Kategorie: / Pozostałe

Butymarkowe.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.88
opinie o Butymarkowe.pl
5 / 5 2019-03-24

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Bezproblemowy zwrot nietrafionego rozmiaru. Bardzo polecam ButyMarkowe:)

5 / 5 2019-03-02

Polecam sklep

2019-02-27

Wysyłka natychmiastowa , buty zgodne z opisem

5 / 5 2019-02-16

Polecam!

5 / 5 2019-02-13

Moje zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z moimi oczekiwaniami, z wyjątkiem czasu wysyłki. Mimo zamówienia butów w środę rano, otrzymałam je dopiero w poniedziałek. Jednak firma utrzymywała stały i dobry kontakt mailowy. Ogólnie wszystko było w porządku i polecam tę firmę.

5 / 5 2019-02-13

Zamówienie zostało wykonane zgodnie z moimi oczekiwaniami, oprócz opóźnienia w dostawie. Kiedy zamówiłem buty w środę rano, otrzymałem je dopiero w poniedziałek. Miałem jednak stały i przyjemny kontakt mailowy z firmą. Ogólnie wszystko było w porządku, więc zdecydowanie polecam.

5 / 5 2019-02-11

Zamówienie przebiegło bez zarzutów, szybka wymiana na mniejszy rozmiar, sklep godny polecenia!

5 / 5 2019-01-31

Super polecam

5 / 5 2019-01-27

Szybka dostawa i dobra obsługa.

5 / 5 2019-01-24

Jestem bardzo zadowolony ze sklepu. Tak jak w opisie tak i w rzeczywistości.

2019-01-20

Buty są świetnie i wszystko przebieglo bardzo sprawnie

5 / 5 2019-01-16

szybko i sprawnie. polecam:)

5 / 5 2019-01-09

Polecam.

0 / 5 2018-12-20

Niestety moje zakupy okazały się nieudane. Dostałam towar inny niż ten, który zamówiłam i na który zapłaciłam. Wymiana towaru i wyjaśnienie całej sytuacji wymagają długiego czasu oczekiwania.

0 / 5 2018-12-20

Niestety moje zakupy okazały się nieudane. Dostałam produkt, który nie był tym, który zamówiłam i nie ten za który zapłaciłam. Niestety, na rozwiązanie tej sprawy i wymianę muszę długo czekać.

5 / 5 2018-12-09

Realizacja zamówienia i towar zgodne z oczekiwaniami, polecam.

5 / 5 2018-12-05

Szybka wysyłka, buty porządne wyglądają lepiej niż na zdjęciach. Dobry kontakt. Polecam!

2 / 5 2018-11-26

Nie polecam zakupów przez internet. Złożyłam zamówienie na buty w poniedziałek i dostałam maila z potwierdzeniem, że zostało przyjęte. Kurier miał dostarczyć zamówienie w ciągu 1-2 dni. Dzisiaj napisałam maila z zapytaniem o zamówienie i dostałam odpowiedź, że butów nie ma w ogóle. To jest przesada, że wiedzieli o braku towaru, a nie poinformowali mnie od razu mailowo.

5 / 5 2018-11-21

Transportacja bez żadnych problemów. Szybkość dostawy na właściwe miejsce. Natychmiastowe potwierdzenie zamówienia i brak jakichkolwiek komplikacji w trakcie przesyłki. Buty są oczywiście oryginalne, jednak pudełko, w którym były zapakowane, było nieznacznie zdeformowane. Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna i śmiało polecam.

2018-11-10

elegancko

Rzetelne opinie o Butymarkowe.pl

Butymarkowe.pl

Siedziba
-

WWW
http://butymarkowe.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie