Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Brili.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Brili.pl
5 / 5 2019-02-12

Wspaniały sklep, kolczyki starannie wykonane, kolor zgodny ze zdjęciem. Tygodniowe oczekiwanie na przesyłkę nagrodzone dodatkowymi dwiema (!) parami kolczyków. Szczerze polecam :)

5 / 5 2018-10-30

Świetne produkty, szybka dostawa i dużo gratisów! Polecam serdecznie!

5 / 5 2018-10-04

Naprawdę znakomity sklep ze świetnymi, bardzo starannie wykonanymi przedmiotami. Kolczyki są śliczne. Dodatkowo w paczuszce były dwa gratisy. Gorąco i szczerze polecam !!!

5 / 5 2018-09-29

Sklep bardzo solidny, szybko odebrałam przesyłke.Polecam

5 / 5 2018-06-20

Super kontakt, szybka realizacja. Przede wszystkim nie jest drogo a wszystko odbywa się profesjonalnie. W dodatku można dostać mały gratis. Szczerze polecam. Ja na pewno tu wróce.

5 / 5 2018-05-08

Bardzo miła i szybka obsługa. Gratisowe kolczyki cudne (nie jakaś zalegająca półki tandeta). POLECAM!!!

5 / 5 2017-11-17

Dziękuję za fantastyczne zakupy, piękny pasek i urocze gratisy!! Polecam serdecznie!

5 / 5 2017-10-08

jestem bardzo zadowolona. Towar zgodny z opisem, szybka dostawa, super gratisy, profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2017-10-07

SKLEP IDEAL!!!! Zamowilam jedna rzecz a dodatkowo dostalam 2 upominki. Kazda przesylka z tego sklepu to mila niespodzianka!!! Polecam goraco i na pewno tu bede zagladac! p.s. no i przemilo-jajcarska obsluga.

2017-08-06

0k

5 / 5 2017-07-27

Sklep bardzo profesjonalny! Zamówienie bardzo szybko zrealizowane i do tego jeszcze z niespodzianką. Pan dołożył prezencik gratis! Super sklep! Rzadko spotyka się sklepy on-line tak jak ten! Polecam, na pewno nikt się nie zawiedzie!

5 / 5 2017-07-09

Rewelacja. Nie zaluje swojego wyboru. B. szybka wysylka. Nieoczekiwany mily gratis do przesylki... POLECAM 100%

2017-06-12

świetny kontakt, błyskawiczna przesyłka a kolczyki po prostu cudne! na pewno nie raz zamowie jeszcze cos w tym sklepie i z czystym sumieniem polece go wszystkim kolezankom:) 10/10, tak trzymać!

5 / 5 2017-04-05

Super sklep, pełen profesjonalizm, szybka dostawa, pierwszy raz spotkałam się z wysyłanymi gratisowymi upominkami, zamawiałam jedynie wisiorek, a dostałam dodatkowo jeszcze jeden naszyjnik i dwie pary kolczyków, to bardzo miła niespodzianka; na pewno będę pamiętać o tym sklepie, kiedy znowu będę chciała coś zamówić w przyszłości; polecam;

2017-04-04

fantastyczny sklep z pieknymi, oryginalnymi rzeczami! bardzo mila i rzetelna obsluga, swietny kontakt. Do sklepu wroce na pewno:)

Rzetelne opinie o Brili.pl

Brili.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://brili.pl

Email
[email protected]

Telefon
501606941

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie