Kategorie: / Odzież i Obuwie / Dla Dzieci

Byshop.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Byshop.pl
5 / 5 2019-03-10

Szybko sprawnie bez problemu

5 / 5 2019-02-28

super produkt, ekspresowa wysyłka polecam

5 / 5 2019-02-25

Polecam.

5 / 5 2019-02-19

jestem zadowolona ,walizka taka jak w opisie, dobra jakość ,dziecko zadowolone

5 / 5 2019-02-06

bardzo życzliwa i profesjonalna obsługa klienta. mimo problemów technicznych bez problemu i szybko otrzymałam zamówiony towar. polecam!

5 / 5 2019-01-31

Bardzo dziekuje za udane zakupy, polecam sklep Byshop, jeszcze pewnie do niego powroce.

5 / 5 2019-01-28

WSZYSTKO OK POLECAM

5 / 5 2019-01-27

bardzo szybka realizacja,polecam

5 / 5 2019-01-12

Polecam każdemu! Wspaniała obsługa -- pani Dominika sprowadziła dla mnie nawet te towary, których nie było w ofercie sklepu. Sprzedawca idealny.

5 / 5 2019-01-06

ok

2018-12-31

Wysoki poziom obsługi klienta.

5 / 5 2018-12-30

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-11-16

Szybko i sprawnie. Jednak jeden problem: kocyk, który zamówiłem, miał być szary po stronie z wzorem i seledynowy po stronie miękkiej. Niestety, przyszedł wersja seledynowa po obu stronach, co nie do końca odpowiada mojemu zamówieniu.

5 / 5 2018-11-16

Szybko i bez problemów. Jedynym problemem jest to, że zamówiony kocyk miał mieć szary wzór po jednej stronie i seledynową miękką stronę po drugiej stronie, ale otrzymałam wersję w kolorze seledynowym po obu stronach, co nie jest w pełni zgodne z moim zamówieniem.

5 / 5 2018-11-13

Jestem niezmiernie zadowolona z tego, że zdecydowałam się na ten sklep i z szybkością, z jaką zrealizowali moje zamówienie. Chętnie polecę to miejsce moim znajomym. Tutaj naprawdę troszczą się o klienta i o właściwe zapakowanie przesyłki. Moja paczka dotarła w idealnym stanie i była solidnie zabezpieczona. :)

5 / 5 2018-11-13

Bardzo jestem zadowolona z wybrania tego sklepu oraz z szybkości, z jaką zamówienie zostało zrealizowane. Z przyjemnością będę polecać ten sklep znajomym. Zwracają uwagę na klienta i na to, jak jest pakowana przesyłka. Paczka dotarła w nienaruszonym stanie i była dobrze zapakowana. :)

5 / 5 2018-09-29

pełen profesjonalizm! polecam!

2018-08-25

Godny polecenia

5 / 5 2018-08-20

Bardzo polecam, mila i sprawna obsluga:)

2018-08-12

Jak zwykle: fantastyczny kontakt, towar najwyzszej jakości... robienie zakupów w byshop to czysta przyjemność

Rzetelne opinie o Byshop.pl

Byshop.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.byshop.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 305 20 20

Komórka
+48 601 13 13 57

Infolinia
-

Logowanie