Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Telefony / Biuro / Dom / Dla Dzieci / Gry

Bsamedia.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.90
opinie o Bsamedia.pl
1 / 5 2021-01-20

Oszust. Witryna już nie istnieje. Przelane 1800 zł i brak zwrotu kasy. Sprawa zgłoszona na Policję w Lublinie. Jest nas sporo.

1 / 5 2021-01-07

Ja zgłosiłam dzisiaj na Policje w Katowicach i w moim banku i również w milenium banku gdzie konto ma oszust . Moja strata 4 tyś Zgłaszać wszyscy sprawę na policje lub do prokuratury im więcej poszkodowanych tym większa szansa na odzyskanie pieniędzy.

5 / 5 2021-01-02

Oszustwo

5 / 5 2019-03-23

polecam:)))))))

5 / 5 2019-03-19

jeszcze nigdy nie otrzymałem tak szybko przesyłki.bardzo przyjemna i szybka transakcja.polecam w 100%.

2019-03-11

Wysoki poziom obsługi klienta i bardzo dobry kontakt.

5 / 5 2019-03-11

Transakcja przebiegła sprawnie, szybko. Jestem bardzo zadowolona. Gorąco polecam!

5 / 5 2019-02-23

Bardzo szybka wysyłka, przedmiot zgodnie z opisem na stronie.

5 / 5 2019-02-21

kolejne zamówienie przebiegło szybko i sprawnie:) polecam

5 / 5 2019-02-10

Polecam ten sklep;-) szybka wysylka brak minusow

5 / 5 2019-01-15

co tu dużo mówić: profesjonalnie, szybko, sprawnie. Tak jak powinno być:)

5 / 5 2019-01-15

Gorąco polecam zakupy w tym sklepie.Oferta zgodna z rzeczywistością - dostawa zamówionego towaru bardzo szybka. Jestem mile zaskoczony!

5 / 5 2019-01-09

Otrzymałem towar dobrej jakosci,szybko dostarczony przez kuriera.Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-01-06

Sprawnie i szybko, wszystko jak najbardziej ok :)

5 / 5 2019-01-05

profesja w 100%,błyskawiczna dostawa,towar zgodny z opisem,szczerze polecam!

5 / 5 2018-12-29

Wszystko OK.

2018-12-05

Przemiła,fachowa obsługa sklepu.Produkty bez zarzutu.Przesyłka ekspresowa

5 / 5 2018-11-27

Wszystko ok. Dobry kontakt telefoniczny, szybka wysyłka.

5 / 5 2018-11-19

Szybka,fachowa obsługa.Miły profesjonalny kontakt.Polecam!

5 / 5 2018-11-18

Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Polecam

2018-11-12

Okazane zaufanie tylko procentuje, warto robić tu zakupy.

5 / 5 2018-11-09

polecam:))

5 / 5 2018-11-07

Wszystko w najlepszym porządku, towar zgodny z opisem, błyskawiczna przesyłka. Polecam!

5 / 5 2018-10-28

Szybka przesyłka. Świetny kontakt.Towar najwyższej jakości. Sklep godny polecenia

2018-10-22

Sklep doskonały fachowa i b.mila obsługa terminowa dostawa (24h). Stały kontakt

5 / 5 2018-10-20

Jestem w 100% zadowolona Paczka przyszła szybko , a mp3 było w idealnym stanie i w praktycznym pudełeczku

5 / 5 2018-10-12

Szybka realizacja zamówienia, towar bez zastrzeżeń

2018-10-09

wszystko ok:)

5 / 5 2018-09-27

Sam pozytyw, wszystko zgodne z opisem, miła uprzejma, szybka obsługa i co najwazniejsze tanio

5 / 5 2018-09-23

Super duży pozytyw bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem i bez żadnych problemów oby więcej takich Sklepów Internetowych. Pozdrawiam!!!!!!!!

5 / 5 2018-09-19

polecam:))

5 / 5 2018-09-16

polecam gorące rewelacyjny sklep

5 / 5 2018-08-31

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2018-08-28

Jako jedyny sklep odpowiedzieli na zadane pytania. Kontakt z przedstawicielem bardzo miły, szybki i fachowy.

2018-08-28

Miłe zaskoczenie.Dawno nie byłem tak obsłużony.

5 / 5 2018-08-06

Polecam to juz mój drugi zakup w tym sklepie:)

5 / 5 2018-07-23

wielki pozytyw za przebieg i szybką dostawę polecam:)

2018-07-17

Fachowa, kompetentna obsługa. Znakomity kontakt. Świetnie zabezpieczona przesyłka.

5 / 5 2018-07-15

Trzeci zakup i poraz kolejny wszystko wporządku. Szczerze Polecam.

5 / 5 2018-07-15

Świetny kontakt, błyskawiczna wysyłka, zero problemów z wymianą. Profesjonalna obsługa, polecam i skorzystam w przyszłości nie jeden raz.

2018-07-09

Wszystko w jak najlepszym porządku. Zdecydowanie polecam sklep.

5 / 5 2018-07-03

polecam serdecznie:))

5 / 5 2018-07-03

Wszystko szybko, sprawnie, dobre ceny , super kontakt

5 / 5 2018-06-28

Gorąco polecam!!!Towar rewelacyjny, zgodny z opisem. W bardzo atrakcyjnej cenie. Polecam!!! Bardzo szybka wysyłka!!!

5 / 5 2018-05-15

Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie. Kupiłem płytę gazową. Towar zgodny ze specyfikacją i bardzo szybko dostarczony. Sklep na bieżąco informuje o etapie realizacji zamówienia. Naprawdę polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-05-15

Dobry kontakt, błyskawiczna dostawa!!! Jestem stałą klientką i wszystkim polecam ten sklep!!!!

5 / 5 2018-05-09

Super kontakt, szybka dostawa, świetne ceny, super towar - pralka . Gorąco polecam

2018-04-28

duży pozytyw

5 / 5 2018-04-26

Pełen profesjonalizm. Bardzo miły kontakt, przesyłka błyskawiczna dotarła następnego dnia. Bardzo polecam bardzo miła współpraca.

2018-04-17

towar zgodny z opisem:) solidnie zapakowany:) dotarł do mnie na czas:)na pewno jeszcze nie raz tu wrócę dziękuje za taki przebieg transakcji

5 / 5 2018-04-11

Nr 1 jak dla mnie wśród internetowych sprzedawców!Wszystko przebiegło wręcz idealnie.Polecam zakupy w tym sklepie!

2018-04-06

Wszystko na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-04-05

Szybka dostawa, transakcja bez zarzutu, polecam!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-03-12

polecam naprawde zero ryzyka:D tak jak powinno być

2018-03-01

Sklep godny polecenia !!!

5 / 5 2018-02-09

SZYBKO,SPRAWNIE,FACHOWO. sKLEP WARTY POLECENIA!!

5 / 5 2018-01-31

Bardzo fajny, przyjazny, TANI, szybko reagujący...

5 / 5 2018-01-28

polecam:)

5 / 5 2018-01-26

jeszcze nigdy nie otrzymałem tak szybko przesyłki.bardzo przyjemna i szybka transakcja.polecam w 100%.

5 / 5 2018-01-26

polecam serdecznie:) super zabezpieczona przesyłka

5 / 5 2018-01-22

Szybka realizacja. Kontakt bardzo dobry.

5 / 5 2018-01-12

polecam:)

5 / 5 2018-01-08

Wszystko OK, blyskawiczna wysylka, megabezpieczne opakowanie!

5 / 5 2018-01-02

Sklep super. Wspaniały kontakt, możliwość zamówienia przez telefon. Przesyłka opakowana idealnie. Towar zamówiony ok. godz.11, a na drugi dzień o 11 już był. Polecam!

5 / 5 2017-12-27

polecam serdecznie:))

5 / 5 2017-12-26

ocena pozytywna, bardzo polecam

5 / 5 2017-12-25

Towar zgodny z opisem termin realizacji zamowienia rowniez;) polecam

5 / 5 2017-12-25

Super sklep,miły kontakt i bardzo szybka dostawa.Pełen profesjonalizm. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-12-17

Jeden z najlepszych sklepów. Realizacja zamówienia (wysyłka kurierem) to zwykle dwa dni. Dzień po wpłacie kurier z przesyłką jest już u mnie. Nie ma problemów z anulowaniem zamówienia, sprawdzeniem stanu zamówienia (czy jest kompletowane, w magazynie czy już wysłane). Przystępne ceny :). Polecam wszystkim!

5 / 5 2017-12-10

Błyskawiczna obsługa, atrakcyjne ceny, duży wybór produktów to atuty tego sklepu. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-12-05

wszystko super; przedmiot w domu po ok. 24h od zamowienia (za pobraniem);

5 / 5 2017-11-13

polecam:)

5 / 5 2017-11-10

Wszystko ok, Polecam!

5 / 5 2017-10-15

wszyastko ok:) polecam gorące bardzo szybka dostawa

5 / 5 2017-09-19

dobry kontakt , wszystkie dane o wysylce sa podane na email polecam

5 / 5 2017-09-13

rewelka:) szybka wysyłka co najważniejsze i pewny sprawny towar polecam

5 / 5 2017-09-09

Bardzo sprawna, szybka obsługa, z bieżącą informacją o stanie zamówienia. Jestem bardzo zadowolona. Polecam !

5 / 5 2017-09-04

Obsługa miła i sprawna, przesyłka ładnie zapakowana i wysłana błyskawicznie, towar w konkurencyjnej cenie. Goraco polecam.

5 / 5 2017-09-01

wszystko ok polecam ten sklep:) niskie ceny i miła obsługa... polecam gorąco:)

5 / 5 2017-08-22

Kolejny udany zakup w tym sklepie. Błyskawiczna realizacja. Bardzo dobra cena! Niewygórowane koszty transportu! Dziękuję i polecam!

5 / 5 2017-07-25

polecam ten sklep:) miły kontakt nawet o godzinie 21:P towar dostałam następnego dnia

5 / 5 2017-07-16

konkretna rozmowa, szybko, sprawnie i bez najmniejszych zastrzeżeń - polecam

2017-06-30

Poraz kolejny niezawiodlam sie:-D

2017-06-27

W tym sklepie dokonałem dwukrotnego zakupu (pralka bosh i maszynki do mięsa firmy zelmer)i nie mam żadnych zastrzeżeń. Z pewnością mogę polecić ten sklep.

5 / 5 2017-06-24

Bardzo szybka i życzliwa obsługa klienta. Szybka informacja i błyskawiczna dostawa. Polecam taką obsługę klienta.Pozdrawiam

5 / 5 2017-06-21

sprawnie, bezproblemowo, szybko

5 / 5 2017-06-21

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie. Wszystko solidnie zapakowane. Kazdy produkt zgody z opisem, nie uszkodzony. Polecam w 100% ten sklep i zakupy w nim:)

5 / 5 2017-06-16

Bardzo miła, rzeczowa obsługa postarała się o bardzo szybkie sprowadzenie towaru od dystrybutora. Nie mam zastrzeżeń.

2017-06-15

sklep na 11+ :D pewne zakupy zero obaw

5 / 5 2017-06-12

Wszystko naprawdę super. Moja ocena 6+.

2017-06-08

Kolejny mój zakup w tym sklepie i poraz kolejny MEGA ZADOWOLENIE - REWELACJA ! Błuskawiczna dostawa i miła, konkretna obsługa :)

2017-05-31

co to wiele pisać po raz kolejny ocena może być tylko jedna 10

5 / 5 2017-05-28

Rewelacja. Błyskawicznie i profesjonalnie. Najtaniej w necie.

2017-05-21

błyskawiczna realizacja zamówienia. towar dobrze zapakowany. żadnych problemów

5 / 5 2017-04-29

polecam ten sklep:) konkretna odpowiedz na maila szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2017-04-08

polecam rewelka sklep:)

5 / 5 2017-04-06

rewelka:) towar dotarł następnego dnia:D zapakowany konkretnie zero obaw o dostawę, polecam!!!

5 / 5 2017-04-04

super super super pelen profesjonalizm od początku zlożenia przez nas zamowienia po przez jego realizacje rowniez kontakt no i przywiezienie towaru do nas...jedno jest pewne ze jeszcze nie raz skorzystamy z uslug tego sklepu serdecznie pozdrawiamy i dziekujemy

2017-04-04

godny polecenia dostawca.

5 / 5 2017-04-03

Polecam zadnych zastrzezen:) towar dotarl bezpiecznie

Rzetelne opinie o Bsamedia.pl

Bsamedia.pl

Siedziba
Nowe

WWW
http://www.bsamedia.pl

Email
[email protected]

Telefon
(066) 64-62-607

Komórka
665232198

Infolinia
-

Logowanie