Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Briju Opinie Klientów

średnia ocen: 2.62
opinie o Briju
5 / 5 2023-01-16

Jestem zachwycona biżuterią dostępną w Briju. Jest zupełnie inna niż w pozostałych salonach. Najwięcej mam produktów Zoya - świetna jakość w przystępnej cenie!

1 / 5 2022-12-27

Zdecydowanie odradzam. Najpierw wysłano mi puste opakowanie od zegarka więc automatycznie zgłosiłam reklamację w inpost. Nikt nie sklepu nie odpowiedział na mój e-mail ani nie odbierał telefonu. Potem otrzymałam zegarek (wart 600zl) owinięty w folię. Podobno oryginale opakowanie się popsuło a wysłano mi od innego zegara. Gratisu do zamówienia do dziś nie dostałam. Brak kontaktu. Zdecydowanie odradzam i przestrzegam.

1 / 5 2022-12-22

Wysłali kolczyki inne niż zamówiłem licząc, że przed świętami jakoś to będzie. Nie zgadzała się nawet cena na tych, które przysłali.

1 / 5 2022-11-30

Ogólnie nie polecam nic z tej firmy, oszuści i brak podejścia do klienta!! Odradzam zakup czegokolwiek tej marki !

1 / 5 2022-11-21

Żałuję ,że nie poczytałam wcześniej tych opinii, bo nigdy nic bym tam nie kupiła.Absolutnie nie polecam. Zakupiłam złote kolczyki za ok 500 zł. po 2 miesiącach użytkowania odpadła część sztyftu!Rozleciały się przy wkładaniu! Reklamowałam. Ku mojemu zdziwieniu, odrzucono reklamację,niby mechaniczne uszkodzenie. Niestety nikt nie wyjaśnił na jakiej postawie tak stwierdzili. Sprzedają pewnie chiński badziew za duże pieniądze , a ich wyroby nie mają żadnych standardów. Kompletny brak odpowiedzialności za swoje wyroby. Omijać szerokim łukiem .Oszuści i tyle.

5 / 5 2022-10-13

Firma pozostawia wiele do życzenia. Nie wspominając o obsłudze w sklepie stacjonarnym - Serenda.\r\nReklamowałam pierścionek zaręczynowy po niespełna roku - wypadł główny kamień pierścionka. Panie ze sklepu zszokowane, ze nigdy nie zdarzył im się taki przypadek (być może, tej kwestii nie podwarzam). Pierścionek zareklamowany… po jakimś czasie otrzymałam nowy. Z tym, ze po kilku miesiącach sytuacja się powtórzyła. Warto zaznaczyć, ze jest to pierścionek zaręczynowy. Pominąwszy wartość pierścionka, jednak dla mnie również jest to wartość sentymentalna. Druga reklamacja - i tutaj zaczyna się cała historia. Z reguły nie jestem osobą konfliktowa jednak tutaj moja cierpliwość niestety się skończyła. Pierwsza reklamacja -Serenada nie sfinalizowana - Panie maja zepsuta drukarkę. Po dwóch tygodniach kolejna reklamacja - nie sfinalizowana. Pani z obsługi olewaczo stwierdziła, ze nie dokonam zwrotu ponieważ sklep za kilka dni zostanie zamknięty. Obsługa w Serenadzie - kolokwialnie mówiąc żenująca. Olewczy stosunek do klienta, zdawkowe odpowiedzi. Niesmak pozostanie. \r\nNie polecam

5 / 5 2022-06-25

Sklep to kompletna porazka

Zamowilam kolczyki z onyxem .Po paru dniach Onyx odklejil sie od kolczyka (bylo jeszcze widac slady kleju.) Bardzo slaba jakos . Gdy zareklamowalam towar , po paru tygodniach odpowiedziano mi iz reklamacja jest niezasadna poniewaz jest to uszkodzenie mechaniczne gdzie w zadnym wypadku nie bylo nawet mozliwosci uszkodzic tego kolczyka mechanicznie. Zostalam teraz i bez kolczykow i stracilam 120zl. Najgorszy sklep, w ktorym kupowalam.

5 / 5 2022-05-25

Reklamacja

Brak możliwości reklamacji uszkodzonego towaru. Nie został przyjęty. Chcieli pieniądze za naprawdę towaru który przyszedł uszkodzony. Polecam trzymać się od tego sklepu z daleka

1 / 5 2022-01-19

Sprzedaż w sklepie internetowym używanych rzeczy lub powystawowych. Brak możliwości zwrotu. Otrzymany produkt jakościowo tandeta. Nie kupować nic u złodziei i omijać ten sklep szerokim łukiem.

1 / 5 2022-01-18

Zegarek miał być prezentem, przyszedł długo po wyznaczonym czasie oczekiwania, ze śladami użytkowania i nie działający w dodatku brak zamawianego graweru, który miał być umieszczony. Po natychmiastowym zwrocie jako nie zgodny z zamówieniem otrzymałem zwrot , że nosi ślady użytkowania. Takie podejście do klienta to już wielka przesada oraz brak profesjonalizmu wysłać klientowi chiński bubel, nie działający ze śladami użytkowania i wpierać kolejnemu klientowi, że to jego wina. To był pierwszy i ostatni w życiu zakup w tym pseudo sklepie z nic nie wartą pseudo biżuterią . Finalnie zegarek wylądował w koszu na śmieci tam gdzie jego miejsce jako chiński badziew.

1 / 5 2021-11-22

Powinno być zero gwiazdek. Kupiłam zegarek na ich stronie internetowej - otrzymałam używany 9rodukt powystawowy w cenie nowego. Nie polecam i odradzam zakupy przynajmniej ba stronie internetowej briju.pl.

1 / 5 2021-11-11

Zdecydowałam się na zakup zegarka Adriatica 3436.1113Q wybierając opcję przesyłki kurierskiej. Firma Briju nie powiadomiła mnie o nadaniu, jak i nie przesłała numeru listu przewozowego, abym mogła z kurierem umówić termin doręczenia. Po odebraniu przesyłki okazało się, że zegarek zakupiony w sklepie internetowym / gdzie nie ma witryn ekspozycyjnych / był pozbawiony zabezpieczeń producenta zabezpieczających min. przed penetracją mechanizmu oraz na wewnętrznej stronie koperty - tzw. dekielku - widoczne były rysy świadczące o użytkowaniu. Zegarek, który kupiłam miał być NOWY, a nie używany, czy tzw. powystawowy. Nie mogłam też skorzystać z prawa do rękojmi, gdyż Briju mimo posiadania w ofercie takich zegarków nie był w stanie wymienić mi na faktycznie nowy. Na zwrot pieniędzy musiałam długo czekać. Jeśli ktoś nosi się z zamiarem robienia zakupów, szczególnie na upominek - !!! PRZESTRZEGAM !!! Bylejakość obsługi i wypychanie starzyzny - to sztandarowe emblematy Briju.

1 / 5 2021-09-30

Jedynka tylko dlatego że nie ma zera. No cóż kupiłam przez internet pierścionek z serii Cera.Mia, po paru dniach cześć srebrna która jest na ceramicznej zaczęła kręcić się po całej długości, poza tym wypadło jedno oczko. Oddałam pierścionek do reklamacji mówiąc o wypadniętym oczku, jakoś było dla mnie normalne że srebrne łapy trzymające całość zostaną dogięte podczas naprawy, a tu niespodzianka przy odbiorze srebrna część jak latała tak lata, usłyszałam że reklamowałam na brak oczka i to zostało naprawione. Szok jak można podczas wprawiania oczka nie dogiąć części, które się ewidentnie odkształciły ?? Aplikacja sklepu usunięta z telefonu dla mnie ten sklep już nie istnieje.

5 / 5 2021-09-02

Niestety ale zawiodłam się bardzo, sklep internetowy dokonuje wysyłki w baaaaaardzo długim terminie, jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak długą dostawą, dodatkowo zmiana w trakcie formy dostawy, bo "coś im nie działa" (info od konsultanta który dzwonił). Konsultant którego pytałam o wysyłkę powiedział że będzie na następny dzień, niestety nie nastąpiła..... Stanowczo odradzam osobom które potrzebują zamówienia "na już". Chyba że ktoś lubi czekać na zamówienie tydzien, dwa albo dłużej. Moje pierwsze i ostatnie zamówienie.....

1 / 5 2021-08-31

Kupowałem przez internet i nie polecam. Konsultanci kłamią jak z nut. Nie dotrzymują słowa. Wszystko obiecują aby tylko się pozbyć klienta. Nigdy już tam zakupów nie zrobię.

1 / 5 2021-02-27

Witam. Nie polecam produktów firmy briju. Bransoletka celebrytka pozłacana zrobiła się okropna. Jakby rdzawa cała. Był to prezent a jedyna droga reklamacji jest odsyłka do ich firmy. Czyli muszę ją zabrać osobie obdarowanej. Żart... Szkoda kasy, lepiej kupić jakiś No name w sklepie że stała hirurgiczna.

5 / 5 2021-02-19

Nie polecam. Totalny brak szacunku dla klienta, nie czytają wiadomości, wysyłanych kilkukrotnie. Dodzwonić się do firmy to prawdziwe wyzwanie, a kiedy już się to uda, to oschły głos konsultanta informuje, że dział wysyłek jest na spotkaniu, że nie mają czasu, że skontaktują się później. Odradzam zakupy u nich, nawet mimo ładnych wyrobów. Dla mnie ocena 3/10

2 / 5 2021-02-17

Nie polecam firmy.najgorsza firma w jakiej kiedykolwiek złożyłam zamówienie przez internet. 11 dni od złożenia zamówienia i płatności a jakiejkolwiek informacji brak,jedynie w ptofilu ciągle że przesyłka przygotowywana i zostanie wysłana w ciągu trzech dni roboczych.i tak przez 11 dni.dzwoniac na infolinię Pan mnie poinformował że nie wie czemu nie zostało wysłane i że za chwilkę oddzwoni.oczywiscie nie zadzwonił. Zadzwoniłam więc ponownie ,poinformowano mnie że przesyłka zostanie spakowana i wysłana .....i tak cisza.ciekawe czy dotrze do świąt Bożego Narodzenia..... Polecam jednak sklepy które szanują klientów,takie jak Apart czy Kruk-dwa dni i przesyłka jest odebrana

2 / 5 2021-02-17

Nie polecam firmy.najgorsza firma w jakiej kiedykolwiek złożyłam zamówienie przez internet. 11 dni od złożenia zamówienia i płatności a jakiejkolwiek informacji brak,jedynie w ptofilu ciągle że przesyłka przygotowywana i zostanie wysłana w ciągu trzech dni roboczych.i tak przez 11 dni.dzwoniac na infolinię Pan mnie poinformował że nie wie czemu nie zostało wysłane i że za chwilkę oddzwoni.oczywiscie nie zadzwonił. Zadzwoniłam więc ponownie ,poinformowano mnie że przesyłka zostanie spakowana i wysłana .....i tak cisza.ciekawe czy dotrze do świąt Bożego Narodzenia..... Polecam jednak sklepy które szanują klientów,takie jak Apart czy Kruk-dwa dni i przesyłka jest odebrana

5 / 5 2020-12-13

Duży wybór obrączek ślubnych w dobrej cenie, szybka realizacja zamówienia i co najważniejsze obsługa przyjazna klientowi.

5 / 5 2020-09-14

Piękna biżuteria w niewygórowanej cenie.

Rzetelne opinie o Briju

Briju

Siedziba
Gniezno

WWW
https://www.briju.pl/

Email
[email protected]

Telefon
+48 507 447 801

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie