Kategorie: / Odzież i Obuwie

Butydlamalucha.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Butydlamalucha.pl
5 / 5 2019-03-25

Bardzo udane zakupy,szybko,przyjemnie i bezproblemowo, butki piękne;-)

5 / 5 2019-03-19

Polecam zakupy w tym sklepie. Szybka dostawa. Zadowolenie w 100%☺

5 / 5 2019-03-17

Szybko i solidnie

5 / 5 2019-03-17

Polecam

5 / 5 2019-03-05

Szybko i w dobrej cenie

2019-02-28

Realizacja zamówienia błyskawiczna

5 / 5 2019-02-19

Polecam

5 / 5 2019-02-12

Polecam :-)

5 / 5 2019-02-11

Buciki zgodne z opisem, przesyłka dostarczona następnego dnia od zamówienia. Gorąco polecam.

5 / 5 2019-02-08

pozytywna

5 / 5 2019-01-20

Super

5 / 5 2019-01-11

Buciki trafiły do mnie w błyskawicznym tempie bez żadnych zastrzeżeń. Świetny kontakt z sprzedającym! Polecam w 100%

5 / 5 2019-01-09

Polecam zakupy w tym sklepie. To nie pierwsze moje zakupy tutaj j na pewno nie ostatnie!

2019-01-03

Na pewno to nie ostatnie moje zakupy w Waszym sklepie :)

5 / 5 2018-12-13

Profesjonalna obsługa, polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-12-10

Profesjonalna obsługa. Szybka realizacja

2018-12-04

Kupuje od 6 lat buty dla synka dla siebie i męża w tym sklepie. Zero zwrotów!!!

5 / 5 2018-11-21

Wszystko super i bez problemu.

5 / 5 2018-11-09

Super! Polecam ;)

5 / 5 2018-10-26

Polecam

5 / 5 2018-10-12

Buty zgodne z opisem i bardzo szybka realizacja

5 / 5 2018-10-06

super buty są świetne

5 / 5 2018-09-20

Super buciki polecam każdemu

5 / 5 2018-09-12

Polecam!

5 / 5 2018-08-29

Profesjonalna obsługa, szynka realizacją.Buty super,wszystko zgodnie z opisem. Polecam!

5 / 5 2018-08-29

Wszystko super.Gorąco polecam

5 / 5 2018-08-12

Profesjonalnela obsługa, szyba realizacja :)

5 / 5 2018-08-11

Polecam !!!

5 / 5 2018-08-08

Wszystko ok.

5 / 5 2018-08-05

Polecam dobre ceny

5 / 5 2018-07-26

Szybka sprawna wysyłka buty zgodne z opisem bardzo polecam

5 / 5 2018-07-24

jestem bardzo zadowolona. Produkt zgodny z opisem.Szybka przesyłka

5 / 5 2018-07-08

Transakcja przebiegla szybko i profesjonalnie. Buty identyczne jak na zdjęciach. Opis zgodny z rzeczywistością. Gorąco polecam ☺

5 / 5 2018-07-02

Bardzo szybkie i sprawne zakupy! Polecam!

5 / 5 2018-06-22

Gorąco polecam towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-06-21

Kupiłem 3 duże torby w super cenie. W okazja jak nigdzie indziej.

5 / 5 2018-06-16

Kolejne udane zakupy. Polecam sklep.

5 / 5 2018-06-14

Profesjonalnie. Buty niestety zwróciłam ale nie było najmniejszego problemy ze zwrotem pieniędzy. Szybko i przyjemnie

5 / 5 2018-06-01

Buty super, polecam sklep! :)

5 / 5 2018-05-22

To były kolejne zakupy w tym sklepie :) Kolejne udane. Wszystko idealnie wymierzone także o zwrotach nie ma mowy :) polecam gorąco

5 / 5 2018-05-19

Profesjonalna obsługa. 100% POLECAM

5 / 5 2018-05-10

Polecam mega szybka wysyłka

5 / 5 2018-05-09

Super polecam

5 / 5 2018-05-08

Bardzo szybka wysyłka w 100% produkt zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2018-05-01

Zgodne z opisem polecam

5 / 5 2018-05-01

Polecam. Dużo promocji i dobre ceny. Często korzystam z tego sklepu.

5 / 5 2018-04-29

Wszystko w jak najlepszym porządku. Zaksięgowane, spakowane, wysłane. Towar zgodny z opisem, szybko i sprawie. Polecam

5 / 5 2018-04-24

Polecam zakupy w sklepie

5 / 5 2018-04-14

Szybka wysyłka. Butki swietne. Zamawialam już trzy razy

2018-03-29

Bardzo fajne i lekkie buciki.

2018-03-24

Butki swietne no i wysyłka ekspresowa.

5 / 5 2018-03-20

Wszystko super :)

5 / 5 2018-03-14

Zamówiłam dwie pary. Wysyłka mega szybko mimo, że każda para szła z innego magazynu. Paczki doszły jednym zamówieniem. Towar zgodny z opisem, rozmiar również. To kolejne buty, które zamówiłam w tym sklepie i na pewno nie ostatnie. Polecam.

5 / 5 2018-03-09

Wszystko sprawnie i profesjonalnie. To już któryś z kolei mój zakup w tym sklepie. Zawsze byłam zadowolona. Szczególnie pomocne przy zakupie są podane rzeczywiste wymiary wkładek butów.

5 / 5 2018-03-08

Witam. Bardzo godny polecenia sprzedawca, super obuwie.

5 / 5 2018-02-25

Wszyatko ok.polecam

5 / 5 2018-02-09

Jestem stałym klientem sklepu. Kupowałam już wielokrotnie i za każdym razem jestem bardzo zadowolona. Zarówno z produktu jak i z obsługi. Na pewno jeszcze wrócę.

5 / 5 2018-01-30

profesjonalna obsługa klienta i ekspresowa wysyłka

5 / 5 2018-01-25

Moga polecam

5 / 5 2018-01-15

SZYBKA I PROFESJONALNA WYSYŁKA

2018-01-14

Jestescie najlepsi

5 / 5 2018-01-04

Ogólnie super! Buty które na innych stronach 280 zł kupiłam za 180! Do tego szybka wysyłka, i super obsługa polecam

2018-01-04

transakcja przebiegła pomyślnie

2017-12-27

Wszystko oki

5 / 5 2017-12-25

Polecam

5 / 5 2017-12-11

Polecam

5 / 5 2017-11-28

Polecam.

5 / 5 2017-11-10

Profesjonalna obsluga, szybka przesyłka, polecam każdemu sklep.

5 / 5 2017-10-29

Polecam

5 / 5 2017-10-27

Polecam

2017-10-20

Ok :-)

5 / 5 2017-10-18

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-10-01

POLECAM :)

2017-09-29

Wszystko jak należy, buty okazały się za duże, ale odesłałem z odstąpieniem od umowy i po 2 dniach dostałem maila o akceptacji. Czekam tylko na zwrot pieniędzy.

2017-09-19

Polecem

2017-09-12

wszystko pięknie

5 / 5 2017-09-11

Polecam.

5 / 5 2017-08-01

Polecam w 100%

5 / 5 2017-07-30

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie!Szybko,sprawnie,doskonały kontakt.

5 / 5 2017-07-19

bardzo szybka i pomocna obsługa, towar zgodny z zamówieniem, polecam sklep super

5 / 5 2017-07-06

Polecam

5 / 5 2017-06-20

Wszystko ok. Buty super. Zgodne z opisem. Polecam.

5 / 5 2017-06-09

Profesjonalna obsługa. Polecam bardzo serdeczne. Buty cudne.

2017-06-07

Very good and great

5 / 5 2017-05-28

Wszystko super polecam

2017-05-17

Sklep jak najbardziej godny polecenia. Natomiast firma kurierska (DHL) to katastrofa. Musiałam jeździć do oddziału i szukać kuriera,żeby odebrać paczkę.

5 / 5 2017-05-15

Profesjonalna obsługa. Zwrot można oddać w jednym ze sklepów w Krakowie bez żadnych problemów. Polecam

2017-05-14

Bardzo sympatyczna wyczerpującą fachową obsługa sklepu

5 / 5 2017-04-16

Polecam zakupy

5 / 5 2017-04-01

Super sklep internetowy

Rzetelne opinie o Butydlamalucha.pl

Butydlamalucha.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://butydlamalucha.pl

Email
[email protected]

Telefon
509 608 743

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie