Kategorie: / Odzież i Obuwie / Dla Dzieci

Bukietdlabobasa.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Bukietdlabobasa.pl
5 / 5 2019-02-20

Dostępne bukiety są przepiękne i godne polecenia. Transakcje przebiegają szybko i sprawnie, a co za tym idzie ze sprzedającymi ma się świetny kontakt. Ogólnie wszystko super. Bukiety godne polecenia. Dziękuję za transakcję. Pozdrawiam

5 / 5 2018-09-26

Bardzo mila i szybka obsługa. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2018-06-21

bardzo dobra obsługa, skorzystałam z e sklepu kolejny raz i jestem zadowolona

5 / 5 2018-06-19

Rodzice malucha są zauroczeni ,ja jestem ogromnie zadowolona z zakupu ,cieszę się , że zrobiłam wszystkim taką frajdę . Pomysł extra ,efekt jeszcze bardziej .Świetny zakup,oszczędność czasu ,super ,super i jeszcze raz super !!!!!!!!!!!!!!!

2018-06-03

Znakomity pomysł, nic tylko przyklasnąć!

5 / 5 2018-03-31

Przede wszystkim szybko, sprawnie i miło, aż chce się kupować

2018-03-17

Sprawnie i rzetelnie

2018-03-07

Świetny kontakt z paniami właścicielkami, wszystko załatwione z najwyższą starannością i przepiekny produkt. Na pewno nie raz i nie dwa będę jeszcze zamawiać bukieciki.

2017-12-06

Pomysłowa usługa (skorzystałam dwukrotnie), doskonała, sprawna obsługa, niewygórowane ceny. Mogę tylko polecić :)

5 / 5 2017-09-19

Kolejny raz zamówiłam śmieszny prezencik dla dwóch zaprzyjaźnionych mam. Już wiedziałam, że przesyłka będzie starannie wykonana i dobrze zabezpieczona. Bukiet i torcik znów były śliczne, śmieszne i rozczulające. Polecam wszystkim odwiedzającym młode mamy i ich pociechy!

2017-08-17

Sprawnie przeprowadzona transakcja, jak najbardziej pozytywna ocena

5 / 5 2017-06-24

Bukiet wzbudził zachwyt rodziców adresata:) Wysłany szybko, żadnych problemów z wysyłką do innego kraju, informowanie o wysyłce. Polecam sklep serdecznie:) Przy następnej okazji wrócę na zakupy.

5 / 5 2017-05-25

bukiet dla bobasa to rewelacyjny prezent.Zamawiałam już drugi raz i znowu strzał w dziesiątkę.Polecam wszystkim bo naprawdę cieszy i zaskakuje obdarowanych.

5 / 5 2017-05-02

Polecam sklep! Natychmiastowa wysyłka, a "tort dla bobasa", który zamówiłam jest bardzo estetyczny i śliczny.

5 / 5 2017-04-25

Niestety dla mnie nie widziałam bukietu, zaś osoba nim obdarowana była zachwycona. Transakcja przeprowadzona profesjonalnie

Rzetelne opinie o Bukietdlabobasa.pl

Bukietdlabobasa.pl

Siedziba
Katowice

WWW
http://www.bukietdlabobasa.pl

Email
[email protected]

Telefon
0 604 403 180

Komórka
0 604 403 180

Infolinia
-

Logowanie