Kategorie: / Pozostałe

Brylant.net Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Brylant.net
5 / 5 2019-03-22

Polecam gorąco !!

5 / 5 2019-03-13

Polecam.

5 / 5 2019-03-06

Obsługa zamówienia błyskawiczna i zgodna z informacją na stronie sklepu - zamówienie przed 15:00 = dostawa kolejnego dnia. Ceny konkurencyjne. Polecam zdecydowanie!

5 / 5 2019-02-21

Wszystko wzorcowo i bardzo szybko ! Polecam gorąco ta firmę!

5 / 5 2019-01-31

Bardzo szybka wysylka i realizacja zamowienia, polecam w 100%

5 / 5 2019-01-23

Wszystko w porządku - szybko, z bieżącą informacją o stanie realizacji zamówienia. Polecam

5 / 5 2019-01-20

Szybka dostawa.Towar b/u.Polecam.....

5 / 5 2019-01-10

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

2019-01-02

Wszystko w najlepszym porządku. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-12-24

Wszystko super i szybko

5 / 5 2018-12-12

Szybko i z dobrym kontaktem email

5 / 5 2018-12-11

Profesjonalna obsługa. szybko i dokładnie zrealizowane zamówienie. idealne miejsce do zakupu prezentów i nie tylko

5 / 5 2018-11-29

Profesjonalne podejście do tematu. Polecam wszystkim.

2018-11-27

wyśmienicie

5 / 5 2018-11-26

wszystko ok

2018-11-24

produkt bardzo dobrej jakości, transakcja przebiegła bardzo sprawnie

5 / 5 2018-11-14

Bardzo dobry sklep, szybki i profesjonalny kontakt błyskawiczna wysyłka towaru, polecam

5 / 5 2018-11-09

Wrażenia z zakupów w sklepie bardzo pozytywne- świetny, natychmiastowy kontakt, błyskawiczna wysyłka, produkt starannie zapakowany. Polecam każdemy, kto chce zrobić w nim zakupy.

5 / 5 2018-11-06

Obsługa super kontakt równiez,szybka wysyłka, gorąco polecam

5 / 5 2018-10-21

Wszystko na najwyzszym poziomie obsluga zamówienia w sklepie i szybkosc dostawy

5 / 5 2018-10-04

Wszystko ok polecam !

5 / 5 2018-10-03

Super sklep, polecam

5 / 5 2018-09-29

Brak komunikacji z klientem, zamówiłem grawerowanie .Pewnie za długie ale można było do mnie zadzwonić i spytać się co wygrawerować.Więc moja żona dostała zegarek z moim imieniem zamiast właściwej sentencji.Reszta ok.Polecam

5 / 5 2018-09-22

Profesjonalna, szybka tranzakcja. Dobre ceny. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-09-15

Super zegarek . Wyglada jeszcze lepiej na żywo ! Idealny prezent ;))

2018-09-15

Ekspresowa wysyłka. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-09-04

Szybko, sprawnie i całym pakietem usług. Polecam!

5 / 5 2018-08-26

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-08-20

Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie . Godne polecenia

5 / 5 2018-08-17

Super sklep, to moje drugie zakupy u was i jestem bardzo zadowolona, jeszcze tu wrócę

2018-08-05

Idealnie

5 / 5 2018-08-04

bardzo szybka i sprawna transkacja!

5 / 5 2018-07-30

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-05-28

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-05-28

Jest ok

5 / 5 2018-05-19

Polecam w 100 % szybką realizacja.

5 / 5 2018-05-17

Szybka realizacja, dobry kontakt i cena.

5 / 5 2018-05-02

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia, sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-04-17

Profesjonalna obsługa, bardzo szybka wysyłka. Towar w 100% zgodny z opisem. Polecam Sprzedawcę

2018-04-06

Serdecznie polecam

5 / 5 2018-04-03

polecam goraco

5 / 5 2018-03-22

Szybka i profesjoalna realizacja zamówienia .Zegarek jest bardzo elegancki i zgodny z opisem.Przesyłka dotarła bardzo szybko, cały czas otrzymywałam informacje od sprzedawcy a potem firmy kurierskiej .Bardzo polecam ten sklep internetowy.

5 / 5 2018-03-15

Błyskawiczna przesyłka, towar zgodny z opisem. Polecam w 100 %

5 / 5 2018-03-13

Czuję się usatysfakcjonowana zarówno zakupem jak i jego opakowaniem i zarazem komunikacja ze sprzedającym :) Polecam na 100%

5 / 5 2018-03-05

Polecam

5 / 5 2018-02-19

Zegarek zgodny z opisem i zdjęciami. Szybka i profesjonalna obsluga. Polecam!

5 / 5 2018-02-08

Ekspresowe zakupy w ciągu 1 dnia. Polecam

5 / 5 2018-01-30

Super

5 / 5 2018-01-17

Profesjonalna obsługa,polecam

5 / 5 2018-01-16

Sklep wręcz idealny, fantastyczna obsługa, błyskawiczna realizacja zamówienia, towar bardzo dobrze zapakowany, dodatkowo w konkurencyjnej cenie, jeszcze z możliwością negocjacji. Grawer wykonany bardzo starannie, jak najbardziej polecam, sama chętnie tutaj wrócę.

5 / 5 2018-01-14

Super

5 / 5 2018-01-08

Profesjonalna obsługa wszystko super

5 / 5 2018-01-06

wszystko ok

5 / 5 2017-12-30

Wszystko zgodne z opisem.bardzo szybks rraluzacja.goraco polecam

5 / 5 2017-12-28

Super szybko przyszła przesyłka .Polecam w 100 procentach. Obsługa jest rewelacyjna

5 / 5 2017-12-22

Profesjonalna obsługa klienta. Przesyłka zabezpieczona należycie.

5 / 5 2017-12-20

Zegarek bardzo mi się podoba. Obsługa profesjonalna, przesyłka błyskawiczna. Z przyjemnością polecam.

5 / 5 2017-12-18

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-12-15

Ważki w najlepszym porządku polecam sklep

2017-11-26

Sprawny zakup, wszystko solidnie i na czas.

2017-11-24

Tak tak tak

5 / 5 2017-11-24

Obsługa rewelacyjna, szybko sprawnie i bezproblemowo. Dbają o klienta. Polecam

5 / 5 2017-10-29

Szukałam takiego zegarka i właśnie w tym sklepie znalazłam. Wszystko czytelne . Zakupy w tym sklepie to przyjemność. Przesyłka szybka. Polecam.

5 / 5 2017-10-21

Kupiłem zegarek Seiko SRPC03J1 z serii Cocktail. Od pierwszego telefonu do sklepu aż do odbioru od kuriera jestem zadowolony na 101%!. Pani Kasia jest The Best! Telefonicznie ustaliła ze mną bardzo dobra cenę, dodatkowo udało się, że mimo zamówienia w piątek zegarek był u mnie już w sobotę!! Świetnie zapakowany do transportu w porządny gruby karton, opakowanie na zegarek nienaruszone, wszystkie papiery i wypełniona gwarancja. Już polecilem koledze sklep, a sam mam ochotę na jeszcze jeden seiko tylko teraz na czarnym pasku. Bardzo dziękuję za tak miłe, sprawne zakupy i super profesjonalna obsługę od początku do końca :)

5 / 5 2017-10-10

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2017-10-09

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie

2017-09-25

Niespodziewany gratis, piękny, skromny grawer.

2017-09-18

Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2017-09-16

Profesjonalnie, szybko, bez zastrzeżeń. Polecam ! :)

5 / 5 2017-09-01

Profesjonalnie i bardzo szybko zrealizowane zamówienie. Polecam gorąco

5 / 5 2017-08-05

Polecam.

5 / 5 2017-07-18

Polecam

5 / 5 2017-07-13

polecam

5 / 5 2017-06-23

Bardzo ładny zegarek i i szybka dostawa.Polecam

5 / 5 2017-06-16

Sklep godny polecenia. Atrakcyjne ceny, szeroki wybór, szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-06-15

Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem. Przesyłkę otrzymałam ekspresowo. Polecam sprzedawcę.

2017-06-07

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-06-03

Polecam! w każdym detalu idealnie!

5 / 5 2017-05-26

szybko i sprawnie

5 / 5 2017-05-07

Profesjonalna obsługa i błyskawiczna dostawa. Następne dnia po zamówieniu towar był już u mnie. Sam zegarek był elegancko zapakowany.

5 / 5 2017-05-05

Polecam jeszcze nigdy tak szybko nie dostałam zamówienia

5 / 5 2017-05-01

Wszystko super. Pani, z którą pisalam emaile bardzo pomocna i sympatyczna. Zegarek piękny. Starannie zapakowany przesyłka ekspresowa. Na pewno zapamiętam ten sklep i będę polecala.

5 / 5 2017-04-14

Profesjonalnie, szybko, towar jak najbardziej zgodny z opisem i zdjęciami.

2017-04-04

Dobra

5 / 5 2017-04-02

Polecam sklep.

2017-03-31

Współpraca bez zarzutu.

5 / 5 2017-03-29

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia, możliwość dokonania zmian w trakcie realizacji zamówienia.

2017-03-28

Oookkk

5 / 5 2017-03-27

Rewelacja :) Szybko, profesjonalnie. Przerosło moje oczekiwania :)

Rzetelne opinie o Brylant.net

Brylant.net

Siedziba
Kowary

WWW
http://www.brylant.net

Email
-

Telefon
753 753 304

Komórka
-

Infolinia
753 753 304

Logowanie