Kategorie: / Dom

Budkompleks.com Opinie Klientów

średnia ocen: 4.75
opinie o Budkompleks.com
5 / 5 2019-03-17

Jak najbardziej wszystko OK

2019-01-14

Witam, W nawiązaniu do wszystkich niezadowolonych klientów, informuję że to nie sklep umywa ręce tylko firma Defro nie podchodzi do reklamacji poważnie. To producent jest gwarantem produktu, który powinien wywiązywać się z określonych warunków gwarancji. Jeżeli chodzi o opinie na temat awaryjności piecy to proszę przeczytać informacje powyżej, kto i za co odpowiada. sam nabywca powołując się na f-rę zakupu i nr seryjny pieca też może zgłosić awarię bądź naprawę gwarancyjną.

5 / 5 2018-10-09

Polecam sklep Budkompleks.com

5 / 5 2018-10-05

Doskonała obsługa, miły kontakt, perfekcyjnie zrealizowane zlecenie! Polecam!

5 / 5 2018-09-25

Polecam!!! firmę budkompleks. Fachowa, bardzo miła obsługa, żetelna, nie bojąca się poważnych wyzwań jakim było przesłania pieca gazowego na drugi koniec świata czyli do Australii!!! Pan Wojciech Haczek i jego pracownicy nie zrazili się ilością dokumentów i formalości przez które musieli przejść, doradzali, pomagali. Super. Bardzo dziękuję.

2 / 5 2018-08-16

Zdecydowanie, nie polecam. Zakupiliśmy (piec Klimosz - wart 13 tys.). W przeciągu nie całego roku - cztery poważne awarie. Sklep sprzedał towar i po zakupieniu towaru żadnych reklamacji nie uznaje. Budkompleks nie uznaje bądź nie chce znać ustawy o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej oraz o zmianie Kodeksu cywilnego. Producent umywa ręce i sklep też.

5 / 5 2018-08-09

Duży wybór, obsługa telefoniczna super! Nic dodać nic ująć!

5 / 5 2018-06-12

Jestem mile zaskoczony obsługą firmy i realizacją zamówienia. Pełen profesjonalizm.Wczoraj przelałem pieniądze na konto a dzisiaj już otrzymałem towar. W dodatku sprzedawca interesuje się, czy przesyłka dotarła na miejsce. Będę innym polecał tą firmę do robienia zakupów.

5 / 5 2018-04-02

Pełny profesjonalizm-solidność i pomoc w skonfigurowaniu dostaw.Terminowość dostaw oraz w razie konieczności kontakt bezpośredni do końca realizacji dostawy. Świetna Firma - Polecam!!!

2018-03-04

Kocioł komfort spisuje się bdb. dziękuje za pomoc w wyborze i pozdrawiam.

5 / 5 2018-02-16

Sklep odpowiedni do robienia zakupów elementów ogrzewania. Mało tego...obsługa potrafi nawet dobrze doradzić :) Polecam

5 / 5 2017-11-08

Gdybym o budkompleks wiedział wcześniej, to nie kupował bym u mnie grzejnikow, bo nawet z transportem koszt jest średnio mniejszy o 100-200zł. Polecam sklep

2017-10-23

Nie pozostaje mi nic innego jak wyrazić także i swoją opinię na temat marketu Budkompleks.com, a jest ona jak najbardziej pozytywna, gdyż towar dotarł bez szwanku i w umówionym terminie.

5 / 5 2017-09-29

Solidnie i bezproblemowo. Miła obsługa! To podstawa w zakupach internetowych! Polecam

5 / 5 2017-04-21

Fachowa i ekspresowa obsługa. Kaloryfery dojechały w ciągu dwóch dni. Wszystkim polecam. Solidna firma.Pozdrawiam.

Rzetelne opinie o Budkompleks.com

Budkompleks.com

Siedziba
Jaworze

WWW
http://www.budkompleks.com

Email
[email protected]

Telefon
+48 33 819-48-61

Komórka
663 953 900

Infolinia
801 000 327

Logowanie