Kategorie: / AGD / Dom / Żywność

Caffegiorno.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Caffegiorno.pl
5 / 5 2019-03-24

Polecam

2019-03-20

Świetny,dobre produkty, fachowa obsługa, godna polecenia.

5 / 5 2019-02-20

Profesjonalna, szbka i miła obsługa. Polecam gorąco!

5 / 5 2019-02-20

Do tej pory 2 razy robiłam zakupy w caffegiorno- wszystko super, naprawdę. Prosta, sprawnie działająca strona www, superszybka przesyłka, doskonale zapakowana. A kawa pyszna- o wiele lepsza niż Tchibo (kupuję kapsułki opisane jako pasujące do ekspresów Tchibo). Przydałby się tylko jakiś program lojalnościowy lub rodzaj zachęty do większych zakupów -np. rabat od konkretnej wartości zamówienia lub za któreś kolejne zakupy dla regularnych klientów. Lub darmowa przesyłka od konkretnej wartości zakupów. Tak czy inaczej- będę wracać!

5 / 5 2019-01-26

bardzo szybka dostawa - polecam!

5 / 5 2019-01-20

POLECAM W 100% SKLEP GODNY ZAUFANIA,BARDZO DOBRY KONTAKT ZE SPRZEDAJĄCĄ FACHOWA OBSŁUGA I BŁYSKAWICZNA WYSYŁKA.

5 / 5 2019-01-15

Super! Rewelacyjny kontakt z klientem, szybka przesyłka, pełen profesjonalizm :-) Tak trzymać!

2018-12-29

jedyny taki sklep, z ofertą którą poszukiwałem

2018-12-29

Jak zwykle zakup przebieg pomyślnie. Dostawa na czas.

5 / 5 2018-12-24

wszystko OK, polecam

5 / 5 2018-12-19

doskonała kawa ziarnista Pellini. Polecam

5 / 5 2018-12-17

świetny sklep, zrobiłam małe zakupy na próbę i nie ma się do czego przyczepić :), szybka wysyłka, towar jak w opisie i bardzo dobrze zapakowany, polecam.

2018-12-16

Sklep godnypolecenia

5 / 5 2018-12-06

Wszystko ok

5 / 5 2018-11-30

Rewelacja, bardzo profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-11-26

Gorąco polecam sklep sprzedający kawę w kapsułkach systemu caffitaly pasujące do ekspresów Caffisimo. Znacznie smaczniejsza od oryginalnych kapsułek Tchibo.

5 / 5 2018-11-12

Polecam wszystkim, którzy chcą się szybko napić kawy ze swojego domowego ekspresu :)

5 / 5 2018-10-21

jak zwykle wszystko super, zwłaszcza kontakt ze sprzedawcą

2018-10-02

Miła i fachowa obsługa. Towar (kawa) b. dobry jakościowo.

5 / 5 2018-09-22

Bardzo szybka dostawa. Solidnie.

5 / 5 2018-09-16

Wszystko ok - Polecam

5 / 5 2018-09-14

Błysikawiczna dostawa, z przyjemnością polecam robienie zakupów w tym sklepie.

2018-09-07

Zamówienie zrealizowane zgodnie z wcześniejszymi uzgodnieniami - gdy nie było całego asortymentu w sklepie. Szkoda, ze w dniu bezpłatnej dostawy nie było całego asortymentu w sklepie.

5 / 5 2018-09-03

Sklep godny zaufania, kawa i herbata w kapsułkach bardzo dobrej jakości. Polecam!

5 / 5 2018-09-02

bardzo szybka i miła obsługa

2018-08-21

Świetny kontakt. Bieżąca informacja o przesyłce.

5 / 5 2018-08-20

Polecam każdemu tego sprzedawcę,szybka i profesjonalna obsługa,minimum oczekiwania,produkt jakościowo bardzo dobry!Dziękuję

5 / 5 2018-08-17

Witam z zamkniętymi oczami polecam szybka wysoka super obsługa polecam naprawdę warto współpracować

5 / 5 2018-08-14

Szybko i konkretnie

5 / 5 2018-08-04

Towar dobrej jakości, zgodny z opisem. Kontakt ze sklepem dobry. Przesyłka szybka. Polecam.

5 / 5 2018-07-29

Wszystko ok, blyskawiczna wysylka

5 / 5 2018-07-19

szybko, sprawnie. Polecam

2018-07-12

godny polecenia

5 / 5 2018-07-12

W pełni satysfakcjonująca, szybka i kompetentna obsługa. Na każdym etapie informacja o stanie realizacji przesyłki. Podczas wysyłki jedna ze szklanek zbiła się (co nie było absolutnie winą sprzedawcy, bowiem towar opakowany był perfekcyjnie). Mimo tego sprzedawca zaproponował darmowe dosłanie brakującej szklaneczki. Jestem pod wrażeniem tego miłego aktu troski o dobro klienta. Gorąco polecam zakupy w CAFFE GIORNO!!!

2018-07-12

Oceniam sklpe b.pozytywnie.

5 / 5 2018-06-26

Super spieniacz do mleka ADESSO. Dzięki niemu raczę się codziennie pysznym cappuccino. Obsługa i wysyłka bez zarzutu.

5 / 5 2018-06-02

szybko sprawnie solidnie Polecam

2018-06-02

Transakcja zakupu przebiegła błyskawicznie i bezproblemowo.Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-05-29

Solidny sprzedawca.Polecam

5 / 5 2018-05-25

Błyskawiczna przesyłka, bardzo miła obsługa. Otrzymałem próbki innych kaw by ocenić różnicę w smaku/aromacie. Polecam każdemu.

5 / 5 2018-05-13

Wszystko w jak najlepszym porzadku. Szybka przesylka, ceny niewygorowane. Z towaru (kapsulki z kawa, kakao, zbozowka i rumiankiem) jestem zadowolona. Zawsze to jakies urozmaicenie od kawy Tchibo. Z pewnoscia moge polecic ten sklep znajomym.

5 / 5 2018-04-20

Kawa świetna, wysyłka tego samego dnia, kontakt ze sklepem super. Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu.

2018-04-19

Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna przesyłka

5 / 5 2018-04-13

Szybka transakcja, zamówienie w piatek rano, realizacja w poniedziałek.... po prostu super.... kawa, kakao, szklanki ok

5 / 5 2018-03-29

Bardzo fachowa obsługa. Otrzymałam powiadomienie ze sklepu, że kapsułki które chciałam zakupić już dojechały. Szybka wysyłka, wszystko profesjonalnie :)

5 / 5 2018-03-19

OK

5 / 5 2018-03-15

Kupowałem w tym sklepie po raz pierwszy. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Polecam!

2018-03-13

Rewelacyjna obsługa, wysyłka natychmiastowa.

5 / 5 2018-03-08

Polecam- ok; tak jak powinno być.

5 / 5 2018-02-24

Super sklep z pyszną kawą

2018-02-03

Ogólnie zakupy w tym sklepie uważam za udane i już planuje następne. Jedna uwaga tylko - opakowania kaw w kapsułkach były dość mocno "sfatygowane" (i nie była to wina przesyłki). Ponieważ same kapsułki nie były uszkodzenie pewnie by mi to nie przeszkadzało, gdyby kawy nie były prezentem...

5 / 5 2018-02-03

Solidna marka. Dobre ceny. Polecam

2018-01-31

Zakupy w tym sklepie to naprawdę przyjemność!

5 / 5 2018-01-24

Super, polecam sklep

2018-01-22

Wielokrotnie zamawiałam w tym sklepie kawę i bardzo często jest ten sam problem,a mianowicie koszyk przekreślony na czerwono czyli brak produktu. Jest to irytujące gdy trzeba czekać kilka dni a kiedyś czekałam nawet 2 tygodnie na kawę.Nawet teraz weszłam chcąc zamówić kawę ale przy większości kaw w tym również moich jest czerwony koszyczek.. Chyba właściciele sklepu mogliby przewidywać końcówki zapasów i zamawiać odpowiednio wcześniej kawę z Włoch. Jest to denerwujące gdzie w dobie internetu,dużej konkurencji człowiek musi czekać żeby się napić ulubionej kawy.

2018-01-19

Sprawna obsługa klienta.Mam jednak zastrzeżenie,co do opakowania przesyłki.Pudełka z kapsułkami przyszły uszkodzone,ponieważ koperta w którą były zapakowane uległa po drodze rozdarciu.Sugeruję pakowanie zamówionych produktów w takie opakowania,które będą bardziej trwałe i odporne na uszkodzenia,a napewno jeszcze skorzystam z oferty tego sklepu.

5 / 5 2018-01-16

Taki poziom obsługi i szybkość realizacji zamówienia powinny być wszędzie.

5 / 5 2018-01-14

operacja zakupu przebiegła bez problemowo, wręcz szybko i sprawnie, towar w atrakcyjnej cenie oraz w super jakości czekam na większy asortyment kaw w kapsułkach firmy Caffeitally

5 / 5 2018-01-08

Jestem stałym klientem sklepu.Szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem. Bardzo miła i rzetelna obsługa. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-01-06

Szybka przesyłka ,miła i profesjonalna obsługa,towar zgodny z opisem polecam .

2018-01-06

Sklep jest " w porządku”. Dostałem odpowiedź na emaila o punkcie serwisowym mojego ekspresu (marki Caffitaly).

2017-12-30

bardzo miły kontakt pełen pozytyw

5 / 5 2017-12-27

Kontakt bardzo dobry. Szybka przesyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam!

2017-12-26

Rewelacyjny kontakt.

5 / 5 2017-12-15

SKLEP BARDZO SZYBO ZREALIZOWAŁ ZAMÓWIENIE ZRESZTĄ NIE PO RAZ PIERWSZY WSZYSTKO SZYBKO I SPRAWNIE ŁADNIE ZAPAKOWANE POLECAM BARDZO MIŁA PROFESJONALNA OBSŁUGA

2017-12-06

Sklep jak najbardziej godny polecenia

2017-12-02

wszystko suuuupeeerrrr!!!!!!

5 / 5 2017-11-10

bardzo fajny sklep. Kolejny raz dostawa na czas. Tym razem kupiłem spieniacz do mleka. Rewelacja!!! Łatwy w obsłudze i można go myć w zmywarce. Polecam

5 / 5 2017-10-26

Szybko dostawa, produkt zgodny z opisem na stronie internetowej. Polecam.

2017-10-07

Świetna

5 / 5 2017-10-06

sklep wiarygodny,polecam

5 / 5 2017-09-29

BARDZO DOBRY SKLEP SZYBKA MIŁA KOMPETENTNA OBSŁUGA TOWAR ZAPAKOWANY FACHOWO TEN KTÓRY ZAMAWIAŁAM KAWA SUPER BARDZO SMACZNA POLECAM POLECAM BARDZOOOO:):)

5 / 5 2017-09-24

Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Od niedawna kupuję kawę ziarnistą PELLINI. Polecam.

5 / 5 2017-09-15

Sklep bardzo solidny no i praktycznie jedyny w Polsce dostawca kawy systemu Caffitaly.POLECAM!

5 / 5 2017-09-14

Wszystko OK. Polercam.

2017-09-11

No cóż, mogłoby być trochę szybciej, ale niech będzie, da się przeżyć. Kawa ostatecznie może trochę poczekać.

5 / 5 2017-09-07

WSZYSTKO OK

5 / 5 2017-09-06

Błyskawiczna dostawa. Doskonała jakość produktów.Polecam

5 / 5 2017-08-27

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-08-14

Wszystko ok poza trochę długo trwającą wysyłką,dopiero po wpłacie nastąpiła akceptacja przez pracownika,potem szykowali przesyłkę co trwało kolejny dzien..wszystko to znacznie przedłużyło cały czas trwania transakcji..Można to zorganizowac inaczej,naszykowac,spakować i tylko czekać na przelew i od razu wysyłać.Biorąc pod uwagę weekend trwało to ponad tydzień.Troszkę za długo.Poza tym towar i kontakt w porządku.Polecam i pozdrawiam.

5 / 5 2017-08-13

POLECAM. Pyszna kawa. ekspresowa dostawa. Świetna alternatywa dla kapsułek Tchibo

5 / 5 2017-08-11

Towar zgodny z opisem, bardzo szybka wysyłka

2017-08-06

wszystko na najlepszym poziomie oby tak dalej CAFFE GIORNO :):)

5 / 5 2017-08-02

Towar zamówiony, spakowany starannie, dotarł do mnie bardzo szybko - na następny dzień. Polecam

5 / 5 2017-07-30

Bardzo gorąco polecam sklep. Szybka wysyłka, miła i kompetentna obsługa

5 / 5 2017-07-25

Super szybka dostawa, super kawa, Bardzo dobry kontakt. POLECAM

5 / 5 2017-07-24

Szybko, bez problemów. Polecam

5 / 5 2017-07-24

Super! bardzo dobra obsługa, szybka i rzetelna, czujesz się jak ktoś należący do rodziny, polecam

5 / 5 2017-07-21

Pełne profi, super kontakt i znakomita expresowa obsługa. Widać, że Klient w tej firmie jest najważniejszy. Do zamówionej kawy otrzymałem extra filiżankę Lavazza z talerzykiem, miły gest. Polecam ten sklep każdemu, kto ceni dobrą kawę i dobrą, miłą obsługę. Pozdrawiam Załogę i wszystkich Klientów "Caffegiorno"

5 / 5 2017-07-18

Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-07-18

Bardzo polecam ten sklep. Pewnie jeszcze nie raz zrobię tu zakupy. Pozdrawiam

5 / 5 2017-07-15

bezopieczne opakowanie, szybka wysyłka, bardzo dobrej jakości kapsulki z kawą ecaffe

2017-07-05

Kawa przepyszna, świetny kontakt, czas realizacji zamówienia idealny.

5 / 5 2017-07-01

sklep działa szybko i bez zarzutu

5 / 5 2017-06-18

Bardzo fachowa i miła obsługa oraz kontakt, szybka wysyłka towaru, czasem można liczyć na jakiś miły gratis.Pani Monika po prostu ma klasę.Jak najbardziej polecam.

2017-06-04

Towar zgodny z zamówieniem, kawa bardzo dobra- lepsza niż Tchibo, a kapsułki rzeczywiście bez problemu pasują do ekspresu Tchibo Caffissimo.

5 / 5 2017-05-20

Bardzo szybka wysyłka polecam kapsułki sa super doskonały smak

5 / 5 2017-05-05

Są to już kolejne zakupy w tym sklepie. Jestem bardzo zadowolona. Rano zamówione i zapłacone kawy są u mnie następnego dnia (przesyłka pocztowa). Sklep poleciłam znajomym, którzy też są bardzo zadowoleni. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-04-03

polecam

5 / 5 2017-03-30

sklep wysyłki realizuje bardzo szybko towar który zakupiłam tez był na stanie niemam zastrzezeń do tego sklepu moja opinia w pełni pozytywna

2017-03-30

pozytywnie i sprawnie otrzymana przesyłka

5 / 5 2017-03-29

Sklep prowadzony przez profesjonalistów obsługa bardzo miła i kompetentna SKLEP GODNY POLECENIA MOI ZNAJOMI JUZ ROBIĄ TAM ZAKUPY A TY???

Rzetelne opinie o Caffegiorno.pl

Caffegiorno.pl

Siedziba
Bydgoszcz

WWW
http://www.caffegiorno.pl

Email
[email protected]

Telefon
691737329

Komórka
691737329

Infolinia
-

Logowanie