Kategorie: / Ogród / Dom

Budujesz.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.46
opinie o Budujesz.pl
1 / 5 2019-03-25

Przez dwie i pół miesiąca nerwowo dzwoniłem do różnych osób i instytucji, aż w końcu udało mi się złożyć zamówienie. Jego realizacja przebiegła szybko i sprawnie - po prostu dokonałem wyboru, kliknąłem w odpowiednie pola i zapłaciłem. Już następnego dnia otrzymałem email z numerem przesyłki. Niestety, gdy paczka dotarła do mnie, okazało się, że została zniszczona w transporcie. Przepakowanie wymagało od mnie ogromu pracy, ale ostatecznie udało mi się z niego wywiązać. Niestety, sprzedawcą nie interesowało się, co się dzieje z towarem po jego wysłaniu. Kiedy skontaktowałem się z firmą kurierską, doradca powiedział mi, że paka została uszkodzona i nie powinienem jej przyjmować. Musiałem zwrócić ją do sklepu. Po kilku próbach skontaktowania się z firmą i uzyskiwaniu tych samych, standardowych odpowiedzi, postanowiłem zażądać zwrotu pieniędzy. Ostatecznie udało mi się odzyskać swoje pieniądze, ale pozostawiło to negatywny smak w moich ustach. Od tej pory będę unikał zakupów w sklepie Budujesz.pl, nie będę korzystał z usług firmy kurierskiej DHL i będę ostrożny w kwestii płacenia z góry za towar.

5 / 5 2019-03-25

polecam.

2019-03-21

Polecam!

5 / 5 2019-03-20

Polecam!!

2019-03-04

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-03-03

Wszystko ok. Polecam zdecydowanie

5 / 5 2019-03-02

Wszystko ok

5 / 5 2019-02-23

Oby tak zawsze, super.

4 / 5 2019-02-22

polecam

3 / 5 2019-02-17

Mimo że szafki nie są jeszcze przymocowane, jestem zadowolona z przesyłki, czasu zamówienia i samego towaru. Szafki zostały złożone, a drzwiczki będą mogły być dostosowane do odpowiedniego ustawienia po zawieszeniu.

3 / 5 2019-02-17

Szafki nie zostały jeszcze przymocowane, ale co do dostawy, czasu zamówienia i samego towaru jestem zadowolona. Szafki są już złożone, a drzwiczki mogą być dostosowane po zawieszeniu.

5 / 5 2019-02-14

Przesyłka dotarła szybko i bez wad

5 / 5 2019-02-11

wszystko poszło ok.

0 / 5 2019-02-01

W sklepie nie wpisano danych osoby uprawnionej do odbioru zamówienia i podano tylko dane z faktury. Po interwencji klienta (który nie otrzymał przesyłki na poczcie), sklep przesłał formularz pełnomocnictwa, co oznacza, że klient musi poświęcić swój czas na jego wypełnienie, wydrukowanie, podpisanie i zeskanowanie. Skoro to sklep popełnił błąd, powinien on poprawić sytuację. Ponadto, czas oczekiwania na dostarczenie zamówienia wynosi 4-5 dni, co jest niedopuszczalne w dzisiejszych czasach.

5 / 5 2019-01-30

Mimo późnej pory złożenia zamówienia, dotarło rano w dniu następnym. Sprawnie, towar zgodny z opisem i w dobrej cenie, cóż więcej oczekiwać :-).

5 / 5 2019-01-09

Wszystko było OK. Jestem zadowolony.

5 / 5 2019-01-09

Super

5 / 5 2019-01-04

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Bardzo pomocny był konsultant.

4 / 5 2019-01-01

Polecam

5 / 5 2018-12-31

Wszystko ok!

5 / 5 2018-12-27

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-12-25

ok. polecam

5 / 5 2018-12-25

Szybko, sprawnie

4 / 5 2018-12-18

Sprzedający posiadał znajomość tematu. Udzielił mi fachowej porady. Zaproponował zakup wybranego elementu. Wszystko odbyło się. szybko, sprawnie.

2018-11-27

Towar przyszedł niekompletny, po trzech tygodniach gdy remont się skończył wysłali brakujące elementy bez jakiegokolwiek wyjaśnienia czy przeprosin 4).

1 / 5 2018-11-26

Od samego początku miałem problemy z firmą budujesz.pl. Kiedy miałem już wysłać płatność, firma zaczynała unikać realizacji zamówienia lub zwrotu pieniędzy. Złożyłem zamówienie 16 lipca z terminem wysyłki na 23 lipca i dostarczenia do mnie do 19 lipca, dokładnie tak jak poinformował mnie sprzedawca. Jednak przesyłka dotarła dopiero 26 lipca, a do tego bez kabiny prysznicowej, która według dokumentacji miała ważyć 15 kg, a tak naprawdę była dużo cięższa. Po wielokrotnych próbach kontaktu telefonicznego i zgłoszenia na stronie sklepu 30 lipca, otrzymałem informację o konieczności sporządzenia protokołu szkody. Niestety firma umyślnie zamknęła moje zgłoszenie, więc nie mogłem dodać protokołu. Nie polecam tej firmy, ponieważ dla mnie jest to jawna kradzież, jeśli zapłaciłem za coś, co nie otrzymałem.

5 / 5 2018-11-26

Super sprzedawca, polecam

3 / 5 2018-11-20

Wszystko w porządku.Polecam!

5 / 5 2018-11-19

Wciąż nie zamontowano szafek, ale co do dostawy, czasu zamówienia i samego towaru jestem zadowolona. Szafki zostały złożone i drzwiczki można już regulować po zawieszeniu.

5 / 5 2018-11-19

Mimo że szafki jeszcze nie zostały zamontowane, jestem zadowolona z czasu dostawy i samego towaru. Szafki zostały złożone, a drzwiczki można regulować po ich zawieszeniu.

4 / 5 2018-11-19

Wszystko ok Polecam

5 / 5 2018-11-10

Wszystko w najlepszym porządku

4 / 5 2018-11-07

miła obaługa

4 / 5 2018-11-01

Super sklep, naprawdę polecam. Atrakcyjne ceny. Jedynym minusem było to, że przesyłka została doręczona jeden dzień później. Pozdrawiam

5 / 5 2018-10-24

Polecam

5 / 5 2018-10-07

Polecam ten sklep

1 / 5 2018-10-03

Jest OK

4 / 5 2018-09-27

Profesjonalna obsługa.

4 / 5 2018-09-21

Błyskawiczna wysyłka, sprzęt otrzymałem następnego dnia po zakupie

1 / 5 2018-09-20

obsługa ok towar trochę lipa

5 / 5 2018-09-18

Super

5 / 5 2018-09-18

Bardzo dobry kontakt, miła obsługa

4 / 5 2018-09-10

Jak powyżej

4 / 5 2018-09-08

bardzo dobry serwis.

5 / 5 2018-08-28

100 % SATYSFAKCJI

5 / 5 2018-08-27

Doskonaly produkt, polecam

4 / 5 2018-08-15

POLECAM.

4 / 5 2018-08-11

Transakcja przeprowadzona pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2018-08-10

Zamówiłem produkty i od razu zaznaczyłem dostawę na 17:30. Ale byłem niesamowicie zaskoczony, gdy następnego dnia rano o 11:30 kurier już stał u moich drzwi z paczką. Nie miałem potrzeby dzwonić do sprzedawcy w sprawie zamówienia. To był najszybszy czas dostawy, jakiego do tej pory doświadczyłem w przypadku tego sklepu. Gorąco polecam!!!

4 / 5 2018-08-08

Profesjonalnie.

5 / 5 2018-08-07

Polecam

5 / 5 2018-08-01

Wszystko ok. Polecam zakupy.

5 / 5 2018-07-24

Bardzo profesjonalna obsługa klienta. Szybka wysyłka. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-07-23

Jak zwykle bezproblemowo.

5 / 5 2018-07-22

szybko bez problemow

5 / 5 2018-07-21

Polecam

5 / 5 2018-07-18

Sprzęt jeszcze nie zamontowany .Na razie 5*

5 / 5 2018-07-16

super

5 / 5 2018-07-07

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, polecam.

5 / 5 2018-06-28

pozytywnie

4 / 5 2018-06-22

Profesjonalna obsługa. Polecam sprzedającego. Transakcja udana.

4 / 5 2018-06-21

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam ten sklep dziękuję

5 / 5 2018-06-17

Szybka realizacja zamówienia, produkt solidnie zapakowany. Brak jakichkolwiek uwag, bardzo polecam.

5 / 5 2018-06-17

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-06-06

Szybko sprawnie - polecam !

1 / 5 2018-06-03

Towar wysyłany niekompletny ,dwa tygodnie brak reakcji na reklamacje.

5 / 5 2018-05-30

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.Transakcja okazała się szybka i przyjemna.Dziękuję.

5 / 5 2018-05-29

Polecam!

1 / 5 2018-05-29

wrócę pono

5 / 5 2018-05-24

Wszystko ok. Szybka wysyłka

5 / 5 2018-05-18

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2018-05-16

Kupiłem pilę z statywem po bardzo niskiej cenie, która była nieporównywalna z innymi ofertami. Musiałem jednak czekać dwa tygodnie na dostawę i w międzyczasie zaczęły mnie nurtować wątpliwości, czy sprzęt ten będzie naprawdę pełnowartościowy i czy nie zabraknie w nim jakiegoś ważnego elementu, np. lasera lub tarczy. Ale na szczęście ostatecznie otrzymałem produkt, który jest w pełni wartościowy i kompletny. Moje oczekiwania zostały spełnione.

3 / 5 2018-05-10

Długi czas realizacji zamówienia. Po za tym wszystko ok.

5 / 5 2018-05-06

solidnie, szybko, zgodnie z opisem, OK

5 / 5 2018-05-05

ok ok ok

5 / 5 2018-05-05

... :)

5 / 5 2018-04-26

Produkt taki jaki chciałem, odbiór z dnia na dzień, cena najniższa w sieci, gwarancja , faktura - nie mam zastrzeżeń.

4 / 5 2018-04-22

Towar zgodny z opisem. Bardzo dobrze zapakowany. Konkurencyjna cena.

4 / 5 2018-04-14

Polecam ten sklep

5 / 5 2018-04-05

Wszystko przebiegło szybko s sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-04-02

OK! SUPER!

5 / 5 2018-04-02

Polecam szkoda tylko ze nie ma marek premiun jak bahco wiha lub wurthe

5 / 5 2018-03-26

Zrezygnowałem z zakupionego przedmiotu, zwrot pieniędzy na konto w błyskawicznym tempie. Polecam sklep w 100%

5 / 5 2018-03-15

Jest OK

5 / 5 2018-03-13

super

5 / 5 2018-03-12

Jest OK

1 / 5 2018-03-03

Wszystko OK. Polecam

5 / 5 2018-03-02

Szybka przesyłka. Wszystko super.

3 / 5 2018-02-22

Produkt nie przyszedł w komplecie

2018-02-16

Wszystko OK.

5 / 5 2018-02-13

Jest OK

4 / 5 2018-02-10

Kolejna transakcja szybko i profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2018-02-08

Szybka, profesjonalna obsługa. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-02-02

Szybkość, dobra informacja na bieżąco co dzieje się z paczką. Polecam

5 / 5 2018-01-24

Co tu mówić, sklep OK.

5 / 5 2018-01-24

Wszystko przebiegło błyskawicznie i dokładnie tak, jak było zapowiadane.

4 / 5 2018-01-23

Wszystko OK.

4 / 5 2018-01-16

obsługa ok towar trochę lipa

5 / 5 2018-01-15

Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam

3 / 5 2018-01-14

Niestety, ze względu na pomyłkę przy wysyłce zamówienia z 1 sierpnia 2018, poprzednie zamówienie zostało unieważnione. W celu wyjaśnienia sytuacji zostało utworzone nowe zamówienie, a pieniądze zostały zwrócone w ciągu 3 dni roboczych. Własne pytania dotyczące stanu zamówienia przyspieszyły procedurę, która mogłaby potrwać dłużej. Sprzęt był dobrze opakowany i zgodny z opisem.

5 / 5 2018-01-07

Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem.

5 / 5 2017-12-28

Polecam

5 / 5 2017-12-28

Wszystko OK. Polecam

5 / 5 2017-12-25

Wszystko w porządku, szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-12-25

Sprzedawca wiarygodny.

5 / 5 2017-12-20

Wszystko ok

5 / 5 2017-12-19

Bardzo szybko, sprawnie i profesjonalnie. Bardzo dobry kontakt. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2017-12-14

Bez zarzutów. Sprzęt po szybkiej wpłacie miałem na drugi dzień.

5 / 5 2017-12-11

Super! Polecam

5 / 5 2017-12-11

POLECAM :)

5 / 5 2017-12-10

Wspaniałe zakupy Polecam.

5 / 5 2017-12-07

Polecam szybko i sprawnie

4 / 5 2017-12-06

Zestaw spełnia moje oczekiwania. Polecam

1 / 5 2017-12-05

Odradzam zakupy. Dostawy realizowane nieterminowo. Dział obsługi klienta celowo oklamuje w kwestii terminu realizacji zamówienia.

5 / 5 2017-12-05

szybko sprawnie zawodowo,polecam

5 / 5 2017-11-23

Profesjonalnie, szybko, bardzo dobrze !

4 / 5 2017-11-20

Wszystko ok.

4 / 5 2017-11-18

Fachowa obsługa - pomoc w wyborze urządzenia.. Zamówione urządzenie zgodne z opisem. Jedyny minusik to czas realizacji zamówienia. Reasumując, polecam.

5 / 5 2017-11-17

Polecam !

5 / 5 2017-11-14

polecam

5 / 5 2017-11-05

Polecam zakupy.

5 / 5 2017-10-28

Wszystko OK

4 / 5 2017-10-28

jestem zadowolona z zakupu

5 / 5 2017-10-23

wrócę pono

4 / 5 2017-10-21

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-10-21

Wszysyko w jak najlepszym porzadku

5 / 5 2017-10-16

55555

5 / 5 2017-10-15

Wszystko w porządku.Polecam!

5 / 5 2017-10-11

Super

5 / 5 2017-10-10

Odebrałem towar osobiście w punkcie.

5 / 5 2017-10-06

Szybko i sprawnie

4 / 5 2017-10-05

Sama piła kątowa super, termin realizacji dość długi

5 / 5 2017-09-18

Jestem zadowolona z szybkiej realizacji zamówienia.

4 / 5 2017-09-08

w porządku

5 / 5 2017-09-06

Profesjonalna obsługa, dobre ceny, kontakt. Polecam jak najbardziej

5 / 5 2017-09-05

gooooooooooooooood

5 / 5 2017-09-02

polecam

4 / 5 2017-08-26

Bardzo szybka przesyłka.Super .

5 / 5 2017-08-26

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-08-24

Wszystko ok polecam

5 / 5 2017-08-17

Polecam!

5 / 5 2017-08-09

wezystko super i zgonie z oczekieanismi

5 / 5 2017-08-08

jestem zadoeolony.dziekuje

5 / 5 2017-08-06

Wszystko zgodne z opisem, pełen profesjonalizm i do tego jakość...

4 / 5 2017-07-29

Za długi termin wysyłki

5 / 5 2017-07-07

Transakcja i dostawa bez zarzutu. Polecam.

5 / 5 2017-07-01

Jest dobrze

4 / 5 2017-06-24

Sklep budujesz.pl reklamuje sięprzy zakupie, że wysyłka jest w dniu zamówienia, a tak nie jest. Ale poza tym super sklep.

4 / 5 2017-06-22

Profesjonalna obsługa,jestem zadowolony z realizacji zakupu i podejścia do klienta

5 / 5 2017-06-19

WSZYSTKO OK

4 / 5 2017-06-17

Polecam

4 / 5 2017-06-12

Towar zgodny z opisem, sprawna realizacja zamówienia. Polecam.

4 / 5 2017-06-08

super

4 / 5 2017-06-08

Profesjonalna obsługa, polecam ten sklep.

5 / 5 2017-06-03

Jestem bardzo zadowolona z uslugi. Towar zgodny z zamowieniem. Dostawa bardzo szybka, bardzo mila obsluga w punkcie odbioru. Polecam

5 / 5 2017-06-01

Błyskawiczna przesyłka, dobre opakowanie. Polecam sklep.

4 / 5 2017-05-16

Do poprawy czas realizacji. Reszta OK.

5 / 5 2017-05-16

super

5 / 5 2017-05-05

Wszystko OK.

5 / 5 2017-04-12

szybkość realizacji fatalna, przesyłka wysłana po tygodniu

1 / 5 2017-04-11

Super

5 / 5 2017-04-07

Wszystko ok

Rzetelne opinie o Budujesz.pl

Budujesz.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.budujesz.pl

Email
[email protected]

Telefon
015 832-89-45

Komórka
662 057 443

Infolinia
-

Logowanie