Kategorie: / Odzież i Obuwie

Brilu.pl Opinie Klientów

4.81/5.00 - ilość ocen: 201
opinie o Brilu.pl
5 / 5 2019-03-25

Polecam

5 / 5 2019-03-18

Bardzo szybka wysyłka zgodnie z prośbą.Towar bez zarzutu jak w aukcji. Polecam wszystkim

5 / 5 2019-03-15

Zamówienie wysyłane jest bardzo szybko, świetny kontakt ze sklepem w przypadku ewentualnych zwrotów. Buty wygodne. Polecam :)

5 / 5 2019-02-28

Wszystko ok,buty piękne tylko gniotą głównie na zapiętkach.

5 / 5 2019-02-24

Polecam kontrahenta, produkt zgodny z opisem i oczekiwaniem użytkownika.

5 / 5 2019-02-24

zaimponowali Państwo b.sprawną organizacją przyjęcia,realizacji i dostawą zamówionego produktu.JEGO jakość nie budzi zastrzeżeń.To już profesjonalizm.Tak trzymać.Pozdrowienia dla szefostwa i załogi.Klient Jerzy Chyliński Łodz

5 / 5 2019-02-22

Krzysztof B

5 / 5 2019-02-12

Polecam sklep

5 / 5 2019-02-10

Super !

5 / 5 2019-02-10

Super sklepy!!!

5 / 5 2019-02-06

Polecam sklep

5 / 5 2019-02-02

Polecam. Ekspresowa wysyłka.

5 / 5 2019-01-29

szybka obsługa,buty eleganckie i dopasowane

5 / 5 2019-01-29

Super szybka dostawa towar zgodny z zamówieniem. Buty super !!!

5 / 5 2019-01-26

Zakupy udane polecam

5 / 5 2019-01-22

Polecam!!!

5 / 5 2019-01-21

Polecam! Szybka wysyłka towaru.

5 / 5 2019-01-12

Szybka dostawa, piękne szpilki, rozmiar idealny. Jestem zadowolona

5 / 5 2018-12-28

Polecam

5 / 5 2018-12-26

zaimponowali Państwo b.sprawną organizacją przyjęcia,realizacji i dostawą zamówionego produktu.JEGO jakość nie budzi zastrzeżeń.To już profesjonalizm.Tak trzymać.Pozdrowienia dla szefostwa i załogi.Klient Jerzy Chyliński Łodz

5 / 5 2018-12-25

Napewno jeszcze dokonam zamówienia, super sklep i świetna jakość butów

5 / 5 2018-12-18

Szybko i zgodnie z zamowieniem

5 / 5 2018-12-17

Profesjonalna obsługa, bardzo szybka i sprawna dostawa.

5 / 5 2018-12-16

Profesjonalna obsluga, buziki ladne i wygodne. Pieknie sie prezentuja.

5 / 5 2018-12-15

szybka obsługa,buty eleganckie i dopasowane

5 / 5 2018-12-13

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-12-04

Polecam zakupy u tego sprzedawcy ! :)

5 / 5 2018-12-02

POLECAM

4 / 5 2018-11-28

Buty prawie zgodne ze zdjęciem, jednak równie piękne. Wygodne. Rozmiar dobry. Jedynie karton przyszedł porozrywany, lecz to wina dostawcy, a nie firmy.

5 / 5 2018-11-22

Wszystko jest ok sprawnie szybko

4 / 5 2018-11-15

Bardzo szybka realizacja zamówienia, produkt zgodny z opisem na stronie:) jestem zadowolona:) przesyłka przyszła trochę zniszczona, ale na szczęście butom nic nie było i to raczej wina kuriera:)

5 / 5 2018-11-14

Towar zgodny z opisem. Jakość bardzo dobra. Jestem naprawdę zadowolona. Buty są pięknie wykonane i są bardzo wygodne. Polecam serdecznie.

4 / 5 2018-11-13

Paczka z butami doszła wciagu2 dni, buty jak a zdjęciu wszystko dobrze

5 / 5 2018-11-11

Super obsługa bardzo szybko zrealizowane zamówienie. Super butki polecam

5 / 5 2018-11-09

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-11-03

Serdecznie polecam. Wszystko w jak najlepszym porządku!

4 / 5 2018-11-02

Polecam

4 / 5 2018-10-15

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Tranzakcja przebiegła szybko i sprawnie. Również że zwrotem towaru nie ma najmniejszego problemu.

5 / 5 2018-10-13

Profesjonalna obsługa polecam

5 / 5 2018-10-13

Profesjonalne podejście do klienta szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam wszystkim tego sprzedawcę.

4 / 5 2018-10-13

Towar wysokiej jakości, przebieg transakcji bez zarzutu. Polecam sklep brilu!

5 / 5 2018-10-06

b.dbra

5 / 5 2018-10-05

Polecam: szybko, dobry kontakt, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-10-04

Profesjonalna obsługa, wszystko szybko i zgodnie z opisem.

5 / 5 2018-10-03

Wszystko jest ok sprawnie szybko

4 / 5 2018-10-03

Bez uwag.

5 / 5 2018-09-30

Szybkie i udane zakupy

5 / 5 2018-09-22

ok polecam

5 / 5 2018-09-20

Krzysztof B

4 / 5 2018-09-20

Buty zgodne z opisem, piękne :) Jedyne co, to mam zastrzeżenia do zapakowania przesyłki - karton był tylko włożony do folii, nie było żadnych wypełniaczy. Na szczęście przewoźnik traktował paczkę należycie i dotarła w stanie nienaruszonym. Na butach za to były jakby jakieś 'trociny', co odjęło im trochę uroku na starcie, ale szybko udało mi się je usunąć i cieszyć się pięknym, stabilnym butem!=

4 / 5 2018-09-19

szybko i solidnie .

5 / 5 2018-09-15

Profesjonalna obsługa polecam

4 / 5 2018-09-10

Paczka z butami doszła wciagu2 dni, buty jak a zdjęciu wszystko dobrze

5 / 5 2018-09-09

Szybko sprawnie ładnie zapakowane buty wygodne

5 / 5 2018-09-08

Super!

5 / 5 2018-09-05

Jestem zadowolona z zakupu.

5 / 5 2018-09-01

super,polecam

4 / 5 2018-08-31

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2018-08-31

Co do obsługi zamówienia nie mam zastrzeżeń, jedynie jakość produktu pozostawia sporo do życzenia ale

5 / 5 2018-08-29

Napewno jeszcze dokonam zamówienia, super sklep i świetna jakość butów

5 / 5 2018-08-27

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2018-08-22

Jest dobrze, ,Ok

4 / 5 2018-08-19

Wszystko przebiegało bez zarzutu. Polecam zamówienia w tym sklepie.

5 / 5 2018-08-16

Jestem bardzo zadowolony z zakupów, buty wygodne, kompetentna obsługa, reagująca szybko

4 / 5 2018-08-12

Wszystko ok

5 / 5 2018-08-10

Profesjonalna obsluga

5 / 5 2018-08-08

Genialny sklep. Obsługa na wysokim poziomie. Dołożą starań żeby pomóc. Jeśli chcesz prezent - zapakują. Super :) (to 4 mój zakup)

5 / 5 2018-08-05

Buty są piękne i weszły na moją szeroką stopę. Szybka akcja. Polecam :)

5 / 5 2018-08-04

Polecam! Szybka wysyłka towaru.

5 / 5 2018-07-27

Wszystko szybko i sprawnie. Odpowiedź na maila praktycznie od razu. Nie mam zastrzeżeń :D

4 / 5 2018-07-25

Zadowolona

5 / 5 2018-07-23

Szybka wysyłka, buty niesamowicie wygodne i pięknie zrobione. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-07-19

Super

4 / 5 2018-07-18

Zamówiłam buty, buty są wygodne i dokładnie takie jakie oglądałam na obrazku, jestem bardzo zadowolona z zakupu.

5 / 5 2018-06-29

Wszystko superowo!

4 / 5 2018-06-28

Niestety za szerokie, więc z przykrością muszę odesłać. Do obsługi zamówienia nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-06-28

Polecam wszystkim

5 / 5 2018-06-26

Bardzo dobrra

5 / 5 2018-06-19

Obsluga jak i kontakt bardzo dobry,szpileczki takie o jakich marzylam natomiast sama dostawa przez firme FedEx zostawia duzo do zyczenia.

5 / 5 2018-06-17

Wszystko okej

5 / 5 2018-06-16

Polecam!

5 / 5 2018-06-16

Polecam, zakup w tym sklepie wszystko szybko i sprawnie!!!

5 / 5 2018-06-12

Polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2018-06-12

Jestem bardzo zadowolona z zakupu jak i z obsługi. Przede wszystkim szybko ale też zakup bardzo udany. Bardzo dziękuję i zapewniam, że polecam BRILU moim znajomym.

5 / 5 2018-06-09

Buty są pięknie wykonane, mega wygodne i na pewno zamówię kolejne!

5 / 5 2018-06-02

Buty dobrej jakości, ekspresowo wysłane, dobrze zapakowane

5 / 5 2018-05-29

Paczka szybko dotarła. Obuwie wygodne, zgodne z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2018-05-21

Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Buty takie jak w opisie. Polecam

5 / 5 2018-05-16

super,polecam

5 / 5 2018-05-10

Polecam kontrahenta, produkt zgodny z opisem i oczekiwaniem użytkownika.

5 / 5 2018-04-29

super

5 / 5 2018-04-29

Satysfakcjonująca współpraca.

5 / 5 2018-04-29

Mega Pozytyw.

5 / 5 2018-04-28

ok, ok ok

5 / 5 2018-04-25

Zakupy udane polecam

5 / 5 2018-04-21

Wszystko ok.

4 / 5 2018-04-17

Sprawna obsługa towar zgodny z przedstawioną ofertą

5 / 5 2018-04-11

Polecam

4 / 5 2018-04-11

Zamówiłam buty na wesele na brilu.pl. Były piękne, ale musiałam zwrócić, bo nie pasował mi rozmiar, chociaż mierzyłam stopę zgodnie z poleceniem podanym na stronie. Były jednak zamałe. Zwróciłam buty, bardzo szybko zostały zwrócone mi pieniądze. Więc wszystko super dla tych, kto się nie boje zamawiać przez internet i wymieniać towar jeśli coś mu nie pasuje)

5 / 5 2018-04-10

Profesjonalna obsługa, przesyłka wzorcowo zapakowana, szybka dostawa, towar super, polecam.

5 / 5 2018-04-10

Buty dobrej jakości, ekspresowo wysłane, dobrze zapakowane

5 / 5 2018-04-09

Buty wygodne, jestem zadowolona :)

5 / 5 2018-04-07

Polecam

5 / 5 2018-03-31

Buty pięknie się prezentują na nodze ! Bardzo wygodne i jestem bardzo zadowolona :)

4 / 5 2018-03-28

Produkt zgodny z ofertą.

5 / 5 2018-03-25

szpilki idealne, tak piękne jak na zdjęciu. Polecam sklep w 100%. Na pewno jeszcze coś zamówię.

4 / 5 2018-03-23

Szybko pewnie. Buty jak z oferty.

5 / 5 2018-03-22

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-03-19

Profesjonalne podejście do klienta szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam wszystkim tego sprzedawcę.

5 / 5 2018-03-18

Super buty. Szybka obsługa a jeszcze szybsza dostawa

5 / 5 2018-03-16

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-03-09

Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Buty ładne wysokiej jakości. Polecam

5 / 5 2018-03-09

Transakcja szybka i bezproblemowa

5 / 5 2018-03-08

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-03-06

Produkt zgodny z opisem i zdjęciem. Także polecam wszystkim do korzystania z usług tego sklepu.

5 / 5 2018-03-03

Wszystko jak najbardziej ok

4 / 5 2018-03-02

Produkt godny polecenia.

5 / 5 2018-02-20

b.dbra

4 / 5 2018-02-17

Wszystko poszlo zgodnie z planem, polecam :)

5 / 5 2018-02-16

Wszystko jest OK

5 / 5 2018-02-04

Wszystko superowo!

5 / 5 2018-02-02

Szybka wysyłka, buty niesamowicie wygodne i pięknie zrobione. Zdecydowanie polecam.

4 / 5 2018-02-02

Polecam, jestem zadowolona z zakupu!

5 / 5 2018-01-31

Szybko i profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2018-01-27

Szybko i profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2018-01-26

Buty super, obsługa expresowa. Polecam

5 / 5 2018-01-16

Zgodne z opisem wygodne buty. POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-01-03

Ok.Ok.

5 / 5 2018-01-02

Polecam!!!

5 / 5 2017-12-24

Buty są pięknie wykonane, mega wygodne i na pewno zamówię kolejne!

5 / 5 2017-12-22

Szybka dostawa, piękne szpilki, rozmiar idealny. Jestem zadowolona

5 / 5 2017-12-12

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Wszystko poszło sprawnie a buty są bardzo wygodne i piękne :-)

5 / 5 2017-12-11

Przesyłka expresowa, buty ładniejsze niż na zdjęciach jestem bardzo miło zaskoczona .Polecam

5 / 5 2017-12-11

Profesjonalna obsluga. Szybka dostawa

5 / 5 2017-12-01

Polecam!!!

5 / 5 2017-11-29

Wygodne

5 / 5 2017-11-27

super

5 / 5 2017-11-19

Polecam

5 / 5 2017-11-15

Polecam

5 / 5 2017-11-15

Zamówienie wysyłane jest bardzo szybko, świetny kontakt ze sklepem w przypadku ewentualnych zwrotów. Buty wygodne. Polecam :)

5 / 5 2017-11-08

Polecam/buty super, zgodne z rozmiarem, wygodne.

5 / 5 2017-11-06

Dostałam dokładnie to czego się spodziewałam, zamówienie otrzymałam już na drugi dzień, szczerze polecam

5 / 5 2017-11-04

Polecam

5 / 5 2017-11-02

Profesjonalna obsluga, buziki ladne i wygodne. Pieknie sie prezentuja.

5 / 5 2017-11-01

Super wygodne buty polecam ten sklep.

4 / 5 2017-10-31

Profesjonalna obsługa. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-10-31

Świetny towar, szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2017-10-27

szybko,bardzo dobry produkt, idealnie z opisem

4 / 5 2017-10-24

Buty wygodne. Rozmiary zgodne z podanymi w tabeli. Rozmiary standardowe. Jakoś pakowanych produktów mogłaby być nieco na lepszym poziomie.

4 / 5 2017-10-18

Wszystko ok

5 / 5 2017-10-16

Profesjonalna obsługa. Polecam

4 / 5 2017-10-15

Co do obsługi zamówienia nie mam zastrzeżeń, jedynie jakość produktu pozostawia sporo do życzenia ale

5 / 5 2017-10-13

super

5 / 5 2017-10-13

Dostawa szybciej niż się spodziewałam, towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-10-10

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2017-09-29

Tranzakcja przebiegła szybko i przyjemnie oraz towar przyszedł właściwy co naj ważniejsze

5 / 5 2017-09-24

Jest dobrze, ,Ok

5 / 5 2017-09-24

Transakcja została zrealizowana szybko i skutecznie. Sklep godny polecenia.

4 / 5 2017-09-23

Sprawna obsługa towar zgodny z przedstawioną ofertą

4 / 5 2017-09-21

Ogólnie jestem bardzo zadowolony z obsługi.Piszę to szczerze bez picowania.

5 / 5 2017-09-19

Pełen profesjonalizm, dostawa błyskawiczna, buciki rewelacja. Polecam gorąco

4 / 5 2017-09-18

Zdecydowanie polecam

5 / 5 2017-09-16

Zupełnie porządny sklep. Nie miałem żadnych problemów.

5 / 5 2017-09-15

Wszystko a wysokim poziomie nie mam do czego się przyczepić, polecam w 100%

5 / 5 2017-09-12

Buty wygodne, jestem zadowolona :)

5 / 5 2017-09-04

szpilki idealne, tak piękne jak na zdjęciu. Polecam sklep w 100%. Na pewno jeszcze coś zamówię.

5 / 5 2017-09-04

Szybko dobry kontakt zgodne z opisem

4 / 5 2017-09-03

Buty zgodne z opisem, piękne :) Jedyne co, to mam zastrzeżenia do zapakowania przesyłki - karton był tylko włożony do folii, nie było żadnych wypełniaczy. Na szczęście przewoźnik traktował paczkę należycie i dotarła w stanie nienaruszonym. Na butach za to były jakby jakieś 'trociny', co odjęło im trochę uroku na starcie, ale szybko udało mi się je usunąć i cieszyć się pięknym, stabilnym butem!=

4 / 5 2017-09-02

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-29

Szybko, profesjonalnie, dobra jakość, polecam.

5 / 5 2017-08-27

Wszystko szybko i sprawnie. Odpowiedź na maila praktycznie od razu. Nie mam zastrzeżeń :D

5 / 5 2017-08-25

Buty bardzo wygodne, świetnie wyglądają, szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2017-08-13

Dostałam dokładnie to czego się spodziewałam, zamówienie otrzymałam już na drugi dzień, szczerze polecam

5 / 5 2017-07-24

Transakcja przebiegła sprawnie. Butki ładne. Zarówno męskie jak i damskie. Szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2017-07-24

Jestem zadowolona z zakupu.

5 / 5 2017-07-22

Szybko sprawnie ładnie zapakowane buty wygodne

5 / 5 2017-07-19

Zakup przebiegła pomyślnie .Towar dobrej jakości.

4 / 5 2017-07-10

Wszystko przebiegało bez zarzutu. Polecam zamówienia w tym sklepie.

5 / 5 2017-06-26

Bardzo sprawna wysyłka, buty świetne.

5 / 5 2017-06-21

Polecam! Szybko, sprawnie, rewelacja!

5 / 5 2017-06-09

Profesjonalna obsluga. Szybka dostawa

5 / 5 2017-06-09

Polecam/buty super, zgodne z rozmiarem, wygodne.

5 / 5 2017-06-05

POLECAM!

5 / 5 2017-05-22

Przesyłka expresowa, buty ładniejsze niż na zdjęciach jestem bardzo miło zaskoczona .Polecam

5 / 5 2017-05-21

Genialny sklep. Obsługa na wysokim poziomie. Dołożą starań żeby pomóc. Jeśli chcesz prezent - zapakują. Super :) (to 4 mój zakup)

5 / 5 2017-05-20

Extra

4 / 5 2017-05-19

Torebka w rzeczywistości ładniejsza niż na zdjęciach. Polecam!

5 / 5 2017-05-15

Transakcja bardzo szybka i profesjonalna. Polecam zakupy w tym sklepie !!!

4 / 5 2017-05-12

Dosyć szybko zamówienie zostało zrealizowane.

5 / 5 2017-05-09

Szybka, bezproblemowa transakcja. Polecam.

5 / 5 2017-05-07

Profesjonalna obsługa, szybka przesyłka. Polecam.

4 / 5 2017-05-01

Buty prawie zgodne ze zdjęciem, jednak równie piękne. Wygodne. Rozmiar dobry. Jedynie karton przyszedł porozrywany, lecz to wina dostawcy, a nie firmy.

5 / 5 2017-04-25

Polecam zakupy w sklepie brilu. Szybka przesyłka, produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2017-04-22

Polecam: szybko, dobry kontakt, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-04-22

Szybka, bezproblemowa transakcja. Polecam.

5 / 5 2017-04-21

Buty super! Polecam Wszystkim.

5 / 5 2017-04-19

Buty są piękne i weszły na moją szeroką stopę. Szybka akcja. Polecam :)

5 / 5 2017-04-19

szybko,bardzo dobry produkt, idealnie z opisem

4 / 5 2017-04-10

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa

5 / 5 2017-04-09

Ładne i wygodne buty

Rzetelne opinie o Brilu.pl

Brilu.pl

Siedziba
BIŁGORAJ

WWW
http://brilu.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
881501001

Logowanie