Kategorie: / Pozostałe

Butysportowe.net Opinie Klientów

średnia ocen: 4.00
opinie o Butysportowe.net
5 / 5 2019-02-09

polecam,odesłałam zamówione buty,zero problemów ze zwrotem pieniędzy,miła obsługa,

3 / 5 2019-01-19

Niepoważni ludzie. Odradzam zakupy w tym sklepie wszystkim. Specjalnie zapytałem ich pracownika czy maja te buty na stanie - odpowiedzial ze tak. Pare godzin po zamowieniu wiadomosc - zamowienie anulowane z powodu braku towaru. Kpina.

2 / 5 2018-12-07

Z całą pewnością nie polecam tego sklepu! Przyjmują zamówienie na towar ,którego jak się w późniejszym terminie okazuje nie mają (choć na stronie internetowej istniej)co tez musiałem ustalić sam wydzwaniając kilkakrotnie ,po prostu zwykłe drwienie z klienta.

5 / 5 2018-11-13

Świetny sklep, doskonały wybór towarów w bardzo dobrych cenach, bezproblemowy kontakt z infolinią (obsługa uprzejma i rzeczowa), żadnych problemów ze zwrotem towaru (szybki zwrot pieniędzy). Wiele już u nich kupiłem i wiele jeszcze kupię. Raz tylko wystąpiły problemy z komunikacją mailową (nie otrzymałem istotnego powiadomienia), ale problemy techniczne mogą zdarzyć się zawsze i wszędzie. Ze swojej strony jak najbardziej polecam!

5 / 5 2018-11-13

Po przeczytaniu opinii na tej stronie miałam obawy co do zakupu w tym sklepie. Ale.. buty kupiłam za tańszą cenę niż w sklepach stacjonarnych. Składając zamówienie we wtorek, w czwartek już otrzymałam paczkę. Wszystko na swoim miejscu i jak być powinno. Zero negatywów za to ogromny plus za szybkość zrealizowania zamówienia i jakoś butów!

2018-10-18

Wszystko w jak najlepszym porządku. Buty przyszły w 4 dni, takie jakie miały być :) Jak najbardziej pozytyw.

2 / 5 2018-08-13

Sklep naprawde "swietny"! Szybko przyjęte zamowienie, realizacja miala byc 24h. Zamowilem przed weekendem wiec spodziewalem sie butow ok wtorku/srody(zamawialem w czwartek wieczorem). We wtorek rano, kiedyspodziewam sie informacji od kuriera,kiedy pojawi sie u mnie, na mailu zauwazam wiadomosc "twoja zamowienie zostalo anulowane". Nie wiem na jakiej podstawie sklep przyjmuje zamowienia, skoro po paru dniach od "twoje zamowienie przyjeto do realizacji" nagle zostaje anulowane. Kazdy kto liczy na pewną przesylke z dostarczeniem pewnym w 24h niech lepiej poszuka innego sklepu. Stanowczo nie polecam i odradzam

5 / 5 2018-07-11

Nie znam bardziej profesjonalnego sklepu z obuwiem sportowym. Rewelacyjne ceny. Buty zamówiłam w piątek, a w poniedziałek rano już przyszły. POLECAM. Jestem bardzo zadowolona.

2 / 5 2018-07-11

Nie polecam

5 / 5 2018-07-06

Jestem zadowolona z obsługi sklepu. Zanim ktoś złoży zamówienie warto byłoby przeczytać informacje od sklepu. Akurat teraz sklep reorganizuje się i informuje o trudnościach z kontaktem i opóźnieniach w dostawach. Ja w niedzielę 02.04. zamówiłam buty i dzisiaj mam dostawę w Paczkomacie. Kontakt tele był utrudniony, ale na maila dostałam odpowiedź na zadane pytanie.

2018-06-06

Podstawowy plus: rozsądna cena (dużo niższa od rekomendowanej ceny detalicznej). Towar był dostępny (choć nie od ręki), o statusie realizacji byłem informowany na bieżąco. Biorąc pod uwagę tę cenę, sklep bezkonkurencyjny. Na pewno wrócę, jeżeli ceny pozostaną na tak atrakcyjnym poziomie. I wracać będę wielokrotnie, jeżeli poziom obsługi się nie zmieni :-)

5 / 5 2018-05-26

Z tym sklepem aż miło robi się zakupy, trzy dni i przesyłka w domciu. Wszystko tak jak zamówione ,tak przysłane. Polecam.

2018-05-11

Fatalne traktowanie klienta. Zamówiłem buty brązowe otrzymałem szare, a pani ze sklepu stwierdziła że "to zależy od światła raz są trochę szare, raz trochę brązowe"

5 / 5 2018-05-07

Polecam ten sklep. Na początku miałam obawy, bo nigdzie nie ma danych kontaktowych, ale po 3 dniach kurier przyniósł mi moje nowe buciki do kosza. Grało się w nich świetnie. Polecam jeszcze raz.

5 / 5 2018-05-07

Na wysłanie zamówienia czekałem 5-6 dni.! Co do towaru nie mam zastrzeżeń ale szybkość realizacji jest zaskakująca wolna.

2018-02-18

Złożyłem w tym sklepie zamówienie, a konkretnie na buty, ponieważ tylko w nim znalazłem takie jakich szukałem no i w niższej cenie od konkurencji. Nie zawiodłem się - otrzymałem produkt zgodny z opisem i zdjęciami. Jedyny minus to długi czas realizacji zamówienia - w moim przypadku 7 dni.

2018-02-14

Wielki pozytyw. Zamówienie złożone we wtorkową noc, a w czwartek kurier był już u mych bram. Bardzo dobra informacja o każdym etapie realizacji zamówienia, jak również podanie numeru listu przewozowego bez potrzeby proszenia o niego. To wszystko składa się na bardzo dobry obraz tego sklepu w moich oczach.

1 / 5 2017-12-11

beznadziejne traktowanie klienta. dnia 24.09 zakupiłem kurtkę dla córki wszystko przebiegało pomyślnie do dnia wczorajszego gdzie poinformowano mnie że zamówienie zostało anulowane z braku rozmiaru tylko trochę było zadziwiające że jak rozmawiałem z konsultantem w dniu zakupu poinformowano mnie że można zakupiony towar przymierzyć . Dnia dzisiejszego rozmiar tej kurtki znalazł sie z powrotem na tej stronie . Moim zdaniem totalne oszustwo zlekceważenie klienta ORAZ POBRANIE DAN OSOBOWYCH CELU PRZETWARZANIA ICH

3 / 5 2017-11-29

ZDECYDOWANY NEGATYW. W trzeci dzień roboczy po złożeniu zamówienia otrzymałam maila z informacja o jego anulowaniu, bez żadnych wyjaśnień. Zamówiony przeze mnie model obuwia i rozmiar nadal widnieje na stronie i teoretycznie można go zamówić, ALE RACZEJ NIE OTRZYMAĆ.. ODRADZAM

3 / 5 2017-11-25

Sklep sprzedaje towar którego nie posiada. Numer zamówienia 460083. Szukanie produktu i jego zamówienie to strata czasu. Odradzam.

5 / 5 2017-10-26

Super sklep zakochałem się w nim- super towar , szybka przesyłka , niska cena,profesionalne podejście do klijenta

5 / 5 2017-10-26

Jestem mega zadowolony. Buty 70 zł taniej niż w sklepie stacjonarnym, a przesyłka nie dość że darmowa to błyskawiczna. Zamówiłem buty w godzinach popołudniowych a następnego dnia były już u mnie. Byłem miło zaskoczony. POLECAM SKLEP. Życzę Wam i sobie takiej obsługi codziennie.

5 / 5 2017-09-12

Nie pierwsze i nie ostatnie moje zakupy w tym sklepie ! Jak zawsze wszystko ok !

2017-07-20

Zamówienie zostało zrealizowane bardzo dobrze. Kontakt z obsługą też jest bardzo dobry. Natomiast jest kilka rzeczy co mi się nie podobają. 1. Prowizja za płatność PayU - 9zł to lekka przesaada. 2. Przy płatności zwykłym przelewem na dane do przelewu czekałem ok 6-7h od momentu złożenia zamówienia. 3. Buty były dostępne z wysyłką w ciągu 24h, ja swoje dostałem po 3 dniach.... 4. Kurier siodemka - fakt jest tani, ale działają masakrycznie... Ogólnie polecam.

5 / 5 2017-05-18

Generalnie jestem zadowolony... co prawda czas przesyłki ssie (od momentu zamówienia, do dostarczenia minęło 12 dni), ale fakt, że buty, które tam kupiłem były wybitnie tanie i oryginalne jest jak dla mnie ważniejszy. Polecam (chyba, że liczysz na szybkie dostarczenie towaru..)

5 / 5 2017-05-14

polecam, robienie zakupów w tym sklepie to sama przyjemność:)

5 / 5 2017-05-08

Bardzo dobry sklep! Rozsądne ceny! Dobry towar, zgodny z opisem! Miły kontakt oraz w pełni profesjonalny! Wszelakie zmiany w zamówieniu są bez problemowo przyjmowane i wcielane w życie! Szybka realizacja zamówienia! SERDECZNIE POLECAM wszystkim ten sklep!!! Jedynym małym minusem mogła by być jakoś zapakowania przesyłki. Wszystko zostało wrzucone do jednej koperty kurierskiej. To mały minus lecz sklep godzien polecenia innym!

1 / 5 2017-04-26

Uwaga OSZUŚCI!!! NIE WPŁACAJCIE BROŃ BOŻE ŻADNYCH PIENIĘDZY!!! Ponad 2 tyg temu naiwnie zamówiłem i wpłaciłem 300zł i do dziś nic nie doszło! ? Sprawę zgłaszam do prokuratury o interwencję i zablokowane tej strony! Brak kontaktu telefonicznego do tego na podany adres email nikt nie odpisuje tyklo automatycznie generowane są wiadomości które się do nich wysłało! Oszuści strona typu 66Prezent i 66Procent

5 / 5 2017-04-20

Towar, zgodny z opisem i zdjęciem. Szybka realizacja zamówienia.Zamówienie złożyłem 26 lipca o godz.20:00,a 28 dostarczono paczkę Pocztą.Polecam wszystkim robienie zakupów w tym sklepie.

2017-04-07

Rewelacja!!! Czytając to co sklep pisze na stronie, i uczciwie przestrzegając zaleceń - kupisz naprawdę świetne obuwie w rewelacyjnych cenach. Jak dla mnie - to już ulubiony sklep z tym asortymentem!

Rzetelne opinie o Butysportowe.net

Butysportowe.net

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.butysportowe.net

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie