Kategorie: / Dom

Budocentrum.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Budocentrum.pl
5 / 5 2019-03-16

bardzo pozytywna

2019-03-08

zamówienie oraz realizacja dostawy b, dobra

5 / 5 2019-03-08

Bardzo dobry kontakt,szybka obsluga,fachowe porady

5 / 5 2019-02-16

Szybka wysyłka. Dojechało nieuszkodzone. Jedyny mankament to brakujący dekor. Reklamacja szybko przebiega. Odzew firmy w ciągu 15 min od telefonu.

5 / 5 2019-02-13

Transakcja udana. Wszystko sprawnie i szybko.

2019-02-02

Bardzo dobry kontakt i wszelka pomoc. Podziękowania Wielkie dla Pana Marka. Pełen szacunek Panie Marku.

5 / 5 2019-01-28

Bardzo dobry sklep, błyskawiczna obsługa. Nie mam żadnych zastrzeżeń, polecam wszystkim potencjalnym klientom.

5 / 5 2018-12-22

Bardzo przyjemny i profesjonalny kontakt, szybko, sprawnie i bezpiecznie.

5 / 5 2018-12-08

wszystko ok. żadnych problemów.

2018-12-05

Ekspresowa wysyłka towaru.

5 / 5 2018-11-30

Polecam błyskawiczna realizacja - towar zamówiony we wtorek, w czwartek dostarczony. Z pewnością będę korzystać w przyszłości

5 / 5 2018-11-24

Kontakt bardzo dobry - profesjonalne podejście do klienta. Polecam tego sprzedawce

2018-11-15

bardzo dobra

5 / 5 2018-11-08

Pełny profesjonalizm w tym segmencie działalności.

5 / 5 2018-11-07

Super ceny i jakość

5 / 5 2018-10-20

szybko i sprawnie

2018-10-19

Sklep naprawdę godny polecenia. fachowa i miła obsługa.

5 / 5 2018-10-16

Błyskawiczna realizacja. Polecam

2018-10-09

Dobry kontakt telefoniczny(MIŁA I RZETELNA ROZMOWA)

5 / 5 2018-10-04

Szybka dostawa, bardzo dobre ceny i świetny kontakt na każdym etapie realizacji zamówienia. Można sporo zaoszczędzić! Na pewno jeszcze będę robił zakupy w budocentrum.pl

5 / 5 2018-09-28

nie doszło do zakupu - brak u producenta - ale obsługa w sklepie bardzo profesjonalna

2018-09-11

Bardzo miła obsługa

5 / 5 2018-09-06

Bardzo dobry kontakt i informacja - dziękuję i polecam

5 / 5 2018-09-02

Sklep działa b.sprawnie ,szybko z dużą elastycznością ./ w moim przypadku /

5 / 5 2018-08-16

Świetna obsługa, towar pierwsza klasa, szybki termin realizacji zamówienia i przede wszystkim bardzo dobra cena. Polecam

5 / 5 2018-08-16

Super kontakt, bardzo sympatyczne podejście do klienta, pełen profesjonalizm. Kafle solidnie zapakowane. Naprawdę polecam. Chętnie skorzystam w przyszłości ponownie. Pozdrawiam serdecznie!

5 / 5 2018-08-16

Szybko, sprawnie, bezproblemowo.

5 / 5 2018-08-14

Serdecznie polecam sklep. Miła, konkretna i fachowa obsługa. Szybka wysyłka towaru.

5 / 5 2018-07-23

Profesjonalna obsługa klienta. Szybki czas dostawy. Pełna informacja o przesyłce. Polecam zakupy w budocentrum.pl

2018-07-18

Bardzo dobry, sprawnie działający sklep

5 / 5 2018-07-13

Szybko, profesjonalnie.

5 / 5 2018-07-09

Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka

5 / 5 2018-07-03

Super szybka i profesjonalna obsługa, gorąco polecam.

5 / 5 2018-06-10

SUPER ZAKUPY.

5 / 5 2018-05-13

Polecam

2018-05-11

OK.

2018-05-10

Mało takich sprzedawców.Kłaniam się,i napewno niejednokrotnie skorzystam ponownie.Dziękuje

5 / 5 2018-05-05

Jak najbardziej polecam sklep. Miły kontakt i szybka dostawa.

5 / 5 2018-04-30

wszystkim polecam. obsługa fachowa, bardzo dobry kontakt.

2018-04-29

Dobry i nie zadrogi.

2018-04-21

Bardzo wysoki poziom obsługi. Osoba obsługujaca jest szczera i otwarcie opisuje potencjalne problemy z realizacją zamówienia - potwierdza dokładnie to co jest do zrealizowania a co nie jest. Dzięki temu jestem w 100% usatysfakcjonowany ze współpracy.

5 / 5 2018-04-14

Wspaniala obsluga i zaangazowanie! 100% orientacji na pelne zadowolenie klienta, nawet tego malenkiego... Goraco polecam!

2018-04-13

Pieniądze za zakupiony towar zostały wpłacone 11.05 zaksięgowane 14.05 a do dnia dzisiejszego tj. 17.05 towar nie został dostarczony.

5 / 5 2018-04-10

BEZ ZASTRZEŻEŃ, SZYBKO I TERMINOWO

5 / 5 2018-04-09

Szybko i sprawnie.Bardzo polecam !!!

5 / 5 2018-02-25

Dobry kontakt mailowy,błyskawiczna wysyłka,polecam sklep wszystkim klientom.

5 / 5 2018-02-21

Dobry kontakt ze sprzedawcą, towar zgodny z opisem, polecam.

5 / 5 2018-02-18

Transakcja przebiegła sprawnie , beż żadnych problemów . Polecam.

5 / 5 2018-02-11

bardzo sprawnie i szybko

2018-02-09

Transakcja zakupu przebiegła rewelacyjnie. Kontakt zarówno telefoniczny jak i drogą elektroniczną bez zarzutu - natychmiastowa odpowiedź za każdym pytaniem. Firma dba o klienta.

2018-01-29

Transakcja bez zarzutu. Ekspresowa przesyłka i miły kontakt.

5 / 5 2018-01-16

Polecam

5 / 5 2018-01-11

Wszystko OK !!!

5 / 5 2017-12-29

Witam, Jestem bardzo zadowolona z zakupu gresu Ceramstic. Kafle 1 klasy, bardzo porządnie i solidnie zapakowane, a mam porównanie na bierząco, gdyż zamawiałam jeszcze kafle w innym sklepie. Dodatkowo SZYBKI termin realizacji (kr ótszy niż deklarowany), co było dla mnie niezmiernie istotne. Z mojej strony chciAłabym, aby było więcej producentów w ofercie, tak abym mogła w przyszłości jeszcze zamówić kafle.

5 / 5 2017-12-28

szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2017-12-27

Miła obsługa, szybko, sprawnie, bez problemów. Polecam!

2017-12-17

Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-12-14

Fachowe doradztwo, przesyłka na czas w stanie nie naruszonym, jednym słowem pełen profesjonalizm

5 / 5 2017-12-11

Rewelacyjny poziom obsługi klienta. Miła kontakt i fachowe doradztwo. Stały monitoring transakcji. Duży wybór produktów w konkurencyjnych cenach. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Przesyłka pancernie zapakowana. Dziękuje!

5 / 5 2017-11-16

Fachowa i profesjonalna obsługa towar został dostarczony w bardzo krótkim czasie Polecam.

5 / 5 2017-11-01

Bardzo dobrze zorganizowana obsługa. Szybko i profesionalnie. Nie mam zastrzeżeń.

2017-10-20

w porządku

2017-10-14

rzetelny kontrahent

2017-10-12

Rewelacja! Paczka była u mnie 22h od złożenia zamówienia! Okazuje się, że dostępność 24h może rzeczywiście oznaczać natychmiastową wysyłkę, a nie 3 dni błądzenia po magazynach!

5 / 5 2017-10-01

Dobry kontakt, dostawa bez zastrzeżeń, POLECAM,

5 / 5 2017-09-28

Wszystko w porządku. Jestem zadowolony.

2017-09-27

Zamowienie zrealiziwane zostalo wedlug nalepszych standardow

5 / 5 2017-09-27

Produkt zgodny z zamówieniem,dobra komunikacja ze sklepem,szybka dostawa.Faktura dociera z opóźnieniem.Ogólnie polecam sklep.

5 / 5 2017-09-21

Bardzo szybka realizacja zamowienia.Polecam ten sklep!

2017-09-19

Dobra preszentacja towarow

5 / 5 2017-09-17

Bardzo sprawnie i profesjonalnie zrealizowane zamówienie. Polecam

5 / 5 2017-09-14

Towar zgodny z opisem a nawet ładniejszy w rzeczywistości.Błyskawiczna realizacja zamówienia profesjonalizm pod każdym względem.Polecam firmę jako rzetelna i wiarygodna.Pozdrawiam.

5 / 5 2017-09-14

Rzetelny dostawca, szybka dostawa, jasna iklarowna informacja o terminie dostawy. Polecam

2017-09-07

Godny polecenia

5 / 5 2017-09-02

Jak najbardziej polecam...............

2017-08-11

Przemiły kontakt - Rewelacyjna współpraca - Serdecznie Polecam

5 / 5 2017-07-26

Sklep z najwyższej półki profesjonalizmu

5 / 5 2017-07-24

Gdyby wszystkie sklepy internetowe tak działały to zakupy byłyby znacznie przyjemniejsze. Polecam kontakt z Panem Markiem - sympatyczny, rzeczowy, konkretny. Pełen profesjonalizm - dobry kontakt, precyzyjne odpowiedzi, towar bardzo wysokiej jakości, szybka wysyłka. Dziękuję za pomyślną transakcję.

2017-07-19

bardzo fachowa obsługa jeśli chodzi o zakupy, natomiast firma kurierska pozostawia wiele do życzenia, tyle kasy za przesyłkę a tutaj lipa.

5 / 5 2017-07-13

doskonała obsługa szybko i sprawnie

5 / 5 2017-06-23

polecam minusem brak informacji o niedostępności produktu

5 / 5 2017-06-19

uprzejmy i pomocny kontakt telefoniczny, przystępne ceny, dobrze zapakowana, błyskawiczna przesyłka, polecam

5 / 5 2017-06-18

Uczciwy sprzedawca, szybka przesyłka - gorąco polecam. Pozdrawiam.

5 / 5 2017-06-09

Jestem zadowolony

5 / 5 2017-05-30

Polecam sklep. Szybka realizacja zamówienia, dobre ceny i kontakt.

5 / 5 2017-05-27

Dobry kontakt, pomoc w zakupie, szybka przesyłka. Polecam

2017-05-24

oceniam dobrze

2017-05-21

OK!

5 / 5 2017-05-19

Bardzo sprawna przesylka, wygodnie z dostawa towaru do domu, dobrze zapakowany towar, powiadomienie odbiorcy odnosnie dostawy towaru, polecam firme innym zamawiajacym

5 / 5 2017-05-18

Polecam. Błyskawiczna realizacja. Super.

5 / 5 2017-05-06

ok szybko i bezproblemowo

2017-05-03

krótki termin realizacji zamówienia

5 / 5 2017-04-30

Kontakt ze sklepem bardzo dobry. Realizacja zamowienia na tym samym poziomie. Pomimo drobnego bledu w numerze paczki a tym samym opoznienie o jeden dzien w stosunku do ustalonej daty dostawy towaru (ze strony firmy kurierskiej) jest godnym polecenia i chetnie skorzystam ponownie jak i polecam kazdemu kto potrzebuje profesjonalnej chemii budowlanej.

5 / 5 2017-04-17

Profesjonalna i rzetelna obsługa.Zdecydowanie polecam.

Rzetelne opinie o Budocentrum.pl

Budocentrum.pl

Siedziba
Żary

WWW
http://www.budocentrum.pl

Email
[email protected]

Telefon
68 4447757

Komórka
602707419

Infolinia
68 4447757

Logowanie