Kategorie:

Butomania.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.66
opinie o Butomania.pl
5 / 5 2019-03-20

Wystawiam ocenę za dostawę i zgodność produktu 10/10. Paczka na drugi dzień w domu. Produkt jak na zdjęciach. W dodatku cena wybranych butów była bardzo atrakcyjna.

5 / 5 2019-03-19

profesjonalnie, szybko, bezproblemowo. POLECAM

3 / 5 2019-03-05

Sklep szybko obsługuje i wysyła towar. Zamówiłem u nich Lacoste Bowerey 4024, rozkleiły się w 2 miesiące - do tego jeszcze w okolicy pięty materiał się uszkodził i nie da się w nich chodzić. Po naprawie gwarancyjnej: zostały po klejone ( nigdy nie były prane - co zostało zasugerowane) w okolicy pięty są uszkodzenia mechaniczne nie podlegające gwarancji. Czyli sobie tam sam zrobiłem specjalnie w nich chodząc. Po 2 miesiącach nadają się na śmieci. 240zł w błoto

5 / 5 2019-02-28

Ok

4 / 5 2019-02-21

Super, super, super! Super buty! Super szybka wysyłka!

4 / 5 2019-02-16

Błyskawiczna wysyłka, polecam!

5 / 5 2019-02-03

Polecam sklep w 100%

5 / 5 2019-02-01

OK wszystko

5 / 5 2019-01-28

wszystko ok.

5 / 5 2018-12-25

Wszystko sprawnie i szybko ,tanio

5 / 5 2018-12-21

Profesjonalna obsługa,polecam kontrahenta.

5 / 5 2018-12-10

Super sklep, buty oryginalne, duży wybór, ceny bardzo atrakcyjne. Przesyłki dostępne bardzo szybko. Bardzo dobry i miły kontakt. Czego można więcej wymagać?! Kupiłem buty w za dużym rozmiarze, zwrot pieniędzy natychmiastowy, bez zbędnych formalności. Polecam każdemu. Dziękuję i pozdrawiam.

4 / 5 2018-11-12

Wszystko ok. Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-11-03

ok

5 / 5 2018-10-30

ok :)

4 / 5 2018-10-16

dobry szybki

5 / 5 2018-10-03

Bardzo dobry

5 / 5 2018-09-19

Poprostu super

5 / 5 2018-09-08

Wszystko w jak najlepszym porządku, tak ekspresowe zakupy to czysta przyjemność :) Gorąco polecam.

5 / 5 2018-09-07

Polecam!

5 / 5 2018-09-05

100% zadowolenia, miła obsługa, super towar i szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2018-09-03

Bardzo dobra i sprawna obsługa zamówienia. Towar w 100% zgodny z opisem

5 / 5 2018-08-19

Bardzo udana transakcja. Ekspresowa realizacja zamówienia. Produkt zgodny z moimi oczekiwaniami. Bardzo atrakcyjne ceny!

5 / 5 2018-08-16

Transakcja przebiegła pomyślnie i w błyskawicznym czasie. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-08-09

polecam

4 / 5 2018-07-29

ok.

5 / 5 2018-07-26

Szybka przesyłka buty ekstra.

5 / 5 2018-07-23

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-07-22

Wszystko szybko i sprawnie, buty dobrze zapakowane

4 / 5 2018-07-18

Sprzedawca rzetelny, godny polecenia.

4 / 5 2018-07-14

Cena niższa niż w innych sklepach, więc polecam. Jedyne czego nie polecam, to wybieranie przesyłki pocztą polską. Lepiej postawić na kuriera lub odbiór w paczkomacie.

5 / 5 2018-07-10

Bardzo szybka realizacja zamówienia :)

5 / 5 2018-07-04

Wszystko jest ok. Szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-07-03

Buty zgodne z opisem. Gorąco polecam

5 / 5 2018-06-30

Polecam !!!!!

4 / 5 2018-06-27

Coolowski

5 / 5 2018-06-24

Polecam

4 / 5 2018-06-05

bardzo dobrze

4 / 5 2018-06-02

spoko

5 / 5 2018-06-01

Wszystko super

5 / 5 2018-05-31

Transakcja przegiegła bardzo szybko i sprawnie Polecam!!

5 / 5 2018-05-30

wszystko szybko, sprawnie, bez problemów, polecam

5 / 5 2018-05-28

super ceny

5 / 5 2018-05-08

Profesjonalne podejście do klienta,szybka dostawa poleciłam znajomym którzy również złożyli zamówienie. Polecam!!!

5 / 5 2018-04-28

wszystko zgodne z opisem transakcja błyskawiczna !!!! polecam

5 / 5 2018-04-18

Wszystko się zgadza. Oryginalny produkt, wysłany od ręki. Polecam z całego serca

4 / 5 2018-04-18

Wszystko OK, towar zgodny z opisem, dostawa w miarę szybka, cena w porządku. Polecam

5 / 5 2018-04-08

polecam

4 / 5 2018-04-03

Sklep godny polecenia, paczkę dostałem po 4 dniach

5 / 5 2018-03-24

Realizacja zamówienia super sprawnie. Produkt zgodny z opisem, pełnowartościowy. Bardzo pomocna tabela rozmiarów, przed otrzymaniem butów snowboardowych w życiu nie miałem żadnych na stopach a te co przyszły są idealnie dopasowane.

5 / 5 2018-03-22

Wysyłka błyskawiczna. Towar zgodny z opisem. Jestem zadowolona. Polecam.

5 / 5 2018-03-03

Sklep godny polecenia. Szybka przesyłka. Towar zgodny z opisem. Na pewno zrobię jeszcze zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-02-25

transakcja przebiegła pomyslnie. a towar zgodny z opisem. Polecam w pełni ten sklep.

5 / 5 2018-02-01

polecam!!!

4 / 5 2018-02-01

Szybko, sprawnie, polecam.

4 / 5 2018-01-24

Bardzo szybka i sprawa odpowiada i realizacja zamowienia

5 / 5 2018-01-15

POLECAM>

5 / 5 2018-01-05

Bardzo szybka i sprawna akcja. Zdecydowanie polecam.

4 / 5 2017-12-25

Dobry kontakt, towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-12-17

wszystko ok

4 / 5 2017-12-15

Bardzo porządny sklep, szanujący swoich klientów i spełniający wszystkie obietnice!

5 / 5 2017-12-09

Rewelacyjnie

5 / 5 2017-12-09

Super

5 / 5 2017-12-08

Szybka i sprawnie dostałem przesyłkę, polecam

4 / 5 2017-12-03

Szybka realizacja zakupów, dobra obsługa techniczna.

3 / 5 2017-11-30

Otrzymałam nie te buty, ktore zamówiłam, co prawda kurier z paczką na wymianę został wyslany. Buty zwróciłam, gdyż okazaly sie za małe. Zwrot pieniędzy otrzymalam za same buty, bez zwrotu kosztów poniesionych na wysyłkę, którą Butomania za tę wysyłkę sobie liczy, chociaz mogłaby być ona w gratisie. Reasumując; mnóstwo zamieszania, nie polecam i nigdy więcej nie skorzystam z oferty sklepu.

5 / 5 2017-11-29

Dobrze oceniam sklep,nie mam zastrzeżeń .

5 / 5 2017-11-16

Nie można się do niczego przyczepić. Ekstra.

4 / 5 2017-11-12

Polecam

5 / 5 2017-11-11

Szybka i sprawnie dostałem przesyłkę, polecam

1 / 5 2017-11-06

Nie polecam tego sklepu bo ewidentnie nie chcą rozpatrywać pozytywnie uzasadnionych reklamacji. Po roku sporadycznego użytkowania buty Adidas za 249 zł rozkleiły się. Pani w sklepie w Bydgoszczy przyjęła je, sama stwierdzając " o rozkleiły się". Po 1,5 tygodniu czasu zostaję powiadomiony, że ich rzeczoznawca stwierdził uszkodzenie mechaniczne i reklamacja nie będzie uwzględniona. Zastanawiam się nad powołaniem innego rzeczoznawcy, ale brakuje mi czasu aby to wszystko załatwiać i iść ze sprawą do sądu.

5 / 5 2017-10-30

Bardzo szybko bardzo sprawnie super obsługa.. Polecam

5 / 5 2017-10-29

Towar oryginalny wszystko ok profesjonalne powiadomienia o statusie i realizacji przesyłki.szybka dostawa, gorąco polecam.

5 / 5 2017-10-23

Sklep godny polecenia

4 / 5 2017-10-19

spoko, ale na stornie sklepu w opisie cholewki butya był materiał syntetyczny i skóra, a jak buty przyszły okazało się, że wstawki nie są ze skóry naturalnej tylko z ekoskóry....

5 / 5 2017-09-27

Rewelacyjny

5 / 5 2017-09-27

Profesjonalna obsługa klienta. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-09-25

Szybka realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2017-09-10

Profesjonalnie

5 / 5 2017-09-06

Wszystko ok

5 / 5 2017-08-23

Super buty, kolor, obsługa.

5 / 5 2017-08-14

Bardzo sprawna transakcja Polecam

4 / 5 2017-08-10

Pozytywna

5 / 5 2017-07-28

super

5 / 5 2017-07-28

polecam towar oryginalny ,kontakt i przebieg transakcji wzorowo

3 / 5 2017-07-23

Buty ok, przesyłka gorzej (paczkomat). Szło od poniedziałku 10 rano, do środy - o 22 odbierałam. A szło z tego samego miasta. Planowane dostarczenie (wg strony) było na 29, czyli wtorek.

4 / 5 2017-07-21

Polecam!

5 / 5 2017-07-20

bardzo dobra

5 / 5 2017-07-17

Wielki pozytyw, serdecznie polecam sklep !

4 / 5 2017-07-11

Bardzo miła obsługa. Polecam sprawdzenie wcześniej odpowiedniego rozmiaru obuwia. To nie wina sklepu A producenta.

5 / 5 2017-06-23

jak najbardziej wszystko ok ;) polecam !!

4 / 5 2017-06-14

Pozytywna

5 / 5 2017-06-08

Godne polecenia

4 / 5 2017-06-04

Przesyłka dotarła przeszybko i bardzo sprawnie. Miałem pewne obawy, ale naprawdę polecam!

5 / 5 2017-06-03

super

5 / 5 2017-05-31

Bardzo miła obsługa klienta, szybka wysyłka plus towar zgodny z opsiem. Polecam :)

5 / 5 2017-05-22

Szybko towar zgodny z opisem atrakcyjną cena polecam

5 / 5 2017-05-17

Wszystko ok

4 / 5 2017-05-01

Super sklep

5 / 5 2017-04-24

Szybko i sprawnie, swietny towar, natychmiastowa wysylka, polecam!!!

5 / 5 2017-04-14

Polecam

5 / 5 2017-04-12

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2017-04-05

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2017-03-31

Wszystko w jak najlepszym porządku.

Rzetelne opinie o Butomania.pl

Butomania.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.butomania.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie