dokonałem zakupu, a już w piątek po południu paczka na mnie czekała w paczkomacie. Nadal jestem zdziwiony, że jeśli ktoś naprawdę chce, może sprostać wyzwaniu.

5 / 5 2018-09-14

Do tej pory nikt nie zdołał osiągnąć tak doskonałego poziomu obsługi klienta. W czwartek dokonałem zakupu, a już w piątek po południu paczka czekała na mnie w paczkomacie. Nie mogę uwierzyć, że ktoś naprawdę potrafi sprostać wyzwaniom i zrobić wszystko, aby zaspokoić potrzeby klienta.

5 / 5 2018-09-14

dobre ceny, sprawna i szybka obsługa polecam

5 / 5 2018-09-14

Świetny sklep polecam, wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2018-09-11

Profesjonalna i solidna firma polecam

5 / 5 2018-09-04

Expresowa i profesjonalna realizacja zamówienia. Gdyby wszystkie firmy były tak bez zarzutu!

5 / 5 2018-08-22

Polecam!!! Na pewno jeszcze skorzystam.

5 / 5 2018-08-21

Jestem bardzo zadowolony/a z profesjonalnej obsługi w tym sklepie i gorąco polecam dokonywanie tam zakupów. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Zdecydowanie polecam korzystanie z usług InPost, ponieważ przesyłka została dostarczona nawet w dni wolne od pracy.

5 / 5 2018-08-21

Bardzo polecam ten sklep ze względu na ich profesjonalną obsługę. Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo. Dodatkowo, przesyłka została dostarczona do mnie w dni wolne od pracy, co jest dużym plusem. InPost z pewnością spełnił moje oczekiwania.

5 / 5 2018-08-19

Profesjonalna i szybka realizacja zamówienia .Godny polecenia dostawca

5 / 5 2018-08-17

Szybko, sprawnie jestem zadowolony dziękuję.

5 / 5 2018-08-11

Expresowa przesyłka zgodna z opisem. Polecam. Zamowiony towar przed 14 otrzymałem kolejnego dnia.

5 / 5 2018-08-08

Szybko i "na temat" :-)

5 / 5 2018-08-06

Szybka i sprawna realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-08-06

Pełne zadowolenie.Fachowość,uprzejmość,szybkość i dokładność realizacji.Tak trzymać.Ryszard.

5 / 5 2018-08-02

Super ceny! paczka przyszla w ciagu 2dni

5 / 5 2018-07-31

Dobre ceny, bardzo szybka wysyłka zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-07-27

Bardzo sprawnie,szybko. Nawet Misiewicze z Polskiej Poczty Narodowej zjawili się z przesyłką z samego ranka. Polecam sklep.

5 / 5 2018-07-26

Polecam. Zamówienie zrealizowano szybko i co najważniejsze profesjonalnie.

5 / 5 2018-07-26

Jestem stałym klientem. Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność! Zdecydowanie POLECAM!

5 / 5 2018-07-17

Szybko, rzetelnie. Bezproblemowo. Polecam.

5 / 5 2018-07-16

szybka realizacja i wysyłka, polecam!

4 / 5 2018-07-09

Bardzo prawidłowo, sprawdzony I zaufany sklep.

5 / 5 2018-07-09

Dla mnie najważniejsza jest uczciwość tej FIRMY. Pozdrawiam

5 / 5 2018-07-06

Kolejne zakupy w tym sklepie i kolejna ocena maksymalna. POLECAM!

5 / 5 2018-06-26

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-06-24

ale mam nadzieję, że będzie spełniał moje oczekiwania. Ogólnie rzecz biorąc, jestem zadowolony z szybkiego i profesjonalnego podejścia obsługi, a także z ich szybkości w realizacji zamówienia.

5 / 5 2018-06-24

ale dotychczasowe wyniki wydają się być obiecujące.

3 / 5 2018-06-22

Wszystko byłoby świetne, gdyby nie fakt, że album, który zamówiłem, ma brakującą stronę. Album ma miejsce na 500 zdjęć, a na jednej stronie mieści się 10 zdjęć, więc powinno być 50 stron, a nie 49. Prawdopodobnie jest to wina producenta, a nie sklepu, ale sklep powinien być odpowiedzialny za tego rodzaju niedociągnięcia.

5 / 5 2018-06-22

Jeśli jakość zakupionych produktów jest tak dobra jak obsługa zamówienia to chętnie tu wrócę po kolejne zakupy.

5 / 5 2018-06-20

Super ceny! paczka przyszla w ciagu 2dni

5 / 5 2018-06-14

Bardzo szybka przesyłka! Polecam

5 / 5 2018-06-13

super sklep

5 / 5 2018-06-07

sklep w porządku

5 / 5 2018-06-02

jest ok polecam :)

5 / 5 2018-05-27

Od wielu lat dokonuję zakupów w sklepie Bratex i zawsze jestem zadowolona z jakości obsługi oraz szybkości dostarczenia zamówienia. Jest to solidna firma, na której jeszcze nigdy się nie zawiodłam!

5 / 5 2018-05-27

Od kilku lat regularnie korzystam z usług sklepu Bratex i za każdym razem jestem w pełni zadowolona z jakości obsługi oraz szybkiego dostarczania zamówień. To pewna firma, która jeszcze nigdy mnie nie zawiodła!

5 / 5 2018-05-16

polecam

5 / 5 2018-05-15

Wszystko na 102!

5 / 5 2018-05-14

Wszystko super!

5 / 5 2018-05-12

Szybka przesyłka . Pozdrwaiam

5 / 5 2018-04-29

Wszystko szybko i bardzo sprawnie, firma godna polecenia.

5 / 5 2018-04-21

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia, polecam.

5 / 5 2018-04-15

Mam uwagi odnośnie kuriera, nie polecam korzystania z usług Poczty Polskiej, zwłaszcza w Mosinie. Kurier nie dostarczył paczki, tylko zostawił awizo (nawet w niedzielę), co wymusiło udanie się do urzędu pocztowego w celu odebrania przesyłki.

5 / 5 2018-04-15

Nie polecam korzystania z usług Poczty Polskiej, zwłaszcza w Mosinie. Wysłany kurier nie dotarł do miejsca przeznaczenia, zamiast tego zostawiając awizo, nawet w niedzielę. Konieczne było szybkie udanie się do urzędu pocztowego, aby odebrać paczkę.

5 / 5 2018-04-02

Profesjonalna i szybka obsługa, Bardzo szybka dostawa. Polecam.

5 / 5 2018-04-02

Najlepszy sklep, świetny asortyment, pomocni, szybka realizacja zamówienia- polecam!

5 / 5 2018-03-28

Szybko i sprawnie., świetny kontakt

5 / 5 2018-03-28

Szybka i sprawna transakcja. Towar zgodny z oczekiwaniami

5 / 5 2018-03-23

Po prostu SUPER !!!

5 / 5 2018-03-20

Z całego serca polecam sklep BARTEX. Moja przesyłka dotarła w doskonałym stanie zaledwie trzy dni po złożeniu zamówienia. Już nie pierwszy raz korzystałam z usług tego sklepu i za każdym razem byłam i nadal jestem bardzo zadowolona z przebiegu całej transakcji ;)

5 / 5 2018-03-20

Polecam sklep BARTEX, przesyłka dotarła w doskonałym stanie po zaledwie trzech dniach od złożenia zamówienia. Korzystałem/korzystałam z usług tego sklepu już nie raz i za każdym razem jestem zadowolony/zadowolona z przebiegu transakcji ;)

5 / 5 2018-03-12

Wszystko ok. Polecam.

5 / 5 2018-03-11

Zamówienie złożone po 14, wysłane po 15. W innej firmie pewnie by to ruszyli dopiero następnego dnia. Polecam.

5 / 5 2018-03-10

Zrobiłam w tym sklepie zakupy już druki raz i jestem bardzo zadowolona! Ekspresowa wysyłka i bardzo przyjazne ceny produktów!

5 / 5 2018-03-01

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie ,wszystko zgodnie z oczekiwaniami

2 / 5 2018-02-25

Jestem rozczarowany, że dostarczony towar był otwarty i nie działał. Mam podejrzenia, że celowo został wysłany uszkodzony, ze względu na jego niską wartość (nieopłacalny zwrot) i długą odległość. Nie polecam tego produktu.

2 / 5 2018-02-25

Szkoda, ale otrzymany towar był rozpakowany i nie działał. Mam podejrzenia, że został celowo wysłany uszkodzony ze względu na jego niską wartość (nieopłacalny zwrot) i dużą odległość. Nie mogę polecić tego.

5 / 5 2018-02-25

Świetny asortyment i szybka wysyłka! Najlepszy sklep dla amatorów fotografii analogowej.

5 / 5 2018-02-22

profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-02-16

Bardzo szybka wysyłka i atrakcyjne ceny

5 / 5 2018-02-16

Wszystko w najlepszym porządku!

5 / 5 2018-02-14

Polecam .Szybka i uprzejma obsługa.Wysyłka towaru w ciągu 1 dnia.

5 / 5 2018-02-12

wszystko ok

5 / 5 2018-02-09

Pani Właściciel zapewnia profesjonalne i rzeczowe podejście, a także organizację i szybkość działania, które warto podkreślić. Dodatkowo, jej sympatyczny kontakt w rozwiązywaniu problemów niezależnie od stron transakcji jest godny uwagi.

5 / 5 2018-02-09

Pani Właścicielka prezentuje profesjonalne i obiektywne podejście oraz charakteryzuje się godną podkreślenia organizacją i szybkością działania. Dodatkowo, w rozwiązaniu problemu, niezależnie od stron transakcji, utrzymuje sympatyczny kontakt.

5 / 5 2018-02-08

Rano kasa przelana, na drugi dzień przesyłka dostarczona. Wszystko jak w opisie polecam

5 / 5 2018-02-06

Towar jak najbardziej ok. przesyłka w dobrej cenie pozdrawiam

5 / 5 2018-02-04

Wszystko perfekt, zdecydowanie POLECAM!

5 / 5 2018-01-31

pełny profesjonalizm; to kolejne moje zamówienie i kolejne bez zarzutów

5 / 5 2018-01-26

Polecam

5 / 5 2018-01-25

to mój kolejny zakup w tym sklepie, jestem jak najbardziej zadowolony

5 / 5 2018-01-22

nic dodać nic ująć 5/5

5 / 5 2018-01-17

Kolejne zakupy w tym sklepie . Profesjonalna obsługa . Polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2018-01-08

Mega profesjonalizm, polecam.

5 / 5 2018-01-07

Szybkie i bezproblemowe zakupy. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-01-01

Bardzo ekspresowa realizacja zamówienia, wszystko tak jak powinno być! :-)

5 / 5 2017-12-31

Szok. Zamówiłem wczoraj i dziś wszystko dotarło. Super!

5 / 5 2017-12-15

Super szybko i super profesjonalnie !

5 / 5 2017-12-14

Rewelacja! Wszystko zgodnie z opisem a szybkosc dostarczenia powalająca. Polecam:)

5 / 5 2017-12-02

Cześć i bardzo dziękuję za niesamowite wsparcie. Wasza obsługa była rewelacyjna, warta 100%, więc zdecydowanie polecam korzystanie z waszych usług wszystkim zainteresowanym. Serdeczne pozdrowienia od Stanisława.

5 / 5 2017-12-02

Jestem zaimponowany. Ten sprzedawca jest naprawdę profesjonalny. Obsługa była świetna, a wysyłka błyskawiczna (wczoraj złożyłem zamówienie, a dzisiaj już dostarczono). Towar jest idealny i ceny są atrakcyjne. Gorąco polecam i na pewno wrócę :)

5 / 5 2017-12-02

Jestem pełen zachwytu. Ten sprzedawca jest naprawdę profesjonalny. Obsługa jest świetna, a wysyłka ekspresowa (zamówione wczoraj, dostarczone dzisiaj). Towar jest bez zarzutu i ma atrakcyjne ceny. Gorąco polecam i na pewno tu jeszcze wrócę :)

5 / 5 2017-11-29

Sprawnie, szybko i rzeczowo. Polecam

5 / 5 2017-11-06

Szybko i tanio. Polecam

4 / 5 2017-11-04

Obsługa na wysokim poziomie. Duża dostępność produktów i bardzo krótki czas realizacji.

5 / 5 2017-10-31

duzy wybór szybka dostawa zero problemów polecam

5 / 5 2017-10-25

Rewelacyjna obsługa Szczerze polecam. Na pewno będę korzystał w przyszłości

5 / 5 2017-10-16

Wszystko na miarę chyba XXII wieku! Wczoraj rano zamówienie, dzisiaj o 11.00 przed południem odbiór przesyłki!

5 / 5 2017-10-08

Po prostu profesjonalizm w każdym calu dałbym więcej gwiazdek ale się skończyły pozdro dla wszystkich pracowników firmy tak trzymać

5 / 5 2017-10-04

Bardzo szybka przesyłka, towar zgodny z zamówieniem. Polecam.

1 / 5 2017-09-29

Zgadzam się w pełni z opinią filekd. Dziś doświadczyłem dokładnie takiej samej sytuacji. Chciałem wymienić baterie AAA na AA i dołożyć różnicę, ale właściciel firmy nie był skłonny do rozmowy. Absolutny brak szacunku dla klienta - to szokujące w dzisiejszych czasach! Jak powiedział filekd, firma ta nie umożliwia wymiany ani zwrotu produktów, co oznacza, że klient zostaje bez wyjścia w przypadku pomyłki przy zamówieniu. Choć właściciel poparł swoje decyzje prawem, to jestem zdania, że powinien zawsze stawiać na pierwszym miejscu zadowolenie klienta. Każdemu czasem zdarzają się błędy, ale niestety, ta firma nie daje szansy na ich naprawienie. Podzielam frustrację filekd i nie zamierzam dłużej współpracować z tą firmą.

5 / 5 2017-09-19

Wszystko OK, zdecydowanie POLECAM!

5 / 5 2017-09-05

Super sklep.Szybko, profesjonalnie.Bardzo polecam.Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-09-03

Profesjonalna obsługa, bardzo szybka przesyłka, zdecydowanie polecam

5 / 5 2017-08-28

Super, najtańsze klisze na rynku i w takim wyborze w jednym miejscu :)

5 / 5 2017-08-26

profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-08-23

Bardzo profesjonalne podejście do biznesu.

5 / 5 2017-08-20

Zawsze ok,polecam!!!

5 / 5 2017-08-15

Szybko i solidnie

5 / 5 2017-08-07

jesteśmy zadowoleni z zakupu

5 / 5 2017-08-04

Polecam! Bardzo szybka wysyłka. Towar kompletny

5 / 5 2017-08-02

Po raz pierwszy skorzystałam z usług tego sklepu i z pewnością nie będzie to moje ostatnie zakupy. Zamówienie zostało zrealizowane szybko, a dostarczony towar był bez żadnych problemów. Sklep spełnił wszystkie moje oczekiwania i chciałabym podziękować.

5 / 5 2017-08-02

Po raz pierwszy zdecydowałam się na zakupy w tym sklepie i na pewno nie będzie to ostatni raz. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, a towar dotarł do mnie w doskonałym stanie. Sklep w pełni sprostał moim oczekiwaniom. Serdecznie dziękuję.

5 / 5 2017-07-30

Bardzo profesjonalna i rzetelna obsługa.Transakcja przebiegła szybko i sprawnie.

1 / 5 2017-07-28

Złożyłem zamówienie na koperty zleceniowe o odpowiednich rozmiarach, ale ze względu na wcześniejsze pomyłki sklepu, zadzwoniłem na infolinię, aby potwierdzić rozmiar. Po potwierdzeniu zamówiłem, jednak otrzymałem ponownie koperty mniejsze niż zamawiane. Zgłosiłem reklamację, ale musiałem sam zapłacić za przesyłkę zwrotną w wysokości 22zł. Zwrócono mi kwotę towaru i koszty wysyłki w jedną stronę w wysokości 19zł, co oznacza, że straciłem 22zł. Sklep nie przeprosił mnie za pomyłkę i zakończyli transakcję bez uwzględnienia moich kosztów. Nie polecam kupowania w tym sklepie ze względu na brak szacunku dla klientów.

4 / 5 2017-07-28

Wszystko przebiegło pomyślnie, szybkie odpowiedzi na pytania ze strony sprzedającego. Polecam sklep.

5 / 5 2017-07-17

Wszystko ok.

5 / 5 2017-07-14

Polecam

5 / 5 2017-07-11

Wszystko idzie gładko i bez żadnych problemów. Obecnie czekam na dostawę. Jestem pewien, że otrzymam ją w tym tygodniu, ponieważ w niedzielę, czyli 29 lipca, wyjeżdżamy na urlop. Pozdrawiam, Władysław Dybek.

5 / 5 2017-07-08

Zawsze wracam do tego sklepu kiedy potrzebuję coś z ich oferty. Sklep polecam. Doskonały.

5 / 5 2017-07-07

Polecam

5 / 5 2017-07-04

Zawsze dobrze kupić w tym sklepie! Prędkość, pakowanie, kontakt - NAJLEPSZE!

5 / 5 2017-06-29

Rewelacja, na pewno będę korzystać w przyszłości :)

5 / 5 2017-06-26

Jesteście wzorem dla innych podobnych sklepów i firm, pokazując jak powinno się działać w dzisiejszym biznesie. Na pewno będę jeszcze wielokrotnie odwiedzać wasz sklep, bo naprawdę warto tutaj robić zakupy. Szczerze polecam to miejsce innym! Pozdrawiam.

5 / 5 2017-06-26

Jesteście inspiracją dla innych sklepów i firm, jak powinno się prowadzić nowoczesne przedsiębiorstwo. Z pewnością zamierzam jeszcze wiele razy odwiedzić Wasz sklep, bo naprawdę warto dokonywać u Was zakupów. Szczere rekomendacje prześlę też innym! Serdecznie pozdrawiam.

5 / 5 2017-06-24

Szeroki wybór filmów, dobre ceny, miła i pomocna obsługa. BŁYSKAWICZNA szybkość wysyłki. POLECAM!!!

5 / 5 2017-06-13

Szybka dostawa, duży asortyment sklepu. POLECAM!

5 / 5 2017-06-10

Błyskawiczna przesyłka zamówionego towaru! Polecam wszystkim!

4 / 5 2017-06-10

Zgodnie z zamówieniem, szybko i atrakcyjne ceny.

5 / 5 2017-06-09

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie ,wszystko zgodnie z oczekiwaniami

4 / 5 2017-06-09

Szybkie kompletowanie zamówienia, niskie ceny, pozytywnie zaskoczona asortymentem filmów do fotografii analogowej. Polecam!

5 / 5 2017-06-08

Już kilka razy zdecydowałam się skorzystać z oferty sklepu BRATEX i zawsze byłam zadowolona zarówno z kontaktu z firmą, jak i z gamy oferowanych produktów. Szczególnie polecam zakupione przeze mnie baterie, które cechowały się bardzo długim terminem ważności. Kupiłam między innymi specjalne baterie do aparatów słuchowych mojej mamy, która zawsze miała problemy z zakupami przeterminowanych towarów. W sklepie BRATEX otrzymałam dobrej jakości produkty w atrakcyjnej cenie. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-06-07

SUPER SKLEP!!!!!

5 / 5 2017-06-05

Wszystko zostało załatwione zgodnie z oczekiwaniami, zamówienie zostało szybko zrealizowane. Bardzo doceniam informacje na temat statusu zamówienia. Zdecydowanie polecam sklep Bratex, mając pewność, że mogę zaufać ich usługom. Mam nadzieję, że będą kontynuować tak dobrą pracę!

5 / 5 2017-06-05

Wszystko jest w doskonałym porządku, zamówienie zostało szybkoo zrealizowane. Bardzo podoba mi się, że otrzymuję informacje na temat statusu mojego zamówienia - to naprawdę duży plus. Gorąco polecam sklep Bratex, mogę go świadomie i bez wątpliwości polecić innym. Życzę powodzenia i kontynuacji dobrej pracy!

5 / 5 2017-05-16

Wszystko w porządku. Szybko, fachowo i miło. Polecam wszystkim. Pozdrowienia. Stanisław.

4 / 5 2017-05-14

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Dobra cena. polecam

5 / 5 2017-04-27

Jestem zadowolona, paczka przyszła bardzo szybko, zamówione rzeczy i przesyłka bez żadnych zarzutów :)

5 / 5 2017-04-25

Pod względem obsługi, szybkości i jakości towaru najlepszy sklep internetowy z jakim kiedykolwiek miałem styczność.

5 / 5 2017-04-24

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-04-20

Duży asortyment, dobre konkurencyjne ceny, szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2017-04-09

Wszystko Ok .Towar sie zgadza .Przesyłka na czas

5 / 5 2017-04-05

Gorąco polecam.

4 / 5 2017-03-30

We środę około południa złożyłem zamówienie na produkty, a przed południem następnego dnia mogłem je odebrać w Paczkomacie w Warszawie. Byłem bardzo zadowolony z tych zakupów, obsługa była dobra i profesjonalna. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-03-30

Błyskawiczna wysyłka . Wszystko w najlepszym porządku. Polecam.

Rzetelne opinie o Bratex.org

Bratex.org

Siedziba
Krośniewice

WWW
http://bratex.org/sklep

Email
[email protected]

Telefon
602558333

Komórka
696430343

Infolinia
-

Logowanie