Kategorie: / Pozostałe

Carhifi24.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Carhifi24.pl
5 / 5 2019-02-03

Pełen profesjonalizm

2018-10-23

ekspresowo i konkretnie

5 / 5 2018-08-10

Polecam. Porządny sklep w którym pracują porządni ludzie. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-06-20

Sprawnie, szybko i rzetelnie, Tego właśnie się oczekuje od sklepu i to właśnie znajdziemy w tym sklepie.

5 / 5 2018-04-30

Wszystkim bardzo polecam ten sklep. Przesyłka dotarła bardzo szybko, zgodnie z zamówieniem a towar w bardzo dobrej cenie.

5 / 5 2018-02-19

Szybko, sprawnie, bez problemów. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-01-22

Jest ok. dość duży wybór, ceny przystępne nie ma problemów żeby dodzwonić się do sklepu. Towar przyszedł uszkodzony, lecz sklep szybko wymienił na nowy oraz pokrył koszty transportu. Czyli jasne że w przypadku reklamacji można na nich liczyć. Jeśli będę miał okazję, pewnie będę znów robić u nich zakupy :) Nie spodobało mi się opakowanie paczki. Tylko owinięcie folią, która w transporcie się ponadrywała, nie zabezpiecza dobrze elektroniki.

5 / 5 2017-12-28

fachowo i profesjonalnie

5 / 5 2017-12-24

dostawa szybko, sprawnie,towar zgodny z ofertą, polecam

5 / 5 2017-12-09

Idealna obsługa, towar zgodny z opisem, ekspresowa dostawa - radyjko kupiłem we wtorek wieczorem, a w czwartek już było u mnie. POLECAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE!!!

5 / 5 2017-11-02

Zakupy w tym sklepie to przyjemność,informacje o produktach aktualne,a nie jak w innych pseudo sklepach.Wszystkim polecam ten sklep.

5 / 5 2017-10-17

Wszystko szybko i sprawnie. Bardzo uprzejma obsługa. Polecam zakupu:)

5 / 5 2017-09-21

Kupiłem w MarMaxie tytułowe radio. Przesyłka naprawdę expresowa. Konkretna obsługa. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-07-02

Super, wysyłka w tym samym dniu, bardzo dobry kontakt. Polecam

5 / 5 2017-03-30

Szybko i bez problemu. Polecam

Rzetelne opinie o Carhifi24.pl

Carhifi24.pl

Siedziba
Przylep

WWW
http://carhifi24.pl

Email
[email protected]

Telefon
(068) 321 33 22

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie