Kategorie: / AGD / Dom / Żywność

Cafesilesia.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Cafesilesia.pl
5 / 5 2019-03-24

Błyskawiczna dostawa. Dobry towar. Polecam

5 / 5 2019-03-21

Szybko, sprawnie i dokładnie. Nie mam się do czego przyczepić. Polecam!

5 / 5 2019-03-21

Szybko i dobrze

5 / 5 2019-03-17

Polecam, jestem stałą klientką, przesyłka dotarła ekspresowo, kawa najwyższej jakości.

2019-03-15

Najlepszy sklep z kawą

5 / 5 2019-03-07

Profesjonalne podejście

2019-03-07

Gryfnie

2019-03-02

Jak zwykle bez zarzutu

5 / 5 2019-02-20

Jak zwykle. Szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2019-02-07

Bardzo profesjonalny sklep z kawą. Polecam!

5 / 5 2019-02-03

Polecam zakupy w tym sklepie

2019-01-30

Wszystko w porządku.

5 / 5 2019-01-18

Szybko i sprawnie

5 / 5 2019-01-14

profesjonalna obsługa,błyskawiczna wysyłka-polecam.

5 / 5 2019-01-13

Super polecam

5 / 5 2019-01-12

Zakupiona herbata dotarła szybko, zgodna z zamówieniem, bezpiecznie zapakowana.

5 / 5 2019-01-09

Bardzo profesjonalny sklep i ludzie w nim pracujący, każdemu życzę aby miał kontakt wyłącznie z takimi firmami.Gorąco polecam i sklep i kawę zkaupioną w Cafe Silesia.

5 / 5 2019-01-06

Polecam obsługa szybka i zgodna z zamówieniem

2019-01-04

Wszystko na nwjwyzszym poziomie

5 / 5 2019-01-02

Profesjonalna obsługa.Wiedzą o czym mówią.

5 / 5 2018-12-26

Polecam

2018-12-17

Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-12-10

Jak zawsze w tym sklepie: szybko, sprawnie, bez pomyłek towar pierwsza klasa. Opinia nie jest na podstawie jednorazowego zakupu, tylko wielolokrotnych. Polecam

5 / 5 2018-11-28

Transakcja i zamówienie przebiegło sprawnie. Polecam!

5 / 5 2018-11-27

Polecam sklep

5 / 5 2018-11-18

Jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2018-11-16

polecam

5 / 5 2018-11-11

Polecam gorąco

5 / 5 2018-11-10

Jestem zszokowany nie tylko szybkością realizacji zamówienia, ale także wrzutką do przesyłki z informacją, kto pakował moją przesyłkę. Banał? Może i tak, dla mnie w ten sposób wyraz tego, że firma otwiera się na mnie jako klienta i zaprasza, żeby się z nią zaprzyjaźnić na dłużej. Czemu nie...

2018-11-07

Bardzo dobra

5 / 5 2018-11-01

Polecam

5 / 5 2018-10-01

Profesjonalna obsługa i błyskawiczna realizacja.

2018-09-28

Jak zwykle wszystko tip top

5 / 5 2018-09-07

Zawsze jestem profesjonalnie obsłużona w Cafe Silesia.

2018-08-31

Doskonała kawa

5 / 5 2018-08-31

Wszystko ok

5 / 5 2018-08-28

Jak zawsze szybko, sprawnie, profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2018-08-28

Pełny profesjonalizm!

5 / 5 2018-08-28

Polecam smakoszom kawy

2018-08-23

Nie miałem problemów. Dobra kawa, zgodna z opisem (data palenia).

5 / 5 2018-08-23

kawa Fantino EXTRA BAR polecam wszystkim, którzy wolą troszkę łagodniejszy smak kawy... Nie jestem wielkim smakoszem ale tradycją staje się fakt, że odkąd mam ekspres ta kawa zawsze musi u mnie gościć podczas Świąt Bożego Narodzenia czy Wielkanocy. Kawa jest bardzo dobra więc też ma adekwatną cenę do smaku. Polecam na prawdę warto !!!

5 / 5 2018-08-22

Wszystko OK

5 / 5 2018-08-02

Szybko i sprawnie.msm nadzieję że jeszcze skorzystam

5 / 5 2018-08-01

Jak najbardziej polecam ten sklep:)

2018-07-23

ok.ok.ok

5 / 5 2018-07-21

Szeroki asortyment. Niskie ceny. Darmowa i szybka wysyłka.

5 / 5 2018-07-13

Super! Polecam!

5 / 5 2018-07-07

szybka dostawa

5 / 5 2018-07-05

Profesjonalizm.

2018-06-24

Dobra herbata

5 / 5 2018-06-06

Polecam z całego serca i na pewno jeszcze będę kupował, a także polecał znajomym!

5 / 5 2018-06-03

Profesjonalna, szybka transakcja. Polecam każdemu.

5 / 5 2018-05-29

profesjonalna obsługa

2018-05-28

Jak zwykle bez zarzutu. Przesyłka zamówiona w piątek dotarła już na drugi dzien w sobotę - tego sie nie spodziewałem! Bardzo dziękuje

5 / 5 2018-05-21

Szybko

5 / 5 2018-05-20

Jak zwykle szybko.

5 / 5 2018-05-13

Witam. Oczywiście że polecam sklep. Przesyłka dotarła szybko, zapakowana profesjonalnie. Super cena. Będę korzystał z usług sklepu. Pozdrawiam.

5 / 5 2018-05-05

Jak zawsze szybko i miło :) A towar najwyższej jakości.

5 / 5 2018-05-05

Wszystko Ok, polecam !!

5 / 5 2018-04-29

Jak zwykle profesjonalnie, ladnie zapakowane w firmowe pudelko, milym akcentem jest ulotka zeze zdjeciem osoby ktora pakowala przesylke, same produkty dokladnie zgodne z opisem, jak zwykle bardzo zadowolony jestem z obslugi i samych produktow, polecam.

5 / 5 2018-04-23

wszystko ok

5 / 5 2018-04-18

Jak zawsze profesjonalnie i najwyższa jakość kaw. Polecam!

2018-04-17

Bardzo miła obsługa w sklepie w Agorze

5 / 5 2018-04-08

polecam, dostawa ekspresowa, wszystko super

5 / 5 2018-04-04

polecam super kawa najlepsza w Polsce

5 / 5 2018-03-28

Polecam zakupy w tym sklepie.

2018-03-14

Bardzo dobry kontakt, młynek do kawy spełnia moje oczekiwania w 100% z pewnością to nie ostatni zakup.

5 / 5 2018-03-07

Polecam.

5 / 5 2018-03-06

Polecam super sklep.

2018-02-28

Espresso w ekspresowym czasie

5 / 5 2018-02-25

Od lat stały, wysoki poziom zadowolenia z zakupów w Cafe Silesia. Polecam

5 / 5 2018-02-25

super

5 / 5 2018-02-24

Wszystko .Ok. Polecam,!

2018-02-22

Kawa pyszna obsługa bez zarzutow

2018-02-12

+++Pozytywna

5 / 5 2018-02-10

Super :-)

5 / 5 2018-02-10

Przesyłka super zabezpieczona, super szybko, towar pierwszej klasy. Polecam

5 / 5 2018-02-10

Szybko sprawnie i na temat.

2018-02-07

ok. bez niespodzianek

5 / 5 2018-01-28

Polecam!

5 / 5 2018-01-16

Pełen profesjonalizm. Szybka wysyłka.

2018-01-05

Zawsze wracam bo nigdy się nie zawiodłam

5 / 5 2018-01-02

POLECAM!

2018-01-01

Bardzo sprawna transakcja, kawa jak zawsze pierwsza klasa!

5 / 5 2017-12-31

Bardzo szybko i profesjonalnie.

2017-12-28

Bardzo dobry wybór.

5 / 5 2017-12-26

Jestem zadowolony z przebiegu transakcji

5 / 5 2017-12-25

Profesjonalna, bardzo szybka obsługa

2017-12-23

mega pozytyw

5 / 5 2017-12-22

wszystko ok

2017-12-17

OK bdb

5 / 5 2017-12-13

szybko i sprawnie

2017-12-12

Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność, podobnie jak picie zamówionej kawy.

2017-12-03

świetny sklep, pyszna kawa.

5 / 5 2017-11-30

Polecam.

5 / 5 2017-11-24

Jak zwykle od kilku lat jest super :)

5 / 5 2017-11-23

Profesjonalna obsługa, polecam

2017-11-19

Błyskawiczna wysyłka, dobrze zapakowane :)

5 / 5 2017-11-18

Super sklep i obsługa. Od lat wysoki poziom.

2017-11-16

Najwyższą jakość usług ! Świetna obsługa klienta, błyskawiczna dostawa a co najważniejsze świetna kawa.

5 / 5 2017-11-12

Przyjazna strona internetowa sklepu. łatwe wyszukiwanie i zamawianie produktów. Sklep nr 1 pod względem szybkości realizacji zamówienia.

2017-11-10

Wszystko w normie

5 / 5 2017-11-09

Świetna profesjonalna obsługa i indywidualne doradztwo. Dostawa ekspresowa :). Rewelacja!

5 / 5 2017-11-08

Od wielu lat ja i moi znajomi korzystamy z tego sklepu i polecamy innym.

5 / 5 2017-11-05

Profesjonalnie!

5 / 5 2017-11-02

profesjonalnie i szybko

5 / 5 2017-10-31

Jak zawsze profesjonalna i szybka obsługa, a do tego przepyszna kawa. Czegóż można chcieć więcej? Polecam wszystkim Kawoszom!!!

5 / 5 2017-10-26

Szybko, bezproblemowo i solidnie zapakowane. Polecam zakupy :)

5 / 5 2017-10-22

Super

5 / 5 2017-10-20

szybko i profesionalnie

2017-10-19

Znakomita obsługa, znakomita kawa. Od wielu lat niezmiennie.

2017-10-16

Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie. Brak jakichkolwiek zastrzeżeń co do przebiegu transakcji i obsługi klienta. Ocena w pełni zasłużenie pozytywna.

5 / 5 2017-10-16

polecam

5 / 5 2017-10-16

Transakcja udana, polecam sklep

5 / 5 2017-10-12

Odebrałem zakupiony towar osobiście. Polecam

5 / 5 2017-09-24

Szybka i profesjonalna obsługa, bardzo dobra jakość.

2017-09-19

Miał być prezent od miłego Pana w postaci próbki kawy

5 / 5 2017-09-18

Jak zwykle pełen profesjonalizm

2017-09-18

Jak zawsze czyli wyśmienicie

2017-09-17

wszystko ok!

2017-09-13

Korzystam od jakiegoś czasu i nie narzekam.

5 / 5 2017-09-03

polecam sklep.

5 / 5 2017-08-20

Pierwsze zakupy w sklepie i miłe zaskoczenie. Dobra i szybka realizacja. Zakupiona kawa Coffee Grange ESPRESSO okazała się trafionym zakupem, co w przypadku nieznanych kaw jest trochę loterią. Kawa jak dla mnie jest średnio wypalona, z lekką nutą orzecha i kakao, przyjemna w smaku. Kawa na pewno warta swojej ceny. W przysyłce znalazłem również kupon rabatowy na kolejne zakupy w sklepie. Polecam zakupy w cafesilesia.pl.

5 / 5 2017-08-15

Profesjonalna obsługa. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2017-08-15

To moje pierwsze zakupy w tym sklepie i z pewnością nie ostatnie. Duży wybór kaw, bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu. Jestem bardzi zadowolona, polecam.

5 / 5 2017-08-09

super

5 / 5 2017-08-01

Super sklep. Polecam

5 / 5 2017-07-21

Bardzo dobry sklep. Polecam!

2017-07-20

Zawsze i niezmiennie wzorowa obsługa

2017-07-11

Cafe Silesia. Tylko.

2017-07-06

Jak zawsze wszystko perfekcyjnie.

5 / 5 2017-06-30

POLECAM!!

5 / 5 2017-06-30

Super

5 / 5 2017-06-28

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-06-26

Dostawa poniżej 36 godz od zamówienia, obsługa bez zarzutu. Polecam

2017-06-25

Wszystko działa

5 / 5 2017-06-22

Wszystko super!!!! Kawiarka boska. Polecam sklep

5 / 5 2017-05-24

Szybko, bez zbędnego opóźnienia

2017-05-21

Bardzo ładnie.

5 / 5 2017-05-14

Profesjonalna obsługa polecam zakup w tym sklepie szybka sprawna wysyłka

2017-05-08

Wszystko idealnie.

5 / 5 2017-05-04

Polecam.

5 / 5 2017-04-23

Wszystko ok

2017-04-19

Cafe Silesia to zawsze błyskawiczna wysyłka i przede wszystkim pyszne kawy!

5 / 5 2017-04-15

Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2017-04-09

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Towar został wysłany szybko. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2017-04-07

polecam.

5 / 5 2017-03-30

Wszystko OK

5 / 5 2017-03-29

szybki serwis, dobra kawa

5 / 5 2017-03-26

Polecam

Rzetelne opinie o Cafesilesia.pl

Cafesilesia.pl

Siedziba
Tarnowskie Góry

WWW
-

Email
[email protected]

Telefon
32 283 70 32

Komórka
504278990

Infolinia
-

Logowanie