Kategorie: / Turystyka i wypoczynek

BT KRAKUS - AquaSki Travel Opinie Klientów

średnia ocen: 4.87
opinie o BT KRAKUS - AquaSki Travel
5 / 5 2019-03-24

Wszystko tak jak ma być. Sprawnie fachowo. Dziękuję bardzo

5 / 5 2019-03-22

Wszystko super

5 / 5 2019-03-17

Polecam bardzo miły kontakt

5 / 5 2019-03-12

jestem na tak

5 / 5 2019-03-03

wszystko ok polecam

4 / 5 2019-03-01

Kontakt z opiekunem bardzo dobry. Braklo tylko informacji na temat położenia samego apartamentu. Gdybym wiedziała że w pobliżu jest przejazd kolejowy zastanowiła bym się czy chce cały czas słuchać przejeżdżających pociagow

5 / 5 2019-03-01

Szybka i sprawna obsługa, pomoc w doborze oferty. Polecam :-))

4 / 5 2019-02-26

polecam

5 / 5 2019-02-25

Nie mogę narzekać, wszystko dopilnowane, przesłane na czas. W miejscu pobytu wg zapewnień Krakusów:)) Agnieszka

5 / 5 2019-02-25

Profesjonalna obsługa, szybki i dobry kontakt, wszystko na czas i zgodnie z ustaleniami. Żadnych przykrych niespodzianek.

5 / 5 2019-02-24

Dzięki pomocy biura w ostatniej chwili udało się zmienić rezerwację, bez żadnych kosztów i dopłat. A sprawa dotyczyła wcześniejszego, omyłkowo z mojej strony, przyjazdu do miejsca wypoczynku za granicą. Pełny profesjonalizm firmy i moja satysfakcja, moje szczere podziękowania, polecam innym usługi krakowskiego biura.

5 / 5 2019-02-24

Wszystko w należytym porządku. Dziękuję i pozdrawiam

5 / 5 2019-02-23

super

5 / 5 2019-02-22

OK. Polecam.

5 / 5 2019-02-18

Polecam każdemu, narty na chopoku i później hotel besenova !!

5 / 5 2019-02-17

Super profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-02-15

POLECAM

5 / 5 2019-01-31

Perfekcyjnie, szybko i skutecznie :)

5 / 5 2019-01-28

Polecam super hotel i miła obsługa

5 / 5 2019-01-27

Profesjonalne podejście do klienta polecam

5 / 5 2019-01-19

Profesionalnie i szybko , zgodnie z umową. Polecam.

5 / 5 2019-01-18

super

5 / 5 2019-01-16

Wszystko sprawnie i zgodnie z umową.

5 / 5 2019-01-08

Bardzo dobry kontakt, wszystko na czas, rzetelna, jasna informacja. Polecam!!!

5 / 5 2019-01-01

Nie znam dobrze firmy ale nie mam zastrzeżeń

5 / 5 2018-12-28

Rewelacja

5 / 5 2018-12-17

Transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2018-12-11

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-12-08

Miła obsługa, wszystko zgodnie z zamówioną usługą.

4 / 5 2018-12-07

ok

5 / 5 2018-12-03

Wszystko ok, kontakt bardzo dobry, z pewnością skorzystamy po raz kolejny z uslug biura.

5 / 5 2018-12-02

Profesjonalna obsługa. Rewelacja. Polecam

5 / 5 2018-11-30

Wszystko przebiegło super, tak jak w ofercie. Polecam

5 / 5 2018-11-28

Wspaniale miejsce dla rodzin z dziecmi,przepyszne jedzenie

5 / 5 2018-11-24

Korzystałem z usług tej firmy drugi raz i na pewno jeszcze skorzystam

5 / 5 2018-11-23

Wszystko na 5 z dużym +. Dzięki za pomoc w zorganizowaniu wakacji rodzinnych.

4 / 5 2018-11-17

Obsługa w firmie BT Krakus na szóstkę.... ale hotel Besenova i Aquapark przed sezonem to plac budowy... o czym nie było żadnej informacji... (może brak wiedzy????) codzienne przedzieranie się z dzieckiem miedzy maszynami budowlanymi to nie był szczyt marzeń

5 / 5 2018-11-16

Polecam każdemu.

5 / 5 2018-11-16

Super. Polecam i na pewno jeszcze nie raz skorzystam.

5 / 5 2018-11-15

Profesjonalna obsługa polecam serdecznie

5 / 5 2018-11-11

Wycieczka na najwyższym poziomie, gorąco polecam

3 / 5 2018-11-10

Ogólnie nie mam zastrzeżeń do funkcjonowania TatraLandii. Pretensje mam o bardzo głośną muzykę (ponad 100 dB) w barze przy basenie z Aquarollerem. Zmuszeni byliśmy wrócić do hotelu. MAKABRA!

5 / 5 2018-11-07

Zaangażowanie w pomoc przy wybieraniu róznych opcji. Zrozumienie Klienta

5 / 5 2018-11-07

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-11-06

super

5 / 5 2018-11-02

Jesteśmy zadowoleni z wyjazdu ponownie skorzystamy z usług w okresie letnim

5 / 5 2018-10-28

Rezerwacja dokonana szybko i sprawnie, mimo początkowych problemów technicznych.

5 / 5 2018-10-26

Firma bardzo rzetelna. Wszystko na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-10-26

Firma godna polecenia

5 / 5 2018-10-08

nie mam zastrzeżeń

5 / 5 2018-10-04

Super

5 / 5 2018-09-24

Miłe i profesjonalne podejście do obsługi klienta. Gorąco Pozdrawiam i oczywiście Polecem.

5 / 5 2018-09-20

Profesjonalna obsługa Polecam

5 / 5 2018-09-19

Wszystko ok . jak co roku

5 / 5 2018-09-16

Profesjonalna usługa!! Korzystałem już kilkukrotnie i nigdy się nie zawiodłem! Polecam

5 / 5 2018-09-11

Gdy jest problem ze zmianą terminu, wychodzą naprzeciw potrzebom klienta.

5 / 5 2018-09-10

PERFEKCJONIZM NAJWYŻSZYCH LOTÓW!!!!

5 / 5 2018-09-05

Polecam

5 / 5 2018-09-03

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-08-15

o.kkkk

5 / 5 2018-08-12

Wszystko super.

5 / 5 2018-08-10

BT KRAKUS - AquaSki Travel mogę polecić z czystym sumieniem.

5 / 5 2018-08-08

Wszytsko ok

5 / 5 2018-08-03

fachowa, szybka obsługa

5 / 5 2018-08-02

Super polecam

5 / 5 2018-07-25

polecam

5 / 5 2018-07-23

Wszystko super.

5 / 5 2018-07-18

Wszystko jak w opisie Bez problemow 100% polecam

5 / 5 2018-07-12

Polecam

5 / 5 2018-07-09

Wyjazd bardzo udany, hotel rewelacyjny, obsługa perfekcyjna. Polecam

5 / 5 2018-07-07

Bardzo dobra obsługa

5 / 5 2018-07-04

Profesjonalna obsługa, dobry kontakt. Biuro godne polecenia.

4 / 5 2018-07-02

wszystko zgodnie z ustaleniami

5 / 5 2018-06-30

ok

5 / 5 2018-06-30

jest ok

4 / 5 2018-06-28

Uczestniczyłem w raftingu po Dunajcu z małymi dziećmi. Instruktorzy potrafili dopasować trasę do możliwości. Polecam.

5 / 5 2018-06-25

Bardzo profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-06-19

Wspaniały wypoczynek, polecamy!!!

5 / 5 2018-06-19

Rezerwując ferie zimowe w Tatralandii korzystaliśmy z usług Biura Podróży Krakus i jesteśmy niezmiernie zadowoleni z obsługi. Niestety tuz przed wyjazdem nasz synek dostał wysokiej gorączki, co postawiło nas w bardzo trudnej sytuacji. Gdyby nie ogromna pomoc osób pracujących w biurze Krakus musielibyśmy odwołać wyjazd. Panie z biura wykonały duży wysiłek, aby przesunąć wyjazd o kilka dni, a w trakcie dojazdu do ośrodka dzwoniono aby dopytać się o drogę i warunki panujące na drodze. Już dawno nie spotkałam się z tak dobrą obsługą i pomocą. Z całego serca polecam biuro podróży Krakus.

5 / 5 2018-06-18

Korzystam z usług tego Biura już 3 lat. Profesjonalna obsługa. Skorzystałem. Polecam.

5 / 5 2018-06-17

Zdecydowanie polecam wszystko na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-06-14

w rozmowie telefonicznej otrzymałam pełną informację o interesującej mnie ofercie, chętnie w przyszłości skorzystam wypoczynku za pośrednictwem biura BT KRAKUS

5 / 5 2018-06-10

Wszystko na czas, profesjonalnie. Tak trzymać

5 / 5 2018-06-07

Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-06-06

w porządku

5 / 5 2018-06-01

Wszystko profesjonalnie

5 / 5 2018-05-27

WSZYSTKO SUPER!!!

5 / 5 2018-05-20

Bardzo sprawne działanie, świetny kontakt. Otrzymaliśmy odpowiedzi na wszystkie pytania i watpliwosci oraz pomoc w organizacji wakacji. Bardzo polecam i napewno jeszcze nie raz skorzystamy z uslug.

5 / 5 2018-05-19

Jestem bardzo zadowolona ze współpracą

5 / 5 2018-05-08

Polecam!

5 / 5 2018-05-04

wszystko ok ze strony obsługi zamówienia. szybko, konkretnie, rzetelnie

5 / 5 2018-05-01

Wszystko OK. Polecam

4 / 5 2018-04-30

Korzystałam z usług firmy Krakus po raz drugi i wszystko w jak najlepszym porządku. Szczerze polecam :)

5 / 5 2018-04-30

Rzetelna i miła obsługa. Odpowiedzi konkretne na każde zadane pytanie.

5 / 5 2018-04-30

Profesionalnie przedewszystkim przejrzysta umowa . Wszystko e-mail szybko i miło

5 / 5 2018-04-28

Bez problemu. Wszystko ok

4 / 5 2018-04-28

Pracownicy bardzo mili i pomocna. Domki czyste i ciepłe - niestety ściany pozwalają na rozmowę z sąsiadami bez wychodzenia na zewnątrz. Warto sprawdzać rachunek końcowy. Atrakcje Aquaparku zminimalizowały te niedogodności - radość dzieci bezcenna.

5 / 5 2018-04-28

Jestem bardzo zadowolony z wykonanej przez biuro obslugi.

5 / 5 2018-04-28

Łatwy kontakt, dobra obsługa polecam

5 / 5 2018-04-21

Wszystko ok. Polecam

4 / 5 2018-04-16

Niewielkei zamieszanie w treści e-mail bez wpływu na całość. ,ogólnie b. dobrze, Kontakt super

5 / 5 2018-04-14

w cenie pokoju otrzymałem piękny apartament-dzięki

5 / 5 2018-04-11

Profesjonalne, szybkie załatwienie zamówienia. Wszystko zawsze się zgadzało.

5 / 5 2018-04-10

Polecam

5 / 5 2018-04-07

Godne polecenia

4 / 5 2018-04-03

Rzetelna, wyczerpująca, sympatyczna obsługa

5 / 5 2018-03-30

Świetny kontakt, pełen profesjonalizm opiekuna/doradcy = wspaniały urlop. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-03-25

Wszystko co było ustalone i przekazane mi - potwierdziło się na miejscu wyjazdu. Warte polecenia!

5 / 5 2018-03-24

Wszystko na wysokim poziomie

5 / 5 2018-03-13

PROFESJONALNA OBSŁUGA .POLECAM

5 / 5 2018-03-12

Bardzo profesjonalne załatwiono moją rezerwację. Pozostawałam w ciągłym kontakcie z koordynatorm mojego zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-03-12

Bardzo pomocna firma

5 / 5 2018-03-11

Szczerze polecam. Mieliśmy bardzo udany wyjazd i niezapomniane wrażenia. Operator reagował na wszystkie nasze pytania i udzielał wyczerpujących informacji.

5 / 5 2018-03-10

Super

4 / 5 2018-03-06

Bardzo dobry kontakt z biurem jak i obsługa polecam

5 / 5 2018-03-02

Profeska. Polecam

5 / 5 2018-02-27

Wszystko super.

5 / 5 2018-02-27

szybko, sprawnie i bez problemów, polecam

5 / 5 2018-02-18

Już polecam wszystkim swoim znajomym :)

5 / 5 2018-02-16

wszystko sprawnie i fachowo załatwione

5 / 5 2018-02-09

SUPER

5 / 5 2018-02-04

wszystko bardzo dobrze, rzeczowo i profesjonalnie

5 / 5 2018-01-29

Zgodnie z ofertą

5 / 5 2018-01-28

Bardzo profesjonalna i uprzejma obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-01-23

Wszystko na odpowiednim poziomie.

5 / 5 2018-01-22

WSZYSTKO ZGODNE Z OPISEM SERDECZNIE POLECAM

5 / 5 2018-01-19

Polecam

5 / 5 2018-01-18

Wszystko super!

5 / 5 2018-01-17

Firma naprawdę godna polecenia. Wszystkie formalności załatwione sprawnie. Na pewno skorzystam jeszcze z usług biura KRAKUS.

4 / 5 2018-01-08

Miła i profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-01-08

Profesjonalna obsluga. Wszystko w jak najlepszym porządku

5 / 5 2017-12-26

Ok !!!

5 / 5 2017-12-26

Wszystko ok

5 / 5 2017-12-23

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-12-21

Firma godna zaufania. Stwierdzam to po trzykrotnym skorzystaniu z jej usług. Polecam

5 / 5 2017-12-21

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2017-12-18

sprawna szybka obsługa,wszystko na duży plus

5 / 5 2017-12-17

Super :)

4 / 5 2017-12-17

Obsługa ok. Trochę zbyt wysoka cena jak na jakość i wyposażenie domków.

5 / 5 2017-12-14

Super, jestem bardzo zadowolony z obsługi i spędzonego urlopu

4 / 5 2017-12-13

Przyjazna

5 / 5 2017-12-13

polecam Miła obsługa

5 / 5 2017-12-12

Świetna obsługa

5 / 5 2017-12-11

Miła obsługa, pomocna w dokonaniu formalności, szybka realizacja, polecam

5 / 5 2017-12-06

BARDZO MIŁA I PROFESJONALNA OBSŁUGA.

5 / 5 2017-12-06

Sprawnie-szybko-fachowo. Polecam

5 / 5 2017-12-06

Naprawdę polecam

5 / 5 2017-12-04

Profesjonalna obsługa.

4 / 5 2017-11-30

Wszystko ok

5 / 5 2017-11-29

POLECAM !!!

5 / 5 2017-11-28

Jestem bardzo zadowolony z usług firmy, bardzo dobry kontakt z panią Anną. pozdrawiam

5 / 5 2017-11-24

Jak zwykle po raz już 5 wszystko na najwyższym poziomie

5 / 5 2017-11-23

Miła obsługa. Jestem bardzo zadowolona.Polecam.

5 / 5 2017-11-22

Bardzo uprzejme i profesjonalne podejście do klienta. Dziękuję za pomoc w organizacji mile spędzonego czasu. Z pewnością ponownie skorzystamy z Państwa usług.

4 / 5 2017-11-08

Super

3 / 5 2017-11-03

4 razy korzystałem już z usług Krakowskiej firmy. Trzykrotnie namówiłem znajomych na wspólny wyjazd do Aquaparku Tatrlandia. przy ostatniej rezerwacji poprosiliśmy o zarezerwowanie dwóch domków obok siebie. Otrzymałem informację ze jest to możliwe ale jest to usługa płatna 10 EUR. Bez wahania zgodziliśmy się na opłatę. Po otrzymaniu wyceny okazało się że te 10 eur to nie jest jednorazowa opłata tylko 10EUR x 7 dni naszego pobytu co mnie szczerze powiem zirytowało. Zrezygnowaliśmy z kolega z tej usługi licząc że załatwimy ta sprawę na miejscu. Po przyjeździe na miejsce okazało się że rezerwacje mamy zrobiona jak na złość w dwóch końcach ośrodka - może to przypadek :) Na miejscu po rozmowie z Paniami przy recepcji poinformowano nas że gdyby został wykonany wcześniej telefon to nie było by problemu z zarezerwowaniem dwóch domków obok siebie i usługa ta nie jest płatna tylko należy to zgłosić wcześniej. Pani poinformowała że następnym razem można zadzwonić bezpośrednio na recepcje i temat będzie załatwiony. Szanowna Krakowska firmo co Państwo na to ???? Straciliście klienta

5 / 5 2017-11-02

Wszystko OK, nie ma sie do czego przyczepic ;-)

5 / 5 2017-11-01

wsio ok

5 / 5 2017-10-30

super

5 / 5 2017-10-30

wszystko zgodnie z planem

4 / 5 2017-10-29

Polecam

5 / 5 2017-10-28

Wszystko zgodnie z opisem, szybko , sprawnie i na temat

5 / 5 2017-10-28

Polecam.

