Kategorie: / Odzież i Obuwie / Sport

Buff.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.85
opinie o Buff.pl
5 / 5 2019-03-15

wszystko ok

5 / 5 2019-03-14

Wszystko super

5 / 5 2019-03-14

Polecam

4 / 5 2019-03-06

Kolejny bardzo udany zakup.

5 / 5 2019-03-04

Jestem mega zadowolona jakością produktu

5 / 5 2019-03-03

wysoka jakość czapki, szybka obsługa, polecam

5 / 5 2019-02-26

Wszystko na najwyższym poziomie.

5 / 5 2019-02-26

Zakup udany, produkt zgodny z opisem, wysyłka szybka, 100 % zadowolenia. Polecam!

5 / 5 2019-02-24

Wszystko OK

5 / 5 2019-02-24

Szybko sprawnie zgodnie z opisem.

5 / 5 2019-02-17

Polecam

5 / 5 2019-02-16

Doskonała obsługa

5 / 5 2019-02-13

Polecam

5 / 5 2019-02-07

wszystko ok

4 / 5 2019-02-02

Szybka przesyłka i chusta jest super

5 / 5 2019-01-29

wszystko ok

5 / 5 2019-01-28

Super

5 / 5 2019-01-23

Polecam

5 / 5 2019-01-23

Wszystko super. Polecam!

5 / 5 2019-01-20

Wszystko super

5 / 5 2019-01-06

szybko, sprawnie, ok

5 / 5 2019-01-06

Wszystko fajnie i sprawnie.

4 / 5 2019-01-05

Dostawa ekspresowa. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2019-01-05

Jak dla mnie ok

5 / 5 2019-01-02

Polecam

5 / 5 2019-01-02

Łatwe zakupy. Szybka wysyłka.

5 / 5 2018-12-25

Super sklep! Polecam

5 / 5 2018-12-22

Polecam

5 / 5 2018-12-19

szybko i solidnie. produkty wysokiej jakości

5 / 5 2018-12-15

Polecam

5 / 5 2018-12-09

Wszystko ok

5 / 5 2018-12-05

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-11-24

Szybko i profesjonalnie. polecam

5 / 5 2018-11-19

Polecam

5 / 5 2018-11-19

pelen profesjonalizm

5 / 5 2018-11-15

Polecam zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2018-11-14

Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2018-11-14

Bardzo szybka wysyłka, produkt spełnił moje wymagania.

5 / 5 2018-11-14

Wszystko super, polecam:)

5 / 5 2018-11-04

Bardzo wygodny i multizadaniowy dodatek do ubioru.

5 / 5 2018-10-29

Profesjonalnie i szybko. Polecam

5 / 5 2018-10-25

Świetny produkt, dostarczony szybciej, niż się spodziewałam. Dziękuję za Waszą pracę!

5 / 5 2018-10-20

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-10-17

Szybka przesyłka, bezproblemowa transakcja, polecam!

5 / 5 2018-10-17

Superrrr sklep

5 / 5 2018-10-13

Polecam zakupy

5 / 5 2018-10-12

Szybko i profesjonalnie. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-10-12

Bez problemów.

5 / 5 2018-10-11

profesjonalnie od a do z. bezproblemowe zamówienie, szybka realizacja, super przesympatyczny dostawca, towar bez zastrzeżeń. bardzo polecam. możecie tam kupować śmiało

5 / 5 2018-10-09

Towar zgodny z opisem, przesyłka przyszła nawet szybciej, niż było podane na stronie :)

1 / 5 2018-09-26

Wszystko OK

4 / 5 2018-09-23

Szybko! Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-09-23

Wszystko bez zarzutu, polecane.

5 / 5 2018-09-22

:)))))))))))))))

4 / 5 2018-09-10

Ogólnie wszystko ok, ale bez szału wielkiej staranności.

5 / 5 2018-09-07

Wszystko w porzadku

5 / 5 2018-08-26

wszystko ok

5 / 5 2018-08-22

produkt bardzo dobry, szybka przesyłka.

5 / 5 2018-08-16

profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-08-14

Błyskawicznie. Reakcja na prośbę o wymianę błyskawiczna. Polecam.

5 / 5 2018-08-04

Przesyłak dotarła szybciutko i towar był dokładnie taki jak w ofercie.

5 / 5 2018-07-31

Jak dla mnie pełen profesjonalizm. Super kontakt ze sklepem i wszystko załatwione szybko i bez problemów. Polecam

5 / 5 2018-07-29

Wszystko sprawnie

5 / 5 2018-07-15

Pozytywny

5 / 5 2018-07-05

Polecam!

5 / 5 2018-06-21

Okej!

5 / 5 2018-06-17

Polecam.

3 / 5 2018-06-09

Między zamówieniem a wysyłką nie bylo informacjino statusie tym bardziej że wysyłka nastąpiła po kilku dniach. Przyzwyczailem sie że inne sklepy potrafią wysyłać informacje o przyjęciu zamówienia, kompletowaniu, przewidywanym terminie wysyłki. Nie zmienia to faktu że towar zgodny i wszystko ok.

5 / 5 2018-05-27

Bardzo profesjonalne podejście; Polecam

5 / 5 2018-05-15

Zamówienie zgodne z oczekiwaniem

5 / 5 2018-05-14

Super!

5 / 5 2018-05-13

Wszystko szybko, sprawnie i profesjonalnie przeprowadzone.

5 / 5 2018-05-12

Wszystko bez zarzutu, polecane.

5 / 5 2018-05-10

Szybka realizacja i fajne produkty

5 / 5 2018-05-05

Polecam

5 / 5 2018-05-03

Ok. Tak jak poprzednio.

5 / 5 2018-05-02

100% polecam

5 / 5 2018-05-01

Super, polecam

5 / 5 2018-04-24

Jak dla mnie wszystko ok

5 / 5 2018-04-23

Polecam

5 / 5 2018-04-17

Produkt jak zawsze super jakości, szybka i sprawna wysyłka.

5 / 5 2018-04-15

Super partia!

5 / 5 2018-04-04

Szybko i profesjonalnie. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-03-27

Super!

5 / 5 2018-03-26

Super, pełna profeska, polecam!

5 / 5 2018-03-18

Jestem mega zadowolona jakością produktu

5 / 5 2018-03-13

Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem.

4 / 5 2018-03-09

Polecam ,szybko tanio

4 / 5 2018-02-26

błyskawiczna dostawa. Towary świetnej jakości

5 / 5 2018-02-14

Błyskawicznie. Reakcja na prośbę o wymianę błyskawiczna. Polecam.

5 / 5 2018-02-08

Bardzo dobry kontakt, transakcja przebiegła szybko. Polecam.

5 / 5 2018-02-04

Fajnie, szybko, bez problemowo, skutecznie. Polecam

4 / 5 2018-02-02

Wszystko w porządku

5 / 5 2018-01-21

Polecam.

5 / 5 2018-01-20

Rewelacyjna szybkość realizacji zamówienia.

4 / 5 2018-01-18

Wszystko sprawnie i bez problemow

4 / 5 2018-01-18

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-01-13

wszystko bez zarzutu

5 / 5 2018-01-12

wszystko ok,

5 / 5 2018-01-07

Szybko i sprawnie!

5 / 5 2018-01-05

Super!

5 / 5 2018-01-04

Błyskawiczna przesyłka, towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-12-28

Ekstra

5 / 5 2017-12-18

Świetna jakość

4 / 5 2017-12-13

Bardzo fajna czapka. Wszystko ok.

5 / 5 2017-12-13

Super szybka wysyłka. Dobry kontakt ze sprzedającym. Towar oryginalny. Polecam.

5 / 5 2017-12-11

Polecam

5 / 5 2017-12-07

pelen profesjonalizm

5 / 5 2017-12-05

Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-12-04

Jestem zadowolona z zakupu i dostarczenia przesyłki.

5 / 5 2017-11-30

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-11-30

Udany zakup

5 / 5 2017-11-29

Bez zastrzeżeń Ok

5 / 5 2017-11-27

Wszystko super

5 / 5 2017-11-26

Profesjonalne i super szybko

5 / 5 2017-11-22

Polecam bardzo, bardzo

5 / 5 2017-11-12

Sklep ok, można dorwać coś po atrakcyjnych cenach.

5 / 5 2017-11-12

Ok.polecam

5 / 5 2017-11-10

Obsługa bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-11-09

Wszystko super. Produkt oczywiście też. Polecam

5 / 5 2017-11-07

Transakcja bezproblemowa - szybko i solidnie, to mój kolejny zakup w tym sklepie.

5 / 5 2017-10-25

Dobra obsługa, świetny towar. Dziękuję

5 / 5 2017-10-22

Wszystko ok tylko ceny mogły by być trochę niższe ;)

5 / 5 2017-10-21

Udany zakup

5 / 5 2017-10-15

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2017-10-04

Polecam zakupy

5 / 5 2017-10-01

Jakość produktów na wysokim poziomie. Zamówienie dotarło w deklarowanym terminie. Ceny producenta oraz dodatkowe promocje pozwalają zaoszczędzić nieco w portfelu. Serdecznie polecam ten sklep!!!

5 / 5 2017-10-01

Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo. Polecam

5 / 5 2017-10-01

Super

5 / 5 2017-09-29

Wszystko ok!Polecam

4 / 5 2017-09-28

Bardzo dobrej jakości komin, sprawdza się podczas jazdy na nartach. Świetnie chroni przed zimnem.

5 / 5 2017-09-23

Wszystko ok

5 / 5 2017-09-05

Wszystko perfekcyjnie.

5 / 5 2017-09-05

Zarówno mąż jak i syn są bardzo zadowoleni.

5 / 5 2017-09-04

Chustki na szyję super, cały czas w użyciu;) Polecam zakup!

4 / 5 2017-09-02

Czapka świetnej jakości. Buff trzyma poziom, polecam

5 / 5 2017-08-28

wszystko ok i sprawnie

5 / 5 2017-08-28

Bardzo pozytywna. Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2017-08-25

Nie pierwsza i na pewno nie ostatnia transakcja z Buff.pl;) bardzo rzetelna i miła obsługa, łatwy kontakt i błyskawicznie zrealizowane zamówienie. Co do produktów to na prawdę z najwyższej półki. Przetestowane pozytywnie przeze mnie, moją żonę i syna. Polecam na prawdę ciepło;)

5 / 5 2017-08-24

Wszystko ok

5 / 5 2017-08-22

Profesjonalizm!

5 / 5 2017-08-06

Wszystko sprawnie, szybko i w pełni profesjonalnie.

5 / 5 2017-08-03

Swietna.marka, czapka jak prezentowana na zdjęciach, prosty proces zakupu i szybka dostawa = brak zwrotu, czapka została i mnie. Polecam.

5 / 5 2017-08-01

Gorąco polecam

5 / 5 2017-08-01

Super polecam

4 / 5 2017-07-21

Pełna profeska

5 / 5 2017-07-14

Super!

5 / 5 2017-07-11

Wszystko super

5 / 5 2017-07-07

Bez zarzutów :)

5 / 5 2017-07-07

Pełen profesjonalizm. 100 %

1 / 5 2017-07-06

Dla mnie fatalna obsługa. Zero kontaktu, nieterminowe wysyłka. Czekałem na chustę tydzień. A pisałem, prosiłem, co więcej termin który był podany w zamówienie był OK, to i tak dostałem chusty grubo po terminie. NIE POLECAM !

5 / 5 2017-06-18

Polecam

5 / 5 2017-06-11

Super!

5 / 5 2017-06-02

Sprawnie szybko

5 / 5 2017-06-02

Suuuper... polecam

5 / 5 2017-05-27

Dziękuję!!! Jesteście super team!!!♥️

5 / 5 2017-05-16

Wszystko sprawnie, szybko i w pełni profesjonalnie.

5 / 5 2017-05-12

Szybko i bez problemu

5 / 5 2017-05-09

Nie kontaktowalem sie ze sklepem , ale realizacja zamowienia przebiegla bardzo szybko. Wszystko ok.

5 / 5 2017-05-07

Polecam zakupy. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-05-04

bardzo polecam !!!

5 / 5 2017-04-29

Wszystko OK

5 / 5 2017-04-08

Polecam!

5 / 5 2017-04-03

Polecam

5 / 5 2017-04-02

Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam!

Rzetelne opinie o Buff.pl

Buff.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://buff.pl

Email
[email protected]

Telefon
228360231

Komórka
666026641

Infolinia
-

Logowanie