Kategorie: / Nieruchomości

BUDLEX Spółka Akcyjna Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o BUDLEX Spółka Akcyjna
2019-01-08

Erbud S.A. współpracuje z Grupą Kapitałową Budlex od 6 lat. We wszystkich aspektach współpracy gospodarczej Budlex sprawdza się jako doskonały partner biznesowy.

2019-01-05

Budlex to solidna i rzetelna Firma. Godny polecenia Partner w biznesie.

2018-12-29

Firmę BUDLEX Sp. z o.o. ce***e sumienność, zaangażowanie i odpowiedzialność podczas wspólnie realizowanych przedsięwzięć. Dzięki wykazywanej kreatywności i zdolnościom organizacyjnym, współpraca przebiega bez zarzutu.

2018-11-27

Zaangażowanie i kompetencja pracowników firmy BUDLEX Sp. z o.o. sprawia, iż współpraca układa się na wysokim poziomie. Oceniam firmę Budlex Sp. z o.o. jako partnera godnego zaufania.

5 / 5 2018-11-20

Polecamy firmę "BUDLEX SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" jako fachowego i kompetentnego partnera we współpracy biznesowej.

2018-06-09

Dzisiaj tj. 07.02.2019 r w Bydgoszczy firma Budlex hurtowo zlecila zdjecie licznikow pradu w nowych wybudowanych blokach na osiedlu ZIELONE TARASY przy ulicy Glinki 99 ,w ktorych trwaja prace remontowe.Rzekomo zeby ,,zmusic ,, lokatorow do podpisania umowy z dostawca pradu .Sprawa dotyczy okolo 80 osob ktore nie maja jeszcze umowy notarialnej wiec nie moga podpisac jeszcze tej umowy .Z takim szczytem chamstwa i arogancji , braku poszanowania w zakresie informacji i obslugi nie spotkalismy sie nigdy.Gdy pojechalismy do siedziby ENEI w Bydgoszczy przedstawiciel firmy sam nie kryl oburzenia ,mowiac ze z czyms takim nie mieli jeszcze do czynienia ,zeby firma w ktorej kilkadziesiat osob zakupilo mieszkania , zlecila demontaz licznikow pradu - PRZED PODPISANIEM UMOWY NOTARIALNEJ , ktora jest niezbedna zeby tę umowę zawrzeć z operatorem .Administracja tech. ktora dysponuje nr tel , adresami mailowymi mieszkancow w zaden sposob nie poinformowala o planowanej ,,akcji ,, LUDZIE !!!! OMIJAJCIE TĘ FIRMĘ PSEUDOBUDOWLANĄ SZEROKIM ŁUKIEM !!!

5 / 5 2018-02-22

Współpracę z firmą "BUDLEX SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" oceniamy pozytywnie, a w szczególności zaangażowanie oraz profesjonalizm jej pracowników.

2018-02-18

Z firmą Budlex współpracujemy od ponad roku. Przez ten czas relacje na lini agencja - klient układały się prawidłowo. Sądzę, że ważnym elementem jest wyrażanie w konkretny sposób oczekiwań - co pomoga w realizacji zadań zleconych

2018-01-02

OSTRZEŻENIE !!Niestety nie moge polecic firmy budlex , w nowym mieszkaniu zamontowano nam uzywany niesprawny wodomierz ktory wskazywal zuzycie wody 109 m3 ( 109 000 l ).Nasze prosby o wymiane nie przyniosly rezultatu , dzial techniczny mimo zgloszenia przy odbiorze awarii i zapewnien ze nie bedzie problemu z wymiana uszkodzonego wodomierza zlekcewazyl sprawe i nie chce wymienic uszkodzonego urzadzenia twierdzac ze wskazanie na starcie nowego wodomierza 109 000 l jest prawidlowe i tak powinno byc .Pani z dzialu technicznego wręcz powiedziala ze to jest normalne .Nigdy nie podpisalibysmy odbioru technicznego wiedzac ze kierownictwo firmy budlex podchodzi do klienta z takim lekcewazeniem i arogancja.Uwazajcie przy odbiorze na wszystkie niuanse i nie podpisujcie odbioru zanim nie naprawia / wymienia .

2017-06-23

Dokonałam zwrotu towaru 11 12 2014r. Nie mogę doprosić się o zwrot należności!!!

2017-06-08

Firma TUSTUDIO z siedzibą w Toruniu przy ulicy Malinowskiego 8/1 w Toruniu w roku 2012 podjęła współpracę z firmą Budlex SA w zakresie produkcji promocyjnych materiałów audiowizualnych. Zgodnie z ustalonym harmonogramem spotkań wspólnie została opracowana koncepcja filmu jubileuszowego na 25-lecie firmy. Współpraca przebiegała bardzo profesonalnie, była prowadzona na zasadach partnerskich, a osoby reprezentujące firmę Budlex oceniam jako kompetentne, elastyczne i przyjazne. Mamy nadzieję, iż zeszłoroczny projekt rozpoczął wieloletnią współpracę miedzy naszymi firmami. Niniejszym rekomenduję firmę Budlex jako partnera godnego zaufania. Z poważaniem Jacek Banach

Rzetelne opinie o BUDLEX Spółka Akcyjna

BUDLEX Spółka Akcyjna

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.budlex.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48566102500

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie