Kategorie: / AGD / Żywność

Caffetea.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Caffetea.pl
5 / 5 2019-03-12

Wszystko ok, polecam.

5 / 5 2019-03-09

wszystko ok

5 / 5 2019-02-26

super

2019-02-15

Sklep uczciwy, godny polecenia.

2019-02-13

Bardzo dobry sklep

5 / 5 2019-02-12

Jak zwykle: szybko,sprawnie, bez zarzutu.

5 / 5 2019-02-08

Kolejny raz korzystam z usług sklepu. Sprawna obsługa, dobre ceny produktów, bardzo krótki czas realizacji zamówienia. Z przyjemnością polecam.

2019-02-06

Sklep godny polecenia

5 / 5 2019-01-19

Jak do tej pory nie było żadnych problemów, a kupowałem już kilka razy. Bardzo szybka dostawa.

5 / 5 2019-01-18

Pełen profesjonalizm, nic dodać nic ująć. POLECAM

5 / 5 2019-01-08

Towar wysokiej jakości , szybka i bezproblemowa obsługa.

5 / 5 2019-01-01

ZAWSZE KUPUJĘ W CAFFETEA I ZAWSZE SZYBKO, SPRAWNIE I SMACZNA KAWA !

2018-12-19

Wysokie standardy asortymentowe oraz obsługowe.

5 / 5 2018-12-10

super

5 / 5 2018-12-05

polecam bardzo dobry sklep Hanna

5 / 5 2018-11-30

SUPER !!!

5 / 5 2018-11-30

Bardzo dobra i rzetelna obsługa. Polecam.

2018-11-29

Sklep rewelacyjny,polecila mi znajoma. Ja rowniez bede polecac dalej...

5 / 5 2018-11-19

Super sklep! świeży towar, expresowa dostawa! Polecam!

5 / 5 2018-11-19

Jak zwykle wszystko przebiegło sprawnie, a kawa świeża z długim terminem ważności - POLECAM

5 / 5 2018-11-08

POLECAM!!!

2018-11-07

Niestety zawiodłem się na tej firmie.I to mocno. Zamówiłem kawę -kurier przywiózł herbatę...... -nie ma szans żeby dodzwonić się na numer podany na przesyłce.... Ktoś w firmie kapnął się ,że nastąpiła pomyłka i wysłał kuriera z kawą i po odbiór herbaty. na drugi dzień kurier przywiózł spowrotem tą samą paczkęz herbatą i powtórnie skasował żonę /nie wiedziała co to jest/ za paczkę ..... herbata leży .....za kawę zapłaciłem podwójnie......telefonu nikt nie odbiera....nikt nie oddzwoni mimo pozostawienia informacji na sekretarce..... Wysyłam maile.....brak odpowiedzi.... Ot,taka firma......

2018-10-23

Bardzo wygodne zakupy, dobre zakupy

5 / 5 2018-10-22

Jestem zadowolony z zakupów. Polecam.

5 / 5 2018-10-18

profesjonalna, szybka obsluga. brak uwag

5 / 5 2018-10-11

Ze sklepu korzystam po raz 4, za każdym razem błyskawiczny kontakt i jeszcze szybsza przesyłka. Towar najwyższej jakości. Rzadko spotykam się z tak solidnym sklepem internetowym, na każdym etapie zamówienia rewelacja. Polecam z pełnym przekonaniem!

5 / 5 2018-10-11

Sklep rewelacyjny, duży wybór i szybka realizacja zmaówienia.

2018-09-29

Fajny sklep,gdyby nie Caffetea, mój ekspres Senseo stałby bezużyteczny

5 / 5 2018-09-28

Bardzo dobra obsługa, zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-09-22

Wszystko OK :)

5 / 5 2018-09-21

Polecam tą firmę . Błyskawiczna wysyłka :-) Polecam

2018-09-16

Doskonały

5 / 5 2018-09-07

Polecam

2018-09-05

Sklep zgodny z moimi oczekiwaniami, w organizacji niczego więcej ni oczekuję, mam tylko zastrzeżenia do estetyki pakowania.

5 / 5 2018-09-02

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-08-04

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-07-23

Duzy asortyment produktów wysokiej klasy, niekoniecznie drogich.Rewelacyjny, profesjonalny. B.szybka transakcja,doskonały wręcz kontakt z właścicielem firmy.

2018-07-22

Jak zawsze bez zastrzeżeń :)

5 / 5 2018-07-22

Bardzo dobry wybor, szybka dostawa

5 / 5 2018-07-17

Bardzo szybka realizacja zamowienia

5 / 5 2018-07-17

Super szybka realizacja zamówienia. Jak zwykle wszystko przebiegło bezproblemowo.

5 / 5 2018-07-10

Bardzo profesjonalnie. Zamówiłam kawę, która niestety podczas transportu całkowicie wysypała się do pudełka. Widać firma kurierska postawiła na mojej paczce słonia ;) W każdym razie wystarczył mail, właściciel oddzwonił z informacją, że jeszcze tego samego dnia wyślą drugą przesyłkę. Doszła cała bez problemu.

5 / 5 2018-07-03

Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem i taniej niż u konkurencji:-)

2018-06-29

Wszystko przebiega zawsze bardzo pomyślnie

5 / 5 2018-06-28

ok

2018-06-18

dobry serwis, niestety zdarza się, że część produktów nie ma na stanie

2018-06-16

regularnie zamawiam u nich kawę. nigdy się nie zawiodłem. zdecydowanie polecam Caffetea.pl!

2018-05-31

Świetny sklep. Odwiedzam regularnie.

5 / 5 2018-05-03

Spory wybór sprzętu. Fachowa pomoc przy doborze produktów. Jak najbardziej polecam sklep każdemu!

2018-04-22

Bardzo dobry

5 / 5 2018-04-03

Duży wybór, szybkość realizacji, szczegółowe info. Duży plus

5 / 5 2018-03-20

Pełen profesjonalizm, kupuje na caffetea.pl regularnie i jeszcze nigdy mnie nie zawiedli, POLECAM

5 / 5 2018-03-17

sklep oceniam bardzo dobrze, cena atrakcyjna i realizacja b.szybka

5 / 5 2018-03-12

Kupuję w tym sklepie ponad rok i coraz bardziej jestem zadowolony.

5 / 5 2018-03-09

Jestem stałą klientką i jak zwykle transakcja przebiegła bardzo dobrze - szybka realizacja, towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, gorąco polecam!

2018-03-09

Sklep spełnia moje oczekiwania

5 / 5 2018-03-05

Sklep godny polecenia, szybko, sprawnie i bezproblemowo !

5 / 5 2018-03-02

szybka obsługa

5 / 5 2018-01-24

już po raz kolejny robiłam zakupy w tym sklepie, za każdym razem szybko i bezproblemowo, polecam

2018-01-23

Duży wybór godny polecenia

2018-01-17

katalog produktów wystarczający,sklep godny polecenia

5 / 5 2018-01-08

Polecam wszystkim, wszystko błyskawicznie załatwione.

2018-01-02

tu się dobrze kupuje

2017-12-17

bardzo dobry

5 / 5 2017-12-01

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-11-22

Super, pełen profesjonalizm

5 / 5 2017-11-11

Sklep z towarami bardzo wysokiej jakości, sprowadzanymi z Holandii. Niestety nakłada na ich ceny ogromną marżę. Obsługa sklepu bardzo miła, kompetentna i fachowa, wysyłka zgodna z zamówieniem, szybka, choć nie najtańsza. Sprzedawcy w sklepie bardzo uczciwi - polecili mi ekspres do kawy, którego nie mają w asortymencie, ale po wysłuchaniu tego, czego potrzebuję, doradzili mi właśnie taki zakup. Ogólnie sklep oceniam pozytywnie.

2017-10-13

DZIAŁA BARDZO SPRAWNIE !

5 / 5 2017-10-12

super kontakt, szybka wysyłka i tak od lat ...

5 / 5 2017-09-29

Szybka profesjonalna transakcja, towar bardzo dobrej jakości. Godne polecenia.

5 / 5 2017-09-10

Polecam

2017-09-09

b. dobry

5 / 5 2017-09-03

szybko, w miarę tanio i na temat

5 / 5 2017-08-18

Polecam korzystanie ze sklepu Caffetea, super produkty, konkurencyjne ceny, promocje, same plusy. Polecam!!!

5 / 5 2017-08-04

korzystam kilka lat; super!

2017-07-10

duży wybór różnego asortymentu

5 / 5 2017-07-09

bardzo dobra informacja o produktach oraz szybka wysyłka.

5 / 5 2017-07-07

ok

5 / 5 2017-07-07

super sklep, szybka realizacja

5 / 5 2017-07-03

POLECAM SKLEP!!

5 / 5 2017-06-21

Strona internetowa dobra, obsługa też. Polecam. Dostawy błyskawiczne.

2017-06-17

Kupuję w sklepie regularnie od kilku lat kawę do senseo, niedostępną w stacjonarnych sklepach. Obsługa doskonała, realizacja zamówienia błyskawiczna, reklamacja załatwiana bezzwłocznie i bez zbędnych formalności.Ceny przystępne.

5 / 5 2017-06-13

Bardzo przyjemny sklep, duży wybór, szczerze polecam! :)

5 / 5 2017-05-07

Szybka wysyłka, pyszna kawa. Polecam !

5 / 5 2017-04-30

realizacja zamówienia przebiegła szybko i sprawnie. zamówiony towar jest bardzo dobrej jakości i po przystępnych cenach. sklep godny polecenia.

2017-04-22

Bardzo dobry.

2017-04-10

Firma godna polecenia

5 / 5 2017-04-10

Jestem bardzo ale to bardzo zadowolona ! pomyślę o kawie i już ją mam :)

5 / 5 2017-04-06

bardzo szybka realizacja, bogaty asortyment

5 / 5 2017-03-30

polecam sklep posiada towar trudno dostępny

Rzetelne opinie o Caffetea.pl

Caffetea.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
http://www.caffetea.pl

Email
[email protected]

Telefon
071 707 13 04

Komórka
793 388 719

Infolinia
0 800 703 027

Logowanie