Kategorie: / Odzież i Obuwie / Sport

Butyjana.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.77
opinie o Butyjana.pl
5 / 5 2019-03-24

Profesjonalna obsługa polecam.

5 / 5 2019-03-24

Sklep godny polecenia, przesyłka dotarła po 2 dniach od zamówienia.

5 / 5 2019-03-22

Bardzo szybki kontakt ze sprzedającym i ekspresowa przesyłka zamówienia

4 / 5 2019-03-14

Profesjonalnie

5 / 5 2019-03-02

Polecam!

5 / 5 2019-02-28

wszystko ok

5 / 5 2019-02-14

Szybka i miła obsługa,

5 / 5 2019-01-28

Polecam buty firmy ASICS, ale polecam również super obsługę sklepu BUTYJANA.PL

5 / 5 2019-01-23

Profesjonalna firma . bardzo szybka wysyłka.

5 / 5 2019-01-17

Polecam wszystkim, sklep, wszystko sprawnie i zgodne z opisem. Szybka wysyłka

5 / 5 2019-01-17

szybka realizacja, produkty zgodne z opisami, nie ma problemu w razie konieczności wymiany.

5 / 5 2019-01-17

Polecam

5 / 5 2019-01-13

Swietna

5 / 5 2019-01-10

Polecam ten sklep

5 / 5 2019-01-09

Zawsze jest super

5 / 5 2019-01-03

Zakupiłam męskie buty Lacosty długo się wahałam gdzie je nabyć, z uwagi utrudniony zakupu nr 39,5 i miłą dokładną informacje telefoniczną. Po raz drugi wybrałam butyjana. Buty ładne i numeracja właściwa.

4 / 5 2019-01-02

Polecam ten sklep każdemu, wszystko odbyło się bez żadnych komplikacji i produkt dostałem taki, jaki było mi dane widzieć na ekranie.

4 / 5 2018-12-31

Wszystko odbyło się bez problemów.

1 / 5 2018-12-30

Nie polecam tego sklepu. Nie dość, ze nie potrafią zrozumieć prostej informacji, że adres na który poprzednio były zamawiane buty jest nieaktualny to jeszcze nie uznają reklamacji, gdzie ewidentnie jest wina producenta. Zamówiłam reebok classic i po około 3 miesiąca popękała skóra, mimo, ze buty były impregnowane regularnie. Uznali, ze zostały przemoczone, wiec jest moja wina.

4 / 5 2018-12-28

Ok , zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2018-12-22

Polecam! To już przynajmniej 4 zakup butów w tym sklepie i na pewno nie ostatni

4 / 5 2018-12-19

Ocena pozytywna

5 / 5 2018-12-18

Wszystko w najlepszym porządku. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-12-16

Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie Poleca

5 / 5 2018-12-11

WSZYSTKO jak należy!!! :)

5 / 5 2018-12-10

Polecam!

5 / 5 2018-12-10

jest ok.

5 / 5 2018-12-04

Polecam

5 / 5 2018-11-30

Naprawdę bardzo gorąco polecam :)

4 / 5 2018-11-26

buty sa wspaniale, niestety paczka zostala zepsuta w transporcie ale butom nic sie nie stalo. bardzo polecam ten sklep!

5 / 5 2018-11-25

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2018-11-16

Profesjonalna obsługa. wysyłka trwała ponad 24 h wbrew deklaracjom na stronie

5 / 5 2018-11-15

wszystko super

5 / 5 2018-11-14

Zakup trafny, szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2018-11-11

Pozytywnie

5 / 5 2018-11-11

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-11-09

bardzo dobra

5 / 5 2018-11-06

Polecam sklep, szybka realizacja i brak problemów.

5 / 5 2018-10-23

Super sklep

3 / 5 2018-10-23

Jestem zadowolony

5 / 5 2018-10-21

Szybko, miło i przyjemnie :o)

5 / 5 2018-10-19

Polecam

5 / 5 2018-10-14

Nie slyszalem o tym sklepie wcześniej. Sprawdzilem opinie i potwierdzam. Swietny sklep.

5 / 5 2018-10-05

profesjonalnie towar zgodny z opisem polecam

5 / 5 2018-10-02

Świetny wybór butów na stronie. Realizacja zamówienia ekspresowa a satysfakcja z cudownych nowych butów dla mnie i żony bezcenna :)

5 / 5 2018-09-29

Super sklep. Polecam gorąco.

5 / 5 2018-09-28

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-09-28

świetny sklep, bardzo szybka realizacja zamówienia, polecam gorąco.

5 / 5 2018-09-27

Super

5 / 5 2018-09-23

super sprawnie i szybko.polecam

5 / 5 2018-09-18

szybko,na temat, bezproblemowo, polecam

5 / 5 2018-09-17

Polecam serdecznie

5 / 5 2018-09-16

Polecam

5 / 5 2018-09-13

Polecam.

5 / 5 2018-09-13

profesjonalnie i szybko. Towar super. Polecam!

5 / 5 2018-09-09

Transakcja na poziomie ☺ buty rewelka....polecam ten model

5 / 5 2018-09-09

Profesjonalnie, szybko, z przyjemnością.

5 / 5 2018-09-08

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, a buty wyglądają lepiej niż na zdjęciu, przede wszystkim są oryginalne, więc ode mnie zaufanie w 100 % :) naprawdę polecam :)

5 / 5 2018-09-07

Polecam , dla mnie to najlepszy wybór !

5 / 5 2018-09-07

Polecam szybko sprawnie tanio

5 / 5 2018-09-06

Wszystko ok, transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2018-08-30

Polecam zakupy w tym sklepie. Szybko i sprawnie, udane zakupy.

5 / 5 2018-08-28

Korzystałam już nie raz i wracam do tego sprzedawcy. Błyskawiczna przesyłka, solidnie, POLECAM!

5 / 5 2018-08-20

Zakup udany.

5 / 5 2018-08-16

Bardzo szybka przesyłka, buty jeszcze lepsze niż się spodziewałam :)

5 / 5 2018-08-16

Polecam.

5 / 5 2018-08-15

Szybka i sprawna obsługa, bezproblemowy zwrot towaru.

5 / 5 2018-08-15

Profesjonalna obsługa, gorąco polecam. Transakcja przebiegła milo, szybko i przyjemnie.

5 / 5 2018-08-09

Perfekcja

5 / 5 2018-08-04

Profesjonalna obsługa .Polecam sklep.

5 / 5 2018-07-27

Super

4 / 5 2018-07-21

Polecam wszystkim Ten sklep od kilku lat robię to zakupy nigdy żadnych awarii realizacja dwa do trzech dni

5 / 5 2018-07-19

Polecam, profesjonalna, szybka obsługa, wszystko zgodne z opisem

5 / 5 2018-07-17

Super

5 / 5 2018-07-13

Jestem bardzo zadowolona z zakupu . :*

4 / 5 2018-07-04

Polecam bez wahania

5 / 5 2018-07-03

Szybko,sprawnie,miła i konkretna obsługa,POLECAM

5 / 5 2018-06-30

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja.

5 / 5 2018-06-30

szybko i bez problemów POLECAM

5 / 5 2018-06-25

Bardzo szybko i sprawnie -polecam

5 / 5 2018-06-25

Towar zgodny z opisem,szybka wysyłka,super kontakt

5 / 5 2018-06-20

Profesjonalna obsługa klienta. Buty zgodne z opisem. Ekspresowa dostawa. Polecam.

5 / 5 2018-06-18

Spokojnie 10/10 przyszło po 1 dniu od wysyłki

5 / 5 2018-06-13

rewelacja od lat jest super

4 / 5 2018-06-09

Szybko, sprawnie , bez zastrzeżeń. Towar zgodny z opisem. Polecam :)

4 / 5 2018-06-05

Transakcja przebiegła szybko i zgodnie z zamówienie. Polecam!

4 / 5 2018-05-31

Polecam

5 / 5 2018-05-30

Wszystko tak jak powinno być

5 / 5 2018-05-28

szybko sprawnie poleCam w 100%

5 / 5 2018-05-27

Wszystko bez zarzutu.Polecam Serdecznie:-)

5 / 5 2018-05-26

polecam profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-05-24

superrrrrrr

4 / 5 2018-05-17

.....

4 / 5 2018-05-17

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-05-16

profesjonalna obsługa, polecam

5 / 5 2018-05-16

Pełni profesjonaliści

5 / 5 2018-05-10

ok, polecam

5 / 5 2018-05-06

Bardzo szybko i sprawnie. Buty zgodnie z opisem. Wymiarówka ok. Polecam

5 / 5 2018-05-06

Kurier zadzwonił, żeby się upewnić, że ktoś jest w domu jak napisałem w notce. Buty przyszły w ciągu 3 dni. Wszystko jak trzeba. Na ten moment nie mam na co narzekać.

5 / 5 2018-05-05

Bardzo sprawnie i szybko dostałam paczkę

5 / 5 2018-05-04

Wszystko ok.

5 / 5 2018-05-02

Naprawdę sklep godny polecenia!

4 / 5 2018-05-02

Transakcja bardzo szybka,pudełko zgniecione, ale buty w nienagannym stanie :)

4 / 5 2018-04-30

wszystko ok. realizacja zamówienia expresowa.

5 / 5 2018-04-29

Profesjonalna obsługa,towar bardzo dobrej jakości...gorąco polecam wszystkim!!!! Wysyłka ekspresowa.

2018-04-28

W piątek złożyłem zamówienie. We wtorek zniknęło ze strony. Po telefonie okazuje się, że mają to zamówienie w systemie, lecz z powodu reorganizacji nie widzę go. Ale obiecują, że wyślą we wtorek. W czwartek rano dzwonię, czy wysłali. Okazało się, że jednak nie. Tego samego dnia dzwonią, że nie mogą mi wysłać butów, bo w pudełku jest pomyłka i rzekomo jest tam inny rozmiar i inny kolor niż na pudełku... WTF? :)

5 / 5 2018-04-24

Kilka lat już dokonuje zakupów w tym sklepie i za każdym razem obsługa na wysokim poziomie - polecam

5 / 5 2018-04-14

Polecam

5 / 5 2018-04-09

Szybko, towar idealny polecam

5 / 5 2018-04-06

Profesjonalnie, szybko i bezproblemowo. Polecam

5 / 5 2018-04-04

Luxxxx

5 / 5 2018-04-04

Polecam

4 / 5 2018-04-01

To były moje kolejne zakupy w tym sklepie. Jak najbardziej polecam i z całą pewnością tu wrócę.

5 / 5 2018-04-01

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2018-03-30

Przesyłka ekspresowa, produkt zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2018-03-16

Polecam!

5 / 5 2018-03-14

profesjonalizm, wszystko ok ,polecam

5 / 5 2018-03-13

Wszystko przebiegło pomyślnie. Buty ok.

5 / 5 2018-03-12

Polecam zakupy w tym sklepie.Zgodnie z opisem, szybka wysyłka.

5 / 5 2018-03-11

Buty w najlepszej cenie, ekspresowa przesyłka, z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep.

4 / 5 2018-03-09

Wszystko zgodne z opisem, szybka wysyłka. Polecam wszystkim ;)

5 / 5 2018-03-08

Jestem zadowolony z butów. Są orginalne,bardzo szybka przesyłka.Polecam ten sklep !!!

5 / 5 2018-03-01

Polecam bardzo sprzedawcę

5 / 5 2018-02-26

SUPER SPRZEDAWCA , POLECAM.

5 / 5 2018-02-19

Gitmajonez

1 / 5 2018-02-18

zamówienie nie zostało zrealizowane.

5 / 5 2018-02-16

Bardzo szybka realizacja. Ceny przystępne. Zakup w 100% spelnia moje oczekiwania.

4 / 5 2018-02-11

Absolutny profesjonalizm. To moje kolejne zakupy na przestrzeni ostatnich 4ch lat i znów jestem zadowolony. Tym razem przesyłka szła odrobinę dłużej ale sądzę, że to raczej firma kurierska się nie spisała.

5 / 5 2018-02-04

Buty w stanie idealnym, profesjonalnie zapakowane. Polecam ten sklep!

5 / 5 2018-01-31

Szybka dostawa. Okazało się, że buty Under Armour mają chyba zawyżoną numerację i okazały się trochę za małe. Jasny sposób wymiany na większy rozmiar. Ponowna szybka dostawa. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-01-31

Profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2018-01-30

Wszystko suuuper!!! -kak najbardziej polecam!!!

5 / 5 2018-01-27

Będę korzystała z zakonów w sklepie

5 / 5 2018-01-26

Super ! Polecam !

5 / 5 2018-01-23

Na plus

5 / 5 2018-01-22

Polecam

5 / 5 2018-01-19

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, mimo trudnego okresu majówkowego. Buty dotarły całe, zdrowie i oryginalnie zapakowane :)

5 / 5 2018-01-16

Szybka wysyłka i absolutny brak problemów jakichkolwiek problemów...buty wygodne i ładnie się prezentują...Polecam :)

5 / 5 2018-01-16

nie pierwszy i nie ostatni zakup na butyjana.pl ,polcam

5 / 5 2018-01-14

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-01-14

Profesjonalnie.

4 / 5 2018-01-12

Oprócz tego, iż karton, w którym były buty był uszkodzony to nie mam zastrzeżeń. Szybka, bezproblemowa transakcja. Buciki świetne w fajnej cenie. Polecam

5 / 5 2018-01-05

Sklep w stu procentach spełnił moje dotychczasowe zamówienie. Zamierzam dalej zamawiać obuwie w owym sklepie ze względu na szybką dostawę jak i profesjonalnie wysłane obuwie. Dziękuję.

5 / 5 2018-01-03

Profesjonalna obsługa. wysyłka trwała ponad 24 h wbrew deklaracjom na stronie

4 / 5 2017-12-30

Polecam

5 / 5 2017-12-18

Szybko, przyjemnie, bez żadnych problemów.

5 / 5 2017-12-15

Transakcja szybka i przyjemna , polecam

5 / 5 2017-12-14

Polecam w 100 procentach

5 / 5 2017-12-13

Dobra oferta i szybka obsługa i dostawa

4 / 5 2017-12-09

Polecam.

5 / 5 2017-12-07

Polecam

5 / 5 2017-12-03

super

5 / 5 2017-11-19

Super

5 / 5 2017-11-17

Polecam zakupy

5 / 5 2017-11-16

Bardzo szybka wysylka buty zgodne z opisem polecam ®

5 / 5 2017-11-16

Polecam zakup w tym sklepie

4 / 5 2017-11-12

git git

5 / 5 2017-11-11

Transakcja bez zarzutu

1 / 5 2017-11-10

Sklep nie zna praw dotyczących reklamacji. Buty w przeciagu 2 miesięcy 2krotnie zwracane, z powodu rozklejenia. Przy drugim razie zaznaczyłem na formularzu odstapienie od umowy. Niestety sklep nie dosc że zamiast zwrocic pieniędzy naprawił je, to poinformowal mnie o tym dopiero po fakcie naprawy zamiast na wstępie zapytania mnie o zgodę. Po telefonach i mailach informujących o prośbie zmiany decyzji, dostałem odpowiedź że nie maja zamiaru z tym nic zrobić, a sprawę mam sobie zalatwiac w inspektoratach handlowych. Na podstawie kodeksu cywilnego, zbioru praw konsumenta , oraz informacji telefonicznej w inspektoracie handlowym, mam pełne prawo do domagania sie o zwrot pieniędzy. W sklepie niestety uważają że sa bezkarni, a buty mogą naprawiac ile beda chcieli, aż do zakonczenia rękojmi.

4 / 5 2017-11-09

zamówiłem, zapłaciłem i dostałem - OK!!!!

4 / 5 2017-10-26

Ok......

5 / 5 2017-10-18

wszystko szybko isprawnie. Polecam

3 / 5 2017-10-18

Bardzo szybka dostawa

5 / 5 2017-10-17

POLECAM

5 / 5 2017-10-13

polecam

5 / 5 2017-10-10

Bardzo szybka dostawa, zgodny towar z zamowieniem i opisem, polecam

5 / 5 2017-09-27

gites

4 / 5 2017-09-25

Buty ok.

3 / 5 2017-09-23

polecam

5 / 5 2017-09-20

Jak najbardziej polecam zakypy w tym sklepie.

5 / 5 2017-09-18

Z pewnością jeszcze skorzystam i polecę znajomym.

5 / 5 2017-09-15

Super

4 / 5 2017-09-11

Transakcja przebiegła pomyślnie lecz buty delikatnie za duże .

5 / 5 2017-09-11

Wszystko ok

4 / 5 2017-09-10

skorzystam z zakupów jeszcze nie raz

5 / 5 2017-09-02

Polecam. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko.

5 / 5 2017-08-31

polecam

5 / 5 2017-08-20

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-17

Super obsługa

5 / 5 2017-08-17

Polecam sklep.

5 / 5 2017-08-13

Udany zakup polecam sklep nie były to moje pierwsze zakupy.

5 / 5 2017-08-10

Profesjonalna obsługa. Szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2017-08-06

profesjonalna obsługa, towar dobrej jakości sklep godny polecenia

5 / 5 2017-07-31

Buty genialne, córka mega zadowolona. Polecam.

4 / 5 2017-07-31

brak informacji w jaki sposób można skorzystać z rabatu za polubienie sklepu na facebooku, jednak polecam ten sklep

5 / 5 2017-07-30

Profesjonalna obsługa, polecam wszystkim zakupy w tym sklepie. Transakcja przebiegła bez żadnych problemów.

5 / 5 2017-07-27

Rewelacyjny sklep z świetnymi cenami, miód malina

5 / 5 2017-07-26

WSZYSTKO OK

4 / 5 2017-07-23

Wszystko Super, Buty Dla Janka na 100 %

4 / 5 2017-07-23

Wszystko git, ogólnie polecam

5 / 5 2017-07-22

Profesjonalna obsluga , transakcja szybka Wszustko na wysokim poziomie , gorąco polecam

5 / 5 2017-07-16

Sklep i towar polecam z czystym sumieniem;). Profesjonaliści i towar pierwsza klasa!

5 / 5 2017-07-14

Ekspresowa wysyłka - polecam :)

5 / 5 2017-07-13

Polecam.

5 / 5 2017-07-09

Buty sa super,ladnie wygladaja. cena tez. Przesylka doszla szybko. Bardzo polecam

5 / 5 2017-07-08

5/5 gwiazdek :)

5 / 5 2017-07-07

Polecam sklep

5 / 5 2017-07-06

Polecam szybko profesjonalnie bez żadnej ściemy

3 / 5 2017-07-04

Buty niestety są dużo gorzejw ykonane niż te w sklepie nike

5 / 5 2017-07-02

polecam zakupy w tym sklepie

Rzetelne opinie o Butyjana.pl

Butyjana.pl

Siedziba
Rzeszów

WWW
http://www.butyjana.pl

Email
[email protected]

Telefon
794504504

Komórka
794504504

Infolinia
-

Logowanie