Kategorie: / AGD

Brava.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.25
opinie o Brava.pl
5 / 5 2018-11-03

Zamówiłam płytę gazową Boscha i okazało się, że jest to model już nieprodukowany. Sklep wysłał mi, po wcześniejszej informacji telefonicznej, nowy model płyty. Choć w katalogu był nieco droższy to dostałam go za tą samą cenę. Rewelacja - mają sprzęt z najświeższych dostaw!! Dodam jeszcze, że szybka realizacja z płatnoscią kurierowi.

1 / 5 2018-10-07

dramat - zamówiłem ekspres za 1715 zł Siemens na prezent , dwa dni cisza - pisze mail i w trzeci dzień dostaję odpowiedź, że zamówienie jest anulowane ... stanęli na wysokości zadania - anulowali - zasłuzony negatyw

5 / 5 2018-09-11

polecam - bo szybko i bez niepotrzebnego stresu realizacja mojego zamówienia.

5 / 5 2018-07-02

Dobra cena produktu. Niezły kontakt (na wszystkie maile szybka odpowiedź). Gorzej z terminowością. Towar nie dotarł w ustalonym terminie. Dopiero po moim monicie mailowym dostałem informację, że dotrze później. Poprosiłem o wcześniejszy kontakt, by móc kogoś zorganizować. Dostałem zapewnienie, że takowy nastąpi, po czym niespodziewanie dostarczono zamówiony artykuł. Dobrze, że był ktoś kto mógł go odebrać.

2018-06-04

Pomimo tego co napisali przedmówcy, pełen strachu zaryzykowałem i opłaciło się. obsługujący rzetelnie podał datę i czas wysyłki, generalnie czas sprawy zajął jeden dzień!!! Myślałem ze żartuje ale po śledzeniu nr przesyłki byłem zaskoczony.

2018-06-03

Nie fachowa obsługa,zamówiłem lodówkę Liebherr CN 35130,lecz sklep przysłał mi podobny lecz inny model CN 3503,tłumacząc się telefonicznie,że to taka sama lodówka.Przepłaciłem 120 zl,bo zamawiając ten dostarczony model w innym sklepie kupiłbym taniej.Nie poinformowali mnie w żaden sposób,że przyślą inny model,miałbym prawo wyboru.

2018-03-17

Sklep wysłał produkt inny niż zamówiony. Osoba kontaktowa za każdym razem twierdzi, że produkt jest podobny, zobaczy co da się zrobić i oddzwoni, oczywiście nigdy nie oddzwania. Nie polecam.

2 / 5 2018-03-06

Nikomu nie polecam zakupów w tym sklepie. Zamówiłem pralkę za 1300 zł, otrzymałem inną, choć podobną, o wartości 1215 zł. Sklep nie widzi możliwości wymiany pralki na właściwą, proponuje jedynie zwrot gotówki. Sklep nie chce zwrócić też różnicy w cenie pomiędzy pralką, za którą zapłaciłem, a pralką którą otrzymałem, tłumacząc, że przecież i tak mało zapłaciłem. Tłumaczenie, że przecież to prawie ta sama pralka jest bez sensu, bo: 1. gdybym chciał kupić pralkę za 1215 to od razu bym ją zamówił. Zależało mi na funkcjach tej droższej pralki, dlatego zapłaciłem za nią 1300 2. przyznając się że otrzymałem inną pralkę niż zamówiłem powinni przynajmniej zwrócić różnicę w cenie, czego nie chcą zrobić, bo "przecież i tak tanio kupiłem" Proponuję zapłacić trochę więcej w innym sklepie, zakupy z tymi amatorami to gra w rosyjską ruletkę. Może będzie dobrze, ale jak będzie źle to nie ma co liczyć na profesjonalne załatwienie problemu.

5 / 5 2018-02-19

Super sklep, super ceny. Nie znalazłem taniej w sieci niż Brava mi zaproponowała, sprzęt z polsiej dystrybucji.Po zakupie agd kupiliśmy również telewizor i tez w najlepszej cenie. Bez problemu mogłem przedłuzyć gwarancję w panasonicu czyli tv na Polskę. Polecam sklep -miła, fachowa obsługa, szybka dostawa, dobre ceny.

5 / 5 2018-01-05

kupiłam w tym sklepie suszarkę Electrolux z dostawą w Warszawie i wniesieniem - myślałam, że będzie problem, ale pan wniósł mi ja do domu i był przy tym bardzo miły - POLECAM!!!!

5 / 5 2017-09-22

Super ceny, super obsługa. Szybka realizacja zamówionego sprzętu agd i tv.Dostawa szybka, sprawna i niedroga.Polecam bravę,nic nie mam do zarzucenia.

5 / 5 2017-08-01

Szybka realizacja zamówienia, bardzo miła obsługa i rzetelne informacje.Przy dostawie mogłem rozpakować sprzęt i sprawdzić a potem zapłacić. Zabrano również starą pralkę. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2017-07-07

Generalnie jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie - najlepsze w kraju ceny i błyskawiczne dostarczenie oryginalnie zapakowanego towaru. Małym cieniem na tej opinii kładzie się brak informacji o wysyłce i wysokie koszty wysyłki. Reasumując - polecam ten sklep i na pewno nie raz dokonam tu zakupów.

3 / 5 2017-06-03

Czekalismy na lodowke 2,5 tygodni - i nic. Odradzam!

5 / 5 2017-04-03

Polecam sklep Brava(www.agdrtv.biz)Miły kontakt ze sklepem, dobre ceny, dostawa w umówionym terminie.Wszytkie moje wątpliwości zostały rozwiane przez pracownika sklepu i otrzymałam fachową poradę.Polecam i zapewniam udane zakupy.

Rzetelne opinie o Brava.pl

Brava.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.brava.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie