Kategorie: / Odzież i Obuwie

Butik-kesi.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.86
opinie o Butik-kesi.pl
5 / 5 2019-03-02

Towar zgidny z opisem, dobra jakość, polecam butik.

4 / 5 2019-02-28

Bardzo pozytywnie oceniam sklep oraz wysyłkę

5 / 5 2019-01-17

polecam

5 / 5 2019-01-11

Polecam

5 / 5 2019-01-06

super

5 / 5 2019-01-01

Profesjonalna obsługa Szybka dostawa

4 / 5 2018-12-27

Godny polecenia

5 / 5 2018-12-18

Jestem bardzo zadowolona, zamówienie zostało zrealizowane 100%

5 / 5 2018-12-15

POLECAM INNYM !

5 / 5 2018-12-03

Profesjonalna obsługa. Transakcja przebiegła bez problemu, sprawnie i szybko. Można by jedynie pomyśleć nad możliwością paczkomatow, żeby trochę obniżyć koszty wysylki

5 / 5 2018-11-17

Czapka ciepła, pięknie wykonana. Realizacja ekspresowa. POLECAM

5 / 5 2018-11-04

Super

5 / 5 2018-10-30

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-10-17

Jakość i obsluga na wysokim poziomie. Sukienka bardzo dobrej jakości w pięknym kolirze. Polecam!

5 / 5 2018-10-17

Ogólnie jestem bardzo zadowolona z obsługi i zamówionego towaru..

5 / 5 2018-09-23

Polecam zakupy. Bardzo sprawna obsługa, towar dostarczony bardzo szybko. Komunikacja z obsługą na wysokim poziomie, informacje o przesyłce na bieżąco.

5 / 5 2018-09-14

polecam

5 / 5 2018-09-12

profesjonalne podejście do klienta.

5 / 5 2018-09-09

Bardzo fajny sklep, Polecam

5 / 5 2018-09-07

Polecam!!

5 / 5 2018-09-03

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

4 / 5 2018-08-21

Błyskawiczna wysyłka.

5 / 5 2018-08-19

Polecam

5 / 5 2018-08-17

Dostawa błyskawiczna, sukienki piękne , wszystko jak najbardziej w porządku.

5 / 5 2018-08-11

Polecam jak najbardziej szybka wysyłka kontakt dobry towar godne uwagi bardzo mi się podoba i zgadza się z opisem Polecam bardzo

5 / 5 2018-07-29

Szybko, sprawnie, towar zakupiony porządny i bardzo ładny. Szczerze polecam!!!

4 / 5 2018-07-21

Polecam :)

5 / 5 2018-07-21

Czapka taka jak na zdjęciu ;) super wykonana, mnie i wszystkim dookoła się bardzo spodobała

5 / 5 2018-07-19

Bardzo dobra

5 / 5 2018-07-18

Szybkie zakupy

5 / 5 2018-07-12

Super sklep internetowy zamówiony towar przyszedł w jeden dzień☺

5 / 5 2018-07-08

Ekspresowa przesyłka, towar zgodny z zamówieniem, przystępna cena ;) wszystko super, polecam

4 / 5 2018-06-30

Super obsługa i expresowa dostawa ☺ Polecam

5 / 5 2018-06-25

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-06-20

:-)))

4 / 5 2018-06-12

Szkoda, że sklep nie oferuje darmowych zwrotów.

5 / 5 2018-06-10

Profesjonalna obsługa,szybka dostawa,jakość rewelacyjna.Polecam

5 / 5 2018-06-07

Wszystko Ok/Polecam

5 / 5 2018-06-04

Profesjonalna obsługa Szybka dostawa

5 / 5 2018-05-31

Profesjonalna obsługa, polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-05-18

Polecam!

5 / 5 2018-05-15

Polecam

5 / 5 2018-04-29

planowo

5 / 5 2018-04-24

Super

5 / 5 2018-04-23

Wszystko super Polecam !!!

5 / 5 2018-04-11

Transakcja przebiegła pomyślnie.

4 / 5 2018-04-10

kolor nie ten co wybrałam, ale że zastanawiałam się też nad tym co dostałam więc nie robiłam zwrotu.

5 / 5 2018-04-08

Bardzo dobra obsługa czapka i komin rewelacyjne bardzo miękkie i z pokarmem w środku

5 / 5 2018-04-07

Cały czas wracam do tego sklepu

5 / 5 2018-04-07

Towar wysokiej jakości. Polecam

5 / 5 2018-03-26

Polecam wszystkim

5 / 5 2018-03-25

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-02-20

Bardzo miła obsługa i przemiły Pan

5 / 5 2018-02-15

szybka realizacja

5 / 5 2018-02-15

Super

5 / 5 2018-02-04

bardzo dobra

4 / 5 2018-01-30

Towar zgodny z opisem. Sprawna wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-01-22

Bardzo fajny sklep, szybka wysyłka, zamówiłam sukienkę a następnego dnia już została mi doręczona. Nadmienię że sukienka sylwestrowa którą zamówiłam jest ekstra,wygodna, dobra jakość materiału. Polecam! :)

4 / 5 2018-01-21

Szybka obsluga

5 / 5 2018-01-10

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Sukienka bardzo ładna. Polecam

5 / 5 2018-01-10

Rewelacja

5 / 5 2018-01-09

Polecam :)

5 / 5 2018-01-06

Moje oczekiwania zostały spełnione

5 / 5 2018-01-03

Polecam

4 / 5 2018-01-02

Jestem zadowolona z przebiegu tranzakcji

4 / 5 2017-12-28

Wysyłka szybka, asortyment w przystępnych cenach, zdjęcia produktu zrobione dokładnie, nie są przekolorowane, niestety opis produktu czasem nie jest zgodny z prawdą (skład materiału się nie zgadza, materiał jest sztywny a miał zawierać 10% elastanu) ogólnie Ok.

5 / 5 2017-12-13

Super

4 / 5 2017-12-11

Profesjonalna obsługa klienta. Szybka wysyłka. Fajne ciuszki. Polecam.

5 / 5 2017-12-03

Super.

5 / 5 2017-11-30

Super

5 / 5 2017-11-29

Komplecik zimowy uroczy,pompony równiez:)

5 / 5 2017-11-19

wszystko ok. polecam wszystkim

4 / 5 2017-11-11

Zdjecia nie oddaja faktycznego stanu zakupionego towaru.

5 / 5 2017-11-04

Polecam

5 / 5 2017-10-31

Jestem zadowolona

5 / 5 2017-10-22

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Butiku Kesi.Polecam

5 / 5 2017-09-20

Polecam,zgodnie z opisem,miła obsługa,wszystko ok

5 / 5 2017-09-15

Szybko sprawnie polecam

5 / 5 2017-07-29

wszystko super! !! Już składam kolejne zamówienie :-)

5 / 5 2017-07-03

Bardzo szybka wysyłka

5 / 5 2017-06-28

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2017-06-23

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-06-19

Wszystko OK ;-)

5 / 5 2017-06-12

Zamawiałam bluzę dla znajomej. Super, że są podane wymiary ubrania - dzięki temu dobrałyśmy idealny rozmiar. Kolory piękne, żywe i nasycone - pod tym względem zdjęcia w pełni oddają rzeczywistość. Wykonanie bardzo dobre, przesyłka dobrze zapakowana, szybka realizacja zamówienia. Polecam, jak widzę, wysoka jakość nie idzie w parze z ceną - tutaj nie wykosztujemy się zbytnio, a w zamian otrzymamy wartą uwagi rzecz.

5 / 5 2017-06-11

Szybko, miło i przyjemnie. Polecam sklep.

5 / 5 2017-06-01

Profesjonalna obsluga. Towar bardzo dobrze zapakowany szybka wysylka bluzka bardzo kobieca.

5 / 5 2017-05-22

Śliczna sukienka zgodna z opisem polecam ;)

5 / 5 2017-05-17

super obsługa, polecam

5 / 5 2017-04-24

Szybko i sprawnie. Produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2017-04-08

polecam!

Rzetelne opinie o Butik-kesi.pl

Butik-kesi.pl

Siedziba
Tuszyn

WWW
http://butik-kesi.pl

Email
[email protected]

Telefon
42 2110780

Komórka
-

Infolinia
42 2110780

Logowanie