Kategorie: / Dla Dzieci

Bujubuju.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Bujubuju.pl
2019-03-23

Przesyłka doszła ekspresowo, cala transakcja przebiegla doskonale, produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2019-03-22

Wielki POZYTYW polecam wszystkim

5 / 5 2019-03-12

Sklep Ok

2019-02-25

Jestem pod wrażeniem tempa i jakości realizacji zamówienia oraz komunikacji ze mną w trakcie jego realizacji

5 / 5 2019-02-01

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam!

5 / 5 2019-01-30

szybka wysyłka towar zgodny z opisem polecam

5 / 5 2019-01-17

polecam

5 / 5 2019-01-16

super huśtawka i bardzo szybka wysyłka

2019-01-06

Zakupy w tym sklepie to przyjemność. Huśtaweczka bardzo ładna i funkcjonalna. Błyskawiczna dostawa i co ważne szczegółowa informacja o stanie realizacji zamówienia. Serdecznie polecam.

5 / 5 2019-01-06

Profesjonalna obsługa i dbałość o zadowolenie klienta.

5 / 5 2018-12-20

Miły kontakt, sprawna realizacja zamówienia. Polecam!

5 / 5 2018-12-12

SUPER SKLEP POLECAM

5 / 5 2018-12-05

wszystko w jak najlepszym porządku, rewelacyjny kontakt, towar zgodny z opisem, szczerze polecam!

5 / 5 2018-12-03

Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar tak jak w opisie. Szybka wysyłka. Polecam ten sklep.

2018-11-28

suuuuper! towar dokładnie taki jak na zdjęciu, prześliczna huśtawka! bezpieczna. jest cudowna!

5 / 5 2018-11-20

Jak zwykle wszystko szybko i jasno.

2018-11-16

Błyskawiczna realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Atutem jest stały kontakt mailowy i telefoniczny. Trochę trudno zaparkować przy odbiorze osobistym - następnym razem zamówię z dostawą kurierską.

2018-11-14

Bardzo dobry

5 / 5 2018-11-14

szybko bez problemowo

2018-11-10

Solidny, wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2018-10-26

Błyskawiczne potwierdzenie zamówienia, wysyłka następnego dnia i monitorowanie przesyłki z informacją mailową do klienta/ Szybko sprawnie i profesjonalnie. Jedyna uwaga - doradzam szybką zmianę firmy kurierskiej. UPS to chyba najgorsza firma na rynku.Po raz drugi dostarczali mi przesyłkę (poprzedni zakup w innym sklepie), obie przesyłki miały uszkodzone opakowanie, a zachowanie kuriera skandaliczne!!! Zadzwonił kiedy byłam w pracy, umówiłam się na późniejszą godzinę, ale przyjechał godzinę wcześniej i zaproponował abym odebrała przesyłkę na innym osiedlu, bo on tam właśnie jest!

5 / 5 2018-10-18

Profesjonalna obsługa, otrzymany towar zgodny z podanym opisem

2018-10-16

solidny i godny polecenia

2018-10-05

Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-09-25

Jestem zadowolona; było miło, szybko z troską o klienta.Dobry system informowania.

5 / 5 2018-09-20

Bardzo sprawnie i na temat ,rzeczowe podejście do klienta GORĄCO POLECAM

2018-09-10

miła obsługa, ekspresowa dostawa

5 / 5 2018-09-06

Szybko, sprawnie i zgodnie z opisem towaru.Polecam.

5 / 5 2018-09-04

dobry kontakt szybka wysyła polecam!

5 / 5 2018-08-31

Bardzo szybka wysyłka zakupionego towaru, w razie jakich kol wiek problemów szybki kontakt sklepu z klientem.

5 / 5 2018-08-25

Wszystko w porządku.Błyskawiczna dostawa.Miły i szybki kontakt.

5 / 5 2018-08-11

super firma!polecam!

2018-08-05

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-07-25

Szybko, profesjonalnie - gorąco polecam.

5 / 5 2018-07-18

Wszystko odbyło się bardzo sprawnie, polecam.

5 / 5 2018-07-11

krzesełko - huśtawaka jest super 2 w jednym, wykonanie bardzo ładne. Jeśli chodzi o załatwienie sprawy i wysyłka to cała przyjemność w zakupach. życzę powodzenia. Alma

5 / 5 2018-06-30

Sklep godny polecenia, bardzo szybka i bez problemowa realizacja zamówienia. Krzesełko/huśtawka sprawdza się w obydwu rolach. Mała uwielbia w niej bujać się. Ma tylko jedną wadę dużo miejsca zajmuje po rozłożeniu.

2018-06-25

Bardzo miła obsługa. Szybciutka realizacja. Saneczki przywiózł nam sam szef aby były na czas ponieważ kurierzy się nie wyrabiali ze względu na pogodę. Oby więcej takich sprzedawców!!!

5 / 5 2018-06-24

Super - szybko i konkretnie

5 / 5 2018-06-19

Super obsługa, fachowe doradztwo, miły kontakt

5 / 5 2018-06-19

jestem bardzo zadowolona trzymajcie tak dalej:)

5 / 5 2018-06-18

rzetelna obsługa, szybka dostawa, jestem w pełni zadowolona

2018-06-14

dobry

5 / 5 2018-06-02

Polecam, zakupy robię w tym sklepie nie pierwszy raz i z całą pewnością mogę go polecić innym. Nie posiadam żadnych uwag.

5 / 5 2018-05-30

Transakcja przebiegła pomyślnie.Towar bez zastrzeżeń. Szybka wysyłka.

5 / 5 2018-05-24

szybko, sprawnie i profesjonalnie

2018-05-22

Wszystko w najlepszym porządku, mimo wakacyjnej przerwy...

5 / 5 2018-05-22

Wszystko w najlepszym, wzorowym porządku. Polecam

5 / 5 2018-05-18

Wszystko w porządku, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, dobru kontakt.

5 / 5 2018-05-11

bardzo szybka i profesjonalna transakcja polecam wszystkim kupującym.

2018-05-06

Niestety na stronie sklepu nie zamieścili informacji o braku większości kolorów! Bardzo mi się spieszyło więc musiałam kupić (kolor ) inny niż chciałam.

5 / 5 2018-05-05

Profesjonalna i rzetelna obsługa.Polecam.

2018-05-01

Godny polecenia

5 / 5 2018-04-30

Jestem bardzo zadowolony. Przesylka przyszla szybko i bezproblemowo.

2018-04-21

miła,bardzo sprawna obsługa. Zamówiony towar trafił do mnie szybciej niż oczekiwałam

5 / 5 2018-04-03

Bardzo dobry kontakt e-mailowy. Sklep służył pomocą przy zorganizowaniu transportu zagranicznego. Polecam.

5 / 5 2018-03-24

pozytywna

2018-03-12

Sklep godny polecenia. Realizacja zamowienia przebiegla bez zastrzezen

5 / 5 2018-03-12

Po prostu super

2018-03-09

Sklep wyjątkowo przyjazny.Zamówiłam towar którego nie było od pewnego czasu.Pracownicy sklepu byli w stałym kontakcie.Na bieżąco byłam informowana o terminie dostawy i możliwości zamówienia.Taki sposób kontaktu z klientem jest wyjątkowy i w obecnych realiach rzadko spotykany.GRATULUJĘ. Sklep godny polecenia.Ja korzystam kolejny raz.

5 / 5 2018-03-07

Towar bardzo dobrej jakości, profesjonalna obsługa podczas i po sprzedaży produktu. Kontakt na najwyższym poziomie. Polecam, szczególnie rodzicom szukającym "bujaczki" dla nieco starszych niemowląt.

5 / 5 2018-02-24

polecam sklep z pełną odpowiedzialnością.

5 / 5 2018-01-27

OGÓLNIE WSZYSTKO OK JEDYNY MANKAMENT BRAK INSTRUKCJI W JEZYKU POLSKIM!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-01-19

Bardzo fajny sklep, duzo dobrej jakości towaru po naprawde konkurencyjnych cenach! Szybka przesylka i dobry kontakt ze sklepem - na biezaco informacje co sie dzieje z przesylka i zamowieniem. Polecam!

2017-12-31

opinia pozytywna

5 / 5 2017-12-25

Wszystko w porządku, szybka wysyłka, bardzo dobry opis przedmiotu no i bardzo przystępna cena :)

5 / 5 2017-12-21

Szybka, sprawna dostawa, towar dobrze zapakowany.

5 / 5 2017-12-08

wszystko ok. Pełen profesjonalizm.Polecam.

2017-12-07

Mam trochę mieszane uczucia co do sklepu. Przesyłka była faktycznie ekspresowa, cena najniższa jaką znalazłam w internecie, towar całkiem nieźle zapakowany (choć firmie kurierskiej jakimś cudem i tak udało się zdeformować pudło...). Kontakt ze sklepem... No cóż - na pierwszego maila odpowiedź dostałam błyskawicznie, na drugiego z kolejnym pytaniem (zadanym jeszcze na długo przed zakupem) odpowiedzi się nie doczekałam. Natomiast największy dylemat miałam na temat tego, czy aby nie odesłać zakupionej huśtawki, ponieważ produkt nie wydawał się do końca nowy - raczej poekspozycyjny, o czym nie było mowy ani w korespondencji do mnie ani na stronie sklepu (mocno ubrudzone wszystkie nóżki huśtawki tak, jakby huśtawka stała złożona na podłodze przez jakiś czas i taca do jedzenia pokryta jakimiś pojedynczymi zabrudzeniami i porysowana w taki sposób, jakby ją ktoś próbował w kilku miejscach o dość sporej powierzchni doczyścić i szorował ją jakimś środkiem do czyszczenia). Poza tym mam też pewne wątpliwości co do oryginalności huśtawki, a przynajmniej pewnych jej elementów składowych, ponieważ tak jak nawet pokazują zdjęcia na stronie sklepu, oryginalne huśtawki Sauberr mają logo na froncie tacy do karmienia, a moja taca nie była ologowana. Przed odesłaniem huśtawki powstrzymało mnie generalnie tylko to, że sam produkt po złożeniu działał w sumie bez zarzutu, a ja nie miałam specjalnie czasu, żeby pojechać w ciągu kolejnych 10 dni do kuriera, ani ochoty, żeby ewentualnie szarpać się ze sklepem - choć przyznam, że być może zwrot przebiegłby bez problemów ze strony sklepu - tego nie wiem, bo nawet nie spróbowałam... Ogólnie opinię wystawiam raczej pozytywną, ale nie wiem, czy poleciłabym ten sklep swoim znajomym.

5 / 5 2017-11-15

Jeden z NAJLEPSZYCH sprzedających z jakim współpracowałem. Konkretny, sympatyczny i NATYCHMIASTOWY kontakt (mimo poniedziałku wielkanocnego), BŁYSKAWICZNA wysyłka (w środę przedpołudniem paczka była już u mnie), towar dokładnie jak w opisie. POLECAM! Brak komentarza

5 / 5 2017-11-09

towar bardzo dobry,szybka i sprawna obsługa

5 / 5 2017-11-09

Sklep OK, Kontakt OK,

5 / 5 2017-10-15

Polecam gorąco!

5 / 5 2017-10-14

ogólnie jestem zadowolona

5 / 5 2017-09-27

Z pewnością bardzo dobry, rzetelnie i szybko obsługujący klientów sklep. Oczywiście godny polecenia. Jakość produktu bez zarzutu, całkowita zgodność przedmiotów z opisem, bez niespodzianek.

5 / 5 2017-09-22

Bardzo profesjonalna obsługa i bardzo dobry kontakt

2017-09-19

Warto kupować w tym sklepie

5 / 5 2017-09-12

polecam ten sklep

5 / 5 2017-09-11

Szybka i sprawna dostawa, towar porzadnie zapakowany i w 100% zgodny z oferta, polecam !

5 / 5 2017-09-09

Szybko, niedrogo i wygodnie. Towar dobrej jakości, sympatyczny kurier. Informacja mailem na bieżąco.

5 / 5 2017-09-02

szybka i sprawna transakcja. towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-08-25

Bardzo fajny sklep z fajnymi produktami. Polecam

2017-08-22

wszystko bez zarzutu, dobra informacja, przejrzyste zasady

5 / 5 2017-08-21

To co niemożliwe w innych sklepach ONI załatwiają od ręki. Szybko, fachowo i dobry kontakt.

5 / 5 2017-08-20

Świetny sklep, bardzo dobry kontakt zarówno mailowy oraz telefoniczny. Szybka realizacja zamówienia. Towar bez zarzutu. Szczerze polecam!!! Warto!!

2017-08-12

Bez zarzutu.

5 / 5 2017-07-31

Transakcja przebiegła bardzo szybko, sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-07-09

Błyskawiczna realizacja, miła obsługa. Gorąco polecam, wzorowy sklep.

5 / 5 2017-07-04

Sklep i produkt bez zastrzeżeń, również terminowość dostawy zgodnie z umową. Polecam!

2017-07-01

dobry

5 / 5 2017-06-20

Doskonale i szybko przeprowadzona transakcja. Polecam

5 / 5 2017-05-17

Polecam z całego serca. Po pierwsze - huśtawka się okazała strzałem w dziesiątke - córeczka ją uwielbia. Po drugie - ja jestem bardzo zadowolona, ponieważ zamiast 2 sprzętów - krzesełka do karmienia i huśtawki - mam jeden. Złożyłam własnoręcznie w 15 minut, więc jest to naprawdę łatwe:) Dobry jakościowo towar i porządny sklep. Bardzo miłe zaskoczenie po kilku nietrafionych zakupach przez internet ostatnio.

5 / 5 2017-05-14

ok

2017-05-10

pozytywny, ekspresowa wysyłka.

5 / 5 2017-04-19

ok

2017-04-17

produkt wysokiej jakości, estetycznie zapakowany. Kontakt wzorowy.

5 / 5 2017-04-08

Super sklep! Błyskawiczna wysyłka, a przy okazji informacja na e-mail o stopniu zaawansowania zamówienia.

5 / 5 2017-03-30

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-03-28

Gorąco polecam sklep bujubuju. Towar w 100%satysfakcjonujący. Huśtawka bardzo stabilna, wszystko zgodne z opisem

Rzetelne opinie o Bujubuju.pl

Bujubuju.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://bujubuju.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 390 9146

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie