Kategorie: / Odzież i Obuwie

Buu.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.86
opinie o Buu.pl
5 / 5 2019-03-15

świetny sklep z bogatym asortymentem. szybka realizacja zamówienia, towar jak najbardziej zgodny z opisem. bardzo polecam wszystkim!

5 / 5 2019-03-07

Super buciki, takie jak na zdjęciu. Szybka wysyłka. Na pewno wrócę do tego sklepu.

5 / 5 2019-02-13

Polecam sklep buu.pl! Solidna i rzetelna obsługa a produkt pierwsza klasa!!!

5 / 5 2019-01-24

buty solidne zrobione, bardzo wygodne. Jestem zadowolona z zakupu

5 / 5 2018-12-12

jestem bardzo zadowolona z torebki ktora zamowilam jest piekna i ma ten sam kolor co na zdjeciu.Jest elegancka dobrze wykonczona .

5 / 5 2018-11-29

Super szybka obsługa, kontakt natychmiastowy, towar w rzeczywistości ładniejszy niż na zdjęciu. Polecam !

5 / 5 2018-11-25

Miła obsługa, szybka wysyłka i na pewno niepowtarzalny towar. Już namówiłam dwie koleżanki i sama czaję się też na kolejną parę :-)

5 / 5 2018-11-15

REWELACJA !! Przepiękne niespotykane buciki, profesjonalnie wykonane, świetnie wyprofilowane, mega jakość !!! Obsługa sklepu fantastyczna !!! Jednym słowem: CUDA... CUDA... CUDA... POLECAM SERDECZNIE !!!

5 / 5 2018-11-04

Moje kolejne zakupy i kolejny raz jestem MEGA zadowolona :) Szybka wysyłka, a buciki śliczne... Oczywiście polecam.

5 / 5 2018-10-30

takie buty ,że oszaleć można !!!!!!!cudooooooooooo , do tego super obsługa -POLECAM

5 / 5 2018-10-22

Fantastyczne obuwie - prześliczne szpilki. Buty bardzo wygodne i świetnie wyprofilowane. POLECAM!!! i dziękuję Wam buu.pl

5 / 5 2018-10-11

Szybko i sprawnie, a najważniejsze to, że szpileczki śliczne :) Koleżanki się pytają gdzie takie kupiłam :)

2018-10-09

bardzo podoba mi się kolekcja wiosna-lato,zawsze zaskakują czymś nowym co pozwala wyróżniać się z tłumu...zdecydowanie świetny sklep

5 / 5 2018-10-07

Sklep godny polecenia. Przesyłka ekspresowa. Zamówiłam we wtorek szpileczki, następnego dnia odbierałam już przesyłkę! :) Duży plus również za asortyment! Jest w czym wybierać i zawsze jest to udany zakup :) Polecam z przyjemnością!

5 / 5 2018-09-29

Bardzo szybko i sprawnie. Buciki śliczne i wygodne. Wrócę na pewno :)

5 / 5 2018-09-07

Jestem na prawdę mile zaskoczona, bardzo szybko dostałam zamówione buty, do tego wszystko zgodne z opisem. Zdecydowanie mogę polecić ten sklep bo buty również są rewelacyjne :)

5 / 5 2018-08-24

Jestem bardzo zadowolona z dokonanego zakupu. Przemiła obsługa. Buty jak za zdjęciu. Rozmiar idealny. Gorąco polecam . Elżbieta

2018-08-10

To już mój drugi zakup i na pewno nie ostatni. Błyskawiczna wysyłka, towar jak na zdjęciach i do tego dobrej jakości. Jak dla mnie wszystko jest na 10. Już czaję się na kolejne zakupy ale tym razem na torebkę :)

5 / 5 2018-08-07

Super kontakt, doradzili mi buciki z których jestem bardzo zadowolona. Po całej nocy na weselu bez problemu poszłam na poprawiny, a nóżkom dalej nic nie było...

5 / 5 2018-08-07

uwielbiem zakupy w tym sklepie,zawsze mają nietuzinkowe modele ,można liczyć na profesjonalne doradztwo i natychmiastową wysyłkę

5 / 5 2018-08-03

Jestem zadowolona z przebiegu reklamacji butów . Sklep stanął na wysokości zadania. Nic dodać nic ująć szybko, sprawnie i szybko , bez komplikacji. Szczerze polecam zakupy w Buu . Buty są śliczne, niepowtarzalne i dobrej jakości .

5 / 5 2018-07-29

Unikatowe modele,expresowa wysyłka....pierwszy zakup ale jestem mega zadowolona...z pewnością powtórzę zakupy...polecam :)

5 / 5 2018-07-11

Super sklep. Super towar. Świetna obsługa. Realizacja 24 -godzinna .POLECAM !!!

5 / 5 2018-06-05

Rzetelny Sprzedawca! Polecam!

5 / 5 2018-05-20

solidny sklep, przepiękne i dobrze wykonane buciki, szybka dostawa, naprawdę polecam!!!!!

5 / 5 2018-05-11

Jestem na prawdę mile zaskoczona, bardzo szybko dostałam zamówione buty, do tego wszystko zgodne z opisem. Zdecydowanie mogę polecić ten sklep bo buty również są rewelacyjne :)

5 / 5 2018-05-01

Polecam ten sklep każdemu, trafiłam przypadkiem skuszona pozytywnymi opiniami zakupiłam sneakersy i jestem bardzo zadowolona. Buty zamówione w poniedziałek rano, we wtorek były już do odbioru w paczkomacie :-) Polecam +++++++

5 / 5 2018-04-23

Szybka realizacja a szpileczki rewelacja. Polecam ten sklep. Sama już szukam kolejnych butów :)

2018-04-13

Zawiodłam się na nim

5 / 5 2018-04-12

Super buciki i super wysyłka.

2 / 5 2018-04-09

Zamówiłam buty rozm 36 po czym otrzymuje rozm 38 oczywiscie w pudełku z rozm 36 .... odesłałam buty w lutym do tej pory brak zwrotu pieniedzy jeszcze Panie na obsłudze klienta jak się dzwoni są bezczelne .... SZCZERZE NIE POLECAM ...

5 / 5 2018-02-26

Tranzakcja przebiegła szybko i bez żadnych problemów. Towar w rzeczywistości ładniejszy niż na zdjęciu. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-02-12

Super! Buciki zamówiłam w poniedziałek rano, a we wtorek GLS już mi wręczył paczkę. Sandałki śliczne i mimo wysokiego obcasa bardzo wygodne. Obsługa miła i pomocna.

5 / 5 2018-02-09

Buciki zamówiłam we wtorek w południe, a już w środę był u mnie kurier! Buty super! Po prostu MEGAAA! Polecam wszystkim!!!

2018-01-27

Ekspresowa wysyłka! Wczoraj kupiłam buty a już dziś rano kurier był z nimi u mnie.

5 / 5 2018-01-27

Szybka wysyłka. Świetne szpileczki, jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-01-25

Z wielką przyjemnością wystawiam pozytywną opinię! Transakcja przeprowadzona ekspresowo, świetny kontakt, błyskawiczna dostawa, super buty! Pełen profesjonalizm! Pięknie dziękuję i gorąco polecam wszystkim przyszłym klientom!! Warto!!!

5 / 5 2017-12-28

Świetny sklep, jestem zachwycona od asortymentu obuwia, profesjonalizmu sprzedającego i od szybkości transakcji.

5 / 5 2017-12-20

Sklep bardzo dobry. Szybka przesyłka. Co do kozaków, takie jak na zdjęciu, wygodne. Natomiast mam zastrzeżenia, co do wykończenia butów[widać klej] jak również do zapachu. Bardzo intensywny brzydki zapach, dla mnie pachnie "chińszczyzną". Niemniej jednak zostawiam, nie odsyłam, może zapach wywietrzeje.

5 / 5 2017-12-20

Polecam :) Zamówione buciki otrzymałam expresowo

5 / 5 2017-12-13

To moje kolejne zakupy jestem MEGA zadowolona . Buciki super . Bardzo szybka wysyłka. Sklep godny polecenia.

2017-11-18

expressowa wysyłka,100% zadowolenia-jak najbardziej TAK :)

1 / 5 2017-11-08

NEGATYW...KLAPKI, KTÓRE KUPIŁAM SĄ ŹLE WYPROFILOWANE,POTWIERDZONE PRZEZ RZECZOZNAWCĘ, NIESTETY SKLEP NIE POCZUWA SIĘ DO ODPOWIEDZIALNOŚCI I OD CZERWCA ZESZŁEGO ROKU CIĄGAM SIĘ Z NIMI Z REKLAMACJĄ ....UPIERAJĄ SIĘ,ŻE ZŁE WYPROFILOWANIE JEST NIEMOŻLIWE,A WYSOKIE BUTY MAJĄ BYĆ MODNE A NIE WYGODNE, RĘCE OPADAJĄ, 20 LAT CHODZĘ NA WYSOKIM OBCASIE I PIERWSZY RAZ SŁYSZĘ TAKIE STWIERDZENIE ...

2017-10-07

Idealny :)

2017-09-23

100% perfekcji, towar zgodny z opisem, buciki identyczne jak na zdjeciach , zakupy w takim sklepie to czysta przyjemnosc ! a wysylka ekspresowa ,serdecznie polecam!

5 / 5 2017-09-17

Polecam sklep! Buty są przepiękne i mega wygodne :) Każdy znajdzie tam coś dla siebie!

5 / 5 2017-09-11

Niestety nie odpisali mi na maila wysłanego przez formularz na stronie. Poza tym bez zastrzeżeń. Pomimo, że buty 'made in China' to bardzo dobrze wykonane, świetnie się prezentują i nie sądzę, aby szybko uległy zniszczeniu. Polecam sklep ze względu na dobrą jakość i niskie ceny.

5 / 5 2017-08-24

Sklep posiada szeroki wybór butów. Solidne, w przystępnych cenach. Nawet najbardziej wymagająca klientka znajdzie tu coś dla siebie. Polecam gorąco.

5 / 5 2017-07-24

Odesłałam buty, bo okazały się nie takie, jak potrzebowałam, najpierw skontaktowałam się jak to zrobić, po czym gdy paczka doszła, napisałam prośbę o szybki zwrot pieniędzy bo ich potrzebowałam. BEZCZELNIE dostałam odpowiedź że mają 14 dni do zwrotu, a dzisiaj MIJA 14 DZIEŃ I ZWROTU TAKŻE NIE MA. Na cholere są te maile, skoro nie potrafią szanować klienta? Złośliwość nie zna granic, widać pracownicy lekceważą klienta, nie mam pojęcia co oni tam robią, ale jeśli chcą być tacy złośliwi to proszę bardzo, sprawą zajmą się odpowiednie organy. NIE POLECAM BARDZO TEGO SKLEPU.

2017-06-24

Kozaki zamówiłam w środę a w czwartek rano już kurier pukał do drzwi :) Rewelacyjny towar, dobrej jakości. Ja mogę tylko polecić :)

5 / 5 2017-06-06

Wszystko na najwyższym poziomie, prośba o przyśpieszenie wysyłki ze względu na sklep. Po telefonie już na drugi dzień dotarła paczka. Buciki prześliczne, precyzyjne wykończenie. Jestem bardzo zadowolona i serdecznie polecam sklep !!!

2017-05-22

Realizacja trwała cały weekend choć zamówiłam buty w czwartek......buty nie zgodne z opisem......

5 / 5 2017-05-22

polecam :) jestem bardzo zadowolona wystawiam meeega pozytyw 100% pozdrawiam :)

5 / 5 2017-05-09

Świetny sklep, super asortyment i błyskawiczna dostawa. Ja na pewno tu jeszcze wrócę :)

5 / 5 2017-05-06

SUPER!! Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. A butki są śliczne i bardzo dobrze wyprofilowane.Zamówiłam je rano a następnego dnia były już u mnie :)

5 / 5 2017-05-03

Polecam sklep buu.pl! Solidna i rzetelna obsługa a produkt pierwsza klasa!!!

5 / 5 2017-04-14

Zakupione w prezencie dla żony buty ,okazały się strzałem w dziesiątkę...Ekspresowa wysyłka,rewelacyjny kontakt,buty jeszcze ładniejsze niż na zdjęciu POLECAM W 100%

2017-04-10

Rewelacja! Jeszcze nigdy nie otrzymałam przesyłki w tak ekspresowym tempie! Serdecznie polecam!

5 / 5 2017-04-09

SUPERRR SKLEP!!! SZPILECZKI REWELKA (TYLE ICH JEST ŻE TRUDNO SIĘ ZDECYDOWAĆ) NAPRAWDĘ BŁYSKAWICZNA DOSTAWA. POLECAM TEN SKLEP - Z BUU ZAWSZE WARTO!!! :-)

5 / 5 2017-04-08

Błyskawiczna i przemiła obsługa - polecam :)

5 / 5 2017-03-28

Super szybko, wczoraj o godz. 14 zamówiłam a 15 min temu kurier zapukał z paczką. Szpilki urocze i jak na tak przystępną cenę super wykonane.

Rzetelne opinie o Buu.pl

Buu.pl

Siedziba
Ścinawa

WWW
http://www.buu.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
691224720

Infolinia
-

Logowanie