Kategorie: / Pozostałe

Bumzabawki.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Bumzabawki.pl
2019-01-28

Już dwa razy skorzystałam z oferty tego sklepu i mogę powiedzieć tylko jedno - REWELACJA :)I to pod każdym względem :)

5 / 5 2018-11-10

Rewelacyjne zabawki i książeczki, super kontakt ze Sprzedającym i super błyskawiczna przesyłka:)

5 / 5 2018-08-11

Fajny sklep, fajne zabawki, rozmawia się z fajnymi ludźmi, a nie z automatami. Bardzo dobre zdjęcia produktów! Tak jak piszą, tak szybko wysyłają, brawo! Żeby wszystkie sklepy internetowe tak działały... ba!

5 / 5 2018-07-04

Błyskawiczna przesyłka i informowanie klienta o statusie paczki na bieżąco bardzo sobie cenię. Świetny wybór ciekawych zabawek i plus za to, że są też książki - można zamówić w jednej paczce. Polecam!!!

5 / 5 2018-05-21

Sprawna, szybka usługa. Dostawa również bez zwłoki. Bardzo polecam ten sklep.

2018-03-08

Bardzo dobry kontakt, towar w dobrej cenie, duży wybór wszelkich towarów. Uczynni i solidni sprzedający.

5 / 5 2017-11-28

Szybka i sprawna realizacja zamówienia :-)

2017-10-24

Świetny sklep. Mają wspaniały asortyment. Przesyłkę otrzymałam błyskawicznie. Na drugie dzień po zamówieniu i to rano.

5 / 5 2017-09-26

Świetny sklep z mądrymi zabawkami dla dzieci. Duży wybór, produkty dostępne od ręki- błyskawiczna wysyłka. Kontakt z sprzedawcą bardzo dobry. Polecam!

2017-09-22

Wyszukany asortyment, czytelna i przejrzysta strona sklepu, jasne kategorie produktów. Bardzo dobre informowanie klienta.

Rzetelne opinie o Bumzabawki.pl

Bumzabawki.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.bumzabawki.pl

Email
[email protected]

Telefon
502 450 092

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie