Kategorie: / Odzież i Obuwie

Butsklep.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.96
opinie o Butsklep.pl
5 / 5 2019-03-23

krótki czas realizacji zamówienia, profesjonalne podejście do klienta, polecam

3 / 5 2019-03-21

Profesjonalna obsługa , szybka przesyłka , polecam wszystkim i dziękuję . :)

5 / 5 2019-03-13

Bardzo polecam! Pełen profesjonalizm na każdym kroku! Nigdy nie spotkałam się z tak wspaniałą obsługą :)

5 / 5 2019-03-12

Naprawde bez porownania Super przez duze S Buty rewelacyjne , wysylka po 14 godzinach w domu Co tu wiecej chcciec.

5 / 5 2019-03-07

Doskonale

5 / 5 2019-03-04

Ekspresowa wysyłka, przemiła i profesjonalna obsługa. Polecam serdecznie.

5 / 5 2019-03-03

Bardzo polecam sklep, buty są piekne i zgodne z opisem. Szybka i miła obsluga. Dziekuje i polecam

5 / 5 2019-02-28

Bardzo szybka wysyłka, w 100 % zgodne z opisem. Polecam Sprzedającego.

5 / 5 2019-02-19

Polecam, ekspresowa obsługa, transakcja przebiegła bez zarzutów.

5 / 5 2019-02-04

Świetna i szybka obsługa. Buty w bardzo dobrej cenie.

5 / 5 2019-01-29

Transakcja okazała sie nie prawidłowa. Nie czytaja wiadomosci ze chce sie rozmiar buta swoj tylko pewnie losuja jaki by tu sprzedac!!!!!! Bo ja NIE JESTEM ZADOWOLONA Z USLUGI, ZAMAWIAŁAM ROZMIAR BUTA 39 A WYSŁALI 36

5 / 5 2019-01-23

Super sklep!

5 / 5 2019-01-20

Jestem bardzo zadowolony, jakość produktu jak i cena rewelacja

5 / 5 2019-01-19

Polecam. Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem

5 / 5 2019-01-13

Świetny produkt, błyskawiczna wysyłka. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2019-01-12

Wszystko na 5

5 / 5 2019-01-07

Super, wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2018-12-29

Serdecznie polecam sprzedawcę i jego produkty. Wszystko sprawnie i na temat.

5 / 5 2018-12-24

obsługa pierwsza klasa

5 / 5 2018-12-23

Bardzo szybka przesyłka. Byłam zaskoczona- zamówienie przeszło następnego dnia do poludnia. Brdzo polecam.

5 / 5 2018-12-15

Ekstra sklep!!!!

5 / 5 2018-12-14

Glany pasują idealnie.Szybka dostawa.Polecam. :)

5 / 5 2018-12-13

Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-12-12

Wszystko super . Polecam!

5 / 5 2018-12-12

Polecam zakupy w tym sklepie, szybko i bezproblemowo!

5 / 5 2018-12-11

transakcja przeprowadzona perfekcyjnie. Polecam

5 / 5 2018-12-03

Profesjonalna i bardzo szybka obsługa, znakomity kontakt, bardzo polecam! Dobrze, gdyby wszyscy mieli takie własnie podejście do klienta.

5 / 5 2018-12-02

Szczerze polecam. Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2018-11-25

Profesjonalizm na najwyższym poziomie

5 / 5 2018-11-24

Obsługa na najwyższym poziomie. Bardzo dobry kontakt. Zawsze po transakcji zapytanie, czy wszystko w porządku. Na pewno dokonam zakupów jeszcze nie jeden raz w tym sklepie.

5 / 5 2018-11-19

Super buty, szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-11-18

Jestem bardzo zadowolona obsługi, szybkości dostawy i jakości produktu. Polecam!

5 / 5 2018-10-30

Bardzo bym chciała żeby inne sklepy miały tak dobry poziom obsługi. Towar super zapakowany,szybka przesyłka. Jeśli szukasz sklepu który da ci pewność,że zlecenie będzie na pewno zrealizowane i chcesz być informowany o każdym etapie zrób zakupy właśnie tutaj:-) POLECAM

4 / 5 2018-10-29

Profesjonalna obsługa polecam ten sklep

5 / 5 2018-10-21

Serdecznie polecam, buty dotarły do mnie nawet wcześniej, niż oczekiwałam, rozmiar był dobry i wygląd oraz stan także był bez zarzutów.

5 / 5 2018-10-21

Super sprzedawca,gorąco POLECAM!!!!

5 / 5 2018-10-17

Bezproblemowe zakupy! Buty świetnej jakości, dobrze opisane w ofercie, bezpiecznie zapakowane. Przesyłka błyskawiczna-pełen profesjonalizm. Polecam!!!

5 / 5 2018-10-14

Nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Dobry towar, dobrze zapakowany, błyskawicznie przysłany i miły sprzedawca (co wcale nie jest takie oczywiste)

5 / 5 2018-10-10

super jestem bardzo zadowolona wszystko w jak najlepszym stanie

5 / 5 2018-10-09

Profesjonalna obsługa , szybka przesyłka , polecam wszystkim i dziękuję . :)

5 / 5 2018-09-30

Buty idealne, szybka dostawa, super cena

5 / 5 2018-09-27

Bardzo sprawna obsługa

5 / 5 2018-09-25

Wysyłka ekspresowa. Towar zgodny z opisem. Wysokiej jakości. Polecam

5 / 5 2018-09-18

Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-09-17

Bardzo gorąco polecam sklep . Szybko, profesjonalnie, z miłym akcentem w środku. Warto kupować

5 / 5 2018-09-13

wszystko ekstra! ekspresowa wysyłka, towar pięknie zapakowany

5 / 5 2018-09-07

Polecam

5 / 5 2018-08-28

SZYBKO, SPRAWNIE, PRODUKT ZGODNY Z OPISEM.

5 / 5 2018-08-28

Bardzo polecam ten sklep towar zamówiony idealny zgodny z opisem, dostawa bardzo szybka, miła obsługa Bardzo polecam

5 / 5 2018-08-27

Bardzo rzetelna obsługa. Transakcja szybka i sprawna!

5 / 5 2018-08-26

szybko,przesyłka darmowa, polecam !!!

5 / 5 2018-08-14

Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-08-01

Profesionala obsluga wysylka szyba produkt spelnia swoja role wszystko ok Polecam.

5 / 5 2018-07-28

Obsługa sympatyczna, wysyłka ekspresowa, wszystko zgodne z opisem. Rewelacja, polecam na 100% ! :)

5 / 5 2018-07-27

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam !!

5 / 5 2018-07-24

Super sklep. Obsługa bardzo profesjonalna i sprawna. Moje zamówienie zostało wysłane w dzień złożenia i na następny dzień już miałam zakupy u siebie. Dziękuję i pozdrawiam :)

4 / 5 2018-07-21

Polecam zakupy w tym sklepie. Przesyłka dotarła bardzo szybko

5 / 5 2018-07-21

Szczerze polecam

5 / 5 2018-07-21

Obsługa bardzo szybko odpowiada na pytania, miła i pomocna. Buty które zamówiłam były już u mnie na następny dzień. Jestem bardzo zadowolona i na pewno jeszcze tu wrócę

5 / 5 2018-07-19

Pełna profeska ;)

5 / 5 2018-07-16

Bardzo przyjemnie robi się zakupy w sklepie tak profesjonalnym. Wszystko terminowo i błyskawicznie. Buty zdążyły dojść przed urlopowym wyjazdem a czasu było bardzo mało. Samo obuwie wygodne. W pełni spełnia oczekiwania. Co do obsługi ewentualnych reklamacji , nie wiem.. nie było potrzeby sprawdzania.

5 / 5 2018-07-11

Trampki idealne,rozmiarówka dobrze podana,bardzo szybka wysyłka.Gorąco polecam :)

5 / 5 2018-07-02

Bez problemów i przyjaźnie. Pełna satysfakcja.

5 / 5 2018-06-17

profesjonalna obsluga,idealny kontakt,szybka wysylka,polecam sklep w 100%

5 / 5 2018-06-17

Przesyłka dotarła w nienaruszonym stanie. Natychmiastowa wysyłka. Polecam

5 / 5 2018-06-16

Bardzo szybka realizacja zamówienia, zdecydowanie na plus! Bieżąca informacja dotycząca zamówienia na każdym etapie. Szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja. Towar zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2018-06-11

Najlepszy sklep internetowy z obuwiem. Polecam.

5 / 5 2018-06-09

SUPER!!!!!

5 / 5 2018-05-20

Polecam! wczoraj zamówione buty mam dziś na nogach:) Buty też solidnie wykonane, piękne i wygodne, jeszcze raz polecam za solidność, szybkość , podejście do klienta naprawdę super!

5 / 5 2018-05-19

Szybka dostawa, polecam sklep

5 / 5 2018-05-10

Wszystko w jak najlepszym porządku, szybka wysyłka i wszystko zgodnie z zamówieniem :)

5 / 5 2018-05-10

Wszystko działa dokładnie tak jak można sobie wymarzyć

5 / 5 2018-05-09

Szybko i sprawnie, polecam

5 / 5 2018-05-09

Polecam wszystkim

5 / 5 2018-05-07

Fachowa i szybka obsługa, jestem bardzo zadowolona zarówno z samego produktu, jak również z obsługi. Polecam

5 / 5 2018-04-29

Wszystko super!!!!

5 / 5 2018-04-23

Wszystko super!!! Począwszy od zamówienia po zwrot (niestety w moim przypadku,nie z winy sklepu) .Sprawnie ,szybko ,pełna profeska!!! Tak trzymajcie! Polecam z czystym sumieniem.Pozdrawiam!

5 / 5 2018-04-21

Błyskawiczna wysyłka , buciki świetnie wyglądają !

5 / 5 2018-04-10

Pełna profeska!

5 / 5 2018-04-07

Doskonale

5 / 5 2018-04-04

Buty doszły z prędkością światła - na drugi dzień, więc za to chapeau bas! Gdyby były ciut tańsze byłabym jeszcze szczęśliwsza ;-)

5 / 5 2018-03-30

Profesjonalna obsługa, szybka przesyłka. Po sprzedażowa opieka. POLECAM

5 / 5 2018-03-19

Jestem mega zadowolona obsługa super miła a buciki przepiękne i megawygodne:O)

5 / 5 2018-03-12

Wszystko super

5 / 5 2018-03-11

Szczerze polecam. Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-03-08

polecam!

5 / 5 2018-03-07

Super obsługa . Polecam.

5 / 5 2018-02-28

Kupiłem kapcie - crocsy. Jakość obsługi tego sklepu jest rewelacjna, szybka wysyłka i miły kontakt email. Amerykański standard obsługi klienta! Bardzo polecam!

5 / 5 2018-02-26

Bardzo polecam ich sklep. Jestem bardzo zadowolona. Dzięki wielkie. Pozdrawiam. Lidka

5 / 5 2018-02-18

Polecam wszystkim! Doskonała obsługa klienta, szybka wysyłka i profesjonalizm. Nie wspominając o miłej niespodziance od firmy

5 / 5 2018-02-17

Super obsługa , buty orginalne, idealny sprzedawca !, polecam

5 / 5 2018-02-17

Dobry zakup w miłej atmosferze.Polecam i dziękuję za szybką wysyłkę towaru.

5 / 5 2018-02-15

Co mogę napisać ? Same superlatywy jedynie,wszystko w jak najlepszym porządku,buty dostarczone w tempie wręcz błyskawicznym. POLECAM

5 / 5 2018-02-14

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy na tej stronie.

5 / 5 2018-01-31

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-01-29

Produkt zgodny z opisem. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Przesyłka dotarła na drugi dzień roboczy.

5 / 5 2018-01-25

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-01-17

Szybko, sprawnie, profesjonalnie, przyjaźnie i zgodnie z opisem. Szczerze polecam Butsklep.pl.

5 / 5 2018-01-16

Wszystko super, bardzo szybka przesylka i swietnie zapakowana ;)

5 / 5 2018-01-15

Wszystko super. Polecam!!!

5 / 5 2018-01-05

szybko , sprawnie

5 / 5 2018-01-01

Wszystko super

5 / 5 2017-12-21

Na pewno jeszcze nie raz skorzystam! Buty Swietne, dobrze wykonane, cena przystępna, szybciutka obsługa! Polecam!!!

5 / 5 2017-12-21

Bardzo dobry kontakt. Miła obsługa. Błyskawiczna przesyłka. Polecam

5 / 5 2017-12-15

Polecam

5 / 5 2017-12-08

Buty idealne, przesyłka extra. nic Dodać nic ująć :)

5 / 5 2017-12-06

Bardzo miła i szybka obsługa.POLECAM

5 / 5 2017-11-22

Zakup udany obsługa profesjonalna,chętnie skorzystam jeszcze z zakupów w tym sklepie.

5 / 5 2017-11-17

Bardzo ładne, wygodne. Polecam

5 / 5 2017-11-12

Idealny sklep! Wszystko odbyło się mega-szybko, sprawnie i w przemiłej atmosferze. Darmowe opcje wysyłki, informacja na każdym kroku, również po zakupie zapytano o stan zadowolenia :) A buty są po prostu super! Jestem maksymalnie zadowolona! Zdecydowanie POLECAM wszystkim zakupy w tym sklepie!!!

5 / 5 2017-11-12

Gorąco polecam sklep. Obsługa profesjonalna. Bardzo szybka wysyłka.

5 / 5 2017-11-10

Profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2017-11-07

polecam :)

5 / 5 2017-11-06

Wszystko super.

5 / 5 2017-10-30

Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem, sympatyczna obsługa. Polecam :-)

5 / 5 2017-10-26

Jak najbardziej polecam ten sklep! Zamówiłam buty, które okazały się za ciasne, odesłałam bezpłatnie. Znalazłam inne i expresowo przysłano mi kolejną parę. Tym razem było ok, nie musiałam odsyłać, choć nadal miałam taką możliwość. Pełen profesjonalizm!

5 / 5 2017-10-20

polecam, szybko, solidnie i zgodnie z oczekiwaniami

5 / 5 2017-10-18

Przesyłka przyszła bardzo szybko. Produkt jak najbardziej ok. Polecam zakupy.

5 / 5 2017-10-11

Wszystko ok, polecam

5 / 5 2017-10-10

Wszystko zgodne z opisem. Szybka wysyłka i dobra obsługa.

5 / 5 2017-10-07

super sklep!

5 / 5 2017-09-25

Wszystko idealnie

5 / 5 2017-09-22

BARDZO POLECAM MIŁO I PROFESJONALNIE!!!

5 / 5 2017-09-16

Pełna profeska!

5 / 5 2017-09-12

Polecam ten sklep! Świetna obsługa.

5 / 5 2017-09-03

Bucikidobrze zapakowane. Dodatkowe fleki. Wszystko super. Wysyłka ekspres

5 / 5 2017-08-24

Bardzo dziekuje za profesjonalizm,buty do mnie jako klienta dotarly bardzo szybko.Orginalnie byly zapakowane,otrzymalam kupon rabatowy na kolejny zakup,po znizce.Jedna mam tylko uwage,by pakujacy sprawdzali dokladnie towar, bo na jednym sandale mialam widoczny klej,i nie wygladalo to estetycznie.Wiec Prosze by ,kontrolowac dokladnie jakosc towarow wysylanych do klienta. Ogolnie jestem bardzo zadowolona,buty spenily moje oczekiwania. Dziekuje I napewno polece Panstwa sklep innym klientom. Pozdrawiam. Monika.

5 / 5 2017-08-13

Profesjonalna,miła i szybka obsługa. Polecam

5 / 5 2017-08-11

Wszystko tak jak powinno być:-)

5 / 5 2017-08-06

bardzo dobry sklep! szybka dostawa. Świetne buty (izolowane), tanie ceny. Polecam!

5 / 5 2017-08-02

Wszystko na 6+

5 / 5 2017-08-01

Wszystko zgodne z opisem, polecam.

5 / 5 2017-07-30

Wysyłka w dniu zamówienia, paczka dotarła następnego dnia. Polecam sklep. 100% zadowolenia.

5 / 5 2017-07-27

Polecam! Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem :)

5 / 5 2017-07-27

Bardzo miły kontakt. Polecam. Wielki pozytyw.

5 / 5 2017-07-22

obsługa super butki ok wysyłka ekspres, polecam

5 / 5 2017-07-15

Szybko, sprawnie, towar w 100% zgodny z opisem. B.dobra cena. Darmowa wysyłka. Polecam

5 / 5 2017-07-06

Jestem mega zadowolona obsługa super miła a buciki przepiękne i megawygodne:O)

5 / 5 2017-06-27

Transakcja przebiegła pomyślnie. Zakupiony towar dotarł bardzo szybko. Polecam.

5 / 5 2017-06-27

Super

5 / 5 2017-06-20

Towar zgodny z opisem, szybka realizacja, polecam.

5 / 5 2017-06-12

Polecam, obsługa na najwyższym poziomie

5 / 5 2017-06-08

Wszystko szybko, sprawnie, bez żadnych problemów :) Kontakt ze sprzedającym na najwyższym poziomie. Opis przedmiotu w 100% zgodny z rzeczywistością. Transakcja jak najbardziej udana. Dziękuję i polecam :)

5 / 5 2017-06-07

Butki przepiękne, mega wygodne. Paczka porządnie zapakowana, przyszła na drugi dzień po zamówieniu. Bardzo miła i solidna obsługa. Polecam ten sklep w 100%! :)

5 / 5 2017-06-04

Cała transakcja od zakupu, po przesyłkę, przez idealny produkt i na koniec zainteresowanie ze strony sklepu. Wszystko celująco. Polecam z czystym sumieniem :)

5 / 5 2017-06-04

Wszystko ok. Buty ładne wygodne zgodne z opisem. Polecam!!!

3 / 5 2017-05-28

Wysyłka bardzo szybko zrealizowana i tak samo szybko odrzucona reklamacja.Kupiłam jedyny raz i nigdy więcej.Nie polecam ,wina jest zawsze kupującego ,to on zniekształcił buty .Wina fabryczna nie istnieje .Żenada.

5 / 5 2017-05-17

Nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń. Polecam z pełnym przekonaniem:)

5 / 5 2017-05-14

Dobra i szybka obsługa, towar dobrej jakości

5 / 5 2017-05-10

Ekstra!

5 / 5 2017-05-07

Produkt w 100% zgodny z opisem, dostarczony błyskawicznie a obsługa rzeczowa i profesjonalna - polecam serdecznie!

5 / 5 2017-05-02

Wszystko idealnie.

5 / 5 2017-04-30

Polecam zakupy w tym sklepie - towar zgodny z zamówieniem, szybka dostawa.

5 / 5 2017-04-30

Dobra obsługa, szybka dostawa i świetne buty.

5 / 5 2017-04-28

Pełen profesjonalizm. Polecam wszystkim

5 / 5 2017-04-27

Polecam

5 / 5 2017-04-25

Wzorowy sprzedawca! Eksperowa wysyłka i buciki jeszcze piękniejsze niż na zdjęciach :)

5 / 5 2017-04-24

Wszystko zgodne z opisem, polecam!!!

5 / 5 2017-04-18

Buty śliczne, dostawa super szybka, obsługa przemiła - dziękuję i polecam

5 / 5 2017-04-13

Bez zarzutu, blyskawiczna przesyłka

5 / 5 2017-04-10

Wszystko ok. Goraco polecam.

5 / 5 2017-04-09

Sklep super. Duży wybór. Szybka przesyłka. Dobry kontakt ze sklepem. Wszystko jak należy. Polecam!

5 / 5 2017-04-08

Wszystko na najwyższym poziomie! Towar wysłany tego samego dnia,jakość super i słodki prezent dla dziecka

5 / 5 2017-04-02

Świetna obsługa sklepu i dobra jakosc butów.

5 / 5 2017-03-29

Buty są świetne oraz bardzo wygodne. Dostawa bardzo szybka, profesjonalna obsługa ze strony sklepu. Gorąco polecam!

Rzetelne opinie o Butsklep.pl

Butsklep.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
https://www.butsklep.pl/

Email
[email protected]

Telefon
800 703 007

Komórka
-

Infolinia
800 703 007

Logowanie