Kategorie: / Dom

Brogshop.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.91
opinie o Brogshop.pl
5 / 5 2019-03-23

Rewelacja-polecam

4 / 5 2019-02-19

Szybko miło i przyjemnie

5 / 5 2019-02-17

Pelny profesjonalizm i szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2019-02-16

super wspaniała obsługa bardzo szybka dostawa polecam

5 / 5 2018-12-31

Profesjonalizm 100%

4 / 5 2018-12-28

Drahé poštovné, vzhľadom k tomu ze to bolo doručené na postu.

5 / 5 2018-12-21

wszystko git

5 / 5 2018-12-21

Jestem bardzo zadowolony z zakupu

5 / 5 2018-12-04

Polecam

5 / 5 2018-11-21

Szybko, sprawnie , ze świetną komunikacją.

4 / 5 2018-11-17

Profesjonalna obsługa szybka wysyłka

5 / 5 2018-11-12

Przepiękne fajeczki, rewelacyjne zabezpieczenie produktów w tekturowe pudełka, gąbki i co się da. Przemiła obsługa; normalnie raj fajkowy. :)

5 / 5 2018-10-30

Profesjonalna obsługa. Towar godny polecenia.

5 / 5 2018-10-30

Jak najbardziej polecam. Od wielu lat sprawdzony i solidny producent i dostawca fajek.

5 / 5 2018-10-28

Szybko, profesjonalnie za przyzwoite pieniądze

5 / 5 2018-10-26

Szybko, profesjonalnie, z klasą. Nie spodziewałem się tak szybkiej realizacji.

5 / 5 2018-10-23

Super

5 / 5 2018-10-22

Szybko i sprawnie, zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2018-10-21

Super

5 / 5 2018-10-10

ok. Polecam.

4 / 5 2018-10-02

O. K.

5 / 5 2018-09-29

Profesjonalna obsluga. Polecam~

5 / 5 2018-09-16

To bardzo piękny produkt i wysoki poziom obsługi klienta. Dziękuję!

5 / 5 2018-09-09

Super.

5 / 5 2018-08-31

Dziekuje za szybka dostawe zamowienia. Dziekuje serdeczne i z pewnoscia jeszcze skorzystaw z waszego Serwisu.

5 / 5 2018-08-22

Szybciutko, ładnie zapakowane i bezpiecznie

5 / 5 2018-08-18

Polecam

5 / 5 2018-07-21

super

5 / 5 2018-07-19

!! Ok

5 / 5 2018-06-26

ok polecam

5 / 5 2018-06-17

super faja,polecam zakupy dalej

5 / 5 2018-06-15

Profesjonalnie i błyskawicznie. POLECAM!

5 / 5 2018-06-10

fajnie i super bla bla bla

5 / 5 2018-06-08

Piękne fajki!

5 / 5 2018-05-26

transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2018-05-17

Fantastycznie. Mwga zasowolny.

5 / 5 2018-05-16

Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2018-05-15

Ok.

5 / 5 2018-05-14

Profesjonalna obsługa, gorąco polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-05-07

Polecam Bróg Shop.

5 / 5 2018-04-19

Transakcja przebiegła pomyślnie i w ekspresowym tempie. Zamówiona fajka zgadzała się z opisem i zdjęciami, w dodatku pięknie i porządnie zapakowana. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-04-14

Wszystko ok.

5 / 5 2018-04-14

Wszystko gra i trąbi jak muzyka KOMBI :))

5 / 5 2018-04-09

Świetna fajka , pięknie zapakowana szybka przesyłka. Super , dziękuję

5 / 5 2018-04-07

Idealna transakcja. Wysylka szybsza niz blyskawiczna, a towar najwyzszej jakosci. Polecam :)

5 / 5 2018-03-27

ocena bardzo dobra

5 / 5 2018-03-26

Super

4 / 5 2018-03-13

Polecam.

5 / 5 2018-03-08

Wszystko ok profesjonalnie

5 / 5 2018-02-24

Polecam, szybko i towar, który był niedostępny w innych tego typu sklepach

5 / 5 2018-02-12

Transakcja przebiegła perfekcyjnie. Jakość ręcznie robionych fajek to światowy poziom. Bardzo polecam sklep brogshop.pl

5 / 5 2018-02-05

Profesjonalni i uczciwi.

5 / 5 2018-01-19

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie, transakcja przebiegła szybko i sprawnie

5 / 5 2018-01-06

ok i tyle :)

5 / 5 2018-01-04

Towar jest zawsze taki jakiego się spodziewam , brak rozczarowań w sensie negatywnym

5 / 5 2017-12-25

Polecam osobiście piękne produkty firmy Bróg! Świetna obsługa i przede wszystkim wysoka jakość !

5 / 5 2017-12-24

zdecydowanie polecam

5 / 5 2017-12-20

Wszystko na bardzo wysokim poziomie:)

5 / 5 2017-12-15

Polecam towar wysokiej jakości, szybka przesyłka

5 / 5 2017-12-14

Szybka, bezproblemowa wysyłka. Reklamacje natychmiast uwzględnione. Jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-11-25

Najlepszy sklep fajczarski w jakim miałem okazję kupować

5 / 5 2017-11-13

Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2017-10-30

profesjonalna obsługa, polecam

4 / 5 2017-10-15

Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem, w paczce mnostwo dodatkowych materialow.

5 / 5 2017-09-26

Transakcja przebiegła wzorowo. Fajka przepiękna. Z czystym sumieniem polecam firmę Bróg

5 / 5 2017-09-20

Super sklep i obsługa Fajkę dostałem na następny dzień.

5 / 5 2017-09-11

Polecam

4 / 5 2017-09-08

Tak jak powinno być

5 / 5 2017-08-29

Wspaniale wykonanie, profesjonalna i miła obsługa. Polecam każdemu, kto chce kupić fajkę dobrej jakości, w którą włożone jest serce :)

5 / 5 2017-08-24

Pełny profesjonalizm

5 / 5 2017-08-19

Gorąco polecam. Jakość produktów jak i obsługi na bardzo wysokim poziomie. Kulturalnie i z klasą.

5 / 5 2017-08-09

Fajki doskonałej jakości. Obsługa fachowa i uprzejma. Generalnie bardzo miłe doświadczenie. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2017-07-30

super

5 / 5 2017-07-23

Polecam

5 / 5 2017-07-05

Profesjonalizm i pasja. Polecam.

5 / 5 2017-06-14

Wszystko ok

5 / 5 2017-06-13

Wzorcowa obsługa. POLECAM!

5 / 5 2017-05-29

Wszystko w porządku plecam!

5 / 5 2017-05-28

Zakupy w waszym sklepie to czysta przyjemność

5 / 5 2017-05-20

Love!

5 / 5 2017-05-19

Wszystko petarda!

4 / 5 2017-05-16

Polecam ten sklep

5 / 5 2017-05-14

To moje drugie, równie udane zakupy. Dziękuję za gratisy.

5 / 5 2017-05-06

Super współpraca

5 / 5 2017-05-01

Szybko i profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2017-04-22

Brogshop jest super. Fajki super. Dostawa błyskawiczna. Zapewne to nie ostatnie moje zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-04-22

Świetny wybór artykułów i genialna obsługa. Przesyłka przyszła błyskawicznie. Polecam ten sklep i na pewno w przyszłości będę z niego korzystał. Pozdrawiam.

5 / 5 2017-04-18

Bez najmniejszych zastrzeżeń.

5 / 5 2017-04-16

Szybka wysyłka, super jakość fajek, czapki z głów!

5 / 5 2017-04-11

Polecam

Rzetelne opinie o Brogshop.pl

Brogshop.pl

Siedziba
Przemyśl

WWW
http://www.brogshop.pl

Email
[email protected]

Telefon
570814076

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie