Kategorie: / Odzież i Obuwie / Pozostałe

Butki.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Butki.pl
2019-03-19

wszystko w jak najlepszym porzadku

2019-03-17

Po prostu rewelacja!

5 / 5 2019-02-22

jest super

5 / 5 2019-02-08

Bardzo fajne produkty, polecam.

5 / 5 2019-02-08

Super towar przystepne ceny. Miałam okazję kupić śniegowce w sklepie. Sprawdzają się są takie jak w opisie i warte swojej ceny.

2019-01-27

Obsluga klienta wzorowa i zgodna z wszelkimi zasadami sztuki handlowej. Z przyjemnoscia i bez obaw mogę polecic innym kupujacym.

5 / 5 2019-01-18

Wszystko na wysokim poziomie. Jestem bardzo zadowolona z transakcji.

5 / 5 2019-01-18

Sklep godny polecenia, szybkie poradnictwo, wysyłka również,

5 / 5 2019-01-17

polecam

5 / 5 2019-01-14

Bardzo miła i szybka obsługa,polecam innym ten sklep.

2019-01-08

Bardzo dobra obsługa

5 / 5 2019-01-04

super sprzedawca!!!!!!!!!!!!!!!!

2018-12-30

sklep i sprzedający godny polecenia

5 / 5 2018-12-29

Nie mam żadnych zastrzeżeń, bardzo szybka dostawa,kontakt bez problemu, wymiana towaru szybka i bez komplikacji.

2018-12-16

Bardzo poelcam e-sklep. Buciki dzieciece sa bardzo doberj jakości, ładne modele i bardzo korzystne ceny

5 / 5 2018-12-03

Chciałbym polecić ten sklep ze względu na niesamowicie szybką dostawę oraz towar zgodny z tym, co opisano na stronie. Ponadto, kontakt telefoniczny był bardzo miły, mimo moich wątpliwości dotyczących produktu. Pracownik skutecznie odpowiadał na moje pytania i udzielił informacji, które okazały się w 100% prawdziwe. Zdecydowanie zamierzam tam jeszcze robić zakupy.

5 / 5 2018-12-03

Polecam ten sklep, ponieważ paczka została wysłana bardzo szybko, a towar odpowiadał opisowi. Kontakt telefoniczny był bardzo miły i przyjemny, mimo moich pewnych obaw co do produktu, pracownik udzielił mi informacji, które okazały się w 100% prawdziwe. Na pewno będę tam jeszcze robić zakupy.

5 / 5 2018-11-19

Transakcja udana,szybka i profesjonalna.Polecam !!

2018-10-11

miła obsługa, chętnie doradzi

5 / 5 2018-10-09

jestem bardzo zadowolona z obsługi zamówienia, a buty bardzo dobre, nie uszkodzone, nowiutkie, super!

Rzetelne opinie o Butki.pl

Butki.pl

Siedziba
SIEPRAW

WWW
http://www.butki.pl

Email
[email protected]

Telefon
12 393 17 18

Komórka
784576563

Infolinia
-

Logowanie