Kategorie: / Dom

Bridom.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.39
opinie o Bridom.pl
5 / 5 2019-03-16

Super pełen profesjonalizm.Polecam.

2019-03-10

Bardzo dobra

5 / 5 2019-02-21

Bardzo dobra i miła obsługa. Polecam!

5 / 5 2019-01-23

Jestem bardzo zadowolony z dokonanego zakupu w sklepie Bridom. Bardzo szybka wysyłka,Towar oryginalnie zapakowany i dobrze przygotowany do transportu. Polecam sklep Bridom

2019-01-07

Zakupiłęm zlew kuchenny FRANKE. Gratisowo wybili mi otwór pod baterie, dobry kntakt PILECAM

5 / 5 2018-12-19

Błyskawiczna wysyłka ( szybsza niż zaznaczono w opisie) , przemiły kontakt telefoniczny.Informacja o etapach zamowienia.Towar IDEALNIE zabezpieczony na czas transportu.A do tego rewelacyjnie niskia cena.POLECAM

5 / 5 2018-12-13

Bardzo miła i profesjonalna obsługa klienta, szybka wysyłka, towar wysokiej jakości. Na pewno zostanę stałym klientem sklepu. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-11-24

rewelcja,szybki łatwy kontakt

2 / 5 2018-11-20

Mimo że sklep nie posiada towaru na stanie reklamuje się czasem realizacji do 3 dni. Przyjmuje wpłatę księguje ja a po 5 dniach informuje że towar dojedzie w styczniu bo producent czegoś tam nie dopatrzył. Mój Kontrahent rezygnuje z usługi strata rzędu 1200 zł. Dziś drugi tydzień i wciąż nie otrzymałem zwrotu pieniędzy. Nie polecam.

2 / 5 2018-11-12

Fatalna obsługa, fatalny sklep, nikt nic nie wie, jak przyjdzie to dojdzie - czeski film. NIE POLECAM

5 / 5 2018-11-09

Porządna firma, towar spakowany perfekcyjnie, dostarczone w umówionym czasie, miła obsługa, dobry kontakt. Bardzo polecam.

5 / 5 2018-11-06

wszystko na najwyższym poziomie. profesjonalne podejście do klienta bardzo polecam. życzyłbym sobie żeby każdy sklep internetowy działał tak profesjonalnie

2018-10-22

Doskonały kontakt i realizacja zamówienia zgodnie z ustalonym (napiętym) terminem. Miła obsługa i dobre ceny - zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-10-14

Bardzo dobry kontakt, szybka i sprawa obsługa. Gorąco polecam.

2018-10-06

Zostałem obsłużony absolutnie wzorcowo. Termin dostawy krótszy niż ustalony. Towar wprost od producenta. Cena najniższa z możliwych. I najważniejsze - świetny kontakt z obsługą sklepu. BRAWO!!!

5 / 5 2018-09-29

Jestem bardzo zadowolony z obsługi i czasu realizacji zamówienia. Bardzo miła i rzetelna obsługa na dostarczenie zamówionego towaru też nie musiałem długo czekać. Jednym słowem gorąco polecam.

2018-09-18

Dobry kontakt, terminowa dostawa, najlepsza cena.

2018-08-24

Zakupiłęm zlew kuchenny FRANKE. Gratisowo wybili mi otwór pod baterie, dobry kntakt PILECAM

5 / 5 2018-08-22

Produkt zgodny z zamówieniem. Bardzo miła i fachowa obsługa. Polecam!

5 / 5 2018-08-18

TRZY RAZY WIELKIE "S",SUPER!!!SZYBKO, SUPER!!!SPRAWNIE, SUPER!!! SPRZEDAJĄCY,jakość,szybkość,kontakt ze sklepem godny do naśladowania,POLECAM!!!

2018-08-10

Transakcja na najwyzszym poziomie. Kontakt ze sklepem bezproblemowy.

5 / 5 2018-07-21

Dobry kontakt, szybka i miła obsługa. Polecam.

2018-07-06

zamówienie sprawnie zrealizowane, towar wysokiej jakości, cena korzystna

5 / 5 2018-06-19

Jestem bardzo zadowolona. Szybka wysyłka, miły kontakt, towar zgodny z opisem i dobrze zabezpieczony do wysyłki. Polecam!!

5 / 5 2018-06-12

Szczegółowa informacja bieżąca o statusie zamówienia, bardzo dobrze opakowana przesyłka, wysyłka w terminie podanym na stronie. Polecam

2018-06-10

Zakupu dokonałam w czerwcu i wtedy też dokonałam płatności. Po kilku dniach otrzymałam tel od sprzedawcy, z informacją, że mój towar ( kabina prysznicowa ) będzie dopiero produkowana. Podany został termin w jakim ta kabina może do mnie dopiero dotrzeć (06.08.2018). Kabina dotarła dopiero 21.08. i to po kilkudziesięciu telefonach ponieważ tel ode mnie już nikt nie odbierał a na moje prośby poprzez sms w którym prosiłam o kontakt nikt nie reagował. Udało się nawiązać połączenie dopiero z innych numerów i rozmowa ze strony sprzedawcy nie była miła - Pani nawet użyła sformułowania , ze jak chce to może mi wrócić pieniądze i żebym napisała skargę do szefa. Żenada!!!! Nie polecam tego sprzedawcy.!!!! Żałuję, ze wybrałam ten sklep.!!!

5 / 5 2018-05-20

Profesjonalnie przeprowadzona transakcja.Szybka realizacja i bardzo dobry kontakt. Polecam!

1 / 5 2018-05-17

TRAGEDIA!! Nawet mi się nie chce tego opisywać. Ludzie nie kupujcie tam!

2018-05-05

sklep z konkurencyjnymi cenami wspułpracujący z niedrogim kurirem,warty polecenia

5 / 5 2018-04-27

wszystko OK

5 / 5 2018-04-05

Towar zgodny z opisem, szybka i profesjonalna obsługa. Polecam!

5 / 5 2018-04-02

Błyskawiczna wysyłka (towar który zamówiłem dotarł kurierem w ciągu 24h) , przemiły kontakt telefoniczny.Informacja o etapach zamówienia.Towar IDEALNIE zabezpieczony na czas transportu.POLECAM Mogę z czystym sumieniem powiedzieć iż, na pewno sam skorzystam kolejny raz z tego sklepu. POLECAM MAX POZYTYW!!!!!

5 / 5 2018-04-01

Szybka realizacja zamówienia i bardzo dobry kontakt. Jeszcze nigdy nikt do mnie nie dzwonił czy towar doszedł i czy wszystko jest w porządku, a w tym sklepie Pani dzwoniła. Wielki pozytyw!

3 / 5 2018-03-25

Firma krzak. Można w nieskończoność czekać na zamówiony towar. Jak już się dodzwonisz to pani obieca że już za moment już za chwilę wyśla. I tak każdego tygodnia sytuacja się powtarza. Zdecydowanie ODRADZAM. SZKODA MARNOWSC SWOJ CZAS.

2018-03-08

Sklep rzetelny, dobra informacja o etapach realizacji zamówienia.

5 / 5 2018-03-03

Realizacja zamówienia na najwyższym poziomie, mimo mojej pomyłki sprzedawca wstrzymał wysyłkę na moje życzenie i poczekał aż dokonam korekty. Bardzo dobry kontakt, szybko, profesjonalnie. Towar doszedł na czas, dobrze zabezpieczony i zgodny z umową. Firma godna polecenia, a dzięki uprzejmym pracownikom zakupy to czysta przyjemność. Polecam wszystkim !!

5 / 5 2018-02-10

Bardzo dobry kontakt ,miła obsługa ,towar zgodny z opisem i bardzo szybka przesyłka

5 / 5 2018-02-09

Polecam sklep Bridom w 100%. Towar zgodny z opisem i dobrze zabezpieczony do wysyłki. Dostawa bardzo szybka, bardzo dobry kontakt ze sklepem i świetna obsługa. Niskie ceny.

5 / 5 2018-01-14

Wszystko przebiegło bez zarzutu. Produkt ok.

5 / 5 2017-12-19

super następne zakupy tylko tu profesjonalna obsługa szpecjal jest ok

2 / 5 2017-12-19

Nie Polecam !!!. Moim zdaniem firma niegodna polecenia zamówienie złożone 13 marca nie zrealizowane ....Po telefonie od firmy ,że chwilowy brak towaru zgodziłem się na kolejny termin czyli koniec kwietnia .Mamy Maj brak jakiego kolwiek odzewu takiej firmie to ja dziękuję

2 / 5 2017-11-30

NIE POLECAM!!!Nabyłem podgrzewacz niestety pomyliłem i kupiłem dolny a powinienem górny FIRMA BRIDOM niestety nie przyjmuje zwrotów a o zamianie nie ma mowy ,Obsługa wulgarna i nie skłonna do współpracy nie polecam.!!!!!! KUPUJCIE W INNEJ FIRMIE

5 / 5 2017-10-07

Jestem zadowolona z przebiegu transakcji. Polecam wszystkim

5 / 5 2017-09-21

Towar w dobrej cenie i dobry jakościowo. Profesjonalna obsługa. Polecam!

5 / 5 2017-09-10

Szybka wysyłka,Towar oryginalnie zapakowany i dobrze przygotowany do transportu.Jestem zadowolona z zakupu w sklepie Bridom .

5 / 5 2017-08-31

Profesjonalne podejście do klienta,natychmiastowe zainteresowanie, współpraca z bardzo dobrym kurierem,i oczywiście to wszystko połączone z najniższą ceną produktu jaką można znaleźć na internecie. oraz jakość najlepszej klasy.Szczerze polecam i pozdrawiam

2017-08-31

Fatalne załatwianie reklamacji. Zgłosiłem reklamację 2 tygodnie temu i do dziś nie mam odpowiedzi , co dalej z moją reklamacją, czy została przyjęta ?

5 / 5 2017-08-26

Szybka, rzetelna, i uczciwa obsługa oraz wysoki stopień zainteresowania klientem /stały kontakt podczas transakcji/.

5 / 5 2017-08-24

pozytywna

2017-07-14

B. wygodna strona internetowa, dobra obsługa klienta - telefon z uzgodnieniem terminu dostawy, itd. A co najważniejsze, b. korzystna cena zamawianego artykułu.

5 / 5 2017-07-12

Profesjonalna obsługa,bardzo dobrej jakości towar,świetne promocyjne ceny,sklep godny polecenia!

2017-06-25

Super. Zdecydowanie polecam !

5 / 5 2017-06-24

Bardzo profesjonalnie załatwione zakupy. Szybka przesyłka, profesjonalny kontakt. Bez ściemy, naprawdę polecam

2 / 5 2017-06-22

tragedia!!! długie oczekiwanie a na końcu okazuje się ,że brak towaru.Nikomu tak naprawdę nie polecam...

2 / 5 2017-06-12

Nie polecam zakupów w tym sklepie. Po tygodniu od złożenia zamówienia i wpłacenia kasy, otrzymaniu potwierdzenia realizacji i otrzymania wpłaty, sklep informuje mnie że nie mogą zrealizować mojego zamówienia ponieważ produkt został wycofany z produkcji. Okazuje się że jest to zwykłe KŁAMSTWO, produkt dalej jest produkowany, sprzedawany w kilkunastu sklepach i nawet producent na swojej stronie dalej ma go w sprzedaży. ODRADZAM ZAKUPÓW.

2 / 5 2017-04-26

Nie polecam! Dlugi czas oczekiwania na towar, produkt niezgodny z opisem i zdjeciem!

5 / 5 2017-04-17

Po pierwsze: BARDZO SZYBKA DOSTAWA - od złożenia zamówienia do dnia otrzymania - 4 dni! Po drugie - cena, wraz z przesyłka taniej niż ten sam produkt u konkurencji, i po trzecie - miła obsługa. POLECAM!

5 / 5 2017-04-02

Gorąco polecam przesyłka dotarła w ciągu 24 godzin od chwili zamówienia!!! Towar zgodny z opisem no i niedrogo!!!

Rzetelne opinie o Bridom.pl

Bridom.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.bridom.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie