Kategorie: / Dom

Bud-mich.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.44
opinie o Bud-mich.pl
5 / 5 2019-03-06

Zamówione drzwi dotarły bardzo szybko, więc jestem bardzo zadowolona. Obsługa zorientowana na klienta i bardzo pomocna, polecam.

2019-03-05

Udana transakcja. Mam nadzieję że taki niestandardowy prezent się spodoba. Pozdrawiam.

5 / 5 2019-03-04

Udana transakcja szybko i bez zbędnych kłopotów

5 / 5 2019-02-25

Wszysto działa. Polecam

5 / 5 2019-02-19

Udane zakupy. Wyrabiają się w terminach, towar ok.

2019-02-17

godny polecenia

5 / 5 2019-01-19

Polecam zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2019-01-10

Jak najbardziej polecam. Sprzedawca godny polecenia.

5 / 5 2019-01-09

Towary bardzo wysokiej jakości szybka i żetelna obsługa

2019-01-09

każdy znajdzie to czego szuka, bardzo duży asortyment

2019-01-08

Uwaga na ten sklep.Po wpłacie przez nas w grudniu 2014 przedpłaty w wysokości 100% zamówienia na drzwi Porta nie dostarczyli towaru do dziś ! Nie odbierają już telefonów oraz nie odpisują na maile a zaliczki nie chcą zwrócić. Proszę o kontakt innych poszkodowanych.

1 / 5 2019-01-02

Zawiadomienie prokuratury nic nie da ponieważ po przesłuchaniu oskarżonego w roli świadka, który się zobowiązuje zwrócić pieniądze, gdy będzie je posiadał prokuratura z automatu umarza śledztwo! M A S A K R A !!! Pozostaje tylko powództwo na drodze cywilnej!

2 / 5 2018-12-25

zamówiłam w sklepie 5 drzwi.przesłali fakturę Pro forma w której wyszczególnili inne paramatry. po mojej korekcie wystawili nową fakturę w ktorej wyszczególnione wcześniej elementy poprawiono ale podali inne modele drzwi. i takie drzwi przysłali ktore w cwenniku sa tańsze.. na prośbę o wymiane na modele wcześniej wymienione zareagowali z agresją. Nieuczciwy sprzedawca, arogancki w kontaktach. NIE POLECAM

1 / 5 2018-12-22

Tandetna firma, tandetny sklep. Utrudniony kontakt, nieprofesjonalne podejście. Amatorka!

5 / 5 2018-12-13

Przestrzegam przed tym sklepem!!!! Obsluga byla super do czasu zlozenia zamowienia i wplacenia zaliczki. Niestety od trzech tygodni ( czyli od czasu gdy zamowinie powinno byc zrealizowane) nie ma z nimi zadnego kontaktu

5 / 5 2018-12-06

Kupiłam w sklepie drzwi dre. Bardzo dobra obsługa, panowie w biurze cierpliwi chętni do udzielania informacji pomogli wybrać, wysyłka sprawna i bezproblemowa, ceny rewelacyjne!!! polecam

2018-12-01

Zaluje, ze zaufalem ludziom z budmichu. Kupilem panele i okazalo sie, ze sa uszkodzone. Kontakt z obsluga sklepu jest tragiczny. Caly czas zwodza i mowia, ze to zalatwia ale to trwa juz za dlugo. OSTRZEGAM PRZED TYM SKLEPEM!!!

2018-11-28

Sklep w ogóle się ze mną nie kontaktował po wpłacie zaliczki. Zamówienie miało być zrealizowane w około 6 tygodni, mija 10 i zero odzewu. Według mnie pozytywne opinie albo piszą szczęściarze albo właściciele, ponieważ internet huczy na temat braku rzetelności tej firmy

2018-11-22

zamawiałem w tym sklepie panele podłogowe i piankę pod panele. panele bdb - cena również co do pianki - doatałem 10 m mniej niż zamówiłem. kontakt ze sklepem słaby a czas realizacji zamówienia 7 dni roboczych to fikcja - panele szły i szły a moje próby kontaktu ze sklepem były traktowane jak natręctwo. nr tel blokowany a maile ignorowane przesyłka wysłana kurierem ale dowiedziałem sie o tym dwa dni po tym jak została nadana jak kurier pod dom podjechał. - podali tylko jakiś abstrakcyjny nr - zero informacji kto wiezie kiedy będzie jak ustalić odbiór ludzie do pracy chodzą a tu trzeba czatować cały dzień na kuriera.

5 / 5 2018-11-19

szybka transakcja, profesjonalnie zapakowana paczka i miła obsługa.

2 / 5 2018-11-19

2 sztuk drzwi i ościeżnice zamawiane w połowie listopada (100% przedpłaty zostało zrobione), dostawa po bagatela 3 miesiącach; kontakt z firmą znikomy, kłamliwe informacje podawane w korespondencji e-mail; nie wiem dlaczego na dostawę czekałam tak długo, bo na naklejkach produkcyjnych widnieje data z połowy grudnia . STANOWCZO NIE POLECAM !!!

2018-11-02

Bardzo fajny sklep - porządny towar i fachowa obsługa.

5 / 5 2018-10-31

Miła fachowa obsługa super towar polecam

2018-10-31

OSTRZEGAM PRZED TYM SKLEPEM!!! SPRZEDAWCY Z BUDMICHU SĄ NIEKOMPETENTNI, ŹLE SPISALI MI ZAMÓWIENIE, A POTEM PRZYWIEŹLI MI USZKODZONE SKRZYDŁA I OŚCIEŻNICE. NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ!

5 / 5 2018-10-16

Szybka wysyłka, miły kontakt, duży wybór towaru - polecam sklep.

2018-10-16

Doskonały kontakt ze sklepem. Czas oczekiwania okazał się znacznie krótszy niż ten podawany orientacyjnie przy wyborze produktu, co mnie bardzo ucieszyło.

2018-10-04

Sklep Bud-Mich po raz kolejny mnie nie zawiódł. Świetny, wysokiej jakości produkt (zamawiałam panele podłogowe) i fachowa obsługa sprawiają, że aż chce się tu wracać. To prawdziwy as na rynku wykończeń wnętrz

5 / 5 2018-09-29

Z ogromną przyjemnością polecam :) Wszystko szybko, sprawnie, kontakt wzorowy. Oby takich sprzedawców było jak najwięcej :)

1 / 5 2018-09-26

ŻADNYCH ZAKUPÓW W TYM SKLEPIE!!!!! Zamówiłam drzwi i wpłaciłam zaliczkę (reszta kwoty po otrzymaniu towaru). Mimo wysłanych w mailu dokładnych danych do zamówienia, właściwa faktura wystawiona była jako trzecia- p.Bartek najwyraźniej "nie miał czasu" dokładnie przeczytać mojego zamówienia. Co jakiś czas dowiadywałam się o termin realizacji (ze strony firmy zero kontaktu) i za każdym razem słyszałam, że jak drzwi będą u nich to się odezwą. Po 11 tygodniach oczekiwania napisałam maila, że jeśli nie dostanę drzwi w ciągu dwóch dni to odstępuję od umowy i żądam zwrotu zaliczki. W odpowiedzi dostałam oczywiście odmowę odstąpienia od umowy, a ciekawsza była informacja, że otrzymam drzwi po wpłaceniu całości kwoty, mało tego - szczytem bezczelności było wmawianie mi, że w rozmowie telefonicznej zgodziłam się na zmianę warunków umowy!!!!!!! Odczekałam kilka tygodni, zwrotu zaliczki nie było, za to interwencja INSPEKCJI HANDLOWEJ pomogła mi odzyskać pieniądze w jeden dzień-)) Wspomnę tylko, że zamówienie złożyłam na początku czerwca, a zaliczkę odzyskałam na koniec października. Beznadziejna obsługa sklepu jest zupełnie nie zorientowana w zamówieniach, kłamią i próbują oszukać, tylko nie każdy da się nabrać. Po kilku telefonach do nich stwierdziłam, że będę pisać tylko maile, bo wmawiają klientowi głupoty. Moja korespondencja mailowa z nimi zajmuje kilka kartek. Jeśli ktoś MUSI korzystać z usług tego sklepu to ostrzegam aby kontaktować się tylko przez maila. Dziwi mnie, że tego typu firmy jeszcze funkcjonują, ale mam nadzieję, że już nie długo.

2018-09-17

Jeśli nie chcecie mieć problemów z zamówieniem to zdecydowanie polecam ten sklep. Ja się nie zawiodłem.

2018-09-05

Transakcja przebiegła pomyślnie. Zawitam tutaj ponownie, ponieważ poziom obsługi klienta i kontakt z nim jest wyjątkowy.

5 / 5 2018-08-26

Bardzo profesjonalny sklep. Polecam tego sprzedawcę.

2018-08-17

Solidne i porządne drzwi.

2018-08-12

Udany bezproblemowy zakup. działa jak należy nie mam najmniejszych zastrzeżeń

2018-07-22

bezpieczna transakcja. dobrze zapakowany towar

1 / 5 2018-07-13

Przestrzegam wszystkich potencjalnych klientów przed dokonaniem zakupów w tej firmie. Zamówienia towaru i opłaty faktury PROFORMA dokonałem 3 października 2014r. Przedpłata ta gwarantowała pokrycie kosztów transportu przez dostawcę. Niestety, okazało się, że był to mój wielki błąd. Zamówionego i opłaconego towaru nie mam do dziś tj. 9 stycznia 2015r. Cały czas pracownik firmy przeprasza za utrudnienia ale towaru nie może wysłać bo go nie ma. Sprawa dotyczy 7 szt. drzwi Porta wraz z ościeżami. Zgłosiłem to do prokuratury jako wyłudzenie. Jeszcze raz przestrzegam przed tą firmą.

5 / 5 2018-07-13

Zamówione drzwi przyszły na czas, polecam ten sklep.

2018-06-22

Przedmiot zgodny z opisem. Nie zauważyłam żadnych problemów.

5 / 5 2018-06-16

udana transakcja. Polecam. Wysoki poziom obsługi. ładnie zapakowane

5 / 5 2018-06-05

Bardzo fajny sklep z dużym asortymentem , miła obsługa polecam

5 / 5 2018-05-24

Transakcja przebiegła super bez zastrzeżeń warci polecenia > Napewno skorzystam ponownie

2018-05-14

Na początku przyszłego roku planuję kupić mieszkanie i chciałbym kupić drzwi u Przybylskich w Bud-Michu. Sklep polecili mi rodzice, którzy niedawno robili remont u siebie w domu.

5 / 5 2018-05-13

Udana transakcja, świetny sklep, gorąco polecam!

2018-05-07

Tyle lat z mężem kupowaliśmy przez internet, także z w sklepach internetowych i byliśmy zadowoleni. Aż do momentu, kiedy trafiliśmy na budmich. Niestety, skusiła nas dość niska cena (chociaż, po fakcie znaleźliśmy lepsze). Straszna "obsuwa" z towarem (kupowaliśmy panele) i na pytanie dlaczego, odpowiedzieli nam "bo tak jest". Poza tym panele przyjechały lekko uszkodzone po bokach.

5 / 5 2018-05-05

Towar zgodny z tym co na zdjęciu i wysokiej jakości. Miła i fachowa obsługa. Polecam

5 / 5 2018-04-29

muszę powiedzieć że nie spodziewałem się tak szybkiej realizacji zamówienia jednak okazało się że się udało

2018-04-22

żałuję tylko ze wcześniej nie przeczytałem opinii o tym sklepie bo napewno bym tam nic nie kupił. zamwialismy z żoną drzwi, ktroe przyszly nie takie jakie mialy byc i do tego sa uszkodzone. jednym slowem AMATORKA.

5 / 5 2018-04-14

Witam, zakupiłam przez internet w tej firmie 3 pary drzwi DRE i ościeżnice. Jestem baaaaardzo zadowolona z zakupu!!!Przede wszystkim tanio, miły kontakt i przy odbiorze osobistym żadnych ukrytych dodatkowych kosztów. Polecam firmę, jest naprawde godna zaufania!!!!

5 / 5 2018-04-10

W pełni zadowolony. Wszystkie zamówione produkty zostały dostarczone zgodnie z regulaminem.

2 / 5 2018-03-30

Zamówiłem w tym sklepie drzwi Porta Czas oczekiwania strasznie się przedłużał. Czekałem ponad 10 tygodni. Obsługa mnie zwodziła. Drzwi dojechały, ale dwa skrzydła były uszkodzone. Nie polecam tego sklepu. Stanowczo odradzam.

2018-03-19

TEN SKLEP TO JEDNA WIELKA MASAKRA!!! ZALUJE DNIA W KTOÓRYM ZAMOWILEM DRZWI. NIE DOSC ZE PRZYSZLY NIEKOMPLETNE I POMYLONE STRONY TO JESZCZE USZKODZONE. PRZESTRZEGAM PRZED BUDMICHEM!

2018-03-13

Warto tam zaglądać, można znaleźc wiele ciekawych ofert.

5 / 5 2018-03-10

szybka transakcja, profesjonalnie zapakowana paczka i miła obsługa.

5 / 5 2018-03-06

Jestem w 100% zadowolony z transakcji

5 / 5 2018-03-02

Zakupione drzwi dla domu - 9 sztuk, wysłane w terminie, zgodnie z opisem w sklepie - wszystko OK

5 / 5 2018-02-28

Super sklep.rewelacyjna ,szybka obsługa,sklep wart polecenia.

5 / 5 2018-02-25

Początkowo nie byłam przekonana do pomysłu kupowania drzwi przez internet, jednak dałam się przekonać i dokonałam zakupu. Nie żałuję - drzwi solidnie wykonane, obsługa na wysokim poziomie, szybka przesyłka. Polecam.

2018-02-22

sklep godny polecenia, rewelacyjna cena i jakość zakupionego towar (panele i dodatki), nie ma się do czego doczepić, pełna satysfakcja z zakupionego towaru :):):)

5 / 5 2018-02-07

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam wszystkim ten sklep

2018-01-27

Zostalem niepowaznie potraktowany przez ten sklep. Zlozylem zamowienie w ktorym i potem okazalo sie ze zle policzyli mi ilosc skrzydel prawych i lewych. Bledow mi nie skorygowali. Musialem domawiac nastepne skrzydlo a z nimi mialem utrudniony kontakt.

2018-01-10

Nigdy wiecej nie kupie niczego w tym sklepie!!! Pomijak fakt ze towar przjechal niepelny. Najgorsza byla obsługa. Bardzo niekompetentna i niegrzeczna. Wystrzegajcie sie tego sklepu.

2018-01-04

udana transakcja. nie ma na co narzekać

1 / 5 2018-01-02

Najpierw pracownik sklepu pomylił się w przepisywaniu zamówienia i zamiast 2 skrzydeł i 2 ościeżnic dostałam 3 skrzydła i 1 ościeżnicę. Trwało to 6 tygodni. Odmówiono mi możliwości zwrotu tego zamówienia (co, jak już wiem, jest niezgodne z prawem). Następnie, gdy domówiłam brakującą ościeżnicę, czekałam na nią 2 MIESIĄCE (na zleceniu czas realizacji w obu przypadkach to 5 tygodni). Dostarczone elementy były zapakowane w fatalny sposób- ostatnia ościeżnica ma połamaną opaskę, a skrzydła są podrapane i poobijane. Jakość obsługi jest również fatalna- po opisaniu sytuacji nikt się nawet nie odezwał, żeby przeprosić, nie mówiąc o rekompensacie. Rzeczywiście ceny mają dobre, ale nie za taki POKALECZONY TOWAR i taki czas oczekiwania.

5 / 5 2017-12-27

Polecam sklep

5 / 5 2017-12-18

sklep z dużym wyborem towaru , jest wszystko co potrzebne obsługa super

5 / 5 2017-12-12

szkoda ze nie poczytalam tych opini wczesniej bo napewno bym nie zrobila zakupu w tym sklepie czego bardzo teraz zaluje :(jedynie na pomiar pan przyjechal szybko nic wiecej kontaktu zero z ta firma telefonicznie nic nie mozna wskorac mailowo tez ciezki kontakt czekamy na drzwi juz ponad dwa miesiace i cigle tylko przeprosiny i nic poza tym moja cierpliwosc sie juz konczy naj lepiej zeby oddali mi zaliczke i zebym z tym cholernym sklepem juz nic nie miala do czynienia to byl moj pierwszy i ostatni zakup w tym pseudo sklepie i ostrzegam wszystkich zeby trzymali sie od niego z daleka

5 / 5 2017-12-09

Świetny kontakt, pełna zgodność z opisem, natychmiastowa wysyłka, bez najmniejszych uwag, polecam

5 / 5 2017-11-16

pełen wypas,informacja na każdym etapie zakupu,polecam

5 / 5 2017-11-11

super sklep , bedę tu częściej robić zakupy , profesjonalna obsługa Polecam

5 / 5 2017-11-08

Robiliśmy remont w domu i przez bud-mich kupiliśmy drzwi. Właśnie takie, jakie sobie wymarzyłam i nawet trochę zaoszczędziliśmy. Szybka przesyłka i brak problemów z zamówieniem. Polecam!

2017-11-06

Wielki plus za fachową obsługę sklepu, która potrafi doradzić klientowi. Ceny produktów są konkurencyjne, a asortyment szeroki. Oby więcej takich sklepów!

5 / 5 2017-11-03

Wszystko w w porządku, szybko konkretnie i towar zgodny z zamowieniem

5 / 5 2017-10-30

zależało mi na czasie i tu mi się to sprawdziło więc i polecam innym

2 / 5 2017-10-28

Nie polecam, mam problemy a firmą od maja 2014r. Oczywiście zapłaciłam z góry koszt drzwi i ościeżnicy, otrzymałam towar po wielu interwencjach. Obiecany termin z 5 tygodni przedłużył się do 8. Po otrzymaniu towaru okazało sie, że skrzydło i ościeżnica wykonane w różnych kolorach, skrzydło - orzech, ościeżnica - ciemna czekolada. Maile, rozmowy z właścicielem, interwencja Rzecznika Praw Konsumenta nic nie dały. Nie zwrócono mi pieniędzy a drzwi muszę przechowywać w garażu a samochód pod deszczem i śniegiem na dworze. Sprawa została przekazana do sądu. UNIKAJCIE TEJ FIRMY

5 / 5 2017-10-25

Wygląda bardzo pozytywnie. Zamówienie otrzymałem szybko, a przesyłka była odpowiednio zapakowana.

2017-10-24

Dramatycznie słaby sklep i słaba obsługa, która nic nie wie kiedy przyjedzie towar. Najgorsze jest to, że drzwi przyjechały do mnie uszkodzone i już kolejny miesiąc nie mogę się doczekać zwrotu kasy!

5 / 5 2017-10-18

Zakup drzwi pokojowych w tym sklepie był strzałem w dziesiątkę. Polecam, bo są naprawdę doskonali jakościowo. Jeden z lepszych sklepów budowlanych.

5 / 5 2017-10-01

Nie byłam pewna co kupić, a tu mi wszystko doradzili. Miła obsługa. Przesyłka też szybka i sprawna.

5 / 5 2017-09-21

Polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo dobry kontakt.

2017-09-20

towar doszedł w terminie, 7 dni to dobry czas realizacji jeśli chodzi o ciężkie panele. towar cały - nie uszkodzony - jakby był uszkodzony, to spisałbym protokół z kurierem (bo to wina kuriera by była)

5 / 5 2017-09-19

Bardzo mili ludzie widać znają się na swojej pracy super towar i miła obsługa na pewno skorzystam jeszcze nie raz

5 / 5 2017-09-12

Ogólne wrażenie bardzo pozytywne. Towar oryginalny, obsługa profesjonalna. Jednym słowem wszystko super.

2017-09-10

Z tego co widzę, to jestem kolejną osobą z Wrocławia, która została poszkodowana przez działania wspomnianej firmy. Od wielu tygodni staram się skontaktować w celu uzyskania informacji o realizacji mojego zamówienia. Jednak bezskutecznie. Obecnie poszukuję pomocy na drodze prawnej, poprzez Biuro Miejskiego Rzecznika Konsumentów oraz Wojewódzki Inspektorat Inspekcji Handlowej we Wrocławiu.

5 / 5 2017-08-28

Polecam!Fachowa obsługa szybka realizacja towar dobrej jakości...

2017-08-19

Kupiłem panele i drzwi. To już, któryś zakup w tym sklepie. Jestem na etapie wykanczania domu i chętnie korzystam z oferty tego sklpeu. Warto.

5 / 5 2017-08-12

Zarówno jakość samego produktu, jak i jego zapakowanie oceniam bez zarzutu. Obsługa klienta na bardzo dobry, kompetentna i fachowa. Polecam budującym się i wykonującym duże remonty.

5 / 5 2017-07-28

Sami fachowcy, wszystkim się zajęli i jeszcze doradzili. Naprawdę szczerze polecam tego sprzedawcę

1 / 5 2017-07-27

TRAGEDIA !!! Broń się kto może, zaliczka wpłacona w grudniu 2014 do dziś ani zamówienia, ani kontaktu, ani pieniędzy !!!

5 / 5 2017-07-23

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie. Przebiegły szybko. Były bardzo dobrze zapakowane.

2017-07-17

Wybranie tego kontrahenta było jak najbardziej racjonalnym wyborem.

5 / 5 2017-07-10

Sklep Bud-Mich oceniam na piątkę z plusem:) Szczerze polecam!

2017-07-09

Najwyższa jakość, satysfakcjonujące ceny i oferta.

2017-06-22

Pozdrawiam i dziękuje za udaną transakcję.

2017-05-30

Ja osobiście nie miałem najmniejszych problemów podczas transakcji. Zarówno czas realizacji jak i komunikacja ze sklepem była jak najbardziej poprawna

2017-05-28

UWAGA!!!! Przestrzegam przed tym sklepem. Od dnia 03.12.2014, kiedy wpłaciłam zaliczkę na skrzydła (10 szt.) i ościeżnice Porta do dziś nie otrzymałam zamówienia. Od miesiąca nie ma kontaktu z firmą. Nie odpowiadają nawet na listy Wojewódzkiego Inspektoratu Inspekcji Handlowej we Wrocławiu, który sądzi że firma jest w upadłości. Wygląda na to, że zostałam okradziona i nie zwrócą mi już wpłaconej zaliczki

5 / 5 2017-05-23

Udany zakup. Szybka dostawa. Polecam

2017-05-17

Udana transkacja.

5 / 5 2017-05-07

Jestem bardzo zadowolona z obsługi, kontakt telefoniczny i mailowy na bardzo wysokim poziomie, towar wysłano już w ciągu drugiej doby od momentu złożenia zamówienia, sklep jest godny polecenia.

5 / 5 2017-05-05

Oczywiście zadowolony z samego zamówienia i poziomu obsługi polecam sklep.

5 / 5 2017-04-02

Fajnie się z nimi prowadzi zakupy. Specjalnie przyspieszyli wysyłkę, kiedy o to poprosiłam. Niska cena produktu, a obsługa sklepu po prostu super.

5 / 5 2017-04-01

towar dostałem bez zarzutu , jestem zadowolony trzymajcie tak dalej pozdrawiam

Rzetelne opinie o Bud-mich.pl

Bud-mich.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
http://bud-mich.pl

Email
[email protected]

Telefon
784-609-639

Komórka
694-308-730

Infolinia
-

Logowanie