Kategorie: / Odzież i Obuwie / Pozostałe

Butymodne.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.60
opinie o Butymodne.pl
5 / 5 2019-02-13

Szybka, bezproblemowa obsługa klienta. Polecam!

5 / 5 2019-01-20

Bezposredni kontak ze sprzedajacym- bardzo mily i rzeczowy, przesylka blyskawiczna, produkt taki jak na zdjeciach i w opisie. Serdecznie polecam ten sklep. W przyszlosci z przyjemnoscia skorzystam ponownie z Panstwa uslug.

5 / 5 2018-09-08

Bardzo podobała mi się obsługa klienta . Miła Pani pomogła we wszystkim mi . Szybko odesłali mi buty! Polecam )) Dziękuje bardzo

5 / 5 2018-08-27

Profesjonalna obsługa .Bardzo polecam

5 / 5 2018-08-11

Rewelacja !! Kontakt, kultura, szybkość wysyłki i jakość produktu z najwyższej półki. Polecam jeśli szanujesz swój czas, pieniądze i nerwy. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie:)

1 / 5 2018-07-20

Nie polecam tego sklepu! Radzę omijać szerokim łukiem. Buty zakupione w tym sklepie za ok 160 zł opisane jako wykonane z skóry naturalnej, przy odpowiedniej konserwacji i standardowym użytkowaniu po dwóch miesiącach wyglądały tragicznie, skóra powycierały się w wielu mało standardowych miejscach i zaczęły tam pęcznieć. Po bardzo długiej korespondencji e-mailowej dla świętego spokoju kazano odesłać mi buty w celu reklamacji, której i tak nie uznano stwierdzając że nie jest to wada produkcyjna. Ta firma nie szanuje klientów i ma kiepską politykę marketingową. Klient jest na ostatnim miejscu! Zero poszanowania i zrozumienia. Nie polecam! Kompletna strata czasu! Unikajcie tego sklepu internetowego jeśli nie chcecie problemów!

5 / 5 2018-03-27

Warto zrobić zakupy i przekonać się, że można mieć towar szybko, dobrej jakości i w dobrej cenie. Nie zawiodłem się. Buty są jak na zdjęciu, wygodne, bardzo dobrze wykonane. Noszą się świetnie, a zapłaciłem za nie niewiele. Dostawa też ok – w terminie i bez problemów. Mogę z czystym sumieniem polecić.

5 / 5 2017-11-19

Polecam. Nie zawiodłam się na zakupach w tym sklepie. Strona sklepu wygodna i przejrzysta - łatwo się zorientować co i jak. Asortyment jest bardzo duży i każdy coś dla siebie wybierze. Mają bardzo dobre ceny. Nie było też żadnych problemów z przesyłką. Śmiało można zamawiać.

5 / 5 2017-06-27

Sklep, który zdecydowanie warto odwiedzić. Bardzo dobrze zaopatrzony. Mają buty wielu marek, w różnych zakresach cenowych. Fasony zarówno klasyczne, jak i te nowoczesne. Przy tak dużym asortymencie nie ma opcji, żeby nie znaleźć czegoś dla siebie. Kilka razy zamawiałam – zawsze wszystko ok więc polecam.

5 / 5 2017-03-28

Pełny profesjonalizm. Polecam!

Rzetelne opinie o Butymodne.pl

Butymodne.pl

Siedziba
Skierniewice

WWW
https://butymodne.pl/

Email
[email protected]

Telefon
+48 46 832 14 60

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie