Kategorie: / Militaria

Bron-militaria.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 2.35
opinie o Bron-militaria.pl
5 / 5 2019-03-18

POLECAM!!! Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania. Szybka i fachowa obsługa. Dobry kontakt ze sklepem, tel. i email. Towar dostarczony w 2 dni - bez zastrzeżeń.

1 / 5 2019-03-01

Jest to firma, która ma wystawione produkty których nie ma, również na allegro. Wysłałem płatność za produkt nie otrzymałem zamówienia, ani zwrotu gotówki. Zgłosiłem sprawę na policję.

2019-01-10

Oszuści i złodzieje!Trzymajcie się z daleka od nich jeśli nie chcecie stracić pieniędzy!

5 / 5 2018-12-18

Radze trzymać się z dala, długi czas oczekiwania na wysyłkę (mimo że na stronie jest mowa o 24h), sprzedający nie odpisuje, albo po długim czasie. Oczekuje na towar już ok 2 tygodni a pieniądze wpłacone na konto w dniu zakupu. Sprzedaje towar którego nie ma na stanie. Bardzo nierzeczowy i niewiarygodny. Obawiam się, że sprawa zakończy się z sądzie.

2018-12-06

Kompletne dno! Brak zamówionego towaru w sklepie. Uciążliwy kontakt - w zasadzie niemal go brak. Niebywale długi czas realizacji zamówienia (w moim wypadku braku jakiejkolwiek realizacji). Oczekuję teraz zwrotu wpłaconych pieniędzy, w przeciwnym razie pójdę z tym wyżej.

2 / 5 2018-12-05

Nie polecam, długi czas oczekiwania na wysyłkę (mimo że na stronie jest mowa o 24h), sprzedający nie odpisuje, albo po długim czasie. Oczekiwałam ponad tydzień i ani słowa przepraszam, ani żadnej rekompensaty. Nigdy już od tego Pana nic nie zakupię!

1 / 5 2018-10-31

UWAGA OSZUŚCI !!!! Ponad 30 dni od zakupu , a nie mam ani towaru , anie pieniędzy. Sprawa trafiła na POLICJĘ !!!!

3 / 5 2018-09-03

Stanowczo odradzam, oferują towar którego nie mają a jak otrzymają wpłatę to Cię totalnie olewają i czekają na następnego naiwnego .Jakim cudem jeszcze istnieją nie mogę pojąć.

1 / 5 2018-08-04

Radzę unikać, tego sklepu jak ognia ,a jak masz zamiar kupować to raczej w systemie płatności przy odbiorze ,bo winnym wypadku pieniądze zostaną ci skradzione i nie wiadomo kiedy je odzyskasz .Zamówiłem 4 08 towar po telefonach w poinformowano mnie ze towar będzie pakowany i wysłany .po kolejnych okazało się ze go niema i że zostaną zwrócone pieniądze ,niestety jest koniec sierpnia a ja pieniędzy na koncie jak nie mam tak nie mam .Tu raczej przydałby sie prokurator ,bo widzę że parę osób tez było w tej samej sytuacji .Albo to gangsterska szajka albo ludzie niekompetentni ,przecież to żaden problem przesłać pieniądze .Czy potrzeba aż tyle dni ?

1 / 5 2018-07-26

Trzymajcie się z daleka od firmy"jard-b"Bytom ul.Moniuszki 3/1 oraz ich strony www.broń-militaria.pl.To OSZUŚCI i ZŁODZIEJE którzy oszukali już wielu ludzi.Poza tym to policyjni kapusie którzy przekazują policji dane swoich klientów.Ja kupiłem u nich rewolwer na gumowe kule na który jak mi wmawiali nie trzeba pozwolenia a później podali policji moje dane z faktury i policjanci przyszli do mnie i zabrali ten rewolwer na który jak się okazało trzeba mieć jednak pozwolenie.Chyba dlatego jeszcze funkcjonują.Jeśli nie chcecie stracić pieniędzy i mieć kłopotów-NIC U NICH NIE kupujcie.Jacek Góral.

2 / 5 2018-07-10

Nie polecam - towaru w sklepie nie ma, po zakupie czas oczekiwania na wysyłkę to 10 dni! Info jakie dostałam to że mogę sobie inny nóż wybrać, to wtedy wyślą od razu. Niepoważny sklep i niepoważny sprzedawca. Na koniec nawet nie usłyszałam przeprszam. Nie polecam!

2018-07-03

Mija dwa miesiące od zakupu i wpłaty należności-do tej pory nie otrzymałem ani towaru, ani zwrotu gotówki. Firma nierzetelna, powiedziałbym raczej złodziejska.

1 / 5 2018-06-17

UWAGA OSZUST!!!! W dniu 28.06.17 zakupiłem w sklepie 2 pary krótkich bojówek przelewając pieniądze na konto wskazane na potwierdzeniu przyjęcia zamówienia. Zamówiony towar nigdy do mnie nie dotarł, a sklep nie chce zwrócić wpłaconych pieniędzy. OSTRZEGAM PRZED ZAKUPAMI!! NIE WYSYŁAJCIE IM PIENIĘDZY!!

2018-06-14

Zamawiałem w sklepie LATARKA OLIGHT S10 wraz z uchwytem do roweru. Zamówienie było realizowane dwa tygodnie i w efekcie końcowym dostałem latarkę z uchwytem prawdopodobnie do broni gdyż nie jest to ten , który zamawiałem i nie spełnia swojej roli. Kiepski kontakt ze sklepem , po godzinie 16 nikt już nie odbiera telefonów ,a w sobotę przez cały czas otwarcia sklepu. Wiadomości zostawione dla sklepu na ich konie Facebook są całkowicie ignorowane.

2 / 5 2018-06-12

Nie polecam, sprzedają coś czego nie mają fizycznie na stanie, ciekawe czy uda sie odzyskać kase

1 / 5 2018-06-11

Unikać tego sklepu! Zupełny brak kontaktu, towar zamówiłem 5 dni temu i nadal jest w realizacji. Mailowe próby rezygnacji z zamówienia i prośby o zwrot gotówki również pozostają bez odzewu. Nie ma to jak brać za pobraniem w niesprawdzonych sklepach. Dodzwoniłem się! Poniedziałek godz. 13.00 szefa(jedynej osoby która zajmuje się sprzedażą internetową) nie ma jeszcze w pracy...

2018-05-19

Towar dostarczony po niemal miesiącu (regulamin sklepu przewiduje 2 dni na realizację zamówienia) i serii telefonów ponaglających. Towar został dostarczony w inny sposób niż wskazany przy składaniu zamówienia i był uszkodzony. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM.

3 / 5 2018-05-11

Odradzam kupowania czegokolwiek w tym u tych oszustów, tam nic nie mają na stanie, tylko czekają na płacenie za towar przelewem, wspaniała okazja do wyłudzenia pieniędzy. Ja nie doczekałem się zwrotu pieniędzy. Sprawę skierowałem na policję, nie ma miejsca na dyskusję z oszustami o zwrot kasy. Jedna wielka banda oszustów. Odradzam nic tam nie kupujcie jak nie chcecie mieć problemów.

2018-03-13

Zamówienie na kartridże hukowe złożyłem 22.12.2016.roku sądziłem że towar zamówiony i zapłacony ,dotrze do mnie przed sylwestrem ,i jak widzicie ,jest teraz 15,09,2017 rok i kartridże do mnie nie dotarły ,ostatni kontakt z Broń-Militaria .pl miałem 27 marca 2017 roku ,pan twierdził że ma problem z hurtownikiem ,postanowiłem dalej czekać ,w sierpniu napisałem że rezygnuje z zamówienia i proszę o zwrot 115 złotych ,nagle kontakt się urwał ,nie chodzi o pieniądze ale o zasadę i uczciwość firmy która oferuje towar na Polskim rynku ,albo jest to firma albo złodzieje którzy czyhają na klienta ,Wiesław dudek ,LIGOTA WIELKA

3 / 5 2018-03-12

Trzymajcie się z daleka od tego pseudo sklepu. Towar który od nich otrzymałem był inny niż zamówiony i w innej cenie dlatego też postanowiłem go zwrócić. Do dzisiaj nie odzyskałem pieniędzy za zwrot, nie odpisują na maile, nie odbierają telefonu. Sprawę zamierzam zgłosić organom ścigania. Zadziwiające jest że pomimo tak wielu negatywnych sygnałów "sklep" nadal oszukuje klientów, którzy im zaufali. Jak widać firma zajmuje się kolekcjonowaniem wrogów i fatalnego wizerunku. Stanowczo odradzam "współpracę" z tymi oszustami!!!

5 / 5 2018-03-01

Dobry kontakt,sklep bez zarzutu,szybka wysyłka,zadzwon jesli masz problem

2017-12-09

Kupiłem hatsana 95 we wtorek. Na stronie jest informacja, że "wysyłka 24h". Więc spodziewałem się, że w środę wyślą. A tu w czwartek odbieram telefon, że nie mają takiego karabinka na stanie. Czekam teraz na zwrot pieniędzy przelewem.

5 / 5 2017-12-03

Polecam ten sklep. Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka dostawa. Cena niższa niż u konkurencji. Rewelacja.

1 / 5 2017-11-29

Wszystkie negatywy są uzasadnione. Ja również należę do oszukanych klientów tego pseudo-sklepu. Specjalizacją tej firmy jest wyłudzanie pieniędzy.

3 / 5 2017-11-09

Odradzam kupowania czegokolwiek w tym sklepie, a tym bardziej płacenia za towar przelewem. Oni chyba nic tam nie mają na stanie. Ja czekałem na swój towar ok 6tyg. Gdzie przez 3 tyg walczyłem o zwrot kasy. Dopiero straszenie że zgłoszę sprawę na policję itd. pomogło. Gościu z wielkim bólem oddał pieniądze. Jedna wielka banda ....uji. Szkoda że zacząłem szukać opinii o tym sklepie dopiero jak sam miałem problem. Odradzam i nic tam nie kupujcie jak nie chcecie dołożyć sobie paru siwych włosów na głowie.

5 / 5 2017-10-22

Bardzo polecam ten sklep. Szybka, miła i profesjonalna obsługa. Mimo, że zamówiony towar miał mały, ale uciążliwy (głównie w nocy) defekt (cyklicznie mrugające podświetlenie), sprzęt w bardzo krótkim czasie został wymieniony na nowy, który działa bez zarzutu.

2017-09-11

Nawet wrogowi tego sklepu nie poleca. Miesiąc temu zamówiłem spodnie i buty do tej pory moje zamówienie nie zostało zrealizowane. Uważam że ten sklep powinien być poddany kontroli przez instytucję do tego celu upoważnioną.

1 / 5 2017-08-20

Uwaga na tych oszustów i naciągaczy. Niestety skuszony niższymi cenami, zamówiłem parę produktów. 4 rzeczy na 10 otrzymałem nie takie jak zamawiałem. Wiatrówka miała byc w wersji delux a była zwykła, dostałem zupełnie inny śrut niż zamawiałem - w tym 5,5mm ( a wiatrówka ma 4,5). Również kulochwyt był inny. Obliczyłem że straciłem na tym jakieś 150 zł. Mogę mówić o szczęściu, bo coś jednak otrzymałem. Posługuje się na stronie logo "Rzetelna firma" - co już jest jawnym oszustwem, bo nie spełniają warunków do tego. CZYTAJCIE WCZEŚNIEJ OPINIE I SPRAWDZAJCIE SKLEPY ZANIM ZAMÓWICIE!. Ja już mam nauczkę...

1 / 5 2017-08-13

Mega negatywna. Na toewar zapłacony z góry czekałem 3 tygodnie. Na aukcji stan towaru 30szt. a okazało się, że zamawiają skądś na bieżąco i trzeba czekać. Sprzedawca cały czas wymawiał się problemami osobistymi, ale patrząc na ilość komentarzy negatywnych, taka prktyka jest stosowana od dawna. Samo zapakowanie i wysłanie zajęło im dwie doby. Na sam koniec niestety towar okazął się inny niż zakupiony. Więc czekania ciąg dalszy! Sprzedawca umieszcze w swojej korespondencji logo Rzetelna Firma , ale to chyba przez pomyłkę.

1 / 5 2017-07-21

Zwykli oszuści!!! ani towaru ani zwrotu pieniędzy.Zgłaszam sprawę na policje.

2 / 5 2017-07-17

Nie polecam .Zamówiony towar nigdy do mnie nie dotarł , kontakt ze sprzedawcą bardzo utrudniony po niespełna miesiącu odzyskałem pieniądze

2 / 5 2017-07-06

Nie polecam. Zamówiony towar miał być po 2 dniach, upewnialiśmy się, czy na pewno dotrze, bo mieliśmy zaplanowany wyjazd i zamawialiśmy środki na komary. Towar dostarczono dopiero podczas naszego wyjazdu zagranicznego, w związku z czym, przesyłka wróciła do nadawcy. Nadawca robił sobie przysłowiowe jaja z nas, że nie ma jak odebrać przesyłki, że może znowu do nas przyjdzie i tak po miesiącu odebrał z punktu przesyłkę, ale pieniędzy już nie raczył zwrócić.

1 / 5 2017-06-24

Nie kupować absolutnie. Właściciel jest oszustem i burakiem.

3 / 5 2017-04-25

Sklep statysta! Towar na stronie jest ale realnie go nie ma. W dodatku na prośbe zmiany adresu e-mail otrzymalem odpowiedz "ok" i moja prośba nie została spełniona. O wszystkim dowiedzialem się nie miło przez telefon. Osobnik rozmawiajacy ze mna nie raczył się nawet przedstawić. Był nie miły i cwaniacki. Nie szło mu nawet wytłumaczyć że jego "specjalista" nie raczył zmienić adresu e-mail. WSZYSTKIM ODRADZAM!!! AMATORKA!

Rzetelne opinie o Bron-militaria.pl

Bron-militaria.pl

Siedziba
Bytom

WWW
http://www.bron-militaria.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie