Kategorie: / Żywność

Caffegaleria.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.95
opinie o Caffegaleria.pl
4 / 5 2019-03-24

Super !!!

5 / 5 2019-03-20

Wszystko szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2019-03-17

Profesjonalna obsługa, szybka przesyłka, rzetelna informacja o towarze, zdecydowania polecam

5 / 5 2019-03-09

Bardzo dobry sklep,polecam,jeszcze się nie zawiodłam. Szybka dostawa.

5 / 5 2019-03-06

Szybka wysyłka,towar zgodny z opisem.POLECAM!

5 / 5 2019-02-27

Profesjonalna obsługa, szybki kontakt. Do zamówienia dostałem też drobny gratis :) Polecam.

5 / 5 2019-02-26

b.szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2019-02-25

Świetny sklep z pyszną kawą

5 / 5 2019-02-16

Jestem bardzo zadowolony, jak zawsze. Napotkaliśmy niewielki problem z dostawą do paczkomatu (wynikający ze strony firmy Inpost), ale dzięki szybkiej reakcji sklepu udało się go rozwiązać. Zdecydowanie polecam, jak zawsze!

5 / 5 2019-02-16

Jak zawsze było świetnie. Miałyśmy tylko trochę problemów z dostawą do paczkomatu z powodu działania firmy Inpost, ale dzięki szybkiej reakcji sklepu udało się wszystko rozwiązać. Bez wahania polecam, jak zawsze!

5 / 5 2019-02-08

Super

5 / 5 2019-01-30

Wszystko na najwyższym poziomie. Wzorcowe podejście do każdego aspektu zamówienia i kontaktu.

5 / 5 2019-01-23

Profesjonalna, bardzo szybka obsługa

5 / 5 2019-01-14

bardzo dobry, zaufany sklep

5 / 5 2019-01-08

kawa sklep

5 / 5 2019-01-05

Opinia pozytywna niezmiennie :)

5 / 5 2018-12-23

Przesyłka dostarczona następnego dnia, wszystko sprawnie i bezproblemowo. Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2018-12-21

Błyskawiczna wysyłka. POLECAM!

5 / 5 2018-12-20

Sympatyczna w kontakcie obsługa i bardzo wysoka jakość kawy składają się na moją polecającą opinię.

5 / 5 2018-12-19

Dobra oferta, choć widać malejący asortyment kaw mielonych (gdzie jest Agust Prestigio Casa?!). Szybka i sprawna obsługa, dobre ceny.

5 / 5 2018-12-07

Dostawa b.szybka,całościowa, b.dobrze zapakowana

4 / 5 2018-12-06

Wszystko OK. Polecam

5 / 5 2018-12-01

Profesjonalna obsługa zawsze....

5 / 5 2018-11-27

Super

5 / 5 2018-11-27

Jak zwykle wszystko w porządku. Jestem stałym klientem.

5 / 5 2018-11-15

Polecam

5 / 5 2018-11-09

Bardzo dobry sklep

4 / 5 2018-11-08

Jestem z zadowolenia i chętnie ponownie tutaj wrócę. Produkt był zgodny z opisem, a także został szybko dostarczony. Wielkim plusem był miły i pomocny personel, który indywidualnie podchodził do mojego zamówienia. Jedyne, co może być poprawione to lepsze zabezpieczenie porcelany podczas transportu, ponieważ mój egzemplarz uległ częściowemu uszkodzeniu. Jednakże, to jest problem między mną a kurierem. Podsumowując, polecam robienie zakupów w tym sklepie!

5 / 5 2018-11-08

Jak zwykle jestem zadowolona

5 / 5 2018-11-04

Bardzo szybko i wygodnie

5 / 5 2018-10-24

zamówienie doszło szybciej niż się spodziewałem, przyjechało wszystko co zamawiałem

5 / 5 2018-10-20

Wtorkiem zauważam, że nie mam żadnej kawy w szafce, ale już w środę otrzymuję dostawę do mojego domu. To najlepszy sklep z kawą na świecie. Każde kolejne zamówienie tylko wzmocniło moje przekonanie. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-10-20

Wtorkowe odkrycie pustej szafki bez kawy zostało zrekompensowane w środę, kiedy to dostarczono mi zamówienie do domu. Bez wątpienia jest to najlepszy sklep z kawą na całym świecie, jako że każde kolejne zamówienie tylko potwierdza moje przekonanie. Gorąco go polecam!

5 / 5 2018-10-18

Gorąco polecam! Szybka dostawa wszystko zgodnie z zamowieniem.

5 / 5 2018-10-06

Dziękuję za sprawną obsługę zamówienia i szybką wysyłkę. Kawa jak zwykle przepyszna.

5 / 5 2018-10-05

Szybka wysyłka, dobry kurier.

5 / 5 2018-09-29

Polecam . Szybko, sprawnie i zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2018-09-27

ok ok ok

5 / 5 2018-09-22

Sprawnie i pomyslnie

5 / 5 2018-09-09

Duży wybór bardzo dobrej kawy. Bardzo szybka i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-09-06

Profesjonalny sklep z dobrym asortymentem świeżej kawy i herbaty....

5 / 5 2018-08-31

Jak zwykle wszystko ekspresowo :-)

5 / 5 2018-08-30

Zamawiam kawę już co najmniej dwa lata: zawsze świeża i aromatyczna. Szybka dostawa.

5 / 5 2018-08-26

Wszystko tak jak należy. Bez zastrzeżeń. Wzorowo

5 / 5 2018-08-14

Polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja jak zwykle udana. Dobry kontakt ze sprzedającym i miła obsługa

5 / 5 2018-08-09

Szybko, sprawnie, pełna informacja podczas realizacji zamówienia.

5 / 5 2018-08-08

pozytywna, stały klient, polecam.

5 / 5 2018-08-07

bdb jak zawsze

5 / 5 2018-07-26

Obsługa na najwyższym poziomie :-)

5 / 5 2018-07-20

To już kolejny raz, kiedy robię zakupy w Caffe Galeria i planuję kontynuować. Jak zawsze, wszystko tutaj jest na najwyższym poziomie: produkty, obsługa i czas dostawy. Serdecznie dziękuję i polecam to miejsce wszystkim.

4 / 5 2018-07-19

polecam, szybko sprawnie i towar bardzo dobrej jakości

5 / 5 2018-07-18

Wszystko tak jak powinno być.

5 / 5 2018-07-17

W zamówieniu zawsze miła niespodzianka, tym razem dostałam kalendarz i notesik.

5 / 5 2018-07-15

Sklep, który uzależnia. Obsługa na najwyższym poziomie. Asortyment zadowoli nawet najbardziej wybrednych. Kupuję od lat i polecam.

5 / 5 2018-07-11

Profesjonalna obsługa , szybka realizacja , super kontakt . Polecam Wszystkim .

5 / 5 2018-07-10

Doskonały kontakt, wysyłka błyskawiczna, polecam.

5 / 5 2018-07-10

Wszystko super jak zawsze.

5 / 5 2018-06-30

Wszystko w najlepszym porządku. Do tego dziękuję za miłe gratisy!

5 / 5 2018-06-30

Jak zwykle wszystko bardzo szybko, miło i sprawnie.

5 / 5 2018-06-22

Wszystko wzorowo, kawiarka super!

5 / 5 2018-06-21

OK OK OK OK OK

5 / 5 2018-06-18

Najlepszy sklep internetowy z kawą. Wspaniała usługa.

5 / 5 2018-06-16

Jak zwykle wszystko ok. Polecam!!

5 / 5 2018-06-14

Wszystko OK ! Polecam !!!

5 / 5 2018-06-08

super

4 / 5 2018-06-05

Jestem bardzo zadowolony z przebiegu transakcji jak i całej obsługi.

5 / 5 2018-06-04

Polecam wszystkim

5 / 5 2018-06-03

Wszystko super. Polecam i dziękuje :)

5 / 5 2018-06-01

Jak zwykle, czyli ekspresowo i z małym upominkiem :-)

5 / 5 2018-05-30

Świetny sklep. Polecam!

5 / 5 2018-05-24

super sklep

5 / 5 2018-05-22

Polecam wszystkim lubiącym dobra kawę i błyskawiczna realizację.

5 / 5 2018-05-09

Jak zwykle polecam z ogromną przyjemnością!

5 / 5 2018-04-30

Super towar i szybka dostawa

5 / 5 2018-04-20

Polecam sklep. Zamawiam już w nim od długiego czasu i zawsze wszystko jest ok

5 / 5 2018-04-14

Najlepszy sklep z kawą

5 / 5 2018-04-14

Super

5 / 5 2018-04-12

Tradycyjnie jak w moich poprzednich opiniach - bardzo dobry rzetelny sklep. Kupuję od wielu lat.

5 / 5 2018-04-09

Mój ulubiony sklep z kawą. Polecam

5 / 5 2018-04-08

wszystko w jak największym porządku

5 / 5 2018-04-07

Po zrealizowaniu ponad dwudziestu transakcji w okresie ostatnich dwóch lat, z pewnością mogę powiedzieć, że ten sklep online jest jednym z najdoskonalszych w Polsce. Bez wątpienia będę tutaj kontynuował zakupy przez kolejne lata.

5 / 5 2018-04-07

Po dokonaniu ponad 20 zakupów w ciągu ostatnich 2 lat, śmiało mogę powiedzieć, że ten sklep online jest jednym z najlepszych w Polsce. Zamierzam korzystać z niego jeszcze przez wiele lat.

5 / 5 2018-04-07

Świetny sklep. Polecam!

5 / 5 2018-04-03

bardzo dobry

5 / 5 2018-03-31

błyskawiczna wysyłka, towary zgodne z opisem.

5 / 5 2018-03-25

Dobry sprawdzony sklep

5 / 5 2018-03-11

Perfekcyjnie jak zwykle!!! Dziękuję!

5 / 5 2018-03-10

Szybka dostawa, polecam

5 / 5 2018-02-27

wszystko ok

5 / 5 2018-02-26

Sprawdzone źródło dobrej, świeżej kawy. :)

5 / 5 2018-02-21

Niezmiennie ocena doskonała.

5 / 5 2018-02-21

Profesjonalna obsługa. Bardzo polecam.

5 / 5 2018-02-20

Transakcja szybka i przyjemna, polecam

4 / 5 2018-02-18

Mój ulubiony sklep z kawą. Zawsze szybko, profesjonalnie. Najwyższa jakość. Polecam

5 / 5 2018-02-10

Nie pierwszy raz bardzo pozytywne doświadczenia z tym sklepem. Dodatkowo miły świąteczny dodatek. Polecam!

5 / 5 2018-02-01

PROFESJONALNA obsługa!

5 / 5 2018-02-01

Polecam sklep Caffe Galeria

5 / 5 2018-01-31

Zawsze z ogromną przyjemnością polecam!

5 / 5 2018-01-30

Szybko, solidnie zapakowane, jestem zadowolony.

5 / 5 2018-01-04

W porządku.

5 / 5 2018-01-01

Świetny kontakt, błyskawiczna przesyłka, gratis w załączeniu.

5 / 5 2017-12-31

Bardzo dobra jakość obsługi

5 / 5 2017-12-27

Najlepszy sklep z kawą

5 / 5 2017-12-24

Profesjonalizm!

5 / 5 2017-12-20

Jak zwykle szybko i profesjonalnie. Doskonała świeża kawa, zgodnie z opisem na stronie. Polecam!

5 / 5 2017-12-19

Mój ulubiony sklep z kawą, duży wybór, dobre ceny, rewelacyjnie błyskawiczna przesyłka. Świetna kawa, czego chcieć więcej?

5 / 5 2017-12-04

Jest to sklep, który ma w sobie coś, co sprawia, że chce się do niego powrócić. Warto zaznaczyć, że może uzależniać i wpływać na nasze podejście do kawy i zakupów przez internet. Oferuje szybką obsługę, profesjonalizm i najwyższą jakość produktów. Jeśli chcesz poznać prawdziwy smak kawy, zdecydowanie warto tam zajrzeć, ponieważ nie będziesz zawiedziony.

5 / 5 2017-12-04

To miejsce jest tak wciągające, że zawsze chce się do niego wracać. Warto zwrócić uwagę, ponieważ potrafi zmienić nasze postrzeganie kawy i zakupów online. Obsługa jest szybka i profesjonalna, a produkty oferowane są najwyższej jakości. Jeśli chcesz poznać prawdziwy smak kawy, koniecznie tu zajrzyj - gwarantuję, że nie będziesz zawiedziony.

4 / 5 2017-12-04

ok

5 / 5 2017-12-02

Mój ulubiony sklep i pyszna kawa.

5 / 5 2017-11-10

polecam firmę, duży wybór kawy, szybka dostawa

5 / 5 2017-11-03

W sposób odpowiedzialny, uprzejmy i z dużą prędkością. Nasza strona internetowa jest przejrzysta i stale aktualizowana. Opisy produktów są odpowiednie. Duży wybór świeżo palonych kaw krajowych i włoskich zaspokoi nawet najbardziej wymagających miłośników kawy.

5 / 5 2017-11-03

Nasza strona internetowa jest godna zaufania, pełna profesjonalizmu i szybkiego działania. Jest przejrzysta i regularnie aktualizowana, zapewniając najnowsze informacje. Opisy produktów są odpowiednie i rzetelne. Posiadamy szeroki wybór kaw, zarówno krajowych, jak i włoskich, zaspokajając nawet najbardziej wymagające gusta kawoszy, którzy preferują świeżo palone ziarna.

5 / 5 2017-10-28

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-10-24

Dobra kawa, dobra cena, szybka dostawa. Spokojnie mogę polecić wszystkim zakupy.

5 / 5 2017-10-22

Bardzo polecam kawiarkę włoską Pezetti - otrzymasz profesjonalną obsługę, szybką wysyłkę oraz towar bezpiecznie zapakowany. Dodatkowo, możesz dobrać kolor pasujący do swojej kuchni. Osobiście, zdecydowałam się na fioletową.

5 / 5 2017-10-18

Świetny sklep z kawą :-)

5 / 5 2017-10-18

Profesjonalna obsługa,polecam.

5 / 5 2017-10-15

wszystko ok

5 / 5 2017-10-13

Sxybka realizacja zamówienia, produkty solidnie zapakowane, towar zgodny z opisem sklepu.

5 / 5 2017-10-12

Profesjonalnie, szybko i pewnie. Polecam !!!

5 / 5 2017-10-10

Jak zwykle jestem bardzo zadowolona ,oczywiście polecam ten sklep każdemu.

5 / 5 2017-10-05

Rewelacyjnie szybko. Jak zwykle wszystko w porządku.

5 / 5 2017-10-03

Zadowolony jak zawsze :)

5 / 5 2017-09-29

Moją opinię o sklepie najlepiej potwierdza fakt, że stale do niego wracam.

5 / 5 2017-09-25

Przyjemne zakupy! Doskonała kawa, ekskluzywne czekolady. Wygodna opcja odbioru zamówienia dostępna również w Krakowie. Obsługa klienta przez telefon na najwyższym poziomie. Pani, która obsługuje sklep, niezwykle pomocna i sympatyczna. Podsumowując: niesamowite!

5 / 5 2017-09-25

Zakupy były udane! Kawa była świetna, czekolady wykwintne. Odbiór zamówienia w Krakowie był bardzo wygodny. Obsługa klienta przez telefon była doskonała. Pani obsługująca sklep była bardzo pomocna i miła. Ogólnie rzecz biorąc - było super!

5 / 5 2017-09-21

Polecam sklep.Świetny kontakt, szybka, bezproblemowa realizacja.

5 / 5 2017-09-12

Bardzo dobry kontakt i szybka realizacja.Bardzo duży wybór kaw i co ważne z datami palenia.Polecam

5 / 5 2017-09-12

Zamówienie otrzymałam następnego dnia, solidnie zapakowane i przesłany towar zgodny z z zamówieniem

5 / 5 2017-08-29

Jak zawsze wszystko bardzo dobrze.

5 / 5 2017-08-27

Świetny sklep, błyskawiczna wysyłka, miła obsługa, towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2017-08-16

Korzystam od kilku lat i zawsze jest bardzo profesjonalnie. Szybko i bezbłędnie.

5 / 5 2017-08-16

Dziękuję za pyszną kawę i szybką przesyłkę.

5 / 5 2017-08-07

OK polecam sprzedawce

5 / 5 2017-08-02

POLECA GORĄCO

5 / 5 2017-08-01

B. pozytywnie. Trzymają wysoki poziom od kilku lat. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-07-24

Ok

5 / 5 2017-07-22

Najlepszy sklep z kawą jak dla mnie!

3 / 5 2017-07-22

Super

5 / 5 2017-07-17

Pełen profesjonalizm, zero zastrzeżeń.

5 / 5 2017-07-08

Rewelacja, jak zawsze :)

5 / 5 2017-07-07

bardzo dobra

5 / 5 2017-07-04

Bardzo szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt z firmą ,można liczyć na pomoc w wyborze kawy.

5 / 5 2017-06-24

Sklep godny polecenia. Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-06-23

Od 2 lat w tym samym sklepie! To świadczy o właściwej obsłudze! Dziękuję!

5 / 5 2017-06-23

Jak zawsze, obsługa na najwyższym poziomie.

5 / 5 2017-06-22

duży wybór dobrych lub bardzo dobrych kaw, szybka obsługa i błyskawiczna dostawa

5 / 5 2017-06-16

bardzo ok! kawę kupuję już tylko tu

5 / 5 2017-06-13

Usługa jest niezwykle profesjonalna, podawana jest najwyższej jakości kawa, przesyłka jest starannie zabezpieczona, a dostarczenie następuje bardzo szybko. Dodatkowo zawsze otrzymuje mały upominek w paczce. Jestem bardzo zadowolony z tych zakupów i na pewno będę kontynuował kolejne.

5 / 5 2017-06-13

Obsługa jest na najwyższym poziomie, kawa pochodzi od najlepszych producentów, paczka jest bardzo dobrze zapakowana, dostawa jest błyskawiczna, a w każdej paczce zawsze jest mała niespodzianka. To już kolejny raz, gdy dokonuję zakupów i na pewno będę kontynuować.

5 / 5 2017-06-03

Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2017-05-26

Rewelacja, szybko, sprawnie i PYSZNIE!

5 / 5 2017-05-24

Profesjonalizm

5 / 5 2017-05-23

W Polsce, jest jedyny sklep z tak doskonałą obsługą klienta, to Caffe Galeria.

5 / 5 2017-05-23

Szybko i sprawnie przeprowadzone zamówienie.

5 / 5 2017-05-22

Jak zwykle błyskawiczna wysyłka wspaniałej kawy

5 / 5 2017-05-19

Błyskawiczna przesyłka i niezwykle szybka i profesjonalna odpowiedz na maila z zapytaniem o kawiarkę. Polecam!

5 / 5 2017-05-15

Już kilka razy kupowałem w tym sklepie i zawsze byłem zadowolony. Polecam.

5 / 5 2017-05-02

To jest niesamowite! Sklep ma istotnie szeroki wybór kaw do wyboru. Możesz też poprosić o poradę w sprawie wyboru odpowiedniej kawy. Komunikacja jest szybka, a wysyłka błyskawiczna. Kawy są świeże i smaczne - naprawdę chciałabym je pić w nieskończoność. Z przyjemnością wracam do tego sklepu. Co więcej, do każdego zamówienia dodawany jest wyśmienity dodatek! Szczerze polecam!

5 / 5 2017-04-24

Zdecydowanie polecam. Kupuję w tym sklepie od dawna i nie przestanę :)

5 / 5 2017-04-22

Świetny sklep z kawą. Bardzo sympatyczna ovsługa.

5 / 5 2017-04-21

Najlepszy sklep internetowy w kraju.

5 / 5 2017-04-20

Mój ulubiony sklep...Szybko i profesjonalnie, można liczyć na fachową poradę :)

5 / 5 2017-04-17

Rewelacja. Wszystko sprawnie i szybko

5 / 5 2017-04-15

polecam

5 / 5 2017-04-08

Sprawnie i bezproblemowa

5 / 5 2017-04-06

Kolejna rewelacyjna kawa i herbata w domu. Jestem już stałym klientem od 2 lub 3 lat. POLECAM!

5 / 5 2017-04-02

Profesjonalna obsługa, polecam, sklep, odbiór osobisty na następny dzień, kawa w promocji w dobrej cenie i jakości.

5 / 5 2017-03-27

Wszystko super

5 / 5 2017-03-26

świetny sklep z kawą i akcesoriami :)

5 / 5 2017-03-26

Rewelacja. Polecam.

Rzetelne opinie o Caffegaleria.pl

Caffegaleria.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.caffegaleria.pl

Email
[email protected]

Telefon
534022300

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie