Kategorie: / Pozostałe

Calvado.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.80
opinie o Calvado.pl
5 / 5 2022-10-11

Wszystko tak jak powinno być - bardzo fajne produkty, żona zadowolona, mnie też się podobają, swietny kontakt, polecamy

5 / 5 2022-08-17

Polecam

Duzy wybór świetnych produktów. Miły kontakt

5 / 5 2019-02-07

Świetny sklep! Wybrałam kilka pościeli i akcesoria do łazienki, dozownki itp. KIlka dni czekałam ale przyszło w obiecanym czasie. Wszystko super, polacam

5 / 5 2019-01-09

Kupiłam zestaw pościeli, bardzo szybko przyszła, zgodna z opisem, zdjęciem. Polecam!

2018-12-09

Na zamówienie czekałam prawie 6 tygodni (chociaż na stronie czas oczekiwania jest 1-2 tygodnie) i po monitach łaskawie mi przysłano i też niekompletne,zero informacji ze sklepu,ze coś się dzieje.Dodam,że za zamówienie zrobiłam przedpłatę .A żeby tego było mało,kiedy zrobiłam zwrot nie mogę doczekać sie zwrotu pieniędzy,którymi już notabene obraca Calvado prawie 2 miesiące,więc jest to sytuacja z mojego punktu widzenia co najmniej żenująca.

5 / 5 2018-10-22

Szybka dostawa, jednak ręczniki pozostawiają wiele do życzenia. Za taką cenę spodziewałam się czegoś innego.

2018-10-21

szeroka oferta akcesoriów do łazienki i kuchni, ceny porywnywalne z innymi sklepami, dobry kontakt z obslugą

5 / 5 2018-08-20

Sklep godny polecenia. Profesjonalna obsługa. Świetne produkty

5 / 5 2018-07-31

Bardzo duży wybór, ceny ok. jestem zadowolona z zakupów.

2018-07-08

Kupowaliśmy kołdrę na lato - świetnie nam doradzono, widać dużą wiedzę i umiejętność rozpoznania czego potrzebowaliśmy. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Przy okazji kupiliśmy pościel. Bardzo dobry wybór!

5 / 5 2018-06-09

Wszystko w najleszym porządku, produkty zgodne z opisem, dostawa ok

5 / 5 2018-03-17

Zarówno produkty, jak i dostawa w porządku. Towary dobrze zabezpieczone. Dobry kontakt. Polecam

5 / 5 2017-11-30

Zdecydowanie polecam - profesjonalna obsługa z indywidualnym podejściem do Klienta. Życzę sukcesów i wielu klientów, którzy na pewno będą zadowoleni.

5 / 5 2017-10-03

Bardzo fajny sklep, duży wybór dobrego markowego asortymentu, dziewczyny na obsłudze super - poradzą,doradzą, polecam

5 / 5 2017-09-30

Swietna obsluga, szybka wysylka. Produkty zgodne z opisami. Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-07-28

Gorąco polecam zakupy w sklepie Calvado.pl każdemu, kto ceni sobie nie tylko komfort użytkowania zakupionych przedmiotów, ale także ich najwyższą jakość i estetykę. Pościel oferowana w Calvado.pl jest nie tylko wyjątkowo piękna ale przede wszystkim wykonana z doskonałej jakości tkanin. Sądzę, że to opłacalna inwestycja. Zamówienie realizowane jest szybko, sprawnie i z dbałością o satysfakcję klienta. Naprawdę warto!

5 / 5 2017-07-10

Bardzo sprawna, bezproblemowa, profesjonalna obsługa, zakupione produkty zadowoliły mnie w 100%. Z czystym sumieniem polecam. Oby wszystkie sklepy tak działały. Osoboście na pewno jeszcze skorzystam.

2 / 5 2017-06-24

Nie polecam zakupów w tym sklepie. 22 lutego dostałam informację, że czas oczekiwania na moje zamówienie wynosi 15-21 dni roboczych. Czas minął a do mnie nikt się nie odezwał. Na szczęście telefon odebrano (w innym miejscu czytałam, że i z tym różnie bywa) i poinformowano mnie, że w przeciągu tygodnia otrzymam zamówienie. Ale jest to totalnie nieprofesjonalne żeby w ten sposób traktować klientów. Ani przepraszam ani informacji co się dzieje. Dla mnie ma różnicę czy mój 1000zł leży kij wie gdzie czy na moim koncie. Zresztą informacja o terminie realizacji danego zamówienia powinna być na stronie dostępna przed opłaceniem zakupów. Gdybym wiedziała jak to wygląda z pewnością zrobiłabym zakupy gdzie indziej. Nie polecam nikomu.

2017-05-20

Swietny wybor ręcznikow, przepiekne reczniki z bambusa. Obsluga 1 klasa,

2017-05-18

Nie poinformowano nas, że nie posiadają produktu na stanie. Po kilku upomnieniach i 2 miesiącach oczekiwaniach jednak stwierdzili, że nie uda im się wysłać produktu i zwrócili pieniądze. Bardzo długo odpowiadali na nasze upomnienia.

Rzetelne opinie o Calvado.pl

Calvado.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.calvado.pl

Email
[email protected]

Telefon
0601447144

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie