Kategorie: / Ogród / Dom

Budujiremontuj.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Budujiremontuj.pl
2019-03-22

dobra

2019-03-14

expresowa realizacja zamówień. Towar jak najbardziej zgodny z opisem

2019-03-12

Świetny sklep, towar zgodny z zamówieniem, żadnych problemów

5 / 5 2019-03-07

super

2019-02-21

SSSSUUUPPPEEERRR !

5 / 5 2019-02-15

Sprawny,szybki,solidny. Polecam.

5 / 5 2019-02-11

Transakcja zrealizowana profesjonalnie z prędkością światła!

5 / 5 2019-02-03

Polecam!

5 / 5 2019-01-20

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam!

5 / 5 2019-01-09

Bardzo dobry sklep. Polecam wsxzystkim.

5 / 5 2018-12-16

Niby OK, ale zastrzeżenia są. 1. otrzymałem 25.10 mail'a z informacją że przesyłka została wysłana, jednak później po sprawdzeniu nr listu przewozowego okazało się, że data nadania to 29.10 2. zgłosiłem się z pytaniem o wyjaśnienie tej kwestii, jednak do tej pory (14.11) nie otrzymałem odpowiedzi

5 / 5 2018-12-07

profesjonalna wysyłka, po złożeniu zamówienia dostałam je w rekordowym czasie .. 2 dni. do tego jakość bardzo dobra

5 / 5 2018-12-06

Zamówiłem wkłady metylan stop wilgoci których nie mogłem zakupić w typowych marketach. Zamówienie natychmiast zostało potwierdzone jako przyjęte do realizacji byłem bezposrednio informowany o przebiegu realizacji zamówienia i w przeciągu 4 dni towar był w moim domu. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie internetowym.Dodatkowo dwa zlecenia zostały spakowane łącznie przez co oszczędziłem na kosztach przesyłki.

5 / 5 2018-11-11

Wszystko OK, polecam!!!

5 / 5 2018-11-09

najbardziej rzetelna i profesjonalna firma w gminie Dopiewo i nie tylko...

2018-11-08

Zero problemów.Wysokiej klasy narzędzia które zamówiłem.Przesyłka dobrze zapakowana i oczywiście w terminie.

5 / 5 2018-11-05

Szybka miła i sprawna obsługa. Bardzo dobry kontakt. Polecam innym Kupującym !

5 / 5 2018-10-31

Gorąco polecam.

5 / 5 2018-10-28

Przystępna cena , szybka wysyłka i dobry kontakt.Polecam ten sklep

2018-10-26

bardzo dobry sklep!

5 / 5 2018-10-15

Polecam, jasno i przejrzyście.

5 / 5 2018-09-23

wysyłka sprawna choć realizacja zamowienia mogła by być szybsza... wszystko bardzo dobrze zapakowane. Polecam

5 / 5 2018-08-23

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa

2018-08-21

Wysoki standard realizacji zakupow

5 / 5 2018-08-18

szybka i sprawna realizacja zamówionego towaru sklep godny polecenia

5 / 5 2018-07-31

Doskonała, profesjonalna obsługa. System sms informujący o zamówieniu bardzo wygodny.

5 / 5 2018-07-29

Dobry kontakt ze sklepem. Szybka realizacja.

5 / 5 2018-07-26

Szybka, rzetelna obsługa. Dobry kontskt. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-07-15

Rzetelny sprzedawca, polecam!

5 / 5 2018-07-15

bardzo pozytywna

5 / 5 2018-07-13

Bardzo dobry kontakt,na bieżąco byłem informowany o realizacji zamówienia. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-07-09

solidnie i na czas, polecam

5 / 5 2018-06-06

POLECAM

5 / 5 2018-05-27

polecam

5 / 5 2018-05-18

Rewelacyjnie przeprowadzona transakcja. Pełna informacja na bieżąco. Super POLECAM !!!

2018-05-15

Sklep godny zaufania. Otrzymałem zwrot za towar i koszty przesyłek, za pomylony towar.

5 / 5 2018-04-23

Obsługa ok,polecam

5 / 5 2018-04-22

pozytywna

5 / 5 2018-04-18

ok

5 / 5 2018-04-15

Pełen profesjonalizm, 100% zadowolenia z mojej strony.

5 / 5 2018-04-12

Wszystko w porządku - bezproblemowa forma złożenia zamówienia, uprzejma i rzetelna obsługa ze strony sklepu na każdym etapie transakcji, zaś przesłany towar zgodny z opisem. Z chęcią skorzystam jeszcze z zakupów w tym sklepie i polecam też innym.

5 / 5 2018-04-06

Super sklep

5 / 5 2018-03-21

polecam

5 / 5 2018-02-23

bardzo dobry kontakt ze sprzedającym,szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-02-18

Rewelacyjna cena, bardzo dobry kontakt. Polecam

5 / 5 2018-02-07

miła obsługa,szybka realizacja,ok

2018-02-02

bardzo dobry kontakt

2018-01-29

transakcja perfekcyjna

5 / 5 2018-01-27

Wszystko ok, polecam i zachęcam do zakupów, szybka dostawa.

5 / 5 2018-01-26

Szybka wysyłka,dobry kontakt,polecam.

5 / 5 2018-01-25

szybko i bezproblemowo

5 / 5 2018-01-22

Pierwszy zakup w tym sklepie i zapewne nie ostatni, szybko no i przede wszystkim tanio. Godny polecenia.

5 / 5 2017-12-27

Polecam!

2017-12-23

Solidny sklep

5 / 5 2017-12-19

Zamówienie zrealizowano ale trwało to zbyt długo ok. 3 tygodnie od wysłania przelewu.

5 / 5 2017-12-12

wszystko ok

5 / 5 2017-12-12

W sumie OK

2017-12-07

Zamówiłem w sklepie wiadro plastikowe. Przysłane wiadro było roztrzaskane na rogu i nie była to wina kuriera, gdyż w środku nie było odłamków - czyli już takie roztrzaskane zostało zapakowane w sklepie. Jedynym zabezpieczeniem przesyłki było... wyłożenie na dnie kilku zmiętych gazet. Z przykrością to piszę, ale nie polecałbym tego sklepu.

5 / 5 2017-11-24

profesjonalna obsługa, polecam

2017-11-20

jest wszystko oki bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-11-17

polecam

5 / 5 2017-11-13

szybka sprawna obsługa.towar bez zarzutu. warto robić u nich zakupy

2017-10-16

Bardzo solidny sklep.

2017-10-13

bardzo dobry

2017-10-11

sklep oceniam pozytywnie, zlecenie zrealizowali zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2017-10-01

Sprawnie i szybko, system informacji o przesyłce bardzo dobry

5 / 5 2017-09-23

towar ok, za to czas realizacji pozostawia dużo do życzenia.

5 / 5 2017-09-13

dostawa szybciej niz to wynikalo z zamowienia, informacje o stanie zamowienia i wysylce zawsze na czas, polecam jak najbardziej

5 / 5 2017-08-30

Polecam!!rewelacja!!!!

5 / 5 2017-08-24

polecam w 100000000000 %%%%

5 / 5 2017-08-07

szybki,niezawodny

2017-08-07

Transakcja przebiegła sprawnie.

5 / 5 2017-07-21

Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia, bardzo dobry towar. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-07-18

SUPER!

5 / 5 2017-07-14

Polecam bez zastrzeżeń@

5 / 5 2017-07-13

Bardzo dobry sklep pełen materiałów Tu sie kupuje Bardzo Polecam

5 / 5 2017-07-04

Bardzo dobry kontakt i szybka realizacja zamówienia :)

2017-06-29

Duży asortyment, przyjemny i kompetentny kontakt.

2017-05-24

Zakupiłam produkt przez serwis aukcyjny, dokonałam wpłaty natychmiast, a przesyłka przybyła po trzech tygodniach. Firma tłumaczy ten fakt tym że w pierwszej zakładce z danymi do wysyłki wyświetla się nr mojego konta bankowego. Złej baletnicy to i rąbek spódnicy ...

5 / 5 2017-05-24

Super , szybko i profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2017-05-22

profesjonalna obsługa sklepu 100% POZYTYW

5 / 5 2017-05-22

polecam!

5 / 5 2017-05-18

pozytywna

5 / 5 2017-05-17

Szybko, sprawnie i bez problemów.

5 / 5 2017-05-09

Bardzo dobry kontakt,sklep informuje o każdym rozpatrzeniu realizacji zakupu,szybka przesyłka,sklep godny zaufania,polecam!

5 / 5 2017-05-09

polecam gorąco. oby wszyscy sprzedawcy byli tacy

2017-04-26

Opóźnienie ponad 2 tygodnie od maila o otrzymaniu wpłaty. Paczka zostałą wysłana dopiero po upomnieniu się o nią w sklepie.

5 / 5 2017-04-22

polecam!!!

5 / 5 2017-04-11

pozytywna

2017-04-05

Porządny sklep z bardzo dobrą obsługa

5 / 5 2017-04-03

B. dobra firma,zlecenie wykonane szybko.POLECAM

Rzetelne opinie o Budujiremontuj.pl

Budujiremontuj.pl

Siedziba
Dopiewiec

WWW
http://budujiremontuj.pl

Email
[email protected]

Telefon
061 894 31 88

Komórka
693 650 552

Infolinia
-

Logowanie