Kategorie:

Cameron-hair.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.88
opinie o Cameron-hair.pl
5 / 5 2019-03-15

Z czystym sumieniem. Polecam

5 / 5 2019-02-25

Wszystko przebiegło tak jak trzeba

5 / 5 2019-02-23

polecam

5 / 5 2019-02-12

Pełen profesjonalizm. Realizacja zamówienia w trybie natychmiastowym. W 100% polecam !!!!! Włosy wyglądają jak naturalne.

5 / 5 2019-01-23

Produkt dobrej jakości za rozsądną cenę

5 / 5 2019-01-16

Jestem zadowolona pod każdym względem

5 / 5 2019-01-10

Polecam

5 / 5 2018-11-30

Serdecznie polecam, włoski są świetnej jakości, łatwa aplikacja, długie włosy w 2 minuty!

5 / 5 2018-11-26

Jestem bardzo usatysfakcjonowana

5 / 5 2018-11-24

Profesjonalna obsługa klienta, bardzo szybka wysyłka paczki i super sklep! Polecam!!

5 / 5 2018-11-19

Bardzo profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, polecam znajomym! Sama na pewno jeszcze coś kupię w tym sklepie ;)

5 / 5 2018-11-15

Bardzo profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, polecam znajomym! Sama na pewno jeszcze coś kupię w tym sklepie ;)

5 / 5 2018-11-14

Profesjonalna obsługa, polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-11-11

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-11-08

Jestem bardzo zadowolona polecam .

4 / 5 2018-11-05

Bardzo fajne dopinki jestem zadowolona

4 / 5 2018-10-19

Super obsługa, włosy wspaniałe. Gdy potrzeba zwrócić - nie ma problemu. Polecam.

5 / 5 2018-09-29

Wszystko zgodne z opisem. Pozytyw!

5 / 5 2018-09-23

Transakcja w pełni udana. Profesjonalna i miła obsługa. Bardzo dobry kontakt. Szybka wysyłka. Zakupiony towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-09-18

Polecam!

5 / 5 2018-09-17

Profesjonalnie i szybko. Polecam

5 / 5 2018-09-14

Bardzo szybko otrzymałam zakupione koczki, które są naprawdę dobrej jakości. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-08-30

Zamówiłam kucyk, jednak nie trafiłam z kolorem. Odesłałam wraz z formularzem wymiany i kępka moich włosów w celu dopasowania koloru kucyka. Nie zawiodłam się, bo włoski są idealnie dopasowane do moich, bardzo gęste i długie, nie świecą się i wyglądają jak moje naturalne. Jestem w nich całkowicie zakochana. Dziękuję za pomoc w doborze i stały kontakt, obsługa bardzo miła, na 6+, polecam wszystkim!

5 / 5 2018-08-30

Towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2018-08-22

Polecam

5 / 5 2018-08-04

Profesjonalna obsługa. Również szybka obsługa zwrotu ( niestety dla mnie musiałam zwrócić zakupiony towar). Jakość towaru B. Dobra

5 / 5 2018-07-17

Bardzo profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakup w tym sklepie .Włosy, kitek zachwycający struktura identyczna z naturalnym włosem. Jestem zachwycona.

5 / 5 2018-07-15

Super jestem bardzo zadowolona polecam

5 / 5 2018-07-11

Super !!

5 / 5 2018-06-30

Super sklep!

5 / 5 2018-06-22

jest to moje kolejne zamówienie i jak zwykle jestem usatysfakcjonowana. Polecam.Miałam kiedyś sytuacje, że uszkodziła misie wsuwka od kucyka. Reklamacja została uwzględniona błyskawicznie, bezproblemowo. To też świadczy o poziomie obsługi. Brawo !

5 / 5 2018-06-18

Włoski super! Jak najbardziej polecam zakup :-)

5 / 5 2018-06-05

Kucyk wygląda jak z naturalnych włosów. Świetnie się trzyma, kolor jak najbardziej trafiony. Na pewno skorzystam jeszcze z innych produktów.

5 / 5 2018-06-03

Polecam, na pewno skorzystam ponownie.

5 / 5 2018-05-28

Szybko, konkretnie, włosy idealnie dopasowane do koloru moich

5 / 5 2018-05-14

Polecam zakupy włoski super:-)

5 / 5 2018-05-02

Profesjonalne działanie sklepu-bez zarzutu. Jedyny minus dla kuriera, który podjechał pod osiedle i pomimo obecności odbiorcy w domu nie zostawił paczki. Przez to paczka zamiast w piątek trafiła do odbiorcy w poniedziałek.

5 / 5 2018-04-22

Polecam zakupy w tym sklepie wszystko sprawnie i szybko realizowane.Warto dodac sobie troche objetości na głowie :)

5 / 5 2018-04-21

Polecam, bardzo profesjonalnie.

5 / 5 2018-04-09

Dziekuję, jestem zadowolona , na pewno jeszcze skorzystam z usług Cameron Hair.

5 / 5 2018-04-08

Jestem zadowolona w 100 %

5 / 5 2018-04-07

Kolor włosów odpowiadający zdjęciom na stronie, polecam :)

4 / 5 2018-04-03

super

5 / 5 2018-04-02

Polecam

4 / 5 2018-02-24

Składałam zamówienie kolejny raz i wszystko jak najbardziej na plus. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-02-20

Mmmmmm

5 / 5 2018-02-20

Wszystko poszło bardzo sprawnie i szybko.

4 / 5 2018-02-19

Włosy super, polecam

5 / 5 2018-02-09

Wlosy sa bardzo ladne. Zamowienie doszlo szybko i bez broblemu.

5 / 5 2018-01-23

Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Produkt zgodny z opisem, chociaż włosy trochę wypadają z taśm (zamówiłam włosy naturalne). Mimo wszystko polecam.

5 / 5 2018-01-10

Włoski przyszły bardzo szybko, mięciutkie, ładnie zapakowane, kolor niemal identyczny jak na zdjęciu. Z pewnością zakupię jeszcze nie jeden zestaw.

5 / 5 2017-12-31

Wszystko przebiegło tak jak trzeba

5 / 5 2017-12-28

bardzo szybka wysyłka, kok piękny, tylko trzeba dobrać odcień. Przy półperuce przebija koronka i wygląda to dość sztucznie.

5 / 5 2017-12-27

Uwielbiam włosy firmy Cameron Hair. Świetna jakość, szybka obsługa. Polecam :)

5 / 5 2017-12-27

Polecam jak najbardziej

5 / 5 2017-12-25

Super dostawca.Kontakt bardzo dobry, Towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2017-12-14

Polecam , włosy dobrej jakości ! :)

5 / 5 2017-12-02

profesjonalizm na wysokim poziomie.

5 / 5 2017-11-19

Z przyjemnością kupuję w tym sklepie

5 / 5 2017-11-12

Włosy naturalne, blond, 50 gr. - OK. Faktycznie trochę wypadają na początku. Kolor i faktura włosów super.

5 / 5 2017-11-11

profesjonalan obsluga . Bardzo polecam

5 / 5 2017-11-04

Jest ok

5 / 5 2017-10-17

Wszystko okej, bardzo polecam

5 / 5 2017-10-10

Włosy gęste, długie, piękne. Polecam

5 / 5 2017-09-18

polecam

5 / 5 2017-09-01

Wszystko poszło sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-08-24

Najszybsze zamówienie w historii. Sytuacja była krytyczna, włosy potrzebne na już. Zamowilysmy późnym popołudniem, następnego dnia przed południem włosy były u nas w domu.

5 / 5 2017-08-22

Profesjonalna obsługa polecam.

5 / 5 2017-07-23

zaskoczona jestem wygladem tych sztucznych wlosow sa piekene!!! wogole nie widac ze ztuczne idealne

5 / 5 2017-07-07

Super jest tak jak trzeba

5 / 5 2017-07-07

Polecam. Profesjonalna i szybka obsługa.

5 / 5 2017-07-02

Polecam wszystko ok zamawiam po raz 3 i na pewno nie ostatni :)włoski super :)

4 / 5 2017-06-29

Zamwilam wloski ale niestety po odpakowaniu okazaly sie za jasne do mojego odcienia ale sklep zaproponowal wymiane jutro juz wymienie nie odpowiedni odcien na dopasowany:)

4 / 5 2017-06-17

polecam

5 / 5 2017-05-30

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-05-22

Jak najbardziej polecam.

4 / 5 2017-05-14

Włosy boskie i bardzo dobrej jakości. Jedynie przesyłka poczta polska szła tydzień ale to nie z winy sprzedawcy. Gorąco polecam

5 / 5 2017-05-13

Szybko i sprawnie. Towar doskonały

3 / 5 2017-05-11

Grzywka fatalnej jakości. Nie da się tego założyć. Włosy sztuczne, odstają jakby były z siana, nie da się ich nawet wyprostowac. Szkoda pieniędzy.

5 / 5 2017-04-27

Profesjonalna obsługa, towar super jakości. Szczerze polecam.

5 / 5 2017-03-27

Super

Rzetelne opinie o Cameron-hair.pl

Cameron-hair.pl

Siedziba
Nowy Targ

WWW
http://cameron-hair.pl

Email
[email protected]

Telefon
604472609

Komórka
-

Infolinia
604472609

Logowanie