Kategorie: / Ogród / Dom

Budujesz.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.46
opinie o Budujesz.pl
5 / 5 2019-03-25

polecam.

1 / 5 2019-03-25

Dwa i pół miesiąca nerwów ,dziesiątki wykonanych telefonów.Błyskawiczna realizacja zamówienia ,wybieram klikam ,płacę na drugi dzień email wysłane, numer przesyłki i na tym kończy się odpowiedzialność Budujesz.pl.trzeciego dnia dzwoni do mnie ktoś z DHL: paczka jest rozbita w środku wszystko lata jak puzle (zamawiałem armaturę i ceramikę do łazienki kilka rzeczy ) pan doradza mi że nie warto dostarczać mi tego ,że on zrobi zwrot ,a ja mam poinformować sklep o zaistniałej sytuacji.Zgadzam się i bum ,doradca Budujesz pl informuje mnie : towar został wysłany proszę sprawdzić w firmie kurierskiej- Koniec odpowiedzialności ??? w DHL : nadawca musi wysłać informację ,prośbę o zwrot przesyłki. Budujesz .pl : paczka została wysłana proszę sprawdzić w firmie kurierskiej i w kółko to samo jak bym nie rozmawiał z człowiekiem tylko z automatem próbuję prośbą groźbą nie skutkuje dalej te same odpowiedzi (za każdym razem inna osoba tłumaczenie od nowa itd.) Nigdy nie widziałem paczki nie doszła do mnie wasza firma kurierska mi jej nie dostarczyła odp: firma kurierska nie jest naszą firmą jest firmą zewnętrzną nie odpowiadamy za nią , a komu płaciłem za towar i przesyłkę ??? kupowałem w DHL . w końcu dostałem zwrot mojej kasy ,ale ta historia nauczyła mnie ,nie kupuj w Budujesz pl ,nie korzystaj z firmy DHL i nie płać z góry za towar .

2019-03-21

Polecam!

5 / 5 2019-03-20

Polecam!!

2019-03-04

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-03-03

Wszystko ok. Polecam zdecydowanie

5 / 5 2019-03-02

Wszystko ok

5 / 5 2019-02-23

Oby tak zawsze, super.

4 / 5 2019-02-22

polecam

3 / 5 2019-02-17

Szafki jeszcze nie zamontowane, ale jeżeli chodzi o przesyłkę, czas zamówienia i sam towar to jestem zadowolona.. Szafki są złożone, drzwiczki do regulacji już po zawieszeniu

5 / 5 2019-02-14

Przesyłka dotarła szybko i bez wad

5 / 5 2019-02-11

wszystko poszło ok.

2019-02-01

Sklep omyłkowo nie wpisał danych osoby upoważnionej do odbioru zamówienia, podając jedynie dane z faktury. Na prośby interwencji (pan na poczcie odmówił wydania przesyłki) sklep podesłał formularz udzielenia pełnomocnictwa - co oznacza, że to klient musi się zamartwiać - poświęcać swój czas na wypełnienie (nieedytowalnego) wniosku, jego wydrukowanie, podpisanie i zeskanowanie.. Skoro to sklep popełnił błąd, to właśnie sklep powinien dołożyć wszelkich starań i go poprawić. Ponadto na dostarczenie zamówienia trzeba czekać 4-5 dni (co w obecnych czasach jest w mojej opinii niedopuszczalne).

5 / 5 2019-01-30

Mimo późnej pory złożenia zamówienia, dotarło rano w dniu następnym. Sprawnie, towar zgodny z opisem i w dobrej cenie, cóż więcej oczekiwać :-).

5 / 5 2019-01-09

Wszystko było OK. Jestem zadowolony.

5 / 5 2019-01-09

Super

5 / 5 2019-01-04

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Bardzo pomocny był konsultant.

4 / 5 2019-01-01

Polecam

5 / 5 2018-12-31

Wszystko ok!

5 / 5 2018-12-27

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-12-25

ok. polecam

5 / 5 2018-12-25

Szybko, sprawnie

4 / 5 2018-12-18

Sprzedający posiadał znajomość tematu. Udzielił mi fachowej porady. Zaproponował zakup wybranego elementu. Wszystko odbyło się. szybko, sprawnie.

2018-11-27

Towar przyszedł niekompletny, po trzech tygodniach gdy remont się skończył wysłali brakujące elementy bez jakiegokolwiek wyjaśnienia czy przeprosin 4).

1 / 5 2018-11-26

Z firmą budujesz.pl od samego początku zamówienia był problem. O momentu wysłania przelewu firma ucieka od realizacji zamówienia czy zwrotu pieniędzy. Zamówienie złożone 16.07 wg maila od sklepu wysyłka miała być wysłana 23.07 i dotrzeć do mnie 19.07 (dokładnie taką informację dostałem od sprzedawcy). Przesyłka dotarła 26.07 oczywiście bez kabiny prysznicowej według dokumentów-przesyłka o masie 15kg (biorąc pod uwagę, że kabina waży o wiele więcej). Po kilkukrotnym kontakcie telefonicznym i zgłoszeniu poprzez stronę sklepu 30.07 dostałem informację, abym sporządził protokół szkody i Pan celowo zamknął to zgłoszenie, abym nie mógł dodać tego protokołu. Nie polecam tej firmy, ponieważ dla mnie to jawna kradzież jeśli zapłaciłem za coś i tego nie dostałem.

5 / 5 2018-11-26

Super sprzedawca, polecam

3 / 5 2018-11-20

Wszystko w porządku.Polecam!

5 / 5 2018-11-19

Szafki jeszcze nie zamontowane, ale jeżeli chodzi o przesyłkę, czas zamówienia i sam towar to jestem zadowolona.. Szafki są złożone, drzwiczki do regulacji już po zawieszeniu

4 / 5 2018-11-19

Wszystko ok Polecam

5 / 5 2018-11-10

Wszystko w najlepszym porządku

4 / 5 2018-11-07

miła obaługa

4 / 5 2018-11-01

Super sklep, naprawdę polecam. Atrakcyjne ceny. Jedynym minusem było to, że przesyłka została doręczona jeden dzień później. Pozdrawiam

5 / 5 2018-10-24

Polecam

5 / 5 2018-10-07

Polecam ten sklep

1 / 5 2018-10-03

Jest OK

4 / 5 2018-09-27

Profesjonalna obsługa.

4 / 5 2018-09-21

Błyskawiczna wysyłka, sprzęt otrzymałem następnego dnia po zakupie

1 / 5 2018-09-20

obsługa ok towar trochę lipa

5 / 5 2018-09-18

Super

5 / 5 2018-09-18

Bardzo dobry kontakt, miła obsługa

4 / 5 2018-09-10

Jak powyżej

4 / 5 2018-09-08

bardzo dobry serwis.

5 / 5 2018-08-28

100 % SATYSFAKCJI

5 / 5 2018-08-27

Doskonaly produkt, polecam

4 / 5 2018-08-15

POLECAM.

4 / 5 2018-08-11

Transakcja przeprowadzona pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2018-08-10

Błyskawiczna dostawa o 17:30 złożone zamówienia, a następnego dnia o 11:30 kurier stał z paczka pod drzwiami. Nie miałem żadnej potrzeby kontaktować się ze sprzedawcą. Jeszcze nigdy nie otrzymałem tak szybko zamówienia jak w przypadku tego sklepu. Poleceam!!!

4 / 5 2018-08-08

Profesjonalnie.

5 / 5 2018-08-07

Polecam

5 / 5 2018-08-01

Wszystko ok. Polecam zakupy.

5 / 5 2018-07-24

Bardzo profesjonalna obsługa klienta. Szybka wysyłka. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-07-23

Jak zwykle bezproblemowo.

5 / 5 2018-07-22

szybko bez problemow

5 / 5 2018-07-21

Polecam

5 / 5 2018-07-18

Sprzęt jeszcze nie zamontowany .Na razie 5*

5 / 5 2018-07-16

super

5 / 5 2018-07-07

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, polecam.

5 / 5 2018-06-28

pozytywnie

4 / 5 2018-06-22

Profesjonalna obsługa. Polecam sprzedającego. Transakcja udana.

4 / 5 2018-06-21

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam ten sklep dziękuję

5 / 5 2018-06-17

Szybka realizacja zamówienia, produkt solidnie zapakowany. Brak jakichkolwiek uwag, bardzo polecam.

5 / 5 2018-06-17

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-06-06

Szybko sprawnie - polecam !

1 / 5 2018-06-03

Towar wysyłany niekompletny ,dwa tygodnie brak reakcji na reklamacje.

5 / 5 2018-05-30

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.Transakcja okazała się szybka i przyjemna.Dziękuję.

5 / 5 2018-05-29

Polecam!

1 / 5 2018-05-29

wrócę pono

5 / 5 2018-05-24

Wszystko ok. Szybka wysyłka

5 / 5 2018-05-18

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2018-05-16

kupiłem pile ze statywem po cenie bezkonkurencyjnej. czekałem ze 2 tyg na realizację i w trakcie dopadły mnie wątpliwości czy aby po tak db cenie będzie towar pełnowartościowy czy może jakiegoś elementu wyposażenia zabraknie bo po takiej cenie to bez lasera i bez tarczy (np.) No i już towar odebrany i w 100% pełnowartościowy i pełny. dogodzili mi :)

3 / 5 2018-05-10

Długi czas realizacji zamówienia. Po za tym wszystko ok.

5 / 5 2018-05-06

solidnie, szybko, zgodnie z opisem, OK

5 / 5 2018-05-05

ok ok ok

5 / 5 2018-05-05

... :)

5 / 5 2018-04-26

Produkt taki jaki chciałem, odbiór z dnia na dzień, cena najniższa w sieci, gwarancja , faktura - nie mam zastrzeżeń.

4 / 5 2018-04-22

Towar zgodny z opisem. Bardzo dobrze zapakowany. Konkurencyjna cena.

4 / 5 2018-04-14

Polecam ten sklep

5 / 5 2018-04-05

Wszystko przebiegło szybko s sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-04-02

OK! SUPER!

5 / 5 2018-04-02

Polecam szkoda tylko ze nie ma marek premiun jak bahco wiha lub wurthe

5 / 5 2018-03-26

Zrezygnowałem z zakupionego przedmiotu, zwrot pieniędzy na konto w błyskawicznym tempie. Polecam sklep w 100%

5 / 5 2018-03-15

Jest OK

5 / 5 2018-03-13

super

5 / 5 2018-03-12

Jest OK

1 / 5 2018-03-03

Wszystko OK. Polecam

5 / 5 2018-03-02

Szybka przesyłka. Wszystko super.

3 / 5 2018-02-22

Produkt nie przyszedł w komplecie

2018-02-16

Wszystko OK.

5 / 5 2018-02-13

Jest OK

4 / 5 2018-02-10

Kolejna transakcja szybko i profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2018-02-08

Szybka, profesjonalna obsługa. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-02-02

Szybkość, dobra informacja na bieżąco co dzieje się z paczką. Polecam

5 / 5 2018-01-24

Co tu mówić, sklep OK.

5 / 5 2018-01-24

Wszystko przebiegło błyskawicznie i dokładnie tak, jak było zapowiadane.

4 / 5 2018-01-23

Wszystko OK.

4 / 5 2018-01-16

obsługa ok towar trochę lipa

5 / 5 2018-01-15

Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam

3 / 5 2018-01-14

Niestety z powodu błędu powstałego przy wydaniu przesyłki (zamówienie z 1 sierpnia 2018) poprzednie zamówienie zostało anulowane. W toku wyjaśniania sprawy zostało utworzone kolejne zamówienie, a środki zostały przeksięgowane w ciągu 3 dni roboczych - prawdopodobnie sprawa przeciągnęłaby się gdyby nie moje zapytania o status realizacji zamówienia. Sprzęt był dobrze zapakowany i zgodny z opisem.

5 / 5 2018-01-07

Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem.

5 / 5 2017-12-28

Polecam

5 / 5 2017-12-28

Wszystko OK. Polecam

5 / 5 2017-12-25

Wszystko w porządku, szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-12-25

Sprzedawca wiarygodny.

5 / 5 2017-12-20

Wszystko ok

5 / 5 2017-12-19

Bardzo szybko, sprawnie i profesjonalnie. Bardzo dobry kontakt. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2017-12-14

Bez zarzutów. Sprzęt po szybkiej wpłacie miałem na drugi dzień.

5 / 5 2017-12-11

Super! Polecam

5 / 5 2017-12-11

POLECAM :)

5 / 5 2017-12-10

Wspaniałe zakupy Polecam.

5 / 5 2017-12-07

Polecam szybko i sprawnie

4 / 5 2017-12-06

Zestaw spełnia moje oczekiwania. Polecam

1 / 5 2017-12-05

Odradzam zakupy. Dostawy realizowane nieterminowo. Dział obsługi klienta celowo oklamuje w kwestii terminu realizacji zamówienia.

5 / 5 2017-12-05

szybko sprawnie zawodowo,polecam

5 / 5 2017-11-23

Profesjonalnie, szybko, bardzo dobrze !

4 / 5 2017-11-20

Wszystko ok.

4 / 5 2017-11-18

Fachowa obsługa - pomoc w wyborze urządzenia.. Zamówione urządzenie zgodne z opisem. Jedyny minusik to czas realizacji zamówienia. Reasumując, polecam.

5 / 5 2017-11-17

Polecam !

5 / 5 2017-11-14

polecam

5 / 5 2017-11-05

Polecam zakupy.

5 / 5 2017-10-28

Wszystko OK

4 / 5 2017-10-28

jestem zadowolona z zakupu

5 / 5 2017-10-23

wrócę pono

4 / 5 2017-10-21

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-10-21

Wszysyko w jak najlepszym porzadku

5 / 5 2017-10-16

55555

5 / 5 2017-10-15

Wszystko w porządku.Polecam!

5 / 5 2017-10-11

Super

5 / 5 2017-10-10

Odebrałem towar osobiście w punkcie.

5 / 5 2017-10-06

Szybko i sprawnie

4 / 5 2017-10-05

Sama piła kątowa super, termin realizacji dość długi

5 / 5 2017-09-18

Jestem zadowolona z szybkiej realizacji zamówienia.

4 / 5 2017-09-08

w porządku

5 / 5 2017-09-06

Profesjonalna obsługa, dobre ceny, kontakt. Polecam jak najbardziej

5 / 5 2017-09-05

gooooooooooooooood

5 / 5 2017-09-02

polecam

4 / 5 2017-08-26

Bardzo szybka przesyłka.Super .

5 / 5 2017-08-26

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-08-24

Wszystko ok polecam

5 / 5 2017-08-17

Polecam!

5 / 5 2017-08-09

wezystko super i zgonie z oczekieanismi

5 / 5 2017-08-08

jestem zadoeolony.dziekuje

5 / 5 2017-08-06

Wszystko zgodne z opisem, pełen profesjonalizm i do tego jakość...

4 / 5 2017-07-29

Za długi termin wysyłki

5 / 5 2017-07-07

Transakcja i dostawa bez zarzutu. Polecam.

5 / 5 2017-07-01

Jest dobrze

4 / 5 2017-06-24

Sklep budujesz.pl reklamuje sięprzy zakupie, że wysyłka jest w dniu zamówienia, a tak nie jest. Ale poza tym super sklep.

4 / 5 2017-06-22

Profesjonalna obsługa,jestem zadowolony z realizacji zakupu i podejścia do klienta

5 / 5 2017-06-19

WSZYSTKO OK

4 / 5 2017-06-17

Polecam

4 / 5 2017-06-12

Towar zgodny z opisem, sprawna realizacja zamówienia. Polecam.

4 / 5 2017-06-08

super

4 / 5 2017-06-08

Profesjonalna obsługa, polecam ten sklep.

5 / 5 2017-06-03

Jestem bardzo zadowolona z uslugi. Towar zgodny z zamowieniem. Dostawa bardzo szybka, bardzo mila obsluga w punkcie odbioru. Polecam

5 / 5 2017-06-01

Błyskawiczna przesyłka, dobre opakowanie. Polecam sklep.

4 / 5 2017-05-16

Do poprawy czas realizacji. Reszta OK.

5 / 5 2017-05-16

super

5 / 5 2017-05-05

Wszystko OK.

5 / 5 2017-04-12

szybkość realizacji fatalna, przesyłka wysłana po tygodniu

1 / 5 2017-04-11

Super

5 / 5 2017-04-07

Wszystko ok

Rzetelne opinie o Budujesz.pl

Budujesz.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.budujesz.pl

Email
[email protected]

Telefon
015 832-89-45

Komórka
662 057 443

Infolinia
-

Logowanie