4 / 5 2017-10-26

ok

5 / 5 2017-10-16

Polecam

5 / 5 2017-10-15

Rewelacja !!!

5 / 5 2017-10-15

Jesteśmy zadowoleni, dziękujemy za pomoc.

5 / 5 2017-10-09

Szybka i przyjemna obłsuga

5 / 5 2017-10-08

Super

5 / 5 2017-10-07

Wszystko bardzo profesjonalnie, szybko i dokladnie zgodnie z oczekiwaniami.

5 / 5 2017-10-02

Polecam tą firmę , jest wiarygodna w 100%. Pozdrawiam

5 / 5 2017-09-30

Bardzo dobra komunikacja z klientem.

5 / 5 2017-09-28

Wszystko ma wysokim poziomie.

5 / 5 2017-09-26

Bardzo konkretna i przemiła obsługa. Wszystko zapięte na ostatni guzik mimo wielu moich dodatkowych próśb i sugestii. Wyjazd niesamowicie udany, bez stresu i niepotrzebnych nerwów na miejscu

5 / 5 2017-09-26

Polecam

5 / 5 2017-09-25

Pobyt w domku dla 5 osób, sypialnia i salon czysty, jakość jedzenia dobra. Gorąco Polecam.

5 / 5 2017-09-25

Rewelacja

5 / 5 2017-09-20

B.dobra

5 / 5 2017-09-18

Wzorowa i fachowa obsluga,wszyscy zadowoleni z wyjazdy.Wszystkim goraco polecam

5 / 5 2017-09-17

Super kontakt

5 / 5 2017-09-17

Polecam jak na Polskę super uprzejma obsługa

5 / 5 2017-09-15

Super!

5 / 5 2017-09-12

Cały proces rezerwacji wycieczki i dalsza korespondencja przebiegały bez zastrzeżeń. Polecam

3 / 5 2017-09-09

Obsługa dobra

5 / 5 2017-09-06

Szybkie odpowiedzi na maile oraz sprawne przesłanie dokumentów, dzięki

5 / 5 2017-09-03

Super, bardzo polecam

5 / 5 2017-09-01

Bardo dobra obsługa-polecam!!!

5 / 5 2017-08-30

Kolejna rezerwacja. Szybko bezproblemowo.

5 / 5 2017-08-27

Wszystko ok

5 / 5 2017-08-16

Profesjonalne podejście do klienta - polecam

5 / 5 2017-07-26

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2017-07-26

Super, miła, profesjonalna obsługa. Bardzo polecam.

5 / 5 2017-07-24

Bardzo konkretna i miła obsługa zarówno przed jak i trakcie trwania wypoczynku (opiekun Pani Anna Choptiana). Bardzo szybka reakcja ze strony opiekuna na każde zapytanie

5 / 5 2017-07-24

Wszystko bardzo profesjonalnie załatwione.

5 / 5 2017-07-22

Profesjonalne i sprawnie polecam

5 / 5 2017-07-17

Bardzo dziękuję.

5 / 5 2017-07-12

Bardzo polecam

4 / 5 2017-07-12

Nie daję najwyższej oceny tylko dlatego, że zawsze trzeba się doskonalić. Jestem zadowolony z usługi i sposobu w jaki zostałem obsłużony.

5 / 5 2017-07-11

Bardzo dobry kontakt z biurem, miła obsługa, no i wakacje były udane. Polecam to biuro

4 / 5 2017-07-10

Bez probloemu dokonana rezerwacja, szybki kontakt telefoniczny i mailowy

Rzetelne opinie o BT KRAKUS - AquaSki Travel

BT KRAKUS - AquaSki Travel

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.aquaski.pl

Email
[email protected]

Telefon
123-848-636

Komórka
-

Infolinia
123-848-636

Logowanie