Kategorie: / Pozostałe

Butymarkowe.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.88
opinie o Butymarkowe.pl
5 / 5 2019-03-24

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Bezproblemowy zwrot nietrafionego rozmiaru. Bardzo polecam ButyMarkowe:)

5 / 5 2019-03-02

Polecam sklep

2019-02-27

Wysyłka natychmiastowa , buty zgodne z opisem

5 / 5 2019-02-16

Polecam!

5 / 5 2019-02-13

Zamówienie zrealizowane zgodnie z moimi wymaganiami, prócz czasu wysyłki. Zamawiając buty w środę rano, dostałam je dopiero w poniedziałek. Stały, dobry kontakt mailowy z firmą. Wszystko w porządku. Polecam.

5 / 5 2019-02-11

Zamówienie przebiegło bez zarzutów, szybka wymiana na mniejszy rozmiar, sklep godny polecenia!

5 / 5 2019-01-31

Super polecam

5 / 5 2019-01-27

Szybka dostawa i dobra obsługa.

5 / 5 2019-01-24

Jestem bardzo zadowolony ze sklepu. Tak jak w opisie tak i w rzeczywistości.

2019-01-20

Buty są świetnie i wszystko przebieglo bardzo sprawnie

5 / 5 2019-01-16

szybko i sprawnie. polecam:)

5 / 5 2019-01-09

Polecam.

2018-12-20

Niestety zakupy nie należały do udanych. Otrzymałam nie ten produkt, który zamówiłam i nie ten za który zapłaciłam. Z wymiana i wyjaśnieniem sprawy oczywiście trzeba długo czekać.

5 / 5 2018-12-09

Realizacja zamówienia i towar zgodne z oczekiwaniami, polecam.

5 / 5 2018-12-05

Szybka wysyłka, buty porządne wyglądają lepiej niż na zdjęciach. Dobry kontakt. Polecam!

2 / 5 2018-11-26

SZCZERZE NIE POLECAM, Zamówiłam buty przez internet, w poniedziałek, dostałam maila ze przyjęto zamówienie itp, kurier miałbyć w ciagu 1-2 dni, dziś napisałam maila co z zamównieniem, czy do pt dostane, i jaką odpowiedz dostałam? Że nie ma tych butów w ogóle, to jakaś KPINA, skoro wiedzieli, że ich nie ma czemu nie napisali tego mailowo od razu tylko po mojej interwecji?

5 / 5 2018-11-21

Wysyłka bez zarzutów. Szybko, na prawidłowy adres. Szybkie potwierdzenie zamówienie i żadnych problemów po drodze. Buty oczywiście oryginalne, lecz pudełko w którym były zapakowane było nieznacznie zgniecione. Opinia jak najbardziej pozytywna. Śmiało polecam.

2018-11-10

elegancko

5 / 5 2018-11-06

Polecam w 100%

5 / 5 2018-10-31

Szybka wysyłka buty dobrej jakości. Polecam

5 / 5 2018-10-28

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-10-13

Maksymalna ilość gwiazdek za całą transakcję,gorąco polecam,buty super jakość.

5 / 5 2018-09-19

Serdecznie polecam. Szybka i profesjonalna obsługa. Towar wymieniony natychmiast.

5 / 5 2018-09-10

Profesjonalna obsługa .

5 / 5 2018-08-31

Szybka obsługa i produkt wysokiej jakości.

5 / 5 2018-08-24

Bardzo profesjonalny sklep, obsługa na najwyższym poziomie, podobnie jak asortyment. POLECAM!!!

5 / 5 2018-08-17

Profesjonalna obsługa .Towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2018-08-05

Polecam! buty nie pasowały, po 3 tygodniach bez problemu zwróciłam im za darmo i kupiłam pasującą parę. Panie z infolinii były bardzo pomocne.

5 / 5 2018-07-30

Serdecznie polecam! Towar zgodny z opisem w dobrej cenie. Szybki czas realizacji.

2018-07-28

Obsługa na 5 , realizacja na 5,jakosc zaparkowania na 5 czy poleciła bym sklep markowe buty.pl napewno nie .. Buty "REEBOK" które przyszły dziś okazały się podrobkami prosto z Chin ... Masakra ale jestem zła

2018-07-27

Naajs

2018-07-27

swietny sklep

5 / 5 2018-07-24

Pełny profesjonalizm pod każdym względem. Polecam z całego serca.

2 / 5 2018-07-23

Co z tego , że ceny są atrakcyjne . Co z tego , że od stronie widnieje ogromny napis "Wysyłka w 24h". Jak i tak sklep po paru dniach anuluje zamówienie . Chodź poprzedniego dnia przeprasza , za czas długi czas realizacji zamówienia . Dodam , że buty które zamówiłam są dalej dostępne na ich stronie . Ostatni raz coś tam zamawiałam . Nie polecam .

2018-07-18

Buty przyszły ekspresowo. Sprzedawca godny polecenia

5 / 5 2018-07-18

Polecam, super ceny, szybka wysyłka

5 / 5 2018-07-13

Polecaem,szybka wysyłka ,towar zgodny z opisem.Super ceny

5 / 5 2018-07-01

Sklep jest super. ma fantastyczne promocje i super ceny. Zawsze coś znajdę dla siebie i mojego szkraba.

2018-06-14

Wysyłka zgodnie z umową Towar pełnowartościowy Bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-06-12

Wszystko szybko, sprawnie, produkt taki jaki miał być :)

2018-06-10

Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu, która chętnie służy pomocą.

5 / 5 2018-06-10

Polecam

5 / 5 2018-05-28

Polecam!

5 / 5 2018-05-24

Szybka i darmowa wysyłka, sklep na bieżąco informował o statusie przesyłki. Buty są takie jak miały być, dobre ceny.

5 / 5 2018-05-20

Jestem bardzo zadowolona z przebiegu zakupów. Buty doszły naprawdę szybko. Solidna firma, polecam jak najbardziej.

5 / 5 2018-04-25

Bardzo polecam sklep buty markowe zamówiłam dla synka buty zimowe New Balance synek zadowolony i ja również.

5 / 5 2018-04-10

SZYBKA DOSTAWA, JESZCZE SZYBSZY ZWROT PIENIĘDZY NA KONTO I PONOWNA DOSTAWA. POLECAM.

5 / 5 2018-03-31

Jestem całkowicie zadowolona!

5 / 5 2018-03-02

SZYBKA WYSYŁKA, SUPER CENY! POLECAM!!!!

5 / 5 2018-02-25

Jestem bardzo zadowolona z uslugi

5 / 5 2018-02-21

Uwielbiam szybkie zakupy i gdy wszystko zgodne jest z opisem. POLECAM!

5 / 5 2018-02-19

Duży wybór, szybka i bez problemowa realizacja zamówienia, szybka dostawa. POLECAM :)

5 / 5 2018-02-10

Przesyłka wysłana ekspresowo, szybka odpowiedź, świetne oryginalne buty . Polecam z czystym sumieniem ;)

5 / 5 2018-02-06

Szybko, przyjemnie bardzo dobry produkt.

5 / 5 2018-01-29

Duży wybór towaru w atrakcyjnych cenach, szybka dostawa - same zalety. Polecam!

2018-01-28

Wlasciwie to tylko tam zamawiam bo najtaniej. Ja robie tak ze dzwonie do sklepu i prosze o rabat i dostaje jakies 10% zwykle, czasem wiecej. Wiec te ceny co tam sa w sklepie to mozna taniej dorwac buty. Moze przydalaby sie szybsza wysylka i wiecej form dostawy a nie tylko jeden kurier dpd. Generalnie jestem stalym klientem i patrzac na polski rynek to nie zanosi sie zebym nim przestal byc. pozdrawiam.

5 / 5 2018-01-28

Szybka realizacja. Buty zgodne z opisem

5 / 5 2018-01-28

Wszystko w jak najlepszym porządku Polecam w 100 %

5 / 5 2018-01-26

Bardzo jestem zadowolona i polecam z czystym sumieniem

2018-01-21

Wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2017-12-25

Super sklep polecam

5 / 5 2017-12-24

Profesjonalny sklep - polecam

5 / 5 2017-12-17

Duży wybór oryginalnych sneakersów, jest w czym wybierać. Na towar czekałem zgodnie z oczekiwaniem tylko 2 dni. Polecam!

2017-12-01

Wszystko sprawnie i zgodnie z opisem.

5 / 5 2017-11-29

Polecam, szybko a buty oki

2017-11-19

bardzo dobra

2017-10-15

Wszystko ok Buty rewelacja Podbieram je synowi :)

5 / 5 2017-10-09

Bardzo szybka realizacja, obuwie 100% oryginalne, zgodne z opisem. w przypadku zwrotu - bezproblemowy zwrot i szybki zwrot gotówki. Polecam!

5 / 5 2017-10-09

Co najważniejsze, chyba najlepsze ceny na polskim internecie, szybka wysyłka, co się ceni. Buty oryginalne nie jakieś chińskie badziewie. Doczepić się można jedynie do zapakowania przesyłki, kupując buty za kilka stów wypadało by ten karton od butów zapakować w jakiś inny karton, nie wyglądało by to wtedy jak z bazaru. Aaa i zdziwił mnie brak "papierów" w butach, tak jakby ktoś przed wysyłką przymierzył, sprawdził że dobry rozmiar i zapomniał włożyć ich z powrotem. Ogólnie POLECAM, lepszych cen nie znajdziecie.

5 / 5 2017-10-05

polecam

2017-09-23

Niewłaściwy opis numeracji butow, okazały sie za duze

2017-09-14

Tak jak przedmowca. Wystawiaja produkty ktorych nie posiadaja a zamowienia po prostu anuluja. Pan na infolinii rozklada rece i twierdzi ze nic o tym nie wie a powod anulowania zakupu jest podany w mailu (nie doszukalem sie jakichkolwiek informacji na ten temat w mailu). Stracony czas.

5 / 5 2017-08-26

Jestem zadowolony szybko dostałem buciki 100 % oryginal Polecam ten sklep

5 / 5 2017-08-21

Zamówienie zrealizowane bez problemów. Szybko. Nie trzeba zakładać konta, aby kupić produkt. Polecam

2017-08-18

Jestem pod wrażeniem jak można ludziom wstawiać takie kity. W opisie napisane chewka skóra naturalna a w dostarczonej przesyłce buty z gumy. Pięknie, Tak trzymać!!!!

5 / 5 2017-08-09

Ok

5 / 5 2017-07-27

super sklep

5 / 5 2017-06-29

Polecam ten sklep, szybka wysyłka, produkt zgodny z zamówieniem i bardzo atrakcyjna cena. Na pewno będę korzystać jeszcze nie raz z tego sklepu.

2017-06-26

Ceny bardzo konkurencyjne w porównaniu do innych sklepów i serwisów, można znaleźć buty w świetnej cenie. Produkty wyglądają na oryginalne. Tak trzymać a na pewno jeszcze wrócę

5 / 5 2017-06-25

Super. Bardzo szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Niestety buty okazały się za duże, zwróciłam je bez kosztów przez paczkomat, zwrot pieniędzy również bardzo szybki.

2017-06-24

Dobre ceny

5 / 5 2017-06-21

Ok

5 / 5 2017-06-07

W środę wieczorem złożyłam zamówienie, w piątek rano paczka czekała na mnie w paczkomacie - wszystko przebiegło sprawnie i bez żadnych komplikacji. Obuwie również bardzo dobrej jakości, nowiutkie i bez uszkodzeń, polecam :)

5 / 5 2017-06-06

Polecam zakupy, szybka dostawa, będę na pewno polecać

5 / 5 2017-06-02

Rewelacja! Super obsługa, towar rewelacja, zgodny z opisem i ze zdjęciami. Błyskawiczna przesyłka. Polecam i pewnie jeszcze nie raz skorzystam z asortymentu sklepu.

5 / 5 2017-05-30

Buty ok

5 / 5 2017-05-20

Buty eleganckie a przesyłka szybka - POLECAM

2017-05-16

Najwyższa ocena nie tylko za odpowiednio zapakowaną i sprawnie przesłaną przesyłkę, ale też za zastosowanie się do dodatkowych próśb wymienionych w uwagach. Poprosiłem o nie wysyłanie towaru przed określonym terminem (ze względu na wyjazd urlopowy) i tak też się stało. Paczka została wysłana pierwszego dnia roboczego po moim powrocie z urlopu.

5 / 5 2017-05-14

Polecam!

2 / 5 2017-05-11

Firma nierzetelna. Umieszcza na stronie produkty, których nie posiadają, a następnie anulują zamówienia nie podając żadnego powodu. Aby uzyskać info na temat powodu anulowania, należy skontaktować się telefonicznie z tzw. "infolinią", co również graniczy z cudem. Pan, który odbiera telefon (po wielu bezskutecznych próbach) odpowiedział, że nie zna powodu anulowania, ponieważ to nie on anulował zamówienie... Po prostu żenada, nie polecam tego sklepu nikomu.

2017-04-30

Świetny sklep :D Buty również świetne .

2017-04-23

Bardzo dobry sklep wysyłka, kontakt 10/10

5 / 5 2017-04-19

Jestem zadowolona z zakupu :) Polecam

2017-04-04

Towar(buty) przyjechały niezgodne z zamówieniem.

5 / 5 2017-03-31

wszystko super polecam

5 / 5 2017-03-27

Szybko i sprawnie bez zbędnego gadania :-)

Rzetelne opinie o Butymarkowe.pl

Butymarkowe.pl

Siedziba
-

WWW
http://butymarkowe.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie